drdino Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 http://rapidshare.com/files/102722250/HTC_Comm_Manager_coloured.cab εγκατασταση στην μνημη τηλ και επανεκινηση :) και πες τι εγινε :) Tα ίδια, χαρακτήρες ό,τι να 'ναι. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Μπερδευτήκαμε λίγο. :lol: Ως τώρα έκανα προσπάθεια για update μέσω wifi και μέσω καλωδίου-και δεν δούλευε. Τώρα δοκίμασα με wind plus και δούλευε. Άρα κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις του πισιού μου. Θα το κοιτάξω. δεν φταιει το pc σου αλλα οι ρυθμισεις του wind pluss :!: αυτο λεω ...πρεπει να αλλαξεις πορτς στην registry στο quick gps (απο 80 που διαβαζει,να τις κανεις 9401) η απλα να κανεις οτι σου λεω σε προηγουμενο μηνυμα μου για το quick gps ;) μην βασανιζεσαι αδικα,ειναι πολυ απλο ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Δηλαδή το wind plus χαλάει τις ρυθμίσεις για update μέσω wifi ή καλωδίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Tα ίδια, χαρακτήρες ό,τι να 'ναι. :confused: τοτε καποιο προγραμμα που εχει να κανει με γραμματοσειρες η layouts στην κανει ;) και HR να κανεις παλι θα εγκαταστησεις τα ιδια προγραματα και ξανα απο την αρχη. κοιτα με καποιον task manager τι τρεχει στο παρασκηνιο και πηγαινε μετα μεσω memmaid η καποιου αλλου προγραμματος που εχει επιλογη να ενεργοποιεις/απενεργοποιεις εφαρμογες που θα τρεχουν κατα την εκκινηση και απενεργοποιησε την αυτοματη εκκινηση σε αυτο;) επανεκινηση και κοιτα το παλι :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Εβαλα την ρομ xda-live το destinator 6 .....to quick gps δουλευει κανονικα εκανα update αλλα οταν μπαινω στο destinator μια λεει το gps ειναι συνδεδεμενο και βρισκει μονο 4 δορυφορους και μια οτι δεν ειναι..ανα 4 δευτερα αλλαζει ....τι μπορει να συμβαινει? Την rom kai radio τα εβαλα απο ενα link που εδωσε καποιος 4 σελιδες πισω... δεν διαβαζεις ποτε και παντα εχεις προβληματα ;) αυτο ισχυει σε πολλες ρομ ακομη και μη 6.1 αναλογα με το ραδιο που χρησιμοποιεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2292537#post2292537 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Δηλαδή το wind plus χαλάει τις ρυθμίσεις για update μέσω wifi ή καλωδίου; ακριβως και κατ ιδιαν διαπιστωμενο!! η λυση με τις ports εχει βρεθει απο τον zalaro και απλα κανεις πλεον update mono μεσω wind pluss:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ακριβως και κατ ιδιαν διαπιστωμενο!! η λυση με τις ports εχει βρεθει απο τον zalaro και απλα κανεις πλεον update mono μεσω wind pluss:O Μέσω wind plus μου δουλεύει κανονικά, οπότε κάνω update από κει και μόνο, εκτός αν αλλάξω τις ρυθμίσεις οπότε θα μπορώ να κάνω μόνο μέσω wifi/καλώδιο και όχι μέσω wind plus; Καλά το κατάλαβα; Όσο για το comm manager, βρέθηκε η λύση. Ήταν ένα πρόγραμμα που είχε εγκατασταθεί πριν 2-3 μέρες. Τώρα γιατί δεν είχε γίνει το conflict άμεσα, ποιός ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Μέσω wind plus μου δουλεύει κανονικά, οπότε κάνω update από κει και μόνο, εκτός αν αλλάξω τις ρυθμίσεις οπότε θα μπορώ να κάνω μόνο μέσω wifi/καλώδιο και όχι μέσω wind plus; Καλά το κατάλαβα; ακριβως :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Την αλλαγή στις θύρες την κάνουν και τα 2 προγράμματα που έχεις στο zip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Την αλλαγή στις θύρες την κάνουν και τα 2 προγράμματα που έχεις στο zip; OXI :!: αυτα απλα διορθωνουν τυχον λαθος στις default settings του προγραμματος ;) ξεκινα με την εγκατασταση του quickgps/επανεκινηση και αν δεν δουλεψουν παλι, απεγκατασταση(εχει ""γραψει "" ηδη το προγραμμα στην registry) επανεκινηση και μετα εγκατασταση του fix μονο και επανεκινηση παλι:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Πάλι τπτ μέσω wifi/καλωδίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Πάλι τπτ μέσω wifi/καλωδίου... κοιτα μια στις ρυθμισεις συνδεσεων τι επιλογες εχει ;) αν εχει ακομη της wind pluss αλλαξε παροχο και ξαναδοκιμασε:O με εχεις μπερδεψει :lol: φευγω για δουλεια παντως τωρα :( οποτε τα λεμε μετα τις 11 ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Μια που μιλάμε για το GPS να ξανατονίσω και το πρόβλημα με τη μπαταρία που αδειάζει σαν διάολος μετά τη χρήση του. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ. Είναι το πρώτο πραγματικά σοβαρό και ουσιαστικό bug που έχω βρει στο Kaiser (για μένα πολύ σοβαρότερο ακόμα κι απ' το θέμα των graphics drivers). Απορώ που η HTC δεν έχει κάνει ακόμα κάτι... Ευτυχώς απ' ό,τι φαίνεται δεν εμφανίζεται πολύ συχνά αν δουλεύει και το τηλέφωνο ταυτόχρονα. Πάντως για καλό και για κακό και για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων (άδεια μπαταρία μακριά απ' το σπίτι και άλλα τέτοια όμορφα), μετά από κάθε χρήση GPS πάντα soft-reset το Kaiser μέχρι η HTC να ξυπνήσει και να δώσει λύση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 εγώ δεν έχω το πρόβλημα που λες με το gps. μια χαρά είμαι. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Μια που μιλάμε για το GPS να ξανατονίσω και το πρόβλημα με τη μπαταρία που αδειάζει σαν διάολος μετά τη χρήση του. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ. Είναι το πρώτο πραγματικά σοβαρό και ουσιαστικό bug που έχω βρει στο Kaiser (για μένα πολύ σοβαρότερο ακόμα κι απ' το θέμα των graphics drivers). Απορώ που η HTC δεν έχει κάνει ακόμα κάτι... Ευτυχώς απ' ό,τι φαίνεται δεν εμφανίζεται πολύ συχνά αν δουλεύει και το τηλέφωνο ταυτόχρονα. Πάντως για καλό και για κακό και για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων (άδεια μπαταρία μακριά απ' το σπίτι και άλλα τέτοια όμορφα), μετά από κάθε χρήση GPS πάντα soft-reset το Kaiser μέχρι η HTC να ξυπνήσει και να δώσει λύση. Κωστη πρεπει να ειναι bug των official roms...δεν εξηγειται αλλιως ..δεν ειχα μεχρι στιγμης τετοιο προβλημα με τις cooked (τουλαχιστον αυτες που δουλευω σταθερα μιας και απο οσες εχω δοκιμασει :worry::p λιγες μενουν για πανω απο 1-2 μερες ?) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Ουτε εγω εχω καποιο προβλημα με την καταναλωση μπαταριας μετα απο χρηση gps..φυσιολογικα ειναι τα παντα.Δεν το εχω δοκιμασει ομως σε flight mode οπου εγινε αναφορα σε προηγουμενο ποστ οτι εκει εντοπιζεται το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 καλησπερα athanasso77 k webvirus! το προβλημα που εχω ειναι το εξης... εχω κατεβασει apo to rapidshare τα λινκς και του 6 κ του 7. Εκανα λοιπον copy paste το αρχειο (του 6) στην καρτα μνημης... k μετα antigrafi στο φακελο των windows, στο start menu. εκανα κ soft reset. αλλα τιποτα... ανοιγει η αρχικη σελιδα αλλα μετα κλεινει κ κολλαει... οποτε οτι κι αν κανω στο τηλ. φαινεται μια μαυρη μπαρα πανω-πανω στην οθονη ή το λοτυπο του ντεστινετορ.... κανω sost reset επανερχεται αλλα μετα τα ιδια αν το ξανανοιξω... τεσπα, θα το ξαναπροσπαθησω. Ευχαριστω για την ανταποκριση!! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Sigoura kapoio apo ta applications pou exeis balei sou kanei kapoio conflict. Tha sou synistousa ena hard reset (ean exeis oreksi... :worry: ) kai meta de tha exeis problima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Όχι, δεν είναι conflict είναι το γνωστό άθλιο πρόβλημa του Destinator!!!!! Σβήσε όλα τα MMS που έχεις στη συσκευή σου και ξαναδοκίμασε. Κάτι από το ΡΙΜ χαλάει το Destinator και ακόμα δεν έχει καταλάβει κανείς γιατί!!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 μπορει καποιος να μ πει τι ειναι ola ta cabs mesa sto TeDeV_xda-live.rar ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ρε παιδιά κανείς σας δεν διαβάζει. είναι ότι χρειάζεται να κάνετε εγκατάσταση στο pda για να λειτουργήσει σωστά η ρομ. (τουλάχιστον τα περισσότερα) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Καλησπέρα! Καινούρια ημέρα με το kaiser, καινούριες ερωτήσεις! Συγχωρέστε με, είναι το πρώτο μου pda. 1) Πως γίνεται να διαγράψω όλα τα contacts μου? Έβαλα τη sim μου μέσα και αντέγραψε χωρίς να με ρωτήσει όλα τα παλιά contacts Που είχα αποθηκευμένη σε αυτή. και το κακό είναι ότι σβήνονται μόνο ένα ένα, και μόνο όταν είναι η sim μέσα. Any ideas? 2) Το weather που υπάρχει στην today screen δουλεύει? Την ίδια ώρα που ο IE δούλευε κανονικά, το weather δεν κατεβάζει τπτ. Έχω wind plus. edit: όταν είναι συνδεδεμένο με το pc μου (usb) δουλεύει μια χαρά. 3) Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο antivirus/firewall? Τι προτείνετε? 4) Εγκατέστησα το opera mini 3 αυτόματα από internet. Το θέμα είναι έγινε install "κάπου" και δεν μπορώ να το βρω για να το ανοίξω. Που είναι το opera, οεο? Σας υπερ-ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Κωστη πρεπει να ειναι bug των official roms...δεν εξηγειται αλλιως ..δεν ειχα μεχρι στιγμης τετοιο προβλημα με τις cooked (τουλαχιστον αυτες που δουλευω σταθερα μιας και απο οσες εχω δοκιμασει :worry::p λιγες μενουν για πανω απο 1-2 μερες ?) Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες Δημήτρη, πραγματικά το εύχομαι. Κι εγώ μόλις πριν λίγες μέρες το ανακάλυψα. Ο τύπος στο xda-developers ισχυρίζεται ότι δεν έχει να κάνει με ROM version (official/cooked) ούτε με είδος GPS προγράμματος. Για να δεις αν στο κάνει κάνε τα εξής: 1. Kaiser σε Flight Mode (όλα τα ασύρματα OFF). 2. Soft-reset (για να ξεκινήσει σε Flight Mode). 3. Φόρτωσε Destinator 6/7 ή ό,τι άλλο GPS πρόγραμμα θες. 4. Περίμενε να κλειδώσει το GPS. 5. Βγες απ' την GPS εφαρμογή. 6. Σημείωσε το % της μπαταρίας και άστο να πάει μόνο του σε standby (πάντα σε Flight Mode). 7. Περίμενε 1-2 ωρίτσες ή άστο όλη νύχτα για πιο σίγουρα. 8. Ξύπνα το και δες το % της μπαταρίας. Σ' εμένα αν κάνω τα παραπάνω σχεδόν πάντα μου καταναλώνει 6-8% την ώρα! Δηλαδή αν το ξεχάσω έτσι απ' το απόγευμα θα το βρω πεθαμένο το άλλο πρωί! Αν δεν δουλέψω το GPS τότε δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα (όπως πρέπει). Αν το Kaiser δεν συνηθίζεις να το βάζεις σε Flight Mode αλλά δουλεύεις συχνά το τηλ./ΒΤ/Wi-Fi κτλ. δεν θα έχεις πρόβλημα, οπότε βεβαιώσου ότι είσαι σε Flight Mode πριν κάνεις τις δοκιμές, αλλιώς δεν το κάνει. Εγώ το κατάλαβα μετά από 2.5 μήνες χρήσης γιατί πριν λίγες μέρες το έβαλα σε Flight Mode για αρκετό διάστημα ώστε να βγει το πρόβλημα. Μακάρι πάντως να είναι bug της official ROM (ένας ακόμα λόγος να βάλουμε cooked). Αν κάποιος έχει όρεξη και χρόνο ας κάνει τη δοκιμή να μας πει τι παίζεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Καλησπέρα! Καινούρια ημέρα με το kaiser, καινούριες ερωτήσεις! Συγχωρέστε με, είναι το πρώτο μου pda. 1) Πως γίνεται να διαγράψω όλα τα contacts μου? Έβαλα τη sim μου μέσα και αντέγραψε χωρίς να με ρωτήσει όλα τα παλιά contacts Που είχα αποθηκευμένη σε αυτή. και το κακό είναι ότι σβήνονται μόνο ένα ένα, και μόνο όταν είναι η sim μέσα. Any ideas? 2) Το weather που υπάρχει στην today screen δουλεύει? Την ίδια ώρα που ο IE δούλευε κανονικά, το weather δεν κατεβάζει τπτ. Έχω wind plus. edit: όταν είναι συνδεδεμένο με το pc μου (usb) δουλεύει μια χαρά. 3) Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο antivirus/firewall? Τι προτείνετε? 4) Εγκατέστησα το opera mini 3 αυτόματα από internet. Το θέμα είναι έγινε install "κάπου" και δεν μπορώ να το βρω για να το ανοίξω. Που είναι το opera, οεο? Σας υπερ-ευχαριστώ! 2. Ναι, δουλεύει κανονικά, αρκεί να του ορίσεις χώρα/πόλη. Βέβαια εγώ το δουλεύω μέσω Wi-Fi οπότε δεν ξέρω τι παίζεται με το Wind Plus. Φαντάζομαι πως αν έχεις internet στον ΙΕ θα έπρεπε να παίζει και το Weather. Σ' εμένα το Weather παίζει ακόμα και μέσω ActiveSync. 3. Εγώ δεν χρησιμοποιώ (όχι ακόμα τουλάχιστον). Αλλά στο μέλλον ενδέχεται να χρειαστεί, θα δείξει... 4. Δεν το έχω εγώ αλλά λογικά θα πρέπει να υπάρχει το εικονίδιό του στα Programs. Για να δεις αν όντως εγκαταστάθηκε δες αν φαίνεται στα Settings/System/Remove Programs. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 2. Ναι, δουλεύει κανονικά, αρκεί να του ορίσεις χώρα/πόλη. Βέβαια εγώ το δουλεύω μέσω Wi-Fi οπότε δεν ξέρω τι παίζεται με το Wind Plus. Φαντάζομαι πως αν έχεις internet στον ΙΕ θα έπρεπε να παίζει και το Weather. Σ' εμένα το Weather παίζει ακόμα και μέσω ActiveSync. 3. Εγώ δεν χρησιμοποιώ (όχι ακόμα τουλάχιστον). Αλλά στο μέλλον ενδέχεται να χρειαστεί, θα δείξει... 4. Δεν το έχω εγώ αλλά λογικά θα πρέπει να υπάρχει το εικονίδιό του στα Programs. Για να δεις αν όντως εγκαταστάθηκε δες αν φαίνεται στα Settings/System/Remove Programs. 2) μέσω ActiveSync δουλεύει και σε εμένα κανονικά. Το wind plus πετάει στο σερφάρισμα, στο weather όμως? Τέσπα, θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία μόλις ξεφορτώθω τη μαμά ROM 4) στο remove δεν φαίνεται. ούτε εικόνιδιο έχει στα programs. άλλα αν πάω να το ξαναεγκαταστήσω (μέσω internet, από το κίνητό) μου λέει πως ήδη το έχω. μήπως χρειάζομαι κανα java enviroment? edit: ακυροοο, μετά από μισή μέρα ψάξιμο, τελικά είναι μέσα στο "java"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts