zaharakis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Ο Δημήτρης (zaharakis) που δεν αποχωρίζεται το Kaiser του σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω να σου πει και για να προτείνει κάτι σημαίνει ότι είναι δοκιμασμένο για τη σωστή λειτουργία του. οντως Γιαννη δεν δινεται το καιζερ μου http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/nono.gif ακομη και μετα απο τοσες συσκευες που εχουν βγει πλεον,με hardware που το βλεπει το καιζερακι και ζηλευει http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/see%20no%20evil.gif και θα ηθελε πολυ να ειχε και τους καλυτερους επεξεργαστες αλλα και την τεραστια ραμ http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/praying.gif παραμενει σταθερο και ακλονητο ετοιμο να δουλεψει οποτε του το ζητησω http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/bow.gif Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 οντως Γιαννη δεν δινεται το καιζερ μου http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/nono.gif Ίσως το Pro 2 να είναι άξιος αντικαταστάτης του. Ίδωμεν... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Καλησπερα σε όλους. Εχει κανενα μηνα που γυρισα απο εξωτερικο και χαιρομαι που βρισκω ενα site ελληνικο που ασχολειται με το συγκεκριμενο τηλεφωνο :) Δuστυχως τις τελευταιες μερες εχω καποια προβληματα με την μπαταρία. Δοκιμάζω παραλληλα διαφορετια radios (ειμαι μεταξυ 1.65.24.36 & 1.71.09.01) μηπως βρω καποιο με καλυτερη ζωη μπαταριας. Εχω επισκεφτει λοιπον καποια μεγαλα καταστηματα και ρωταω που μπορω να βρω slim μπαταρια 1350mAh η' 1600mAh και ολοι με παραπεμπουν στην ACE Hellas. Εχει κανενας ιδεα ποσο κοστιζει η καθε μπαταρια; H' μήπως αξιζει να την παραγγειλω απο εξω; Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Καλώς ήρθες! Επικοινώνησε με την ACE Hellas για τιμές. Προσωπικά εγώ θα κοιτούσα και αυτή... http://cgi.ebay.co.uk/Li-ion-Battery-for-HTC-TyTN-II-Kaiser-P4550-1300-mAh_W0QQitemZ370157023963QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_PDABatteries?hash=item370157023963&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683%7C66%3A4%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Πρέπει επειγόντως να φύγω για δουλειά, (ίσως δω την απάντηση από το kaiser βέβαια). Μόλις πέρασα ρομ και ράδιο. Είναι εντάξει που δεν έχω today screen, αλλά κενό; Να ξαναπεράσω τη ρομ, ή έτσι υποτίθεται πως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μόλις πέρασα ρομ και ράδιο. Είναι εντάξει που δεν έχω today screen, αλλά κενό; Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη ROM αλλά εάν κρίνω από τα μινιμαλιστικά γούστα του Δημήτρη... μπορεί όντως η today screen να είναι άδεια. Πήγαινε Start -> Settings -> Today -> Items (tab) και δες εκεί εάν υπάρχει κάποιο today plugin που ίσως να θες να έχεις στην today screen. Εάν δεν υπάρχουν και θέλεις εσύ, μπορείς να βάλεις εκ των υστέρων μόνος σου αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. (Γιαυτό μιλούσα για ROMs ανάλογα με τα γούστα ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Πρέπει επειγόντως να φύγω για δουλειά, (ίσως δω την απάντηση από το kaiser βέβαια). Μόλις πέρασα ρομ και ράδιο. Είναι εντάξει που δεν έχω today screen, αλλά κενό; Να ξαναπεράσω τη ρομ, ή έτσι υποτίθεται πως είναι; φιλε μου για αυτο σου εχω στειλει ενα καρο πραγματα και απο εδω αλλα και μεσω πμ;) η ρομ ειναι λαιτ εκδοση επιτρεποντας σου να βαλεις οτι εσυ κρινεις απαραιτητο :) ετσι αποφευγεις να εχεις το τηλ σου πραγματα που δεν προκειται ποτε να χρησιμοποιησεις ;) κανε αυτο που σου λεει ο Γιαννης (athanaso77) να εμφανισεις τα today plugins που εχει η ρομ διαθεσιμα και κρινεις εσυ οτι τα θελεις . Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη ROM αλλά εάν κρίνω από τα μινιμαλιστικά γούστα του Δημήτρη... μπορεί όντως η today screen να είναι άδεια. ανοιχτο βιβλιο εχω γινει Γιαννη :rolleyes: Εάν δεν υπάρχουν και θέλεις εσύ, μπορείς να βάλεις εκ των υστέρων μόνος σου αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. (Γιαυτό μιλούσα για ROMs ανάλογα με τα γούστα ;) ) για αυτο και τα λινκς που δωσαμε για xda..ειπαμε θελει διαβασμα ..και πολυ μαλιστα :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Είδα οτι η Hyperdragon IV Iolite αποσύρθηκε από το site του skajati μετά από "παράπονα" της Microsoft και του Tom Tom. Ευτυχώς που πρόλαβα και την πέρασα μαζί με την radio που προτείνει ο Δημήτρης και πραγματικά το TyTN πηγαίνει μια χαρά! Είπαμε, ο μόνος λόγος για να το αλλάξουμε, είναι το καινούργιο Touch Pro 2.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 ... και τελικά μετά από αρκετή χρήση αποφάσισα πως το TouchFlo μου αρέσει. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να έχω το απόλυτα χρήσιμο και βολικό SPB Diary, αλλά έλυσα το θέμα με το second Today.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 αν θελεις να ασχοληθεις με 6.1 ρομς τοτε στο θεμα ραδιο θα σου συστηνα να χρησιμοποιεις μονο το 1.65.24.36 :!: http://rapidshare.com/files/208635535/Kaiser_Radio__only_1.65.24.36.rar που ειναι και οτι καλυτερο εχω δοκιμασει στο καιζερ με 6.1 ρομ. πολυ καλο GPS,wifi,σημα τηλ,ποιοτητα σερφαρισματος μεσω gprs/3G και καλη αυτονομια μπαταριας. ειναι το μονο ραδιο των 6.1 που στεκεται,σε χρονο κλειδωματος ικανου σηματος για πλοηγηση στο gps, κοντα στο ραδιο 1.27.12.17 των 6.0 ρομς,που παρουσιαζει το ταχυτερο κλειδωμα σηματος gps (με το που ανοιγεις το destinator,δεν προλαβαινεις να πας μενου/ρυθμισεις/σημα gps και εχει ηδη κλειδωσει σημα ετοιμο για πλοηγηση:blink: )στο διαστημα που εχω το καιζερ μου... και ημουν απο τους 10 πρωτους που το πηραν στην ελλαδα οταν πρωτοβγηκε...τοσα κοματια ειχε δωσει το expancys ελλαδα κατα την 1η παρτιδα διαθεσης του :lol: οσο για το διαβασμα...θεωρειται δεδομενο :p αν θελεις να αποφυγεις οποια ταλαιπωρια στο μελλον ;) Δημητρη εχω αυτη τη ρομ [25 July 2008] HyperDragon IIIr Lite (OS 19965 B.19965.1.2.3) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, δεν την εχω αλλαξει απο τοτε! Για ραδιο εχω το 1.71.09.01. Ηardspl εχω το 3.56 Να γυρισω στο ραδιο που δινεις?Σε ρωταω γιατι ειχες πει καλα λογια για αυτο που εχω τωρα και για να προτεινεις το 1.65.24.36 δεν το κανεις τυχαια.Τα εχω δουλεψει και τα 2 αλλα ως απλος χρηστης δεν ειχα βγαλει συμπερασματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Δημητρη εχω αυτη τη ρομ [25 July 2008] HyperDragon IIIr Lite (OS 19965 B.19965.1.2.3) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, δεν την εχω αλλαξει απο τοτε! Για ραδιο εχω το 1.71.09.01. Ηardspl εχω το 3.56 Να γυρισω στο ραδιο που δινεις?Σε ρωταω γιατι ειχες πει καλα λογια για αυτο που εχω τωρα και για να προτεινεις το 1.65.24.36 δεν το κανεις τυχαια.Τα εχω δουλεψει και τα 2 αλλα ως απλος χρηστης δεν ειχα βγαλει συμπερασματα. οχι Μητσακο να μην το βαλεις :) το 1.71.09.01 ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης για 6.1 ρομς εχει πολυ πιο γρηγορο κλειδωμα gps :!: οπως επισης πιο σταθερο σημα και σταθεροτητα στο browsing μεσω gprs/3G ;) συν οτι δεν ειναι τπτ...αν φλασαρεις και απο την καρτα? ανα πασα στιγμη το αλλαζεις και γυρνας σε αυτο που εισαι ευχαριστημενος. edit... χιλια συγγνωμη παιδια....μετα την αλλαγη λαπτοπ μαζεψα καποια πραγματα απο το παλιο και καταλαθος εβαλα το ραδιο που δουλευω στο καιζερ μου σε λαθος φακελο...με την ονομασια 1.65.24.36 :( δεν θυμομουν φυσικα τι εκανα...και το ειχα τσεκαρει ως must για το καιζερ...τωρα κοιταξα το καιζερ μου και εχω το 1.71.09.01:wacko: αρα ακυρο για το 1.65.24.36...συγγνωμη για την αναστατωση που σας προκαλεσα.... το προτεινομενο ραδιο για wm 6.1 roms ειναι το 1.71.09.01..... http://rapidshare.com/files/182508681/RADIO_1.71.09.01.rar χιλια συγγνωμη!!!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 ναι Μητσακο να το βαλεις :) εχει πολυ πιο γρηγορο κλειδωμα gps :!: οπως επισης πιο σταθερο σημα και σταθεροτητα στο browsing μεσω gprs/3G ;) συν οτι δεν ειναι τπτ...αν φλασαρεις και απο την καρτα? ανα πασα στιγμη το αλλαζεις και γυρνας σε αυτο που εισαι ευχαριστημενος. Πολυυυυυ γρηγορη απαντηση!!!Εισαι απιστευτος:) Απο καρτα δεν εχω φλασαρει καμια φορα αν και μου εχεις πει και παλιοτερα οτι ειναι ευκολο και πιο γρηγορο!Μυαλο δεν βαζω αλλα μαλλον ηρθε η ωρα για το πρωτο φλασαρισμα απο καρτα! Α, με το hardspl 3.56 που εχω δεν υπαρχει προβλημα με το ραδιο που θα βαλω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Πολυυυυυ γρηγορη απαντηση!!!Εισαι απιστευτος:) Απο καρτα δεν εχω φλασαρει καμια φορα αν και μου εχεις πει και παλιοτερα οτι ειναι ευκολο και πιο γρηγορο!Μυαλο δεν βαζω αλλα μαλλον ηρθε η ωρα για το πρωτο φλασαρισμα απο καρτα! Α, με το hardspl 3.56 που εχω δεν υπαρχει προβλημα με το ραδιο που θα βαλω ε? για κοιτα τι εγραψα πριν και θα με κραξεις στα σιγουρα :lol: spl το 3.29 ειναι πολυ καλυτερη η αισθηση του touch με αυτο...και ειναι πιο συμβατο με τις νεες 6.1 ρομς Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 για κοιτα τι εγραψα πριν και θα με κραξεις στα σιγουρα :lol: spl το 3.52 ειναι πολυ καλυτερη η αισθηση του touch με αυτο...και ειναι πιο συμβατο με τις νεες 6.1 ρομς Mην ανησυχεις, δεν προλαβα να αλλαξω ραδιο! Μου φανηκε περιεργο που ελεγες αλλο ραδιο απο αυτο που ειχα γιατι παρακολουθω τις προτασεις σου συχνα και τελικα ειχε γινει μπερδεμα!Δεν πειραζει παντως, συμβαινουν αυτα!Το 3.52 δεν το βρισκω στους xda!3.28,3.29,3.56 βρισκω:O Αν υπαρχει παντως και το περασω απο πανω χωρις να ξαναφλασαρω τη ρομ θα κερδισω αυτα που προσφερει 'η θελει φλασαρισμα απο την αρχη ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Mην ανησυχεις, δεν προλαβα να αλλαξω ραδιο! Μου φανηκε περιεργο που ελεγες αλλο ραδιο απο αυτο που ειχα γιατι παρακολουθω τις προτασεις σου συχνα και τελικα ειχε γινει μπερδεμα!Δεν πειραζει παντως, συμβαινουν αυτα!Το 3.52 δεν το βρισκω στους xda!3.28,3.29,3.56 βρισκω:O Αν υπαρχει παντως και το περασω απο πανω χωρις να ξαναφλασαρω τη ρομ θα κερδισω αυτα που προσφερει 'η θελει φλασαρισμα απο την αρχη ολα? κατσε να κοιταξω στα σιγουρα γιατι εχω καιρο να φλασαρω το καιζερ (τερας αξιοπιστιας ειναι το θηριο!!) ;) εχεις δικιο 3.29 ειναι το σωστο:wacko: ρε τι εχω παθει?? :confused:εχω αυτην την βδομαδα συνολο 7-8 ωρες υπνο....πρεπει να ξεραθω για κανα δυο μερες μου φαινεται...:lol: οχι περασε το απο πανω,δεν χρειαζεται να ξαναφλασαρεις! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Εβαλα κι εγώ λοιπόν το 1.71.09.01. Για να δούμε τι διαφορά θα έχει.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Εβαλα κι εγώ λοιπόν το 1.71.09.01. Για να δούμε τι διαφορά θα έχει.... τουλαχιστον βρηκαμε ακρη τελικα :lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 καλά το θέμα του kaiser παίζει ακόμα? :) αθάνατο pda. γιάννη ανέβηκες στην ιεραρχία? και δεν κέρασες τίποτα? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 καλά το θέμα του kaiser παίζει ακόμα? :) αθάνατο pda. απο οτι βλεπεις Θοδωρη καποιοι φανηκαν πιο λογικοι και δεν το εδωσαν ;) γιάννη ανέβηκες στην ιεραρχία? και δεν κέρασες τίποτα? ολοι αυτο περιμενουμε:lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 καλά το θέμα του kaiser παίζει ακόμα? :) αθάνατο pda. Εγώ είπα πως θα το αλλάξω μόλις έρθει το touch Pro 2... (αν και για να πω την αλήθεια μου, το Touch Pro μου αρέσει περισσότερο έτσι όπως είναι τετραγωνισμένο και μαύρο....) Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 δεν με πειράζει που έδωσα το kaiser, ούτε με πειράζει που σε λίγες μέρες θα βάλω το Touch Pro μου για πώληση, πάντα ψάχνω αυτό που θα με βολεύει στην καθημερινότητά μου. για να δούμε τι θα γίνει και με το Diamond2 που περιμένω να βγεί. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 κατσε να κοιταξω στα σιγουρα γιατι εχω καιρο να φλασαρω το καιζερ (τερας αξιοπιστιας ειναι το θηριο!!) ;) εχεις δικιο 3.29 ειναι το σωστο:wacko: ρε τι εχω παθει?? :confused:εχω αυτην την βδομαδα συνολο 7-8 ωρες υπνο....πρεπει να ξεραθω για κανα δυο μερες μου φαινεται...:lol: οχι περασε το απο πανω,δεν χρειαζεται να ξαναφλασαρεις! Ωραια το περασα! Κατι αλλο ομως θελω να πω σε αυτο το σημειο!Γιατι το usb cable και ο φορτιστης ειναι κατασκευασμενα τοσο χαλια?Ειναι δυνατον να μην εφαρμοζει το sync cable μετα απο 6 μηνες και να μην μπορω να συγχρονισω με pc? Πριν λιγο ειπα ας κανω μια δοκιμη με το usb cable που εχω για να φορτιζω το gamepad του ps3 μηπως και δεν ειναι βλαβη του καλωδιου αλλα του κινητου και διαπιστωσα οτι το προβλημα ηταν του usb cable της htc και το usb cable του ps3 εφαρμοζε τοσο καλα που πιστεψα οτι εδω και 6 μηνες χρησιμοποιουσα λαθως καλωδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Ωραια το περασα! Κατι αλλο ομως θελω να πω σε αυτο το σημειο!Γιατι το usb cable και ο φορτιστης ειναι κατασκευασμενα τοσο χαλια?Ειναι δυνατον να μην εφαρμοζει το sync cable μετα απο 6 μηνες και να μην μπορω να συγχρονισω με pc? Πριν λιγο ειπα ας κανω μια δοκιμη με το usb cable που εχω για να φορτιζω το gamepad του ps3 μηπως και δεν ειναι βλαβη του καλωδιου αλλα του κινητου και διαπιστωσα οτι το προβλημα ηταν του usb cable της htc και το usb cable του ps3 εφαρμοζε τοσο καλα που πιστεψα οτι εδω και 6 μηνες χρησιμοποιουσα λαθως καλωδιο! εγω εδω και 2 χρονια κοντα που εχω το καιζερ,χρησιμοποιω το ιδιο καλωδιο usb σε ολα τα wm μου(και οχι μονο),χωρις να εχει παθει τπτ το καλωδιο αλλα ουτε και κανενα τηλ μου ποτε...:O φταιει λοιπον το καλωδιο .....η εσυ?:p λιγο προσοχη στο βαλε βγαλε δεν θα πειραζε ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 πρέπει να είσαι προσεχτικός όπως το βάζεις :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretan Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 !Γιατι το usb cable και ο φορτιστης ειναι κατασκευασμενα τοσο χαλια?Ειναι δυνατον να μην εφαρμοζει το sync cable μετα απο 6 μηνες και να μην μπορω να συγχρονισω με pc? Πριν λιγο ειπα ας κανω μια δοκιμη με το usb cable που εχω για να φορτιζω το gamepad του ps3 μηπως και δεν ειναι βλαβη του καλωδιου αλλα του κινητου και διαπιστωσα οτι το προβλημα ηταν του usb cable της htc και το usb cable του ps3 εφαρμοζε τοσο καλα που πιστεψα οτι εδω και 6 μηνες χρησιμοποιουσα λαθως καλωδιο! Το ίδιο έχω πάθει και εγώ ότι καλώδιο και να βάλω ενω φορτίζει, δεν συγχρονίζει, πρέπει να το πατήσω λίγο απο πανω για να το δουν τα vista, μετα απο 18 μήνες είναι το μοναδικό πρόβλημα που μου έχει παρουσιάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts