DrMobile Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Καλησπέρα Αλέξανδρε. Αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται, αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Το tutorial που έδωσα παραπάνω είναι για να μπορείς να γράφεις/διαβάζεις αρχεία μεταξύ του PC και του PPC μέσω Wi-Fi. Δηλαδή για file-sharing. Αυτό που θέλεις εσύ είναι πλήρη έλεγχο του PC από το PPC, κάτι σαν το Remote Desktop Connection μεταξύ δύο PCs. Εγώ το κάνω μεταξύ του PC μου και του laptop μου, δεν το έχω δοκιμάσει με το Kaiser. Είδα το YouTube video και απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις την εφαρμογή WM6 Remote Desktop στο PPC. Στις καινούριες συσκευές συνήθως είναι ήδη μέσα. Στο δικό μου Kaiser (με την official 6.1 ROM) δεν το έχει (καταραμένη HTC). Αν και σε σένα δεν το έχει μέσα κάνε ένα search στο Google και θα το βρεις. Αν ακολουθήσεις προσεκτικά τις οδηγίες του YouTube video δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, ωραία και περιγραφικά τα λένε. Το βασικό είναι να μπεις στο router σου και να ανοίξεις την πόρτα 3389. Αν δεν το κάνεις δεν θα παίξει. Επίσης έχω διαβάσει ότι στο PC χρειάζεται Windows XP Professional (όχι Home) για να παίξει. Εκτός από το Remote Desktop της Microsoft υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Ψάξε λίγο στο γνωστό μαγαζάκι (Ηπείρου και Μαρτίου γωνία, ξέρεις που εννοώ) και θα βρεις σίγουρα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Καλησπέρα Αλέξανδρε. Αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται, αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Το tutorial που έδωσα παραπάνω είναι για να μπορείς να γράφεις/διαβάζεις αρχεία μεταξύ του PC και του PPC μέσω Wi-Fi. Δηλαδή για file-sharing. Αυτό που θέλεις εσύ είναι πλήρη έλεγχο του PC από το PPC, κάτι σαν το Remote Desktop Connection μεταξύ δύο PCs. Εγώ το κάνω μεταξύ του PC μου και του laptop μου, δεν το έχω δοκιμάσει με το Kaiser. Είδα το YouTube video και απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις την εφαρμογή WM6 Remote Desktop στο PPC. Στις καινούριες συσκευές συνήθως είναι ήδη μέσα. Στο δικό μου Kaiser (με την official 6.1 ROM) δεν το έχει (καταραμένη HTC). Αν και σε σένα δεν το έχει μέσα κάνε ένα search στο Google και θα το βρεις. Αν ακολουθήσεις προσεκτικά τις οδηγίες του YouTube video δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, ωραία και περιγραφικά τα λένε. Το βασικό είναι να μπεις στο router σου και να ανοίξεις την πόρτα 3389. Αν δεν το κάνεις δεν θα παίξει. Επίσης έχω διαβάσει ότι στο PC χρειάζεται Windows XP Professional (όχι Home) για να παίξει. Θα τα κοιτάξω και τα δυο.. Απλα δεν εχω βρει στο ρουτερ μου μεσα αυτες τις ρυθμισεις που αναφερει.. Αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ, μιας και εγω εχω διαβασει οτι θελει Windows XP Professional οπως λες και εσύ, και όχι Home που έχω αυτή την στιγμή στον Υπολογιστή μου. Μεταξύ λαπτοπ και pc, ξέρω το TeamViewer. Δεν ξέρω κάποιο άλλο. Οσο για το προγραμμα, νομιζω πως με την επισημη ρομ του HD το ειχε μεσα. Δεν θυμαμαι 100% σιγουρα τωρα, γιατι δεν την εχω. και επειδη δεν με εχει απασχολησει, δεν κοιταξα κιολας. Αλλα με το Xperia το είχε...;) Τώρα γιατι δεν έχει στο Kaiser... Αυτη η HTC θελει να μας εκπλήσσει μου φαινεται!:rolleyes: Εκτός από το Remote Desktop της Microsoft υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Ψάξε λίγο στο γνωστό μαγαζάκι (Ηπείρου και Μαρτίου γωνία, ξέρεις που εννοώ) και θα βρεις σίγουρα. :lol::lol: Πολύ πετυχημένο, Κώστα!!!! :lol::lol: Πολύ μου άρεσε!:happy: Όπως και να έχει, θα τα κοιτάξω και θα δω τι μπορεί να γίνει.. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Όντως πετυχημένο αλλά οι νέοι χρήστες δεν θα καταλάβουν ποιο εννοούμε. Για αυτό να λέμε Ipείρου και Martίου ;) :p :) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Πολύ πετυχημένο, Κώστα!!!! :lol::lol: Πολύ μου άρεσε!:happy: :lol: :lol: Κορυφαίο πράγματι! Δεν είναι δικό μου, είναι του Δημήτρη ή του WebVirus αν θυμάμαι καλά. :lol: :lol: Για το router ψάξε για "port forwarding", "nat", "virtual server" κτλ. Θα έχει θέσεις να βάλεις local IP διευθύνσεις, τις πόρτες που θέλεις να ανοίξεις και αν θα είναι TCP ή/και UDP. Εσύ θα βάλεις τη local IP του PC σου (δες το YouTube video για το πώς θα τη βρεις), την πόρτα 3389 και θα τσεκάρεις και τα δύο modes (TCP και UDP). Κάνε Save & Reboot στο router και είσαι έτοιμος. Αλλά μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις XP Pro πριν κάνεις οτιδήποτε... Ψάξε και στο Google μήπως υπάρχει κολπάκι να παίζει και στα Home. Αν έχεις laptop ή δεύτερο PC κοντά, δοκίμασε να το κάνεις να παίξει μ' αυτά που είναι πιο εύκολο κι αν όλα είναι ΟΚ προσπάθησε και στο PPC. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Όντως πετυχημένο αλλά οι νέοι χρήστες δεν θα καταλάβουν ποιο εννοούμε. Για αυτό να λέμε Ipείρου και Martίου ;) :p :lol: :lol: Κορυφαίο πράγματι! Δεν είναι δικό μου, είναι του Δημήτρη ή του WebVirus αν θυμάμαι καλά. :lol: :lol: :lol: Και ετσι δεν δινουμε ανοιχτα τιποτα! :lol: Κορυφαιο πραγματικα!!! Για το router ψάξε για "port forwarding", "nat", "virtual server" κτλ. Θα έχει θέσεις να βάλεις local IP διευθύνσεις, τις πόρτες που θέλεις να ανοίξεις και αν θα είναι TCP ή/και UDP. Εσύ θα βάλεις τη local IP του PC σου (δες το YouTube video για το πώς θα τη βρεις), την πόρτα 3389 και θα τσεκάρεις και τα δύο modes (TCP και UDP). Κάνε Save & Reboot στο router και είσαι έτοιμος. Αλλά μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις XP Pro πριν κάνεις οτιδήποτε... Ψάξε και στο Google μήπως υπάρχει κολπάκι να παίζει και στα Home. Αν έχεις laptop ή δεύτερο PC κοντά, δοκίμασε να το κάνεις να παίξει μ' αυτά που είναι πιο εύκολο κι αν όλα είναι ΟΚ (που σημαίνει ότι ο router είναι σεταρισμένος σωστά), προσπάθησε και στο PPC. Κωστα, σου ειμαι υπόχρεος! Θα τα κοιταξω σιγα σιγα, μπας και αρχισω και μαθαίνω τιποτα απο τα δίκτυα!!! Σε ευχαριστω πολυ! Για οτι αλλο, θα σε ρωτησω! Ευχαριστω πολυ και παλι! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Ευχαρίστως Αλέξανδρε, χαρά μου να βοηθήσω όπου μπορώ. :) Και μια διόρθωση σ' αυτό που έγραψα παρακάτω: Αν έχεις laptop ή δεύτερο PC κοντά, δοκίμασε να το κάνεις να παίξει μ' αυτά που είναι πιο εύκολο κι αν όλα είναι ΟΚ (που σημαίνει ότι ο router είναι σεταρισμένος σωστά), προσπάθησε και στο PPC. Αυτό που λέω με κόκκινα γράμματα δεν ισχύει. Δηλαδή αν το laptop ή το δεύτερο PC είναι συνδεδεμένα τοπικά στο δίκτυό σου (δηλαδή μέσω LAN ή WLAN/Wi-Fi) δεν μπλοκάρονται οι πόρτες απ' το router οπότε θα παίξει ακόμα και να μην ανοίξεις την πόρτα 3389. Την πόρτα πρέπει να την ανοίξεις για να κάνεις remote desktop connection μέσω WAN (Internet). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Κώστα (DrMobile) θα ήθελα να σε ρωτήσω και γω κάτι σχετικά με τον οδηγό που είχες γράψει για το file sharing. Απλή ερώτηση, το Kaiser μου δεν βλέπει το pc, γιατί; Συνδέεται και παίρνει internet (μέσω wifi) από το pc αλλά όταν πάω στο map drive στο resco explorer δεν βλέπει το pc. Το ρούτερ μου είναι ένα DLink. Πάει πουθενά το μυαλό σου; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά :D Εννοείται πως κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ ότι γράφεις στον οδηγό ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Κώστα (DrMobile) θα ήθελα να σε ρωτήσω και γω κάτι σχετικά με τον οδηγό που είχες γράψει για το file sharing. Απλή ερώτηση, το Kaiser μου δεν βλέπει το pc, γιατί; Συνδέεται και παίρνει internet (μέσω wifi) από το pc αλλά όταν πάω στο map drive στο resco explorer δεν βλέπει το pc. Το ρούτερ μου είναι ένα DLink. Πάει πουθενά το μυαλό σου; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά :D Εννοείται πως κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ ότι γράφεις στον οδηγό ;) Παράξενο... Μόλις ξαναδιάβασα τον οδηγό και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... :confused: Να σε ρωτήσω, στο PC το εικονίδιο του δίσκου C: έχει το "χεράκι" (XP) ή τα "ανθρωπάκια" (Vista) επάνω του; Αν όχι, τότε κάτι δεν πάει καλά με το sharing. Επίσης, όταν είσαι στα Permissions ποιους χρήστες βγάζει στη λίστα; Πρέπει να έχει σίγουρα το "Everyone". Αν δεν το έχει, κάνε Add και πληκτρολόγησε "Everyone". Μετά δώσ' του Full Control και πάτα OK. Τι λειτουργικό έχεις στο PC; Μήπως έχεις Vista; Αν ναι, πήγαινε στο Network and Sharing Center (δεξί κλικ στο εικονίδιο του δικτύου κάτω δεξιά). Μέσα εκεί η επιλογή File Sharing πρέπει να είναι On. Αν έχεις laptop βάλ' τον στο δίκτυο και κάνε μια δοκιμή PC <--> laptop και laptop <--> Kaiser να δεις αν παίζει. Αν καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει, για αυξημένη ασφάλεια πήγαινε στα Permissions, κατάργησε το Full Control απ' το "Everyone" και δώσε Full Control μόνο στο όνομα χρήστη που χρησιμοποιείς (π.χ. "Administrator", "zalaros" κτλ.). Να τονίσω ότι πρέπει να βάλεις απαραίτητα password στο PC γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγουν τα αρχεία σου στο Internet! Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι αν δεν έχεις βάλει password τα Windows δεν σε αφήνουν να κάνεις file-sharing για προστασία. Μήπως αυτός είναι ο λόγος; Όταν μιλάω για password δεν εννοώ το Wi-Fi passphrase, αλλά το user password στα ΧP/Vista. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο... Ελπίζω να τα καταφέρεις. :luck: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 ένα πολύ καλό πρόγραμμα για remote descotop είναι το realvnc http://www.realvnc.com/products/free/4.1/download.html Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Παράξενο... Μόλις ξαναδιάβασα τον οδηγό και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... :confused: Να σε ρωτήσω, στο PC το εικονίδιο του δίσκου C: έχει το "χεράκι" (XP) ή τα "ανθρωπάκια" (Vista) επάνω του; Αν όχι, τότε κάτι δεν πάει καλά με το sharing. Επίσης, όταν είσαι στα Permissions ποιους χρήστες βγάζει στη λίστα; Πρέπει να έχει σίγουρα το "Everyone". Αν δεν το έχει, κάνε Add και πληκτρολόγησε "Everyone". Μετά δώσ' του Full Control και πάτα OK. Τι λειτουργικό έχεις στο PC; Μήπως έχεις Vista; Αν ναι, πήγαινε στο Network and Sharing Center (δεξί κλικ στο εικονίδιο του δικτύου κάτω δεξιά). Μέσα εκεί η επιλογή File Sharing πρέπει να είναι On. Αν έχεις laptop βάλ' τον στο δίκτυο και κάνε μια δοκιμή PC <--> laptop και laptop <--> Kaiser να δεις αν παίζει. Αν καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει, για αυξημένη ασφάλεια πήγαινε στα Permissions, κατάργησε το Full Control απ' το "Everyone" και δώσε Full Control μόνο στο όνομα χρήστη που χρησιμοποιείς (π.χ. "Administrator", "zalaros" κτλ.). Να τονίσω ότι πρέπει να βάλεις απαραίτητα password στο PC γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγουν τα αρχεία σου στο Internet! Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι αν δεν έχεις βάλει password τα Windows δεν σε αφήνουν να κάνεις file-sharing για προστασία. Μήπως αυτός είναι ο λόγος; Όταν μιλάω για password δεν εννοώ το Wi-Fi passphrase, αλλά το user password στα ΧP/Vista. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο... Ελπίζω να τα καταφέρεις. :luck: Ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ :) Άλλο ήταν το πρόβλημα τελικά, το Zone Alarm έφταιγε. Το έκλεισα και όλα δουλεύουν ρολόι ;) Να'σαι καλά Κώστα ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ :) Άλλο ήταν το πρόβλημα τελικά, το Zone Alarm έφταιγε. Το έκλεισα και όλα δουλεύουν ρολόι ;) Να'σαι καλά Κώστα ;) Όμορφα! Τελικά η λύση ήταν απλούστερη απ' ό,τι νομίζαμε... Χαίρομαι που έπαιξε! :up: Δες αν μπορείς να ρυθμίσεις το Zone Alarm να επιτρέπει το file-sharing χωρίς να χρειάζεται να το κλείνεις τελείως. Πρέπει να γίνεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 mporei kapios filos na mou pei pos 8a epanafero to kaser sti mama rom.exo mia apo to xda kai 8elo na ksanabalo ti mamisia gia na to doso..ean mporei kapisos... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 mporei kapios filos na mou pei pos 8a epanafero to kaser sti mama rom.exo mia apo to xda kai 8elo na ksanabalo ti mamisia gia na to doso..ean mporei kapisos... πλήρης οδηγός εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 eyxaristo poli:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Καλησπέρα, Αγόρασα ένα bluetooth της Motorolla και το σύνδεσα με το Kaizer μου. Μερικές φορές ακούω παράπονα του τύπου "δεν ακούγεσαι ή ακούγεται πολύ χαμηλά ή φωνή σου"....τι μπορεί να φταίει ? υ.γ κάποιες φορές όταν χτυπάει το κινητό δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης στο ακουστικό...άλλες όμως αυτό δεν συμβαίνει. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 mporei kapios filos na mou pei pos 8a epanafero to kaser sti mama rom.exo mia apo to xda kai 8elo na ksanabalo ti mamisia gia na to doso..ean mporei kapisos... Μπορείς να δεις και εδώ. Επίσης έχε στα υπόψιν αυτό... Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish από 1-Σεπ-09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boza Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Καλησπέρα παιδιά... Έχω το finger keyboard 2.0 αλλα οταν στέλνω sms οι χαρακτήρες για το ένα μηνυμα είναι 70 αντι για 160.. τι λαθος εχω κάνει?? Παράθεση nikolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Καλησπέρα παιδιά... Έχω το finger keyboard 2.0 αλλα οταν στέλνω sms οι χαρακτήρες για το ένα μηνυμα είναι 70 αντι για 160.. τι λαθος εχω κάνει?? κατεβασε απο εδω φιλε μου την εκδοση QVGA του φιλου tax tax :) \\\\\\\\\ FingerKeyboard2 ///////// v2.1 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Καλησπέρα σε όλους, Παρατηρώ σήμερα, μετά απο μήνες χρήσης ενός μεταχειρισμένου Kaizer ότι έχω πρόβλημα με το βύσμα σύνδεσης στο κάτω μέρος του κινητού. Το μετακίνησα ελαφρώς με το πενάκι και τώρα φορτίζει αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα αντιμετωπίσω πρόβλημα. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται και πόσο κοστίζει στο περίπου; Να ψάξω για άλλο κινητό ; Με έχει βολέψει αφάνταστα αυτό το κινητό, έχει πολύ περισσότερα απο ότι χρειάζομαι αλλά αυτός ο συγχρονισμός με το outlook (σε συνδιασμό με το πληκτρολόγιο) είναι αυτό που θέλω. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Όσο δουλεύει μην το πειράζεις. Εάν σου παρουσιάσει πρόβλημα δεν το γλυτώνει το service η συσκευή. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να ρωτήσεις την ACE Hellas για το κόστος της αντικατάστασης του βύσματος. Από την απάντησή τους εξαρτάται το αν θα αξίζει να την επισκευάσεις ή να την αντικαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Eχει βγει ελληνικη ROM για το TyTN II ????Και αν ναι που μπορω να τη βρω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Eχει βγει ελληνικη ROM για το TyTN II ????Και αν ναι που μπορω να τη βρω??? http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=8852 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 παιδια μπορειτε να μου προτεινετε μια σταθερη rom με ενσωματωμενα Ελληνικα πληκτρολογια? Ευχαριστω Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Όποια ROM και να βάλεις, τα ελληνικά πληκτρολόγια δεν υπάρχει λόγος να σε δεσμεύουν μιας και τα βάζεις εσύ εκ των υστέρων εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 οκ, για πειτε μου μια σταθερη rom...πληκτρολογια μετα βαζω το aek ( για το hardware) και το resco ...υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτα? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts