Jump to content

kakos710

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kakos710

  1. Σ'ευχαριστώ Κώστα, ΟΚ το έκανα!
  2. Το μηχανάκι είναι πολύ καλό. Οι μνήμες 128/256 το κάνουν να λειτουργεί απροβλημάτηστα. :) Του έβαλα bluetooth SAMSUNG WEP200 και δουλεύει τέλεια! Το μόνο που με χαλάει είναι οτι όταν πάς να δείς καιρό (έστω και αυτόν που π.χ. "κατέβασες" πριν λίγη ώρα), ξανασυνδέεται αμέσως και φυσικά σε χρεώνει. (Καμμιά ιδέα κανείς?). Τα ελληνικά είναι άψογα και αξίζει να το πάρει κανείς έτσι όπως είναι απο το Πλαίσιο, χωρίς να πειραματιστεί με αγγλικά windows...
  3. Δε ξέρω τι εννοείς και τι αμφιβολίες έχεις αλλά το δικό μου είναι το: HTC P3450/3452 EU B Αυτά που σας γράφω είναι αντιγραφή από το "Πληροφορίες συσκευής/Υλικό" και τα μάτια μου δεν με γελάνε: CPU: OMAP850 Ταχύτητα: 201MHZ RAM: 128MB Flash: 256MB Data Bus: 16 bits Storage size: 144.23MB Ανάλυση: 240x320 Χρώματα: 65536 Και έχει και μία Storage Card: 1GB Πηγαίνετε μόνοι σας στο Πλαίσιο Ψυχικού να το δείτε να παίζει LIVE! ΠΡΟΣΟΧΗ: Στo Πλαίσιο στη Στουρνάρη μέχρι χθές είχαν ακόμα το παλιό (Ram64/Rom128) για demo!! Αλλά σου πουλάνε το καινούργιο!! Εγώ από τη Στουρνάρη το πήρα! Δηλαδή το είδα στο Ψυχικό το αγόρασα από τη Στουρνάρη! Αυτοί μου είπαν για Ram64/Rom256, αλλά η αλήθεια τελικά είναι άλλη... Παίζει πολύ καλά, με εντυπωσίασε πιό πολυ η ευκολία που πέρνω και στέλνω e-mails, καθώς επίσης και η ευκολία του συγχρονισμού εν γένει.
  4. Καλημέρα, Το πήρα χθές απο ΠΛΑΙΣΙΟ, 495Euro HTC P3450/3452 EU B OMAP850/201MHZ RAM 128MB Flash 256MB Storage Card 1GB Καλό φαίνεται... κάτι hard reset ήθελε μέχρι να στρώσει. Ελπίζω να πάει καλά.
  5. Καλημέρα και πάλι. Απορία (και λίγη ...βοήθεια): Βλέπω οτι υπάρχει MLS Destinator PN σε πορτοκαλί συσκευασία, και Destinator PN με τους νέους χάρτες της NGI σε πράσινη συσκευασία. Στο site της MLS δεν μπόρεσα να βρώ τίποτα για αναβαθμήσεις χαρτών κ.τ.λ. ενώ στο site της NGI βρήκα τα πάντα όπου το πακέτο της NGI έχει μέσα τους καινούργιους του 2006 (νομίζω). Το Πλαίσιο με τι το δίνει?? Αν το δίνει με Destinator PN που δεν είναι καλό, να το πάρω σκέτο και να αγοράσω το "καλό" πακέτο Destinator PN χώρια?? Γιατί άκουσα οτι το Destinator PN με τους νέους χάρτες της NGI σε πράσινη συσκευασία είναι καλύτερο. (Το 6αρι για την ώρα το ...ξεχνάω).
  6. Παιδιά είσαστε όλοι πολύ κατατοπιστικοί! Λέω να πάω για G100 μιά και το κινητό μου Samsung είναι πολύ καινούργιο και με καλύπτει πλήρως. Όλοι σας, εντοπίσατε το πρόβλημα στο GPS. Oτι (κυρίως) αργεί να συνδεθεί. Όταν όμως συνδεθεί δεν έχει πρόβλημα... σωστά?? (Φοβήθηκα την έκφραση του Μάνου οτι είναι "αισχρό"). Sarris, λές οτι η συσκευασία περιέχει κεραία αυτοκινήτου? Πως είναι αυτή? Γιατί από το Πλαίσιο μου είπαν πως ΔΕΝ περιέχει και οτι κάνει επιπλέον 99 Ευρώ. Δηλαδή χωρίς κεραία αυτοκινήτου δεν λειτουργεί σωστά? Κάτι τέτοιο αναφέρει ο iason1907. To Destinator PN που δίνει το Πλαίσιο (αυτό θα βάλω) είναι προεγκατεστημένο, ή το βάζουμε εμείς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας για τη γνώμη και βοήθειά σας.
  7. Χρόνια Πολλά και πάλι. Αν δεν πάρω το Χ500 θα πάρω το G100, αφού έχω καλό κινητό. Για πείτε μου όποιοι απο σας ξέρετε για το G100... Ειναι καλό? Τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά του? (π.χ. έρχεται με διαφορετικές ελληνικές ROM σαν το Χ500?) Με ενδιαφέρει να "πιάνει" καλά και βέβαια να είναι και καλό σαν PDA. Ti γίνεται με το ασύρματο internet? (WiFi) Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Χρόνια Πολλά σε όλους. Αν δεν πάρω το Χ500 θα πάρω το G100. Για πείτε μου εσείς που έχετε το G100... Ειναι καλό? Τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά του? (π.χ. έρχεται με διαφορετικές ελληνικές ROM σαν το Χ500?) Με ενδιαφέρει να "πιάνει" καλά και βέβαια να είναι και καλό σαν PDA. Ti γίνεται με το ασύρματο internet? (WiFi) Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά Σκέφτομαι να πάρω και γώ το Χ500... Μερικές ερωτήσεις έχω όμως... Τελικά τι παίζει με τις ελληνικές ROM να πάρω 275 ή 291 ? Ποιά η διαφορά? Ποίο Patch πρέπει να βάλω άμεσα στη συσκευή? Σήμερα στο ΠΛΑΙΣΙΟ κυκλοφόρισε με το MLS Talk and Drive! Να το πάρω με αυτό? Καλό? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
×
×
  • Create New...