Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πολλή νέκρα έπεσε στο Thread.... Γιατί? Δεν υπάρχουν νέα η δεν υπάρχει ενδιαφέρον?

Δεν υπαρχουν προβληματα:D

πολλή νέκρα έπεσε στο Thread.... Γιατί? Δεν υπάρχουν νέα η δεν υπάρχει ενδιαφέρον?

Δεν υπαρχουν προβληματα:D

Εγώ θα έλεγα λίγο και από τα τρία!!! :rolleyes:

εγω θα συμπληρωσω και λιγο καλη παρεα,θαλασσα,μπυρες και μωρα :rolleyes:

gia tin kartoula telika den kseroume kati ee??:rolleyes:

τι διαφορα να εχει απο αυτη που εχουμε παρει απο expancys Κωστη ?:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

εγω θα συμπληρωσω και λιγο καλη παρεα,θαλασσα,μπυρες και μωρα :rolleyes:

8a simfoniso mazi sou.m'afta pou eidan simera ta matakia mou simera xriazomai epigontos kolirio:p

τι διαφορα να εχει απο αυτη που εχουμε παρει απο expancys Κωστη ?:O

rotao bre paidi an einai class 2 h 4 :)

alla oti kai na einai ayrio proi proi tin paragelno.tin 4gb 8a tin exo kabatzomeni kato apo to piso kapaki kai ayti gemati mousiki.pame diakopes blepeis kai prepei na organo8oume:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπάθησα να περάσω τα Ελληνικά (έχω ήδη περασμένα WM 6.1) όπως περιγράφεται στο site της ACE αλλά αφότου αποσυμπίεσα το αρχείο και πάτησα 'Install now' στο TyTN II έκανε μεν restart...αλλά έχω κολλήσει στην αρχική οθόνη του 'smart mobility' στην οποία βλέπω 'R NONE' και 'D 3.28.00.00'...και δεν μπορω να ξεκολλήσω...

Καμμιά ιδέα τι συμβαίνει? Τι πρέπει να κάνω, φαίνεται ότι δεν έχω καθόλου Radio στην ROM? :(

• Administrators

Ta WM6.1 pou exeis perasmena einai ta official pou katebases apo to site tis HTC? Na ypothesw oti i syskevi sou einai elliniki e? Exeis kanei sto perelthono cid-unlock ti syskevi?

Bale ti syskevi sou se bootloader (exontas patimena ta pliktra power & camera epanekinontas me ti grafida) )kai ksekinise ti diadikasia apo tin arxi me tin egkatastasi tis ROM prwta kai meta ta ellinika.

Modpic.gif

Βρε παιδια λυστε μου μια απορια....Εκανα το πρωι εγγραφη στο site της htc κανονικα με το imei της συσκευης, το δεχτηκε, ηρθε και email για activation του λογαριασμου και ολα καλα και ολα ωραια!Ε, παω κι εγω να συνδεθω μετα, βαζω ονομα χρηστη, βαζω κωδικο προσβασης και μου λεει οτι ειναι λαθος ο κωδικος!Σκεφτομαι οτι ισως δεν εχει ενεργοποιηθει ακομη ο λογαριασμος(παροτι τον ενεργοποιησα επιτυχως) και περιμενω μεχρι πριν λιγο που ξαναπροσπαθω και μου λεει παλι λαθος κωδικος!Οποτε κι εγω παταω εκει που λεει οτι εχασα τον κωδικο και οτι θελω να τον ανακτησω, κανω αυτα που μου ζηταει, μου στελνουν email με νεο κωδικο και δοκιμαζω με τον καινουργιο πλεον!Παλι ομως μου λεει λαθος κωδικος. Τι συμβαινει? Μηπως γενικα αργει να γινει η ενεργοποιηση?Κι αν ναι ποσο αργει?

• Administrators
Dwstou ligo xrono. Entoutois, eisai 100% sigouros oti den kaneis kati lathos sto simeio pou bazeis ton kwdiko sou? (prosekse mipws einai to pliktrologio gyrismeno sta ellinika h' exeis Caps Lock patimeno, ktl) :confused:

Modpic.gif

Ο καινουργιος κωδικος αποτελειται μονο απο νουμερα οποτε λογικα δεν τον βαζω λαθος(ποτε δεν ξερεις βεβαια):lol: Ευτυχως πριν λιγο τον δεχτηκε τελικα μετα απο 4 προσπαθειες...αλλη μια και καιγομουν για ενα 15λεπτο!!Ευχαριστω για την αμεση απαντηση:)

Αφού θέλετε απορίες και προβλήματα για το καλοκαίρί, ορίστε:

Πρόβλημα: Κατα την ηχογράφηση συνομιλίας σε κλίση μέσω Bluetooth, η μόνη φωνή που ηχογραφείται είναι η δική μου! Την ηχογράφηση κατα την κλήση τη χρησιμοποιώ όταν μου λενε κάποιο τηλέφωνο για να μη ψάχνω για χαρτί (μην πεις τιποτα σε καταλαβα απο τη φωνη ΤΕΛΟΣ μονο το τηλεφωνο δωσ' μου ΤΕΛΟΣ... :) )

Απορία: Αν το τηλέφωνο που μου πούνε το πληκτολογήσω στο keypad όταν τελειώσει η κλήση κλείνει και ο dialer με αποτέλεσμα να χάνεται το νούμερο. Υπάρχει τρόπος γρήγορης αποθήκευσης; (Μη μου πείτε κατα την κληση να πατήσω το ok και μετα να δημιουργήσω νέα επαφή γιατι αυτο με το κινητό στο αυτί και με τις μοναδες να πέφτουν δε γίνεται)

---------------------------------

ΑΤ&Τ Tilt (ΑΚΑ TyTN II χωρίς μπροστινή κάμερα)

ROM 3.02.405.0 WWE (20/12/07) ~ Radio 1.58.26.20 ~ 25.70.30.05H

WM6.1 (για πέταμα πάνε)

BT Handsfree Jabra BT800 (αυτό δε πάει για πέταμα, αξίζει)

Μύρων δοκίμασε την επόμενη φορά.... αν φτιάξει δεν φταίει η cosmote προφανώς και πρέπει να ψαχτούμε :)

Οκ

θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις :)

Για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου έχει ξανακάνει το πρόβλημα από την τελευταία φορά που έγραψα στο φόρουμ, οπότε δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το κόλπο

Μύρων

Χαιρετώ την παρέα! Παίδες συγγνώμη για την απουσία μου, απλά δεν πολυασχολούμαι με το Kaiser τώρα τελευταία... Είναι ακόμα το βασικό μου κινητό και μάλλον θα είναι για πολύ καιρό ακόμα (κάνει αυτά που θέλω και τα κάνει πολύ καλά). :dance:

Απλά να δώσω τα χαιρετίσματά μου σε όλη την παρέα και χαίρομαι που το Kaiser thread είναι ακόμα ζωντανό και στην πρώτη σελίδα! :up:

Καλά μπανάκια/διακοπές σε όλες και όλους! :heat: :cool: :)

Κώστας

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Χαιρετώ την παρέα! Παίδες συγγνώμη για την απουσία μου, απλά δεν πολυασχολούμαι με το Kaiser τώρα τελευταία... Είναι ακόμα το βασικό μου κινητό και μάλλον θα είναι για πολύ καιρό ακόμα (κάνει αυτά που θέλω και τα κάνει πολύ καλά). :dance:

Απλά να δώσω τα χαιρετίσματά μου σε όλη την παρέα και χαίρομαι που το Kaiser thread είναι ακόμα ζωντανό και στην πρώτη σελίδα! :up:

Καλά μπανάκια/διακοπές σε όλες και όλους!

Κώστας

Γειά σου ρε Κωστή φίλε.. τι κάνεις ρε συ?

Σε παρακαλώ πολύ δώμας μία επιστημονική απάντηση γι'αυτό το γραφικό..(κοίτα στο τέλος της σελίδας..)

είναι δυνατόν να είναι τόοοσο κομμένο το diamond στα χαμηλα..?:blink:

Κατά τα άλλα.. το iphone επιτέλους σκάει μύτη με επίπεδη 3,5mm (hoorahh!!!:w00t:) και Α2DP και πίστεψέ με είναι οι μόνοι λόγοι για να το πάρω.. (μαζί με τη μαμίσια apple μαγεία είναι τέλειο δε χρειάζεται να το πειράξεις!! ακούγεται κάτι και για καλύτερο μουσικό τσιπάκι.. είδωμεν..)

Η ΝΟΚΙΑ κοιμάται κλασσικά βγάζοντας κλώνους κινητών και ανακαλύπτωντας το stylus και το touch και η HTC μας τρελαίνει με τα καταπληκτικά interfaces αλλά με τα συνιθισμένα lagάκια και μισοτελειωμένες εκδόσεις..

Τι έχεις στο μυαλό σου πες μας.. Είχαμε καιρό να σε δούμε δε σ'αφήνουμε έτσι εύκολα..:)

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Απορία: Αν το τηλέφωνο που μου πούνε το πληκτολογήσω στο keypad όταν τελειώσει η κλήση κλείνει και ο dialer με αποτέλεσμα να χάνεται το νούμερο. Υπάρχει τρόπος γρήγορης αποθήκευσης; (Μη μου πείτε κατα την κληση να πατήσω το ok και μετα να δημιουργήσω νέα επαφή γιατι αυτο με το κινητό στο αυτί και με τις μοναδες να πέφτουν δε γίνεται)

---------------------------------

Ston dialer κατά την διάρκεια της συνομιλίας, υπάρχει κουμπάκι σημείωση, όπου σου επιτρέπει να σημειώνεις ότι θέλεις και μάλιστα κρατάει και τα στοιχεία αυτου που κάλεσες εξ αρχής, είναι πολύ εύχρηστο, το χρησιμοποιώ συχνά..

Kiomws einai kai... to katalabaineis efkola ston ixo.

Δηλαδή φίλε Γιάννη το Κάιζερ είναι δυνατότερο και με καλύτερα μπάσα? Τότε ούτε που να το σκέφτομαι για αλλαγή.. Μάλλον φαίνεται πως είναι ασθένεια που φέρνουνε μαζί τους τα 6.1 εε?:(

"How can I know so many,

To Kaiser kai akoma perissotero to Cruise exoun emfanws dynatotero ixo apo to Diamond eidika ean exeis balei sta dyo prwta to SRS WOW HD.

Thanx με έσωσες.. off topic μιας και τα λέμε: τελικά το diamond παίζει skype?

"How can I know so many,

• Administrators
τελικά το diamond παίζει skype?

Akoma oxi alla einai thema xronou pistevw na lythei. An kai de nomizw na einai thema Diamond alla WM6.1 genikotera.

Kata parakseno tropo eixe emfanistei na doulevei stis prwtes ROMs alla stis teleftaies... oxi.

Modpic.gif

Kata parakseno tropo eixe emfanistei na doulevei stis prwtes ROMs alla stis teleftaies... oxi.

Μυρίζει φίλε μου, μυρίζει πολύ.. το τζάμπα μόνο οι καταναλωτές το αγάπησαν και σίγουρα όλοι οι "μεγάλοι" έχουν βάλει σκοπό και στόχο να τους το πάρουνε.. κι αυτό..:mad::(

"How can I know so many,

To Kaiser kai akoma perissotero to Cruise exoun emfanws dynatotero ixo apo to Diamond eidika ean exeis balei sta dyo prwta to SRS WOW HD.

Προφανως εχει απαντηθει αυτο που θα ρωτησω, αλλα μιας και δεν το εχω βρει ενω ψαχνω εδω και μια ωρα θα προχωρησω στην ερωτηση μου!Με μαμισια ρομ πως θα κανω το SRS WOW HD να λειτουργει?Το εβαλα χτες και το κινητο σιωπησε γενικα!WM 6.0 εχω:O