Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mporei kapios filos na mou pei pos 8a epanafero to kaser sti mama rom.exo mia apo to xda kai 8elo na ksanabalo ti mamisia gia na to doso..ean mporei kapisos...
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mporei kapios filos na mou pei pos 8a epanafero to kaser sti mama rom.exo mia apo to xda kai 8elo na ksanabalo ti mamisia gia na to doso..ean mporei kapisos...

πλήρης οδηγός εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568

Καλησπέρα,

Αγόρασα ένα bluetooth της Motorolla και το σύνδεσα με το Kaizer μου. Μερικές φορές ακούω παράπονα του τύπου "δεν ακούγεσαι ή ακούγεται πολύ χαμηλά ή φωνή σου"....τι μπορεί να φταίει ?

υ.γ κάποιες φορές όταν χτυπάει το κινητό δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης στο ακουστικό...άλλες όμως αυτό δεν συμβαίνει.

• Administrators

Μπορείς να δεις και εδώ.

Επίσης έχε στα υπόψιν αυτό... Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish από 1-Σεπ-09

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παιδιά... Έχω το finger keyboard 2.0 αλλα οταν στέλνω sms οι χαρακτήρες για το ένα μηνυμα είναι 70 αντι για 160.. τι λαθος εχω κάνει??
nikolas

Καλησπέρα παιδιά... Έχω το finger keyboard 2.0 αλλα οταν στέλνω sms οι χαρακτήρες για το ένα μηνυμα είναι 70 αντι για 160.. τι λαθος εχω κάνει??

κατεβασε απο εδω φιλε μου την εκδοση QVGA του φιλου tax tax :)

\\\\\\\\\ FingerKeyboard2 ///////// v2.1

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλησπέρα σε όλους,

Παρατηρώ σήμερα, μετά απο μήνες χρήσης ενός μεταχειρισμένου Kaizer ότι έχω πρόβλημα με το βύσμα σύνδεσης στο κάτω μέρος του κινητού. Το μετακίνησα ελαφρώς με το πενάκι και τώρα φορτίζει αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα αντιμετωπίσω πρόβλημα. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται και πόσο κοστίζει στο περίπου; Να ψάξω για άλλο κινητό ; Με έχει βολέψει αφάνταστα αυτό το κινητό, έχει πολύ περισσότερα απο ότι χρειάζομαι αλλά αυτός ο συγχρονισμός με το outlook (σε συνδιασμό με το πληκτρολόγιο) είναι αυτό που θέλω.

• Administrators
Όσο δουλεύει μην το πειράζεις. Εάν σου παρουσιάσει πρόβλημα δεν το γλυτώνει το service η συσκευή. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να ρωτήσεις την ACE Hellas για το κόστος της αντικατάστασης του βύσματος. Από την απάντησή τους εξαρτάται το αν θα αξίζει να την επισκευάσεις ή να την αντικαταστήσεις.

Modpic.gif

• 4 weeks later...
  • Administrators
Eχει βγει ελληνικη ROM για το TyTN II ????Και αν ναι που μπορω να τη βρω???

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=8852

Modpic.gif

• 2 weeks later...
παιδια μπορειτε να μου προτεινετε μια σταθερη rom με ενσωματωμενα Ελληνικα πληκτρολογια? Ευχαριστω
:up:

• Administrators
Όποια ROM και να βάλεις, τα ελληνικά πληκτρολόγια δεν υπάρχει λόγος να σε δεσμεύουν μιας και τα βάζεις εσύ εκ των υστέρων εύκολα.

Modpic.gif

οκ, για πειτε μου μια σταθερη rom...πληκτρολογια μετα βαζω το aek ( για το hardware) και το resco ...υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτα?

• Administrators

Για το hardware σωστά το AEKMap. Για το software όμως... FingerKeyboard 2.1.

Τώρα όσον αφορά τη ROM, ας απαντήσει κάποιος από τους κατόχους.

Modpic.gif

οκ, για πειτε μου μια σταθερη rom...πληκτρολογια μετα βαζω το aek ( για το hardware) και το resco ...υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτα?

Καλησπερα.Σου προτεινω αυτη την ROM:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=543276 09 Oct 2009 - shifu V4.0 WWE released.Δοκιμασμενη οσο δεν παιρνει,γρηγορη,σταθερη,πληρης,ομορφη,χωρις bugs.Ανεπιφυλακτα.:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Καλησπερα.Σου προτεινω αυτη την ROM:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=543276 09 Oct 2009 - shifu V4.0 WWE released.Δοκιμασμενη οσο δεν παιρνει,γρηγορη,σταθερη,πληρης,ομορφη,χωρις bugs.Ανεπιφυλακτα.:)

παρα πολυ καλη rom... ολα λειτουργουν αψογα μεχρι τωρα και ειναι και γρηγορη!

παρα πολυ καλη rom... ολα λειτουργουν αψογα μεχρι τωρα και ειναι και γρηγορη!

επειδή ψάχνομαι και εγώ να αλλάξω rom και να παω σε 6.5 αφήνοντας αυτήν της υπογραφής μου ....αν διαπιστωσεις κάτι που δεν σου αρέσει ενημέρωσε......

πλέον το kaizer είναι παλιό και οι αναφορές για αυτό έχουν ελαχιστοποιηθεί....:(

Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

σημερα παρατηρησα οτι δεν λειτουργει καλα το hardware πληκτρολογιο με την shifu V4.0 WWE... οταν π.χ. παταω FN και Q δεν μου βγαζει @ αλλα το 2.... θα δω μηπως φταιει καποιο αλλο προγραμμα και θα ενημερωσω

Δεν χρησιμοποιείς το AEKMap;

αυτο χρησιμοποιουσα και νομιζα οτι φταιει αυτο, αλλα και μετα την απεγκατασταση του, εχω παλι το ιδιο προβλημα:(

• Administrators
Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει τα σωστά layouts που υπάρχουν ειδικά για το kaiser; Σε άλλη rom με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις στο aekmap δεν είχες πρόβλημα; Στο thread που υπάρχει για τη συγκεκριμένη rom μήπως αναφέρεται κάτι εκεί;

Modpic.gif

Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει τα σωστά layouts που υπάρχουν ειδικά για το kaiser; Σε άλλη rom με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις στο aekmap δεν είχες πρόβλημα; Στο thread που υπάρχει για τη συγκεκριμένη rom μήπως αναφέρεται κάτι εκεί;

τα σωστα layouts εβαλα... αλλωστε και μετα την απεγκατασταση του aek παλι ειχε το ιδιο προβλημα... εβαλα μια official 6.1 eng και λειτουργουσε κανονικα και χωρις και με aek.

• 2 weeks later...

ρε παιδια.. μολις εκατσα πανω στο kaiser και εσπασε η touch screen.

ειναι ολη ασπρη κα ιμια μαυρη μουτζουρα πανω δεξια, πρακτιακ το κινητο ειναι μη χρησιμοποιησιμο..

μη με ρωτησετε πως διαολο εγινε, εχει γινει στο παρελθον και δεν ειχε παθει τιποτε...

εχει κανεις ιδεα για κοστος αντικατάστασης?

αν και προβληαμτιζομαι με το αν αξιζει για τοσο απλαιο κιντο μαλλον ειναι μονοδρομος... καθως δεν εχω παρει backup εδω και κανα διμηνο και εχω μεσα πολυ κρισμα πραγματα.. :(

αργκκχχ :X

ρε παιδια.. μολις εκατσα πανω στο kaiser και εσπασε η touch screen.

ειναι ολη ασπρη κα ιμια μαυρη μουτζουρα πανω δεξια, πρακτιακ το κινητο ειναι μη χρησιμοποιησιμο..

μη με ρωτησετε πως διαολο εγινε, εχει γινει στο παρελθον και δεν ειχε παθει τιποτε...

εχει κανεις ιδεα για κοστος αντικατάστασης?

αν και προβληαμτιζομαι με το αν αξιζει για τοσο απλαιο κιντο μαλλον ειναι μονοδρομος... καθως δεν εχω παρει backup εδω και κανα διμηνο και εχω μεσα πολυ κρισμα πραγματα.. :(

αργκκχχ :X

Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να παραγγείλεις την οθόνη και να την αλλάξεις μόνος σου ;) Το αν αξίζει ή όχι το ξέρεις μόνο εσύ βάσει της τσέπης σου και των αναγκών σου ;) Θα σου βγει πιο φτηνά αν αποφασίσεις να την αλλάξεις μόνος σε σχέση με το service της ace hellas (ρώτα όμως πρώτα για να είσαι σίγουρος). Οθόνη μπορείς να παραγγείλεις από το ebay ή από τα παρακάτω site http://cnn.cn/shop/8925-tilt-kaiser-c-277_448.html και https://www.gsm4world.us/tytn-ii-kaiser-p4550-p-297_210.html Έχε υπόψιν ότι η οθόνη αποτελείται από 2 μέρη, την κυρίως οθόνη και το digitizer που μπαίνει από πάνω.

Edit: Φυσικά υπάρχουν και άλλα site από τα οποία μπορείς να παραγγείλεις οθόνη για το kaiser. Απλώς τα 2 που ανάφερα είναι δοκιμασμένα από μένα και είναι αξιόπιστα. Ότι παρήγγειλα ήταν γνήσιο.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04