nantia_rd Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δω αν υπάρχει κάποια επίσημη αναβάθμιση για την συσκευή(είναι απο την ελληνική αντιπροσωπία); Επίσης υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κρατήσω backup στις επαφές μου εκτός απο το να κάνω συγχρονισμό με το Outlook; Αλήθεια γιατί το Outlook 2007 δεν είναι συμβατό με το πρόγραμμα συγχρονισμού; Ευχαριστώ εκτων προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boza Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 FingerKeyboard 2 Όλα δουλεύουν σε WM6.1 Δοκίμασε την τελευταία έκδοση του iGO8.3.2, το miomap 2008, το Garmin XT 5.00.20w, αλλά και το κλασσικό Destinator 7. το πληκρολόγιο δεν κάνει δουλειά... Μου βγάζει: skin error: resolution for this size not found! Παράθεση nikolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Καλησπέρα, ... Επίσης υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κρατήσω backup στις επαφές μου εκτός απο το να κάνω συγχρονισμό με το Outlook; ... Ίσως η μόνη ερώτηση για την οποία έχω απάντηση σε αυτό το θέμα. :p Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το Pocket PC Pim Backup. Είναι freeware. Τσέκαρέ το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 το πληκρολόγιο δεν κάνει δουλειά... Μου βγάζει: skin error: resolution for this size not found! Είσαι σίγουρος ότι εγκατέστησες τη σωστή έκδοση για την ανάλυση της οθόνης σου; (FingerKeyb-2.0-QVGA.cab) Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δω αν υπάρχει κάποια επίσημη αναβάθμιση για την συσκευή(είναι απο την ελληνική αντιπροσωπία); Ότι υπάρχει μπορείς να το δεις στο forum της ACE Hellas... http://www.htc.com.gr/forum/forumdisplay.php?f=43 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Καλησπέρα, αναρωτιέμαι αν υπάρχει cooked rom μεταφρασμένη στα ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Καλησπέρα, αναρωτιέμαι αν υπάρχει cooked rom μεταφρασμένη στα ελληνικά... απο οτι ξερω φιλε μου,δυστυχως οχι :( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 τότε θα μείνω στην pdacorner rom που έχω βάλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 παιδια ποια ειναι η καλυτερη και πιο σταθερη rom απο αυτες στο xda-developers? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 παει το κινητο παιδια:(...εβαλα μια απο τις rom στο xda-developers και απο τοτε δεν λειτουργει το μεγαφωνο , το ακουστικο και το μικροφωνο και οταν ανοιγω την καμερα δεν φαινεται τιποτα :down:...δοκιμασα και αλλες rom στην συνεχεια αλλα τιποτα...τωρα? παει για ανταλλακτικα? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Επανέφερε τη συσκευή σου στην εργοστασιακή της κατάσταση (πληροφορίες εδώ) για να είσαι μέσα στην εγγύηση και εάν το πρόβλημα εξακολουθεί, στείλε το στην ACE Hellas να σου το φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 δεν ειναι ελληνικη συσκευη...θα υπαρχει προβλημα με τον οδηγο που με παραπεμπεις? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Επανέφερε τη συσκευή σου στην εργοστασιακή της κατάσταση (πληροφορίες εδώ) για να είσαι μέσα στην εγγύηση και εάν το πρόβλημα εξακολουθεί, στείλε το στην ACE Hellas να σου το φτιάξει. Γιαννη μου αρεσει που προωθειται ο κοσμος απο εδω μεσα,που εχει προβληματα,στο navimania για λυσεις...:D και κανενας μα κανενας δεν καθεται να διαβασει εστω και λιγο εκει μεσα :O που ο Πανος εχει κανει καταπληκτικη δουλεια...:!: δεν ειναι ελληνικη συσκευη...θα υπαρχει προβλημα με τον οδηγο που με παραπεμπεις? ναι δεν ισχυει για συσκευες που δεν ειναι αγορασμενες απο ελλαδα .... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 παιδια εβαλα την αρχικη rom που λεει στο navimania και ολα εγιναν οκ:clap:...μαλλον να μην προσπαθησω να βαλω αλλη rom γιατι θα εχω ιστοριες παλι φανταζομαι:lol: Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 δεν ειναι ελληνικη συσκευη...θα υπαρχει προβλημα με τον οδηγο που με παραπεμπεις? Κανένα πρόβλημα. Γιαννη μου αρεσει που προωθειται ο κοσμος απο εδω μεσα,που εχει προβληματα,στο navimania για λυσεις...:D Από τη στιγμή που όπως είπες και εσύ ο Πάνος έχει κάνει μια πολύ οργανωμένη δουλειά εκεί, το κρίνω σκόπιμο να παραπέμπω τον κόσμο εκεί για να βρει τη λύση που ζητάει και μάλιστα στα ελληνικά και αναλυτικότατα. Θα μπορούσα να παραπέμπω και στο XDA αλλά φοβάμαι ότι πολύς νέος κόσμος θα προτιμήσει να πετάξει τη συσκευή του παρά να καθίσει να βρει άκρη εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Κανένα πρόβλημα. ειπα οτι θα εχει προβλημα ενοωντας ως προς τα ελληνικα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 ειπα οτι θα εχει προβλημα ενοωντας ως προς τα ελληνικα :) Σωστό το comment αλλά ούτως η άλλως η περιγραφή εκεί είναι για αγγλική συσκευή (όπως και του φίλου) και δεν υπάρχει αναφορά για ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 μπορω να περασω καποιες απο αυτες τις ωραιες rom χωρις να εχω καποιο προβλημα? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Ποιες ακριβώς; Μπορείς να περάσεις όλες τις ROM που προορίζονται για το Kaiser αρκεί να έχεις κάνει σωστά τα βήματα ξεκλειδώματος της συσκευής σου και ότι άλλο χρειάζεται για να μη βρεθείς (ξανά) προ εκπλήξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 π.χ. θελω αυτην : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=496555 το κινητο το ξεκλειδωσα με αυτον τον οδηγο : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835 πως θα περασω την rom? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Μα είναι αναλυτικότατη η περιγραφή. Κάνε το flashάρισμα μέσω της κάρτας μνήμης. Όταν τρέξεις το .exe της ROM θα σου βγάλει εκτός των άλλων και ένα αρχείο με κατάληξη .nbh Αυτό είναι που σου ζητάει να κάνεις rename στην περιγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 αυτα τα κανω κανονικα , περναω την οποια rom (2-3 περασα) ,αλλα σε ολες δεν υπαρχει ηχος, δεν λειτουργει η καμερα, και οταν πραγματοποιεις κλησεις δεν ακουγεσαι ,ουτε σε ακουνε...αυτο ειναι το προβλημα Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Τα συμπτώματα που αναφέρεις, δείχνουν να οφείλονται σε λάθος ράδιο (radio) ανάτρεξε στη σελίδα της ρομ και δες τι ράδιο είναι συμβατά με τη ρομ που έχεις φορτώσει. Στη συνέχεια, δοκίμασε κάποιο συμβατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 εκανα οτι ειπες αλλα δεν αναφερει εδω :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=496555 ,τι radio ειναι συμβατο Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 ok, εκανα search στο θεμα της rom και βρηκα 2 προτινομενα radio...θα φλασαρω την rom και μετα το radio φανταζομαι...:worry: Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 αυτα τα κανω κανονικα , περναω την οποια rom (2-3 περασα) ,αλλα σε ολες δεν υπαρχει ηχος, δεν λειτουργει η καμερα, και οταν πραγματοποιεις κλησεις δεν ακουγεσαι ,ουτε σε ακουνε...αυτο ειναι το προβλημα ok, εκανα search στο θεμα της rom και βρηκα 2 προτινομενα radio...θα φλασαρω την rom και μετα το radio φανταζομαι...:worry: Σαββα δεν διαβαζεις σωστα ;) συνηθως οι ρομ εχουν και το αναλογο ραδιο μεσα στο αρχειο που θα φλασαρεις στο κινητο σου. αν δεν το εχουν,καπου θα αναφερεται!! οπως επισης αναφερεται και ΠΟΙΟ ραδιο εχουν μεσα!! ΣΙΓΟΥΡΑ χρησιμοποιεις ΛΑΘΟΣ ραδιο!!! τα ραδιος των wm 6.0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΜΣ wm6.1 οπως φυσικα και το αντιθετο:!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts