Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Δεν έχω πια τη συσκευή. Εδώ θα βρεις όλες τις ROM για τη συγκεκριμένη συσκευή, με και χωρίς το manila (TF3D).

Modpic.gif

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Administrators
Ρε παιδια για hard reset πιο ειναι το δεξι και αριστερο πληκτρο soft που λεει?

Τα δύο πλήκτρα ακριβώς κάτω από την οθόνη.

Modpic.gif

Έχω μαζεμένες απορίες!!!:happy:έχουμε και λέμε:wacko:

1.Πώς γίνεται να βάλω αναφορά στα μυνήματα?

2.Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για διαχείριση του wifi,δηλαδή να μας δείχνει ποια δίκτυα πιάνουμε καλύτερα κ ποια έχουν κωδικό??

3.Αξίζει η αγορά κεραίας gps που συνδέεται πίσω στο κινητό,πιάνει αρκετά καλύτερα?

4.Πώς αλλάζω την εικόνα που μου βγάζει μόλις ανοίγει το κινητό,γινεται?

5.Είχα δει σε ένα άλλο kaiser ότι στις φωτό για να πας από τη μία στην άλλη εκανες απλα μια κινηση με το δαχτυλο πανω στην οθονη σαν να άλλαζες σελίδα!πώς μπορώ να το κάνω και στο δικό μου αυτό??:happy:

6.έχετε βρει κανένα καλό αγγλοελληνικό λεξικό??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:happy::happy:

• Administrators
1.Πώς γίνεται να βάλω αναφορά στα μυνήματα?

Υπάρχει στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Ψάξτο λίγο. Μπορείς να το κάνεις βέβαια και με το Schap's advance config tool.

2.Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για διαχείριση του wifi,δηλαδή να μας δείχνει ποια δίκτυα πιάνουμε καλύτερα κ ποια έχουν κωδικό??

Υπάρχουν διάφορα, πχ Wififofum, Makayama Pocket WiFi Radar 1.3, κ.α.

3.Αξίζει η αγορά κεραίας gps που συνδέεται πίσω στο κινητό,πιάνει αρκετά καλύτερα?

Πιάνει αρκετά καλύτερα. Κατά τη γνώμη μου πάντως και έτσι μια χαρά κάνει τη δουλειά του.

4.Πώς αλλάζω την εικόνα που μου βγάζει μόλις ανοίγει το κινητό,γινεται?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334907

5.Είχα δει σε ένα άλλο kaiser ότι στις φωτό για να πας από τη μία στην άλλη εκανες απλα μια κινηση με το δαχτυλο πανω στην οθονη σαν να άλλαζες σελίδα!πώς μπορώ να το κάνω και στο δικό μου αυτό??:happy:

Μιλάς μάλλον για το cube του TF3D. Δες εδώ πως γίνεται...

6.έχετε βρει κανένα καλό αγγλοελληνικό λεξικό??

Lingvosoft Greek-English Talking Dictionary.

Modpic.gif

Είσαι άρχοντας!!:happy:

κάτι ψιλά ακόμα::)

αναφορά για το μήνυμα δε βρήκα πώς οπότε αν ξέρει κάποιος ας πει

αυτό το schap είναι βαρύ ή να το βάλω άφοβα??:wacko:

Όσων αφορά το cube του TF3D,είναι κάποια εφαρμογή που πρέπει να βάλω?γίνεται εύκολα??:worry:

• Administrators

αναφορά για το μήνυμα δε βρήκα πώς οπότε αν ξέρει κάποιος ας πει

αυτό το schap είναι βαρύ ή να το βάλω άφοβα??:wacko:

Θα σου συνιστούσα να βάλεις όχι την 3, αλλά την 2 έκδοση του προγράμματος. Έχει και επιλογή για ενεργοποίηση της αναφοράς παράδοσης μηνυμάτων.

Όσων αφορά το cube του TF3D,είναι κάποια εφαρμογή που πρέπει να βάλω?γίνεται εύκολα??:worry:

Νομίζω ότι το έχει η συσκευή σου προεγκατεστημένο. Απλά κάνεις την κίνηση με το δάχτυλο από κάτω προς τα πάνω όπως το είδες στο video. (Έχω πολύ καιρό να το πιάσω στα χέρια μου γιαυτό καλό είναι να το επιβεβαιώσει κάποιος ήδη κάτοχος).

Modpic.gif

Παιδια λιγο τη βοηθεια σας παρακαλω......

Ενας φιλος εχει αυτο το τηλεφωνο......υστερα απο αναβαθμηση στην οθονη μερικα προγραμματα εμφανιζονται σαν να εχει ενεργοποιηθει καποιο εφε,οπως επισης και η καμερα δειχνει σαν να ειναι μονιμα ενεργοποιημενο εφε(αυτο που τα δειχνει ενχρωμα αλλα θαμπα...το sefia ειναι?......δεν ξερω πιο εφε......τελος παντων.....

Η οθονη ομως δειχνει κανονικα χωρις προβλημα ...το κανει σε καποια προγραμματα και μονιμα στην καμερα......οι φωτογραφιες ομως που βγαζει βγαινουν κανονικες......

Τι ακριβως μπορει να κανει ή ποια καινουρια rom να βαλουμε και πως μπαινει....πιο προγραμμα χρειαζεται και πως την κανουμε εγκατασταση?

Ειμαστε τελειως ανιδεοι....HELP :)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :)

καταρχήν αυτό θυμίζει πρόβλημα radio. να κοιτάξει άμα στην αναβάθμιση που έκανε έπρεπε να αλλάξει και raadio.

επίσης γράψε μας ποια rom έβαλε.

εγώ έχω βάλει μια του hyperdragon την ΙΙΙ lite με άλλο ραδιο ( παρακολουθώ τον ζαχαράκη. ότι κάνει κάνω......) και το κινητάκι πηγαίνει σφενδόνα..!

τώρα στο δικό μου πρόβλημα. παδιά παίζει η οθόνη. πήγα στην htc και μου ζητήσαν 100 ευρωπουλάκια. μου φαίνεται ότι έχει χαλάσει ο slide μηχανησμός. το έχει κάνει σε κανέναν άλλο...?

επίσης επειδή έχω δεί μηχανησμό να παίζει στα 40 ντολλαρς μου φάνηκε μακακία να πάω να τα δώσω....! έχει κανένας απο εδώ ανοίξει το kaiser στα σωθηκά του ? εύκολο δύσκολο τι λέει ?

LiteStep User

Παύλος :p

• Administrators
έχει κανένας απο εδώ ανοίξει το kaiser στα σωθηκά του ? εύκολο δύσκολο τι λέει ?

HTC_Kaiser_Service_Manual.pdf

HTC_Kaiser_disassembly.pdf

Modpic.gif

Νομίζω ότι το έχει η συσκευή σου προεγκατεστημένο. Απλά κάνεις την κίνηση με το δάχτυλο από κάτω προς τα πάνω όπως το είδες στο video. (Έχω πολύ καιρό να το πιάσω στα χέρια μου γιαυτό καλό είναι να το επιβεβαιώσει κάποιος ήδη κάτοχος).

το έχει στον τηλεφωνικό κατάλογο και εει που εχω το spb menu αλλά όχι στις φωτογραφίες μου..:mad:

αν ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω ας το πει!!!!!:happy::happy:

Καλή χρονιά σε όλους! Θέλω να αγοράσω μια βάση αυτοκινήτου (με βεντούζα) για το αμάξι. Αυτές οι γενικής χρήσεως που κυκλοφορούν στο εμπόριο κάνουν για το ΚΑΙΖΕΡ μας ή θέλει κάποια συγκεκριμένη;

καλη χρονια σε ολους

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Καλή χρονιά!!Αν η βεντούζες που λες είναι αυτές που ρυθμίζονται δεξιά αριστερά αλλά και το κάτω μέρος,θα κάνει και για το δικό μας κινητάκι!

Καλή χρονιά σε όλους! Θέλω να αγοράσω μια βάση αυτοκινήτου (με βεντούζα) για το αμάξι. Αυτές οι γενικής χρήσεως που κυκλοφορούν στο εμπόριο κάνουν για το ΚΑΙΖΕΡ μας ή θέλει κάποια συγκεκριμένη;

εγώ μου πήρα μία απο τα φανάρια με 5 ευρώπουλα. φυσικά μεσα σε 5 λεπτά χάλασε αλλα μετά την επισκευή της που ήταν απλή είναι σουπερ.

LiteStep User

Παύλος :p

Καλημέρα και χρόνια πολλά....

Μια ερωτησούλα επειδή έχω να αλλάξω ρομ από τον Νοέμβριο.... (PC ulitmate v10)και αυτή που έχω την ψιλοβαρέθηκα... γνωρίζετε καμια καλή και σταθερή καινούργια στο xda...

Επειδή έχω να κοιτάξω από τον Νοέμβριο είδα πάρα πολλές καινούργιες και πελάγωσα....:blink:

κάθε πρόταση θα εκτιμηθεί....:p

Ευχαριστώ τους ειδικούς για τις γνώσεις τους....;)

Hyperdragon 25 Dec σταθεροτατη και παρα πολυ γρηγορη rom, πιστευω οτι ειναι η καλυτερη!
Παναγιώτης

Υπάρχουν διάφορα, πχ Wififofum, Makayama Pocket WiFi Radar 1.3, κ.α.

Τα έβαλα και αυτά όπως και το wifi companion αλλά δυστυχώς κανένα δε τα έχει όλα..το wifi companion δε βρίσκει αρκετά δίκτυα,το wififofum δε δείχνει την ένταση του σήματος και το makayama το ίδιο..ποιο είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη σας??:happy:

καλημέρα και χρόνια πολλά:)

είδα αυτό εδώ και αναρωτήθηκα μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς:)

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=96145&highlight=games+ppc

λέτε να παίζει ή θα σέρνεται ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας παιδες και καλη χρονια...

εχω το kaizer σχεδον ενα χρονο τωρα... την μια μπαινει στην κουτα του να πουληθει, στην αρχη μου εδιναν 400 κ μου κακοφαινοταν μιας και καινουριο εκανε 890 ευρα... μετα ειπα να το κρατησω, λογο δουλειας ομως θα το καταστρεφα (οικοδομη) μετα παλι αποφασησα να το δωσω κ απο 400 πηγαμε στα 300...

Τελικα αποφασησα να το κρατησω κ οτι χρηση του κανω...

Και μια απο τις χρησεις του ειναι το GPS... απο παλια (απλα δεν του εδινα σημασια) μου πετουσε συνεχεια ενα μηνυμα για το quick gps.

Επειδη ειμαι ασχετος...

1ον αυτο ειναι προγραμμα του palmtop ? ή μπηκε με το destinator?

2ον εαν μπηκε με τον destinator τωρα που βρηκα την 7 εκδοση θα φτιαξει?

3ον πως θα το ανανεωσω ? (αν δεν υσχειουν τα πανω)

4ον εαν βαλω καποια νεα ROM που απο οσα διαυασα ειναι κατι σαν τα windows ? στον υπολογιστη...

το ξερω οτι θα γινω βαρετος... αλλα υπαρχει καποιος που να εξηγησει τι κανει η ROM ? που θα βρω καποια καλη? (οπως η hyperdragon την ΙΙΙ lite που αναφερθηκε?)

ευχαριστω, καλη χρονια... και ασχετος ειμαι λυπηθειτε με :p

---edit---

ξεχασα να σας πω, οτι το πηγα εδω στο ηρακλειο στο service της HTC και η φαινη ιδεα του τεχνικου, οταν του το ειπα, ηταν να πιασει το κινητο και να πατησει cancel. Του λεω οτι γραφει το PDA οτι αν δεν το ανανεωσω θα καθηστερει να βρει το σημα. Και μου απανταει με μια απαθεια, εεεεεελα μωρε, κανει να σου βρει το σημα 5 λεπτα... τωρα θα κανει 15...

Δεν απαντησα τιποτα την εκανα για να μην πεσει κανενα "γαλικο"

Τελος... ετσι για ενημερωση, εμενα τουλαχιστον καθηστερει απιστευτα να βρει το σημα, σε αντιθεση παλια μεσα στα 5 λεπτα ηταν ετοιμο.

thanks !!.... again :)

Τωρα που πηρα το Viewty το HTC Tytn II (kaizer) ειναι free.

Οχι οτι πριν το ειχα ακουμπησει... οποιος ενδιαφερεται το δινω...

λοιπόοοοον!!!σιγά σιγά...σε ότι ξέρω θα απαντήσω...

1,2,3 : το aGPS είναι κάτι που δε χρησιμοποιείται νομίζω στην ελλάδα και παίρνει σήμα από gprs,δηλαδη χρεώνεσαι...απενεργοποίησέ το είτε από το kaiser tweak είτε βάλε το schaap's advanced config κ βγάλτο...δε μπήκε νομίζω μαζί με το destinator και ούτε θα αλλάξει αν αλλάξεις έκδοση..

4:όσο για τις rom ας απαντήσει κάποιος άλλος

γεια σας παιδες και καλη χρονια...

εχω το kaizer σχεδον ενα χρονο τωρα... την μια μπαινει στην κουτα του να πουληθει, στην αρχη μου εδιναν 400 κ μου κακοφαινοταν μιας και καινουριο εκανε 890 ευρα... μετα ειπα να το κρατησω, λογο δουλειας ομως θα το καταστρεφα (οικοδομη) μετα παλι αποφασησα να το δωσω κ απο 400 πηγαμε στα 300...

Τελικα αποφασησα να το κρατησω κ οτι χρηση του κανω...

Και μια απο τις χρησεις του ειναι το GPS... απο παλια (απλα δεν του εδινα σημασια) μου πετουσε συνεχεια ενα μηνυμα για το quick gps.

Επειδη ειμαι ασχετος...

1ον αυτο ειναι προγραμμα του palmtop ? ή μπηκε με το destinator?

2ον εαν μπηκε με τον destinator τωρα που βρηκα την 7 εκδοση θα φτιαξει?

3ον πως θα το ανανεωσω ? (αν δεν υσχειουν τα πανω)

4ον εαν βαλω καποια νεα ROM που απο οσα διαυασα ειναι κατι σαν τα windows ? στον υπολογιστη...

το ξερω οτι θα γινω βαρετος... αλλα υπαρχει καποιος που να εξηγησει τι κανει η ROM ? που θα βρω καποια καλη? (οπως η hyperdragon την ΙΙΙ lite που αναφερθηκε?)

ευχαριστω, καλη χρονια... και ασχετος ειμαι λυπηθειτε με :p

---edit---

ξεχασα να σας πω, οτι το πηγα εδω στο ηρακλειο στο service της HTC και η φαινη ιδεα του τεχνικου, οταν του το ειπα, ηταν να πιασει το κινητο και να πατησει cancel. Του λεω οτι γραφει το PDA οτι αν δεν το ανανεωσω θα καθηστερει να βρει το σημα. Και μου απανταει με μια απαθεια, εεεεεελα μωρε, κανει να σου βρει το σημα 5 λεπτα... τωρα θα κανει 15...

Δεν απαντησα τιποτα την εκανα για να μην πεσει κανενα "γαλικο"

Τελος... ετσι για ενημερωση, εμενα τουλαχιστον καθηστερει απιστευτα να βρει το σημα, σε αντιθεση παλια μεσα στα 5 λεπτα ηταν ετοιμο.

thanks !!.... again :)

Το quickgps υπηρχε στο τηλ. και δεν μπηκε με το destinator.Eιναι ενα προγραμμα των windows.Βοηθαει στο να βρισκει γρηγοροτερα δορυφορους το gps.Για να το ανανεωσεις πρεπει να συνδεθεις με το internet και να κατεβασεις δεδομενα.Αυτο ομως θα πρεπει να γινεται μια φορα την εβδομαδα.Αν δεν το ανανεωσεις δεν υπαρχει προβλημα,περα βεβαια απο το ενοχλητικο μηνυμα που θα εμφανιζεται.Δεν θα σου προτεινα εγκατασταση νεας ρομ αφου απο οτι βλεπω εισα αρχαριος ακομα,αν και δεν ειναι τιποτα το τρομερα δυσκολο.Να ξερεις παντως οτι αν βαλεις νεα ρομ θα πρπει να περασεις ολα τα προγραμματα σου απο την αρχη.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

μετά από ένα χρόνο και βάλε κάτοχος του κινητού λέω να κάνω και γω καμιά δοκιμή με cooked rom. έτσι είχα κάνει και με το προηγούμενο ppc μου (9100) και ήταν σαν να έχω αλλάξει τηλέφωνο. θέλω κάτι πολύ σταθερό γιατί δεν πρόκειται να κάνω άλλη αλλαγή.

μερικές ερωτήσεις όμως στους πιο εκοικιομένους με το αντικείμενο.

χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα λέω να βάλω κάποια Hyperdragon. να προτιμήσω την 25/12 ή την τελευταία. μάλλον πάω για την 25/12 γιατί η καινούρια απ΄οτι διαβάζω δεν έχει tf2d και πρέπει να το βάζω ξεχωριστά. έχει κάποια από τις δυο κάποιο πολύ σημαντικό πρόβλημα που θα πρέπει να γνωρίζω?

περιέχουν radio αυτές οι rom? πως τα πάνε από κλείδωμα gps? αν όχι ποια νομίζετε ότι είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή?

τέλος, ποιο hardspl να επιλέξω? αληθεύει ότι το 3,28 είναι για τα καλύτερο για τα htc και το 3,29 για το tilt? το 3,56 είναι δοκιμασμένο?

ελπίζω να λάβω κάποια απάντηση...

thanks!!

μετά από ένα χρόνο και βάλε κάτοχος του κινητού λέω να κάνω και γω καμιά δοκιμή με cooked rom. έτσι είχα κάνει και με το προηγούμενο ppc μου (9100) και ήταν σαν να έχω αλλάξει τηλέφωνο. θέλω κάτι πολύ σταθερό γιατί δεν πρόκειται να κάνω άλλη αλλαγή.

μερικές ερωτήσεις όμως στους πιο εκοικιομένους με το αντικείμενο.

χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα λέω να βάλω κάποια Hyperdragon. να προτιμήσω την 25/12 ή την τελευταία. μάλλον πάω για την 25/12 γιατί η καινούρια απ΄οτι διαβάζω δεν έχει tf2d και πρέπει να το βάζω ξεχωριστά. έχει κάποια από τις δυο κάποιο πολύ σημαντικό πρόβλημα που θα πρέπει να γνωρίζω?

περιέχουν radio αυτές οι rom? πως τα πάνε από κλείδωμα gps? αν όχι ποια νομίζετε ότι είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή?

τέλος, ποιο hardspl να επιλέξω? αληθεύει ότι το 3,28 είναι για τα καλύτερο για τα htc και το 3,29 για το tilt? το 3,56 είναι δοκιμασμένο?

ελπίζω να λάβω κάποια απάντηση...

thanks!!

bill καλησπερα:)

φιλε μου σε θαυμαζω ειλικρινα :blink: 1 χρονο και δεν εχεις ακομη φλασαρει το τηλ σου???

λοιπον αν θες καλη ρομ 6.1 χωρις μανιλλα και γενικα lite ,συστηνω ανεπιφυλακτα αυτη,ειναι η ιδια που χρησιμοποιω στο καιζερ μου

HyperDragon_III_PRO_Lite_WWE_20080909 (οπου bold η ημερομηνια εκδοσης της)

με ραδιο το ενα και μοναδικο 1.71.09.01

απο εκει και μετα απλα διαβασε στο thread του sakajati (hyperdragon roms)

και διαλεξε οποια σου αρεσει εσενα,ειναι ολες αξιες να τις δοκιμασεις,μιας και αυτος ο ανθρωπος εχει φερει το development στο καιζερ να ειναι σε δικη του κατηγορια!!

μην ξεχασεις οτι ΚΑΝΕΝΑ ραδιο απο 6.0 ρομς ΔΕΝ ειναι συμβατο με ρομς 6.1 οπως και αντιθετα!!!!!!

οπως επισης οτι το destinator 6.1 ΑΠΑΙΤΕΙ gps gate για να διαβασει την port του gps στο καιζερ!

ολα τα υπολοιπα προγραμματα πλοηγησης (πχ dest7,igo 8 κλπ)ειναι συμβατα με αυτα τα ραδιος των 6.1 ρομς οποτε και δεν θα εχεις προβλημα.

καλη επιτυχια :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog