Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

HTC Touch - first impressions

http://msmobiles.com/news.php/6425.html

Είναι πάρα πολύ ωραίο σαν κινητό και το GUI

είναι πάρα πολύ εύχρηστο.

Θα περιμένω να το δω από κοντά, πρέπει να

είναι πολύ ενδιαφέρουσα low end συσκευή.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

HTC Touch - first impressions

http://msmobiles.com/news.php/6425.html

Είναι πάρα πολύ ωραίο σαν κινητό και το GUI

είναι πάρα πολύ εύχρηστο.

Θα περιμένω να το δω από κοντά, πρέπει να

είναι πολύ ενδιαφέρουσα low end συσκευή.

Είδα το video που έχουν στο msmobiles.

Εντάξει μας δείχνουν να κάνει κάτι τρελά και με τρελές ταχύτητες, αλλά αμφιβάλλω αν αυτά θα συμβαίνουν στην καθημερινή χρήση. Επιπλέον με αυτό το GUI καταργούμε την κλασική today των wm στην οποία προσθέτουμε τα δικά μας plugins. Σίγουρα θα γίνεται, αλλά θα χάνουμε αυτο με τα μεγάλα menu. Μπέρδεμα κατάσταση. Εχώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Θηρίο της HTC;

Ξέρεις κάτι;:D

Οχι, αναφερομουν στο iphone της Apple (στην επικειμενη κυκλοφορια του οποιου προσπαθει να κανει ρελανς η HTC με το Touch).

Η HTC δε σκοπευει να "καψει" αμεσα τη ναυαρχιδα που λεγεται Adantage (X7500) :)

Είδα το video που έχουν στο msmobiles.

Εντάξει μας δείχνουν να κάνει κάτι τρελά και με τρελές ταχύτητες, αλλά αμφιβάλλω αν αυτά θα συμβαίνουν στην καθημερινή χρήση. Επιπλέον με αυτό το GUI καταργούμε την κλασική today των wm στην οποία προσθέτουμε τα δικά μας plugins. Σίγουρα θα γίνεται, αλλά θα χάνουμε αυτο με τα μεγάλα menu. Μπέρδεμα κατάσταση. Εχώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Και πάλι δεν είδα τρομερές ταχύτητες. Αντιθέτως είδα να κολλάει πολλές φορές στην επιλογή του Music κλπ και να θέλει διπλό πάτημα για να κάνει την επιλογή του από το χρήστη. Με 200άρη επεξεργαστή έχουμε δει τι κάνουν τα Windows... ακόμα και τα 6.0άρια που είναι από μόνα τους πιο γρήγορα.

Δε με εντυπωσιάζει το Touch... με ικανοποιεί όμως η τεχνολογική πρόοδος της HTC και περιμένω να δω την εφαρμογή της οθόνης multi touch σε ένα πραγματικά βαρβάτο μοντέλο όπως κάποια από αυτά που έρχονται μέχρι το τέλος του έτους και στις αρχές του 2008. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

εδώ αρκετά βίντεο http://msmobiles.com/news.php/6428.html

για να πιστούν και οι άπιστοι :)

είναι φυσικό να πλασάρουν το νέο UI (περί εφαρμογής πρόκειτε όπως το pocket xp etc) σε κάποιο "φτηνό" μοντέλο για να μπορούν να πιάσουν ένα μεγάλο μέρος τη αγοράς. μετά αν τα πάει καλά το βάζουν και σε άλλα. πάντως ως ιδέα είναι πολύ έξυπνη. είναι ότι το orgami στα umpc. δύο συσκευές σε μία :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

εδώ αρκετά βίντεο http://msmobiles.com/news.php/6428.html

για να πιστούν και οι άπιστοι :)

είναι φυσικό να πλασάρουν το νέο UI (περί εφαρμογής πρόκειτε όπως το pocket xp etc) σε κάποιο "φτηνό" μοντέλο για να μπορούν να πιάσουν ένα μεγάλο μέρος τη αγοράς. μετά αν τα πάει καλά το βάζουν και σε άλλα. πάντως ως ιδέα είναι πολύ έξυπνη. είναι ότι το orgami στα umpc. δύο συσκευές σε μία :)

Πραγματι ετσι ειναι Αλεξη.

Βεβαια, στην περιπτωση του Touch δεν προκειται απλα και μονο για μια εφαρμογη, αλλα για μια νεα τεχνολογια, που ναι μεν δεν ειναι multi touch, αλλα καταδεικνυει με τον πιο ξεκαθαρο τροπο οτι ο ανταγωνισμος μπορει να πιεσει τις εταιριες να ξεθαψουν καμια τεχνολογια απο το συρταρι, σε προγενεστερο χρονο απο οτι ευαγγελιζονται οι τυποι του μαρκετινγκ.

Υ.Γ Το ψευδοτρισδιαστατο κελυφος που εχουν χρησιμοποιησει ειναι πραγματι πολυ γρηγορο. Προφανως το μεγαλυτερο μερος του cach-αρεται με το φορτωμα του λειτουργικου.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ωραίο φαίνεται και βολικό για χρήση με το ένα χέρι που προτιμώ! Να ρωτήσω όμως κάτι μήπως γνωρίζετε; Το qwerty πληκτρολόγιο είναι προσαρμοσμένο και αυτό για χρήση με το δάκτυλο ή οχι;

Επίσης συμφωνώ ότι πρέπει η HTC να σκεφτεί σοβαρά να βγάλει κάποιο Touch κινητό με τουλάχιστον 400άρη επεξεργαστή...

Πραγματι ετσι ειναι Αλεξη.

Βεβαια, στην περιπτωση του Touch δεν προκειται απλα και μονο για μια εφαρμογη, αλλα για μια νεα τεχνολογια, που ναι μεν δεν ειναι multi touch, αλλα καταδεικνυει με τον πιο ξεκαθαρο τροπο οτι ο ανταγωνισμος μπορει να πιεσει τις εταιριες να ξεθαψουν καμια τεχνολογια απο το συρταρι, σε προγενεστερο χρονο απο οτι ευαγγελιζονται οι τυποι του μαρκετινγκ.

Υ.Γ Το ψευδοτρισδιαστατο κελυφος που εχουν χρησιμοποιησει ειναι πραγματι πολυ γρηγορο. Προφανως το μεγαλυτερο μερος του cach-αρεται με το φορτωμα του λειτουργικου.

ακριβώς :)

αν τρέχει wm6 (γενικά wm) δε με φοβίζει. εγώ είχα κάμει το 5450 sql client :p και του φόρτωνα pocket xp (τότε είχαμε μόνο 64MB ram κοινής χρήσης... παλιές εποχές).

το θέμα με την οθόνη δεν το γνωρίζω. δεν ξέρω αν είναι οθόνη αφής νέας τεχνολογίας. μιας και το σύρσιμο το έκανες πάντα και στις "μπάρες" του pocket IE. ίσως έχουν αυξήσει την ευαισθησία ή κάτι τέτοιο.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

αν τρέχει wm6 (γενικά wm) δε με φοβίζει. εγώ είχα κάμει το 5450 sql client :p και του φόρτωνα pocket xp (τότε είχαμε μόνο 64MB ram κοινής χρήσης... παλιές εποχές).

το θέμα με την οθόνη δεν το γνωρίζω. δεν ξέρω αν είναι οθόνη αφής νέας τεχνολογίας. μιας και το σύρσιμο το έκανες πάντα και στις "μπάρες" του pocket IE. ίσως έχουν αυξήσει την ευαισθησία ή κάτι τέτοιο.

Multitouch δεν είναι πάντως. Multi touch είναι του iphone και φαίνεται στο zoomαρισμα στις φωτογραφίες που το κάνεις με δύο δάκτυλα...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Οπως λεει κι ο Mythozz, multitouch δεν ειναι.

Ομως ειναι μια νεα τεχνολογια (πρακτικα η επιστρωση που εχει την κανει πολυ σκληρη και δυσκολο να γδαρθει η να καταστραφει), που αναγνωριζει την επιφανεια επαφης και "αντιλαμβανεται" αν προκειται για γραφιδα η ανθρωπινο δακτυλο - αντιστοιχα υλοποιειται το γνωστο drag and drop η φορτωνεται το νεο shell (εκει οφειλεται και το εντυπωσιακο σκρολαρισμα στις επαφες αλα Iphone. Αν θυμασαι, το ειχαμε δει και σε εφαρμογη address book για pocket pc, αλλα εδω δουλευει πραγματικα καλα).

Ειναι ενα σωστο βημα προς τα εμπρος, παραπανω απο καλοδεχουμενο, αλλα η πατεντα της Apple στην προκειμενη φαση φαινεται να υλοποιειται μονο στο Iphone.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Οπως λεει κι ο Mythozz, multitouch δεν ειναι.

Ομως ειναι μια νεα τεχνολογια

Δε νομίζω ότι είναι νέα τεχνολογία. Το σύρσιμο, η αλλιώς flicks, υπήρχε από παλιά αλλα κανεις δεν είχε ασχοληθεί.

Αν έχετε ποτε χρησιμοποιήσει pocket Acrobat Reader, θα δείτε ότι υπάρχει η επιλογή μεγένθυνσης η σμίκρυνσης μιας σελίδας με το κάθετο (προς τα πάνω η προς τα κάτω) σύρσιμο της γραφίδας επί της οθόνης.

Αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα για να μπορέσεις να αντικαταστήσεις μερικά κουμπιά (είτε hard buttons είτε graphic) και να αποσυμφόρησεις έτσι τις μικρές οθόνες.

Η Apple το χρησιμοποίησε εκτεταμένα στο iPhone. Η HTC απλά πρόλαβε (από το Γενάρη) να γράψει ένα shell που κάνει χρήση κάποιων flicks στο κεντρικό menu. Καλή προσπάθεια, αλλα αυτά τα περί πολυετούς ερευνας και δε συμμαζεύεται εγώ τα ακούω βερεσέ (μέχρι και το μαύρο background αντέγραψαν...).

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Δε νομίζω ότι είναι νέα τεχνολογία. Το σύρσιμο, η αλλιώς flicks, υπήρχε από παλιά αλλα κανεις δεν είχε ασχοληθεί.

Αν έχετε ποτε χρησιμοποιήσει pocket Acrobat Reader, θα δείτε ότι υπάρχει η επιλογή μεγένθυνσης η σμίκρυνσης μιας σελίδας με το κάθετο (προς τα πάνω η προς τα κάτω) σύρσιμο της γραφίδας επί της οθόνης.

Αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα για να μπορέσεις να αντικαταστήσεις μερικά κουμπιά (είτε hard buttons είτε graphic) και να αποσυμφόρησεις έτσι τις μικρές οθόνες.

Η Apple το χρησιμοποίησε εκτεταμένα στο iPhone. Η HTC απλά πρόλαβε (από το Γενάρη) να γράψει ένα shell που κάνει χρήση κάποιων flicks στο κεντρικό menu. Καλή προσπάθεια, αλλα αυτά τα περί πολυετούς ερευνας και δε συμμαζεύεται εγώ τα ακούω βερεσέ (μέχρι και το μαύρο background αντέγραψαν...).

Οπως ειπα και παραπανω, αντιστοιχες εφαρμογες υπηρχαν και αλλες εδω και χρονια (απο την εποχη των WM 2003).

Η αναφορα μου σε "νεα τεχνολογια" δεν ειχε να κανει με αυτο, αλλα με τη νεα hardware υλοποιηση της οθονης αφης (αν δεις απο κοντα ενα touch, θα καταλαβεις τι εννοω)...

Να προσθέσω και ένα ακόμα πρόγραμμα το Picsel Viewer που είναι και browser παράλληλα... Έχει zoomαρισμα και ξεzoomαρισμα στην σελίδα με κύλιση του δακτύλου μας πάνω ή κάτω (συνεχόμενα) στην οθόνη του PDA... έχει επίσης και την κύλιση της html σελίδας ή της φωτογραφίας α-λα-iphone όπως κάνει το τελευταίο στις επαφές του.

Που καταλήγουμε; Όλα αυτά τα υποστήριζαν τα WM απλά έπρεπε να έρθει το iphone για να τους δείξει πως μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν δημιουργικά. Και πάλι... η M$ πρέπει να κάνει αρκετά για να εντυπωσιάσει με την τεχνολογία της στο θέμα οθόνες αφής.

Οπως ειπα και παραπανω, αντιστοιχες εφαρμογες υπηρχαν και αλλες εδω και χρονια (απο την εποχη των WM 2003).

Η αναφορα μου σε "νεα τεχνολογια" δεν ειχε να κανει με αυτο, αλλα με τη νεα hardware υλοποιηση της οθονης αφης (αν δεις απο κοντα ενα touch, θα καταλαβεις τι εννοω)...

Sorry Βαγγέλη, δεν επιστρέφω στο θέμα για να σε τσιγκλήσω, ίσως να μην έχω καταλάβει καλά. Νόμιζα ότι το Touch ενσωματώνει απλά ένα shell με κάποια flicks (δηλαδή software) και όχι μια νέα τεχνολογία touchscreen. Μήπως το έχω παρεξηγήσει?

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Sorry Βαγγέλη, δεν επιστρέφω στο θέμα για να σε τσιγκλήσω, ίσως να μην έχω καταλάβει καλά. Νόμιζα ότι το Touch ενσωματώνει απλά ένα shell με κάποια flicks (δηλαδή software) και όχι μια νέα τεχνολογία touchscreen. Μήπως το έχω παρεξηγήσει?

Οχι, με παρεξηγησες φιλε μου. Ισα ισα, που ειναι παραπανω απο ενδιαφερουσα μια τετοια συζητηση. Απλα, στο Touch, εχουν υλοποιησει ενα συνδυασμο των flicks οπως πολυ ευστοχα ανεφερες, με μια νεα τεχνολογια οθονης αφης (περισσοτερες λεπτομερειες επ'αυτου η αληθεια ειναι πως δεν εχω εντοπισει καπου στο διαδικτυο, για το τεχνικο μερος της) :)

O2 Europe to release HTC Touch but with UMTS / 3G ?

http://x.msmobiles.com/portal/images/phones/htc/xda-nova.jpg

http://msmobiles.com/news.php/6439.html

Να κάνω μερικές απορίες? τι κακό έχει οι 200 ρηδες επεξεργαστές. είναι αργοί? Σε σχέση με ένα symbian νοκια που τα θεωρώ αργά, αυτά πως πάνε? έχει htc αργά και γρήγορα? Επισης θα ήθελα να ρωτήσω αν σε μια τόσο μεγάλη οθόνη βάζεις τέτοια ανάλυση δεν θα φαίνονται πολύ πιξελize η οθονη?

Επίσης ποιο είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα το pocket pc's?

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: