Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω δεν το ειχα σκεφτει να σε ρωτησω πιστευω οτι με τις 6.1 ρομ υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια του bluetooth handsfree μ μπορουμε να το κοιταξουμε??

μετην ρομ του claudyfa την Soft4VN και με το ραδιο 1.65.14.06

η αυτονομια ειναι Καλυτερη απο οτι βλεπω αυτες τις μερες που την δουλευω,οπως επισης και με την nothrills με το ιδιο ραδιο,η αυτονομια ηταν παρα πολυ καλυτερη απο πριν:)

φυσικα αυτο εχει να κανει και με το πως χρησιμοποιει ο καθενας μας το τηλ του στην καθημερινοτητα μας :)(με 3g η οχι,browsing,wifi κλπ)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολυ καλο Δημητρη. Απλα "δεν υπαρχει" αυτη η εφαρμογουλα με το μικρο memory footprint που εχει. Πιο ελαφρυ και απο το kbattery που κανει την ιδια δουλεια.

Σε ευχαριστω! :)

Μια κρισιμη (για μενα που χρησιμοποιω αποκλειστικα ασυρματο ακουστικο στις κλησεις μου) ερωτηση, για οποιον γνωριζει.

Εχει χρησιμοποιησει κανεις τη ρυθμιση SampleRate του Kaiser Tweak, που "υποσχεται" καλυτερη ποιοτητα κατα τη χρηση bluetooth handsfree?

Αν ναι, εχετε δει πραγματι καποια διαφορα?

μετην ρομ του claudyfa την Soft4VN και με το ραδιο 1.65.14.06

η αυτονομια ειναι Καλυτερη απο οτι βλεπω αυτες τις μερες που την δουλευω,οπως επισης και με την nothrills με το ιδιο ραδιο,η αυτονομια ηταν παρα πολυ καλυτερη απο πριν:)

φυσικα αυτο εχει να κανει και με το πως χρησιμοποιει ο καθενας μας το τηλ του στην καθημερινοτητα μας :)(με 3g η οχι,browsing,wifi κλπ)

εγω εχω το tech clip d το οποιο εχει οθονη κ βλεπω την μπαταρια του ακουστικου μ κ βλεπω πως πεφτει πολυ γρηγορα απο οταν αλλαξα ρομ κ εβαλα NoThrills.. ενω το τηλ εχει πολυ καλη αυτονομια

Καλησπέρα Παίδες!

Ανακάλυψα πρόσφατα ένα πολύ χρήσιμο προγραματάκι το wm5torage το οποίο δυστηχός δεν δουλεύει με το Κάιζερ. To Συγκεκριμένο προγραματάκι επιτρέπει την χρήση του τηλεφώνου ως USB storage memory, κάτι που πραγματικά λείπει από το Κάιζερ.

υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να λειτουργεί;

Ευχαριστο!

Μια κρισιμη (για μενα που χρησιμοποιω αποκλειστικα ασυρματο ακουστικο στις κλησεις μου) ερωτηση, για οποιον γνωριζει.

Εχει χρησιμοποιησει κανεις τη ρυθμιση SampleRate του Kaiser Tweak, που "υποσχεται" καλυτερη ποιοτητα κατα τη χρηση bluetooth handsfree?

Αν ναι, εχει δει πραγματι καποια διαφορα?

Χρησιμοποιώ stereo BT, το πείραξα, δεν έγινε τίποτα, επανέφερα τις ρυθμίσεις και θεώρησα πως δουλεύει μόνο για mono ΒΤ..

Σειρά σου τώρα να το πειράξεις και να μας πεις αν βλέπεις (εεμ, ακούς δηλαδή) κάποια διαφορά..:)

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Χρησιμοποιώ stereo BT, το πείραξα, δεν έγινε τίποτα, επανέφερα τις ρυθμίσεις και θεώρησα πως δουλεύει μόνο για mono ΒΤ..

Σειρά σου τώρα να το πειράξεις και να μας πεις αν βλέπεις (εεμ, ακούς δηλαδή) κάποια διαφορά..:)

Δεν ειδα καποια διαφορα με το Jabra BT 800 που χρησιμοποιω και δεν ξερω και ποια ρυθμιση στη registry αλλαζει...

Καλησπέρα Παίδες!

Ανακάλυψα πρόσφατα ένα πολύ χρήσιμο προγραματάκι το wm5torage το οποίο δυστηχός δεν δουλεύει με το Κάιζερ. To Συγκεκριμένο προγραματάκι επιτρέπει την χρήση του τηλεφώνου ως USB storage memory, κάτι που πραγματικά λείπει από το Κάιζερ.

υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να λειτουργεί;

Ευχαριστο!

Υπάρχει το Softick Card Export II έκδοση 3.08 που δουλεύει στο kaiser. Το μόνο χαζό που μου κάνει είναι οτι αφού τελειώσω και αποσυνδέσω από pc και pda kαι βγάλω καλώδιο, την επόμενη φορά που θα κάνω connect με activesync τότε κολάει εντελώς και θέλει να βγάλεις μπαταρία. Μετά την χρήση ένα soft reset λύνει το πρόβλημα χωρίς να είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Εχει και κάποια πράγματα στα settings τα οποία όμως δεν έχω καθόλου χρόνο προς το παρόν και δεν τα έψαξα ακόμα.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Κάτι άλλο που έψαξα και θελω να μοιραστώ, είναι πως να κάνω το Kaiser να το βλέπει το pc σαν δίσκο, σαν usb stick.

Υπάρχει το wm5storage το οποίο σε μένα δεν δούλεψε. Δούλεψε όμως σχεδόν άψογα το Softick Card Export II v3.8 :)

Είναι απλά τέλειο. Ανοίγεις το πρόγραμμα, λες connect, συνδέεις μετά το καλώδιο και .... η κάρτα του kaiser σαν δίκσος usb στο pc :D

Πολύ πιο γρήγορη μεταφορα από το activesync, δεν χρειάζεται να βγάζεις και να βάζεις την κάρτα και το κυριότερο για μένα είναι ότι έχω φακέλους που τους κάνω synchronize με το pc κάτι το οποίο δεν γίνεται με απλό copy paste εκτός και αν τα ψάχνεις ένα ένα και κάνεις κανα 2ωρο. :rolleyes:

Το πρόβλημα τώρα. Το έχω βάλει να μην φορτώνει στην tray. Παρόλα αυτά όταν κλείσεις το πρόγραμμα, την επόμενη φορά που θα συνδεθεί με activesync κολλάει εντελώς το Kaiser και θέλει βγάλσιμο η μπαταρία :( Θα παίξω μόλις μπορέσω με κάποιες ρυθμίσεις να δω τι γίνεται. Προς το παρόν, μόλις κλείσω το Card Export κάνω ένα soft reset.

Το καλό του κακού? Εμαθα πως βγαίνει εύκολα το πίσω καπάκι. Αν έχεις έξω το stylus πατάς από εκείνη την πλευρά το καπάκι και βγαίνει εύκολα :p

@avatar

Ο highway μας έδωσε λύση μερικές σελίδες πιο πίσω και την παραθέτω..

"How can I know so many,

Δεν ειδα καποια διαφορα με το Jabra BT 800 που χρησιμοποιω και δεν ξερω και ποια ρυθμιση στη registry αλλαζει...

Δεν πειράζω τίποτα προσωπικά γιατί το κάιζερ μου δίνει απίστευτη ποιότητα ακαλωδίωτο, χτυπάει σχεδόν το Ν91 καλωδιομένο..

Καμμία σχέση απολύτως με άλλα STEREO BT που έχω ακούσει..

"How can I know so many,

Δεν πειράζω τίποτα προσωπικά γιατί το κάιζερ μου δίνει απίστευτη ποιότητα ακαλωδίωτο, χτυπάει σχεδόν το Ν91 καλωδιομένο..

Καμμία σχέση απολύτως με άλλα STEREO BT που έχω ακούσει..

Toσο καλη ποιοτητα? Μου κανει εντυπωση αυτο που λες (κυριως οτι το συγκρινεις με το αψογο σε αυτο τον τομεα Ν91).

Με ποιο stereo bt handsfree το χρησιμοποιεις (και ποιο radio εχεις στο Tytn)?

Καλησπερα μια ερωτηση.Μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να κανω μια παραγγελια μεσω expansys με πιστωτικη καρτα και αν γινετε να πληρωσω με δοσεις???Και αν ναι μεχρι ποσες???Θα ηθελα να απαντησει καποιος 100%.Ευχαριστω!:)

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Toσο καλη ποιοτητα? Μου κανει εντυπωση αυτο που λες (κυριως οτι το συγκρινεις με το αψογο σε αυτο τον τομεα Ν91).

Με ποιο stereo bt handsfree το χρησιμοποιεις (και ποιο radio εχεις στο Tytn)?

Stereo BT: NOKIA BH-500 με 3.5 mm audio jack στο οποίο κουμπώνω τα "τεράστια" Senheiser CX-300.. Ογκόλιθος το αποτέλεσμα ειδικά με το Pocket Music που έχει και xtra-bass feature, ρώτησε και τον γιατρό μας (DrMobile) να σου πει τη γνώμη του.. :D:D

To τηλ. το έχω μαμά ace.. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω χρόνο βελτιστοποιώντας την ταχύτητα των menu, αλλά όσος μου μένει να ψάχνω και να συνδιάζω προγράμματα καθημερινής και multimedia περισσότερο χρήσης..:rolleyes:

"How can I know so many,

Καλησπερα μια ερωτηση.Μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να κανω μια παραγγελια μεσω expansys με πιστωτικη καρτα και αν γινετε να πληρωσω με δοσεις???Και αν ναι μεχρι ποσες???Θα ηθελα να απαντησει καποιος 100%.Ευχαριστω!:)

Τις δόσεις φτιάξτες μόνος σου στην κάρτα.. χώρισέ το δια πόσους μήνες θες και πλήρωνε κάθε μήνα.. :lol:

Το expansys δεν δίνει άτοκους μήνες μέσω κάρτας απότι γνωρίζω..

"How can I know so many,

Stereo BT: NOKIA BH-500 με 3.5 mm audio jack στο οποίο κουμπώνω τα "τεράστια" Senheiser CX-300.. Ογκόλιθος το αποτέλεσμα ειδικά με το Pocket Music που έχει και xtra-bass feature, ρώτησε και τον γιατρό μας (DrMobile) να σου πει τη γνώμη του.. :D:D

To τηλ. το έχω μαμά ace.. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω χρόνο βελτιστοποιώντας την ταχύτητα των menu, αλλά όσος μου μένει να ψάχνω και να συνδιάζω προγράμματα καθημερινής και multimedia περισσότερο χρήσης..:rolleyes:

Mαλιστα, καταλαβα. Βεβαια απο οτι διαβαζω σε ξενα φορα, με τα τελευταια ραδιο των 6.1 η ποιοτητα του stereo bt ειναι ακομα καλυτερη, για αυτο σε ρωτησα. Thanks παντως.

βάλε την ρομ που έχω στην υπογραφή μου να βρεις την υγειά σου.

Καλημερα...Απο Radio τι γινεται ? Ειναι στη Rom μαζι ? Προτεινεις καποιο ?

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

1.65.14.06

Μονο αυτο, οπως ειπε κι ο Zaharakis, παιζει σωστα σε αυτη τη ROM.

Δεν περιλαμβανεται στο... πακετο.

Μεχρι στιγμης και σε μενα φαινεται αψογη η συγκεκριμενη ROM.

Έχω στην κάρτα μου 2 νούμερα (2in1) αλλά όταν αλλάζω από τη μια γραμμή στην άλλη εξακολουθεί να λέει το "1" στην μπάρα πάνω.

Έχει κανείς καμιά λύση για να αλλάζει αυτό σε κάθε αλλαγή γραμμής?

Γιατί για να βλέπω ποια γραμμή έχω ενεργή θα πρέπει να μπαίνω στο μενού κάθε φορά...

Καλημέρα σας.

Πριν λίγες μέρες έκανα τα 2 νούμερα μου σε Cosmote 2in1 και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει σωστά.

Πρώτο πρόβλημα :Σχετικά με το ποια γραμμή είναι ενεργή, άλλα αντ' άλλων. Πάω Cosmote/Cosmote 2in1/Ρυθμίσεις/Ενεργή γραμμή και ενώ ξέρω οτι έχω ενεργή την γραμμή 2, αυτό μου λέει οτι έχω την 1.

Δεύτερο πρόβλημα: δεν δουλεύουν με τίποτα οι προωθήσεις. Κάνω Ενεργή τη γραμμή 1 με προώθηση της γραμμής 2. Τηλεφωνώ στην γραμμή 1, ΟΚ. Τηλεφωνώ στην 2, "η κλήση σας προωθείται" και με πάει στον τηλεφωνητή.

Μετά κάνω το ανάποδο. Ενεργοποιώ την Γραμμή 2 με προώθηση της γραμμής 1. Τηλεφωνώ στην 2, μια χαρά. Τηλεφωνώ στην 1 "η κλήση σας προωθείται".

Δουλεύουν "αυτόνομα" και οι 2 γραμμές, αλλά δεν γίνεται η προώθηση.

Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών, και μου είπαν οτι η συσκευή μου δεν είναι μέσα σε αυτές που υποστηρίζουν, και δεν ξέρουν αν λειτουργεί σωστά η υπηρεσία.

Καμιά βοήθεια ρε παιδιά?

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

ΥΓ. Από το support μου είπαν οτι όταν επιλέγω πχ ενεργοποιηση Γραμμής 2, με προώθηση της γραμμής 1, και πατήσω το ΟΚ, πρέπει να κάνει επανεκίνηση το κινητό. Το δικό μου δεν κάνει τίποτα (βγάζει κάτω ένα SS sent, μετά αυτό σβήνει και περιμένει να κάνω Back/Abort/Exit).

Ταξίδια στο μυαλό ενός ... μεσήλικα

http://www.midlife.gr

1.65.14.06

Που μπορω να το εντοπισω...Βαγγελη ?

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

+1 για όλο το post. Σοφά λόγια. Το X-Bass του Pocket Music είναι πράγματι κορυφαίο και πολύ καλύτερο από τα μπάσα του EQ. Όσο για τα CX-300 νομίζω τα λόγια είναι περιττά... :music:

Μια ερώτηση tranaee, τα κουμπάκια Next/Prev/Play/Pause στο BT παίζουν καλά με το Pocket Music; Δεν έχω ακόμα BT για να το δοκιμάσω, ακόμα καλωδιάτος είμαι... :D

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

+1 για όλο το post. Σοφά λόγια. Το X-Bass του Pocket Music είναι πράγματι κορυφαίο και πολύ καλύτερο από τα μπάσα του EQ. Όσο για τα CX-300 νομίζω τα λόγια είναι περιττά... :music:

Μια ερώτηση tranaee, τα κουμπάκια Next/Prev/Play/Pause στο BT παίζουν καλά με το Pocket Music; Δεν έχω ακόμα BT για να το δοκιμάσω, ακόμα καλωδιάτος είμαι... :D

Tέλεια φίλε Κωστή.. Στο Pocket Player τα έχω κάνει map και στα δεξί-αριστερά-πάνω-κάτω στο κάιζερ γιατί το θεωρώ πιο χρηστικό έτσι..

"How can I know so many,

Mαλιστα, καταλαβα. Βεβαια απο οτι διαβαζω σε ξενα φορα, με τα τελευταια ραδιο των 6.1 η ποιοτητα του stereo bt ειναι ακομα καλυτερη, για αυτο σε ρωτησα. Thanks παντως.

Στείλε link αμέσως να διαβάσω.. :blink::food:

Το φλασάρω επιτόπου αν η ποιότητα του ST BT γίνει ακόμα καλύτερη..:clap::up:

"How can I know so many,

1.65.14.06

παιδια καλημερα σε ολους :)

η ρομ αυτη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=381764

ραδιο μονο αυτο

http://rapidshare.com/files/104397424/KAIS_Radio_Only_1.65.14.06_CustomRUU.rar

και τα υπολοιπα στην υπογραφη μου .......

ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη :!:

μην δοκιμαζετε αδικα αλλες ρομς.. αφηστε το σε μενα αυτο :D

Καλημέρα σας.

Πριν λίγες μέρες έκανα τα 2 νούμερα μου σε Cosmote 2in1 και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει σωστά.

Πρώτο πρόβλημα :Σχετικά με το ποια γραμμή είναι ενεργή, άλλα αντ' άλλων. Πάω Cosmote/Cosmote 2in1/Ρυθμίσεις/Ενεργή γραμμή και ενώ ξέρω οτι έχω ενεργή την γραμμή 2, αυτό μου λέει οτι έχω την 1.

Δεύτερο πρόβλημα: δεν δουλεύουν με τίποτα οι προωθήσεις. Κάνω Ενεργή τη γραμμή 1 με προώθηση της γραμμής 2. Τηλεφωνώ στην γραμμή 1, ΟΚ. Τηλεφωνώ στην 2, "η κλήση σας προωθείται" και με πάει στον τηλεφωνητή.

Μετά κάνω το ανάποδο. Ενεργοποιώ την Γραμμή 2 με προώθηση της γραμμής 1. Τηλεφωνώ στην 2, μια χαρά. Τηλεφωνώ στην 1 "η κλήση σας προωθείται".

Δουλεύουν "αυτόνομα" και οι 2 γραμμές, αλλά δεν γίνεται η προώθηση.

Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών, και μου είπαν οτι η συσκευή μου δεν είναι μέσα σε αυτές που υποστηρίζουν, και δεν ξέρουν αν λειτουργεί σωστά η υπηρεσία.

Καμιά βοήθεια ρε παιδιά?

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

ΥΓ. Από το support μου είπαν οτι όταν επιλέγω πχ ενεργοποιηση Γραμμής 2, με προώθηση της γραμμής 1, και πατήσω το ΟΚ, πρέπει να κάνει επανεκίνηση το κινητό. Το δικό μου δεν κάνει τίποτα (βγάζει κάτω ένα SS sent, μετά αυτό σβήνει και περιμένει να κάνω Back/Abort/Exit).

συνονοματε δεν φταις εσυ!!εκτος του οτι η cosmote ειναι η χειροτερη εταιρεια στην εξυπηρετηση πελατων,αλλιως κανονικα θα επρεπε να το γραψω....αλλα ας οψεται.......:mad:

εγω ειδα και επαθα να βρω ακρη ωστε να εχω ειδοποιηση χαμενων κλησεων στο κινητο μου,οποτε αλλαζα σε γραμμη....μιας και ειναι απαραδεκτοι αλλα και τεραστια ασχετοι !!!!!!!!

καθε φορα που αλλαζα γραμμη επρεπε να πληκτρολογω #002# αμεσως μολις ενεργοποιοταν η γραμμη..αλλα ενω ειχα μερικες φορες προωθηση των κλησεων απο την αλλη γραμμη δεν ειχα σχεδον παντα ενημερωση χαμενων κλησεων οση ωρα ημουν στην αλλη γραμμη η σε σημεια που δεν ειχε σημα το κινητο:mad:

δοκιμασε αυτο που κανω εγω πλεον και εχω βρει την ησυχια μου(καπως)

δημιουργησε μια επαφη με το ονομα 1234 (πχ)ετσι ωστε να ειναι παντα 1η στην λιστα των επαφων σου με αριθμο κλησης

**62*+306975(ο αριθμος σου χωρις τα 3 πρωτα ψηφια)#

κανε του κληση για 1η φορα και κανε επανεκκινηση του κινητου σου.

μετα απλα κανε του που και που καμια κληση ωστε να ενεργοποιουνται ολες οι προωθησεις :)

οσο για το τι σου ειπε το "" support "" της cosmote (πολυ μεγαλη η υποστηριξη του :p

πες τους να πανε να ...!@$#^:mad:

το καιζερ κανει αλλαγη γραμμης χωρις επανεκκινηση!!;)

Στείλε link αμέσως να διαβάσω..

Το φλασάρω επιτόπου αν η ποιότητα του ST BT γίνει ακόμα καλύτερη..

ειναι καλυτερη η υποστηριξη bl στα ραδια των 6.1 αλλα οπως εχει αναφερει και καποιος φιλος σε προηγουμενο ποστ...

δεν ειναι και οτι καλυτερο η αυτονομια πλεον με την ακροαση μουσικης μεσω bl handsfree :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

από τότε που άλλαξε η ώρα, που και που αλλάζει την ώρα μόνο του και το πάει μια ώρα πίσω.

έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?