philip_1 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Παιδια δυο ερωτησουλες! Το πλαισιο πουλαει με την ελλεηνικη ρομ η την αγγλικη? Που μπορω να αγορασω αγγλικη? Ποια ειναι η τελευταια ρομ (απο τη μαμα παντα)που εχει βγει για το καισερ? Ευχαριστω. Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Παιδια δυο ερωτησουλες! Το πλαισιο πουλαει με την ελλεηνικη ρομ η την αγγλικη? Που μπορω να αγορασω αγγλικη? Ποια ειναι η τελευταια ρομ (απο τη μαμα παντα)που εχει βγει για το καισερ? Ευχαριστω. To plaisio exei Kaiser me tin elliniki. Gia aggliki tha sou proteina to expansys. Mia "mama" rom exei bgei kai einai afti pou exei foremeno idi epanw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 A ρε Φίλιππα σε βλέπω ν' αλλάζεις στρατόπαιδο.:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Παιδια δυο ερωτησουλες! Το πλαισιο πουλαει με την ελλεηνικη ρομ η την αγγλικη? Που μπορω να αγορασω αγγλικη? Ποια ειναι η τελευταια ρομ (απο τη μαμα παντα)που εχει βγει για το καισερ? Ευχαριστω. Μπορείς να το πάρεις από το πλαίσιο με την ελληνική rom και να το γυρίσεις μετά σε αγγλικό περιβάλλον με την υποστήριξη ελληνικών σε αναζητήσεις και πληκτρολόγια να συνεχίσει να δουλεύει σωστά. Εγώ αυτό έκανα. Κάποιοι παλιότεροι στο χώρο λένε ότι η ελληνική rom είναι πιο αργή. Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό γιατί δεν έχω να το συγκρίνω με κάποιο με αγγλική rom. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι η ελληνική rom στην ουσία είναι μια αγγλική με περασμένα διάφορα cabs επάνω που την εξελληνίζουν. Δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει αυτό. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι η ελληνική rom στην ουσία είναι μια αγγλική με περασμένα διάφορα cabs επάνω που την εξελλινήζουν. Δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει αυτό. Mia xara ta les, akribws etsi einai. Pantws oi metriseis ontws deixnoun oti ROMs me perasmena ta ellinika einai pio arges apo tis official agglikes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Παιδια δυο ερωτησουλες! Το πλαισιο πουλαει με την ελλεηνικη ρομ η την αγγλικη? Που μπορω να αγορασω αγγλικη? Ποια ειναι η τελευταια ρομ (απο τη μαμα παντα)που εχει βγει για το καισερ? Ευχαριστω.ΓΕΡΜΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Mia xara ta les, akribws etsi einai. Pantws oi metriseis ontws deixnoun oti ROMs me perasmena ta ellinika einai pio arges apo tis official agglikes. Τότε μπορείς στο πρώτο ανοιγμα ή μετά από hard reset να παρακάμψεις με ένα συνδυασμό πλήκτρων την εγκατάσταση της extended rom που περιέχει τα cabs της ace hellas και να έχεις καθαρή αγγλική rom. Ετσι δεν είναι??? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Τότε μπορείς στο πρώτο ανοιγμα ή μετά από hard reset να παρακάμψεις με ένα συνδυασμό πλήκτρων την εγκατάσταση της extended rom που περιέχει τα cabs της ace hellas και να έχεις καθαρή αγγλική rom. Ετσι δεν είναι??? Ypothetw pws nai, den to exw kanei pote alla kapou eixa diabasei oti kapoioi to exoun kanei ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Τότε μπορείς στο πρώτο ανοιγμα ή μετά από hard reset να παρακάμψεις με ένα συνδυασμό πλήκτρων την εγκατάσταση της extended rom που περιέχει τα cabs της ace hellas και να έχεις καθαρή αγγλική rom. Ετσι δεν είναι??? Ποιος ειναι αυτος ο συνδιασμος? Απο το πλαισιο μου ειπαν οτι μπορεις κατα την πρωτη εκκινηση να επιλεξεις ελληνικα η αγγλικα!! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Ποιος ειναι αυτος ο συνδιασμος? Απο το πλαισιο μου ειπαν οτι μπορεις κατα την πρωτη εκκινηση να επιλεξεις ελληνικα η αγγλικα!! Exw tin entypwsi oti an ti prwti fora pou to anoigeis (i meta apo hard reset) amesws prin paei na egkatastisei ta prwta cabs, tou kaneis ena soft reset (me ti grafida) kai meta apo to soft reset eisai etoimos giati den to afises na egkatastisei ta ellinika tis ACE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Σήμερα το παρέλαβα και εγώ:)Έχω βάλει αρκετά καλούδια.Το μόνο πρόβλημα που χω είναι με τα ελληνικα στο hardware πληκτρολόγιο.δεν έχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 A ρε Φίλιππα σε βλέπω ν' αλλάζεις στρατόπαιδο.:lol: Ωχ..μας πηραν χαμπαρι!!! Δυστυχως πρεπει να αποχωριστω το ετενακι μου :(:( γιατι χρειαζομαι στη δουλεια μου 3G!Σε 10 μερες φευγω απο ελλαδα παλι και πρεπει πριν να εχω ppc!!!Οποτε τι να κανω το καισερ ειναι μονοδρομος προς το παρον ετσι!Αργοτερα θα εχει και παρεουλα τα νεα ετενακια!!:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Exw tin entypwsi oti an ti prwti fora pou to anoigeis (i meta apo hard reset) amesws prin paei na egkatastisei ta prwta cabs, tou kaneis ena soft reset (me ti grafida) kai meta apo to soft reset eisai etoimos giati den to afises na egkatastisei ta ellinika tis ACE. Με τα ετεν καναμε μια μαγκια με το κουμπι της καμερας και δεν περνουσε τα cab της ετεν,κατι παρομοιο πρεπει να εχει και εδω για τα ελληνικα!Ξερει κανενας φιλος,μονο με το soft reset γινεται το skip? Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Με τα ετεν καναμε μια μαγκια με το κουμπι της καμερας και δεν περνουσε τα cab της ετεν,κατι παρομοιο πρεπει να εχει και εδω για τα ελληνικα!Ξερει κανενας φιλος,μονο με το soft reset γινεται το skip? Και εγώ για τα eten το είχα πρωτοδιαβάσει. Θα το ψάξω το βράδυ από το σπίτι να δω πως γίνεται στο kaiser Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Και εγώ για τα eten το είχα πρωτοδιαβάσει. Θα το ψάξω το βράδυ από το σπίτι να δω πως γίνεται στο kaiser Thanks man!!;) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Εβαλα το aekmap και παίζει Φινα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Εβαλα το aekmap και παίζει Φινα!:lol: Φιλε απο που το πηρες?Αγγλικο η ελληνικο? Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 ορίστε... απο μένα για σας. θετικά σχόλια πάντα τα δέχομαι όπως πχ.(είσαι πολύ ωραίος, δεν παίζεσαι, κτλ) Ένα αρχικό βήμα για την οργάνωση του Kaiser... http://rapidshare.com/files/63226363/WebViRuSPack.rar.html Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 ορίστε... απο μένα για σας. θετικά σχόλια πάντα τα δέχομαι όπως πχ.(είσαι πολύ ωραίος, δεν παίζεσαι, κτλ) Ένα αρχικό βήμα για την οργάνωση του Kaiser... http://rapidshare.com/files/63226363/WebViRuSPack.rar.html τωρα το ειδα θοδωρη,δεν προλαβαινω να αναλυσω φευγω για δουλεια. στα γρηγορα,η ρομ αυτη ειναι πολυ καλη και πολυ γρηγορη και το νεο ραδιο επισης φαινεται καλο. εχει πολλη δουλεια για να στηθει μιας και λειπουν καποια πραγματα οπως επισης δεν εχουν λυθει τα πρωτα bugs του καιζερ. κοιταξτε εκει και παρτε το για το καιζερ σας.ειναι πραγματικα πολυ καλη δουλεια του παιδιου που το εχει φτιαξει. http://www.jongma.org/KaiserTweak/ πρεπει να μην χωριστει το exe απο το xml file του για να λειτουργησει το προγραμμα. μετα απο καθε αλλαγη απαιτειται επανεκινηση ;) τα λεμε στην συνεχεια:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Μπορεί κάποιος να μου πει τί είναι αυτό το εικονίδιο πάνω δεξιά?? Κάποιες φορές το βγάζει & κάποιες όχι....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Φιλε απο που το πηρες?Αγγλικο η ελληνικο? Πες μου mail φίλε να στο στείλω να μην παιδευέσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Μπορεί κάποιος να μου πει τί είναι αυτό το εικονίδιο πάνω δεξιά?? Κάποιες φορές το βγάζει & κάποιες όχι....;) Καποιος "σε παιρνει ματι"...:lol::lol::lol: Σοβαρα τωρα...Πολυ περιεργο..Τι να ειναι αραγε.. Ας μας δωσει καποιος τα φωτα του.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Πότε πότε μου το εμφανίζει,δε θυμάμαι να κάνω κάτι και να το βγάζει μετα.Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω να δω,αν έχει κανείς τπτ υπόψη του ας μας πει... Σίγουρα δεν έχει σχέση με το 3G γιατί και να το απενεργοποιήσω ακόμα το δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Πότε πότε μου το εμφανίζει,δε θυμάμαι να κάνω κάτι και να το βγάζει μετα.Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω να δω,αν έχει κανείς τπτ υπόψη του ας μας πει... Σίγουρα δεν έχει σχέση με το 3G γιατί και να το απενεργοποιήσω ακόμα το δείχνει. Σαν εικονίδιο προώθησης κλήσεων μου μοιάζει:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Μπα,δεν πρέπει να είναι.Ποτέ δεν είχα προώθηση και πότε πότε μου το βγάζει. Έχω κάρτα 2in1,αλλά δε νομίζω να έχει σχέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts