ginalovu Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Den einai toso problima afto. Ean ta egkatastiseis apo to PC kai aposundeseis to PDA, meta ta kaneis remove efkola apo to PC xwris na epireazei to PDA sou. Exei tin epilogi to SKTools. κοιτα, το βαλε βγαλε ειναι ενα μικρο προβλημα, φορτωνει τζαμπα τη registry. μηπως το win ce cab κανει τιποτα τετοιο? απ'οτι εχω καταλαβει ειναι για να πειραζεις τα cab αρχεια αλλα δεν μπορω να το αγγιξω. καποιος γνωστης? sktools :cool: θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Παιδιά έχουμε κανένα νεότερο με την enhanced εκδοση; Έχει ακουστεί πότε θα έρθει στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 παιδια στην t-mobile mda εκδοση του touch ,μπορει να περαστει η ελληνικη rom? H ace hellas υποστιριζει με service αυτες τις συσκευες? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Παιδιά έχουμε κανένα νεότερο με την enhanced εκδοση; Έχει ακουστεί πότε θα έρθει στην Ελλάδα; Το έφερε το πλαίσιο ! PDA-GSM Touch P3452 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Το έφερε το πλαίσιο ! PDA-GSM Touch P3452 Και ποιές είναι οι διαφορές τους? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padelis_ Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 ΠΑΊΔΕΣ KAΛHMEPA.ΞEPEI KANEIΣ ΠΩΣ MΠOPΩ NA BAΛΩ TO WIND PLUS NON STOP ΣTO TOUCH;ΓIATI MOY ΛENE OTI ΔEN EINAI ΣΥΜΒΑΤΌ AΠO THN ETAIPIA.ΕΠΊΣΗΣ MHΠΩΣ ΞEPETE ΠΩΣ KANΩ THN KAPTA ΜΝΉΜΗΣ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΈΝΗ ETΣI ΏΣΤΕ NA ΑΠΟΘΗΚΕΎΟΝΤΑΙ EKEI OTI MOY ΣΤΈΛΝΟΥΝ AΠO MΠΛE ΔΌΝΤΙ; EYXAPIΣTΩ ΠOΛY :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Press Start Select Settings Select Connections tab Select Connections Select Advanced tab Press Select Networks Press New Set the following Name: WIND WAP GPRS Select Modem tab Press New Set the following Name: WIND WAP GPRS Modem: Cellural Line (GPRS) Press Next Access Point Name: gwap.b-online.gr Press Next User name: wap Password: wap Domain: Press Finish Select Proxy Settings tab Set the following This network connects to the Internet: tick This network uses a proxy server to connect to the Internet: tick Proxy server: 192.168.200.10 Press Advanced HTTP: 192.168.200.10 port 9401 WAP: 192.168.200.10 port 9401 Secure WAP: 192.168.200.10 port 9401 Socks: 192.168.200.10 port 1080 Press Ok Press Ok again Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Και ποιές είναι οι διαφορές τους? Στην μνημη!!Εχει 256 rom και 64 ram(νομιζα οτι ειχε 128 ram!!!Μηπως εχει γινει λαθος απο το πλαισιο??) Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Λάθος μυρίζομαι!!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padelis_ Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 EYXAPIΣTΩ ΠOΛY.EINAI OMΩΣ ETΣI NOΝ ΣTOΠ Η ΘA ME ΧΡΕΏΝΕΙ.ΠΧ AΠO TO Κ610 ΈΜΠΑΙΝΑ ΜΈΣΩ ΌΠΕΡΑ Κ ΔEN ΧΡΕΏΝΕ.ΘA IΣXYEI ΣTO TOUCH ME ΑΥΤΈΣ TIΣ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ TO IΔIO; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Λάθος μυρίζομαι!!! Είναι σίγουρα λάθος... η RAM του είναι 128MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Το είχα δει αλλά νόμιζα ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Πάντως ακόμα και αν είναι σωστό, και πάλι θα υπάρχει πρόβλημα αφού η RAM είναι που μας ενδιαφέρει να μεγαλώσει ώστε να δουλέυει το μηχάνημα πιο άνετα. Ψάχνοντας είδα ότι άλλοι έχουν το Ρ3452 ως ίδια μνήμη (128/64) αλλά με άλλο χρώμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Aπο Ν95 σε HTC touch.... Για πείτε γνώμες.... Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Καμια σχεση μεταξυ τους...! Εγω που εχω και τα δυο προτιμω το TOUCH. Αν δε σε ενδιαφερει η καμερα,το πληκτρολογιο και παρεις ενα εξωτερικο gps παρε το TOUCH. Ειναι τελειως υποκειμενικο το θεμα.Αναλογα με τις αναγκες του καθενος!!! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Tωρα χρησιμοποιω για Destinator το qtec S100 που έχω και κανονικό κινητό έχω το Ν95 Λέω να δωσω το Σ100 και να βαλω λεφτα και να παρω το Touch για να κρατήσω το Ν95 (μήπως το μετανοιώσω)... Το μόνο φοβάμαι ειναι το πληκτρολόγιο... Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
landscape Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 enas filos mou ekane to anapodo pige apo touch se n95 kai to vrike polli kalitero gia tis anages tou......egw pali den to dinw me tipota......;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 σπάνιο πάντως να πάει κανείς απο PPC σε ΝΟΚΙΑ once you go ppc you never go back Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 enas filos mou ekane to anapodo pige apo touch se n95 kai to vrike polli kalitero gia tis anages tou......egw pali den to dinw me tipota......;) Γι'αυτο εγω θα τα εχω και τα δυο για να είμαι σίγουρος! Παιδια κάτι άσχετο, αν και εψαξα δε βρήκα πουθενα εορτολογιο σε αρχειο Excel για 2007-2008! Opoios ξερει λινκ, ας μου το δωσει! Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Excell? Γιατί να μην βάλεις το πρόγραμμα εορτολόγιο που είναι πολύ καλό? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Είναι σίγουρα λάθος... η RAM του είναι 128MB. δεν ειναι λαθος. ram 64mb εχει και αυτο το ιδιο λεει και στο expansys δειτε στην καρτελα descriptions: http://www.expansys.com/d.aspx?i=159981 Memory: - ROM 128 MB - SDRAM: 64 MB DDR Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 δεν ειναι λαθος. ram 64mb εχει και αυτο το ιδιο λεει και στο expansys δειτε στην καρτελα descriptions: http://www.expansys.com/d.aspx?i=159981 Memory: - ROM 128 MB - SDRAM: 64 MB DDR Se site tou ekswterikou eixa diabasei pantou oti exei 128MB RAM. Ean exei ontws 64MB RAM den exei na prosferei tipota se sxesi me to aplo kai giafto eksakolouthw na exw tis amfibolies mou. Kai oi amfibolies mou enisxyontai apo to gegonos oti stin aggliki perigrafi dipla leei ROM 256MB kai RAM 128MB. ;) Profanws exoun parei tin elliniki perigrafi apo to aplo ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Excell? Γιατί να μην βάλεις το πρόγραμμα εορτολόγιο που είναι πολύ καλό? Γιατί θέλω να το περάσω στο Ν95 μου! Αλλα και στο Touch (οταν το πάρω) θέλω να το γράφει κατευθείαν το όνομα και να μην μπαίνω σε πρόγραμμα για να δω ποιος γιορτάζει! Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvascy Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Παιδιά αγόρασα χθες για πρώτη φορά στη ζωή μου ένα pda κινητό, το htc touch ;) για αυτό έχω μερικές απορίες.. (πολύ χαζές θα έλεγα) :P 1) πως μπορώ να κλειδώσω το κινητό? εννοώ όταν το αφήσω για λίγη ώρα όπως στα άλλα κινητά που κλείδωνε μόνο και έπρεπε να κάνεις κλικ σε δύο κουμπιά για παράδειγμα για να ξεκλειδώσει 2) πως μπορώ να φύγω την επιλογή να μου βάζει αυτόματες λέξεις όταν γράφω ένα μήνυμα? (για να μπορώ να γράφω greeklish) βασικά αν μπορούσα να κατεβάσω ελληνικά εντελώς, θα το έκανα. μπορώ?ή μήπως υπάρχει ήδη στο κινητό επιλογή να διαλέξεις ελληνικά? 3) μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω παιχνίδια-προγραμματάκια για το κινητό? Αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα. Όποιος απαντήσει θα του ήμουν υπόχρεως, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ υγ. συγχωρέστε με αν είπατε ξανά τα πιο πάνω, απλά είναι αρκετές σελίδες και είναι λιγοστός ο ελεύθερος χρόνος μου ούτως ώστε να ψάξω σε όλες να βρω τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 1. Πατάς το πάνω κουμπί και μαυρίζει.. ή πάς στις επιλογές ΣΗΜΕΡΑ και διαλέγεις το κλείδωμα να είναι πάντα στην TODAY screen το device lock και να το επιλέγεις 2. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΕΙΣΑΓΩΓΗ->ΕΠΙΛΟΓΕΣ 3.http://www.ipmart-forum.com/ Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvascy Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 1. Πατάς το πάνω κουμπί και μαυρίζει.. ή πάς στις επιλογές ΣΗΜΕΡΑ και διαλέγεις το κλείδωμα να είναι πάντα στην TODAY screen το device lock και να το επιλέγεις 2. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΕΙΣΑΓΩΓΗ->ΕΠΙΛΟΓΕΣ 3.http://www.ipmart-forum.com/ ευχαριστώ πολύ φίλε να είσαι καλά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts