mike_4 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω το τηλέφωνο μεταχειρισμένο και με έχει εξιτάρει με τις ικανότητές του, αλλά επειδή από την άλλη είμαι και λίγο φαν της μουσικής και δεν θέλω να κουβαλάω 350 συσκευές πάνω μου(κινητά mp3 κτλ), το kaiser υποστηρίζει αναπαραγωγή mp3 αξιοπρεπώς, σωστά? Περιμένω τα φώτα σας και καλώς σας βρήκα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Έχω επισυνάψει την ζημιά που έπαθε. Φυσικά δεν παίζει πια το touch. Τα χέρια μου δεν πιάνουν ιδιαίτερα αλλά από το να δώσω 170-200 για επισκευή... Θα ρωτήσω πάντως την ACE Hellas αλλά και το 9volto για επισκευή, αν και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το HD2... Paint it blue & throw it in the sea.. :lol: J/K.. Ξερεις ποιος ειμαι.. Κανε την αγορα απο το ebay αν ειναι να το κρατησεις οπως σου ειπαν τα παιδια.. Ακομα και εσυ να μην μπορεις να το βαλεις ολο και καποιον θα βρουμε να το φτιαξει εδω ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 το kaiser υποστηρίζει αναπαραγωγή mp3 αξιοπρεπώς, σωστά? Φυσικά. Εξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Φυσικά. Εξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις σου. Φίλε έτσι και αλλιώς το Kaiser σκοπεύω να το χρησιμοποιώ σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις μιας και κανονικά βολεύομαι με άλλο τηλέφωνο:) Οπότε οι απαιτήσεις δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, να μπορεί να αναπαράγει με μία φυσιολογική ένταση, να μπορείς να φτιάχνεις playlist καθώς και 2-3 ακόμα παρόμοιες απλές λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Δεν βλέπω να έχεις κάποιο πρόβλημα σε αυτό που ζητάς αν και πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτές οι συσκευές δεν θεωρούνται multimedia συσκευές και δεν φημίζονται για το ιδιαίτερα ισχυρό ηχείο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Έγινε, ευχαριστώ για τις info anyway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δεν υπαρχει κανεις που να ασχολειτε ακομα και να γνωριζει για το ποια ρομ λειτουργει καλυτερα?? Προφανώς όχι. Ρίξε μια ματιά εκεί που σου υπέδειξα και θα βρεις ποια είναι καλύτερη για τα δικά σου δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ρε παιδιά,να σας πω...Η θυρούλα που έχει να το συνδέουμε με τον υπολογιστή δεν είναι ακριβώς mini-usb ε?Είναι ευθεία από τη μία μεριά και από την άλλη κάνει γωνία,όχι όπως το mini-usb που εχει γωνια κ στις 2 του μεριες... Συνδέεται και με το κλασσικό mini-usb αλλά όχι πολύ καλά και είανι δύσκολο να το βγάλω μετά,οπότε 1.πρέπει να πάρω άλλο καλωδιάκι?και πως να το ζητήσω? 2.Ξέρετε πού μπορώ να το βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ταιριάζει μια χαρά παρά την μικρή διαφορά στη γωνία. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μιας και το καλώδιο μπαίνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisTS Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Για ROM που ερωτήθηκε το kaiseraki το έχω πολύ καιρό και έχω καταλήξει τους τελευταίους μήνες στην Ultimate-X2.V11 του Abusalza -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=507281 Την βρίσκω ταχύτατη και πολύ σταθερή Τρέχει μαζί με SPB mobile shell και S2U2 απροβλημάτιστα. Αυτά βέβαια για τώρα διότι το Kaiser είναι για πούλημα και περιμένω να έρθει το HD2!.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ταιριάζει μια χαρά παρά την μικρή διαφορά στη γωνία. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μιας και το καλώδιο μπαίνει κανονικά. Ξέρεις τι,εγώ είχα ενα πρόβλημα που δε μου άνοιγε κάν το κινητό,(έμπαινε σε bootloader)το πήγα για επισκευή και μου παν ότι ένα από τα προβλήματα ήταν ότι βραχυκύκλωναν εκεί 2 επαφές και ότι πιθανώς να είχε γίνει απ αυτό.. Τέσπα,τελικά βρήκα extusb λέγεται από ότι κατάλαβα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Πολύ αμφιβάλω εάν το πρόβλημα που σου παρουσιάστηκε οφείλεται σε αυτό μιας και όπως προείπα χρησιμοποιούμε χρόνια αυτά τα καλώδια χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Τι να σου πω,εγώ ότι μου είπαν από το σέρβις σου λέω,για καλό και για κακό παρήγγειλα ένα τέτοιο πάντως να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manjo Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 καλησπερα παιδια αγγελια μπορω να βαλω για ενα tyint 2 εδω η υπαρχει αλλο thread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Για να έχεις πρόσβαση στις αγγελίες του myphone.gr πρέπει να είσαι ενεργό μέλος για τουλάχιστον 100 μέρες με τουλάχιστον 150 post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Παιδιά μετά απο την περιπέτεια του καισερ στις περσυνές φωτιές μόλις χθές δέχτηκε τις πλαστικές επεμβάσεις. Η εγχείρηση πήγε ο καλά, ο ασθενής δεν απεβίωσε αλλά όταν το έδεσα κατάλαβα ένα μικρό πρόβλημα. Όταν το ανοιγοκλείνω δεν γυρνάει η οθόνη. Θυμάμαι κάτι επαφές που βρήκα όταν άλλαζα τα πλαστικά αλλά θα ήθελα βοήθεια να εντοπίσω ποιές ακριβώς ευθυνονται για το orientation της οθόνης ώστε άμα δεν είναι μεγάλος κόπος να το ξανανοίξω. Στο μηχανάκι αλλάχτηκε η οθόνη ( είχε πάρει νερό απο την πυρόσβεση) τα πλαστικά ( είχαν λιώσει απο τις θερμοκρασίες ) και το εξωτερικό ηχείο ( αυτό είχε πεθάνει προ πολλού.) Βοηθήστε με να εντοπίσω γιατί έχω τόσο κουραστεί ( με το συγκεκριμένο κινητό και τις επισκευές του )που θα ήθελα να το πάω στην ace να ξεμπερδευω.....! Επίσης άν ξέρετε κανα φθηνό άλλα καλό μάστορα να επιληφθεί ευχαρίστως να ακούσω. Να στε καλά....! υγ. πολύ χάρηκα που ξαναείδα τον έρωτα μου να πέρνει μπρος.....:D Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Οι οδηγοί που δίνω εδώ δεν μπορούν να σε βοηθήσουν; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2996050#post2996050 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Οι οδηγοί που δίνω εδώ δεν μπορούν να σε βοηθήσουν; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2996050#post2996050 τους έχω αυτούς τους οδηγούς και απο όσο έχω κοιτάξει κανένας δεν λέει πιο απο τα ελάσματα είναι υπευθυνο για τι ....! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Κάπως κατάφερα να εξαφανίσω από το start-->programs τον φάκελο παιχνίδια και δε μπορώ να τον εμφανίσω,αλλά αν πάω από file explorer --->windows/start menu/programs το βλέπω κανονικά..Ξέρετε πώς μπορώ να το φτιάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Παίδες, έχω βάλει την hyperdragon IV Mega η οποία είναι φανταστική κατά τα άλλα και με απίστευτη εμφάνιση αλλά δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω το on screen πληκτρολόγιο (μου βγάζει πάντα το δικό του που είναι αγγλικό και δεν μπορώ να γράψω ελληνικά). Δοκίμασα sip change αλλά τίποτα. Καμιά λύση με τον registry ίσως? Help please... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Παίδες, έχω βάλει την hyperdragon IV Mega η οποία είναι φανταστική κατά τα άλλα και με απίστευτη εμφάνιση αλλά δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω το on screen πληκτρολόγιο (μου βγάζει πάντα το δικό του που είναι αγγλικό και δεν μπορώ να γράψω ελληνικά). Δοκίμασα sip change αλλά τίποτα. Καμιά λύση με τον registry ίσως? Help please... Εάν δεν σου δούλεψε το sipchange δοκίμασε το Default_IM_WM5.CAB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Δεν ανοίγει το document αλλά οκ βρήκα τη λύση μέσω registry editor στους xda dev. Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Ποιο document δεν σου άνοιγε και ποια είναι η λύση; Καλό είναι να αναφέρουμε και τις λύσεις εκτός από τα προβλήματα προς ενημέρωση των υπολοίπων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Καλησπέρα, έχω το Tytn II με wind free2go. Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει ότι μου στέλνουν sms και ενώ στον αποστολέα πηγαίνει αναφορά παράδοσης, εγώ δε λαμβάνω κανένα sms. Αυτό έχει συμβεί 3-4 φορές εδώ και 2 μήνες. Επίσης αυτό που με ενόχλησε τρομερά είναι το γεγονός ότι το τελευταίο 2μηνο, ενώ έχω το κινητό τα βράδια σε flight mode, έχει παρατηρηθεί ότι έχει στείλει 2 sms αργά το βράδυ στο κινητό της κοπέλας μου. Τη μία φορά είχε στείλει ένα μήνυμα γράφοντας μόνο: @@@@@, και χθες έστειλε το εξής: Αχ καληνύχτα γλυκούλι....διορθώνω... @@@@! Στο κινητό έχω WinMobile 6.5 Pro ENG CE os 5.2.23053! Τι μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά??? Το έχει πάθει κανείς αυτό? Συγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Κάτι γίνεται με την unofficial rom που φοράει η συσκευή σου. Συνιστώ να περάσεις την official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts