greenfan Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 ο μόνος λόγος να το αλλάξω είναι όταν βγει το Touch Pro 2..... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 H αληθεια ειναι πως και εγω το kaiser δυσκολα το αλλαζω....8 μηνες και ακομη με εντυπωσιαζει.... Και μιας και σας βρισκω εδω ευκαιρια να σας ζαλισω παλι:lol::lol: Τετοια εικονιδια που να λειτουργουν κιολας http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3149618&postcount=1699 που μπορω να βρω?Κοντευω να διαλυσω το φακελο των windows....Βρηκα λιγο χρονο σημερα και μπηκα σε πειρασμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 H αληθεια ειναι πως και εγω το kaiser δυσκολα το αλλαζω....8 μηνες και ακομη με εντυπωσιαζει.... Και μιας και σας βρισκω εδω ευκαιρια να σας ζαλισω παλι:lol::lol: Τετοια εικονιδια που να λειτουργουν κιολας http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3149618&postcount=1699 που μπορω να βρω?Κοντευω να διαλυσω το φακελο των windows....Βρηκα λιγο χρονο σημερα και μπηκα σε πειρασμο! αν βρεις χρονο και το ψαξεις πες μας και εμας :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oistrakh Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Kαλησπερα σε ολους!Μπορει να μου προτεινει καποιος μια δοκιμασμενη λυση για screen protector ή full body protector(δεν ξερω αν υπαρχει για kaiser)? Ειμαι απο τον Ιουνιο που πηρα το pda με το screen protector που ειχε στη συσκευασια. http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-tytn-ii-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Εγώ από κει πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-tytn-ii-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Εγώ από κει πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος Στη συσκευασια που κοστιζει 11.95$ εχει ενα screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Ναι... δεν χρειάζεσαι παραπάνω. Εξάλλου δεν είναι απλό screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Ναι... δεν χρειάζεσαι παραπάνω. Εξάλλου δεν είναι απλό screen protector. Aπλα ανησυχω για το αν θα μπορεσω να το βαλω σωστα!Εχω δει και video στο youtube για το συγκεκριμενο προιον και υποθετω πως εχουν μονο ενα στη συσκευασια γιατι ειναι δυσκολο να το καταστρεψεις προσπαθωντας να το τοποθετησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Εάν ακολουθήσεις τη διαδικασία σωστά και με προσοχή δεν θα έχεις πρόβλημα στην τοποθέτηση. Θέλει το χρόνο του πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 ο μόνος λόγος να το αλλάξω είναι όταν βγει το Touch Pro 2..... ετσι σκεφτομαι και εγω... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Αναμφισβήτητα είναι ό,τι πιο κοντινό στο Kaiser μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 αν βρεις χρονο και το ψαξεις πες μας και εμας :) Βρηκα τη λυση και θα τα γραψω ολα αναλυτικα εδω, αργοτερα ομως γιατι τωρα δεν προλαβαινω! Μηπως χρησιμοποιει καποιος απο εσας προγραμμα για παρακολουθηση μετοχων?Θελω καποιο που εχει και δεδομενα απο Ελλαδα. Εχω βρει μερικα αλλα ολα λενε οτι δειχνουν μονο απο new york stock exchange. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 χρησιμοποιεί κανείς το Inesoft Phone?? μου έβγαλε ότι είναι trial και έχω δοκιμή μέχρι αύριο.έκανα απεγκατάσταση, εγκατάσταση (είναι ήδη κρακαρισμένο) αλλά πάλι τα ίδια. το αρχείο είναι αυτό:Inesoft.Phone.v4.4-tsrh.CAB edit, απλά ήθελε register με οποιοδήποτε νουμερο :O Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Γεια σας και παλι!Αλλο ενα προβλημα απο μενα!Προσπαθω να σεταρω το email account στη συσκευη και δεν τα καταφερνω!Βαζω το mail dimkar2405@msn.com και τον κωδικο μου, παταω next και μου ανοιγει τον οπερα μετα στη σελιδα mobile.live.com. Τι συμβαινει?Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να λειτουργησει?Εσεις ποια διαδικασια ακολουθησατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Καλησπερα σε ολους.Επανερχομαι ξανα με την απορια γιατι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να λαβω και να στειλω μμς!Οταν στελνω υποτιθεται οτι φευγει κανονικα, συμφωνα με το Notification mmm send!Οταν μου στελνουν, λαμβανω μια αναφορα:mms received to xxxxxxx(το νουμερο μου)@mmsgw.imode.gr! και mms, τιποτα! mms composer και connection setup του Δημητρη(Zaxarakis):shifty:.ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ?αυτα που μου εχουν στειλει,πανε?Δεν υπαρχει τροπος να τα δω? υ.γ.:Στην cosmote που πηρα,απιστευτη αγνοια...! Ευχαριστω πολυ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Καλησπερα σε ολους.Επανερχομαι ξανα με την απορια γιατι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να λαβω και να στειλω μμς!Οταν στελνω υποτιθεται οτι φευγει κανονικα, συμφωνα με το Notification mmm send!Οταν μου στελνουν, λαμβανω μια αναφορα:mms received to xxxxxxx(το νουμερο μου)@mmsgw.imode.gr! και mms, τιποτα! mms composer και connection setup του Δημητρη(Zaxarakis):shifty:.ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ?αυτα που μου εχουν στειλει,πανε?Δεν υπαρχει τροπος να τα δω? υ.γ.:Στην cosmote που πηρα,απιστευτη αγνοια...! Ευχαριστω πολυ. αν περιμενεις βοηθεια απο την cosmote για τετοια θεματα...σωθηκες :lol: ανοιξε τα μηνυματα και πηγαινε στα sms πατα μενου mms options servers/πατα cosmote mms αλλαξε τις τιμες με αυτες που σου λεω send limit 300 wap version WAP 2.0 οκ και set as default επανεκινηση και ξαναδοκιμασε ;) ενοειται φυσικα οτι ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια mms/gprs στον αριθμο σου ετσι?;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Δημητρη ειναι ενεργοποιημενη,το επιβεβαιωσα(ετσι μου ειπαν τουλαχιστον..) εκατο φορες! Wap version δεν υπαρχει σ αυτην την καρτελα!! Και το send limit ειναι στα 600κ και δεν αλλαζει,δεν εχει αλλη επιλογη!!:cry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Αν επαναλαμβάνω χιλιοειπωμένες ερωτήσεις, παρακαλώ συγχωρέστε με κατά πρώτον, και συμπαθήστε με εν συνεχεία. Ξεκίνησα αυτό το thread από την αρχή, έφτασα στην 72η σελίδα, αλλά δεν είδα κάτι ακόμα για αυτό που με απασχολεί και, αν υπάρχει, μάλλον θα αργήσω να το βρω συνεχίζοντας έτσι. Πήρα από το ebay ένα kaiser σαν MDA Vario III. Είναι το πρώτο WinMo κινητό μου, αλλά το επέλεξα για να μπω στον κόσμο των "WinMo" μετά από αρκετό ψάξιμο, και μια αίσθηση οικονομίας, μιας και αν είχα την οικονομική άνεση θα πήγαινα στο Touch HD, περιμένοντας το Touch Pro 2. (Κάπου διάβασα και για άλλους με τις ιδέες μου) Παίρνοντας αυτό το κινητό, με την περιγραφή "unlocked" έφτασε σε εμένα κλειδωμένο. Και "εν μία νυκτί" ανακάλυψα πως περνάνε σε ένα τέτοιο κινητό HardSPL και rom. Ο πρώτος όρος, άγνωστος μέχρι προχθές για εμένα. Δυστυχώς, ξημέρωσε με το τηλέφωνο να δέχεται την κάρτα της wind που χρησιμοποιώ, αλλά χωρίς ήχο. Ούτε στο ακουστικό, ούτε στο μικρόφωνο, ούτε στην αναπαραγωγή αρχείων. Δεν άργησα (πολύ) να ανακαλύψω πως αυτό ήταν θέμα radio. Επειδή δεν μπορούσα να βρω πολλά για τη rom μου, για να αποφασίσω τι radio να βάλω, βρήκα στο φόρουμ xda-developers μια από τις τελευταίες rom που βγήκαν, και συγκεκριμένα την Duttys_WM6.1_Official_5.2.19209_1_58_16_27__FIX και το radio που διάβασα πως δεν είχε πρόβλημα για κάποιον στην Ελλάδα. Το 1.71.09.01. Δυστυχώς όμως, αφού πέρασα τη rom και εν συνεχεία το radio, δεν ικανοποιήθηκα με το αποτέλεσμα. Σε αρκετές περιπτώσεις η σύνδεση του τηλεφώνου κολλάει (δεν ακούω ή δεν μπορώ να ακουστώ, κάτι που φτιάχνει συνήθως με soft reset), το gps τρώει τέτοιο κόλλημα που δεν τρώει το N82 μου ποτέ, η κάμερα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αυτά μέσα στην ημέρα που έχει περάσει. Το τηλέφωνο ήρθε στα χέρια μου προχθές το βράδυ, σήμερα το πρωί πέρασα τη rom και το radio. Από ότι καταλαβαίνω, το πρόβλημα με τη rom παραμένει, αλλά πιο ήπιο. Για να συντομεύω, γιατί τα μακριά ποστ είναι κουραστικά, θα ήθελα να μου προτείνετε μια σταθερή, αξιόπιστη λύση για rom και radio. Δεν με ενδιαφέρει "ντε και καλά" να έχω "Windows Mobile 6.1" για εμένα και τα 6, όπως και το τηλέφωνο είναι μια έκπληξη. Πρέπει να ομολογήσω πως η αλλαγή όμως από τα 6 στα 6.1 με εντυπωσίασε. Ίσως λόγω της συγκεκριμένης rom σε σχέση με την προηγούμενη. Αυτό που θέλω, είναι μια αξιόπιστη βάση για να ξέρω πως ό,τι και να αντιμετωπίσω στη συνέχεια δεν είναι θέμα του "πυρήνα" της συσκευής, αλλά κάτι που εγώ παρέβλεψα ή έκανα λάθος. Σε αυτό, η πείρα σας είναι καθοριστίκή. Σε μια πολύ σύντομη έρευνα από το τέλος προς τα πίσω βρήκα το σχόλιο του zaharakis (που έχω πολυδιαβάσει και στο thread για το HD φυσικά): μπορεις σαν εναλλακτικη,να χρησιμοποιησεις την καλυτερη και πιο σταθερη ρομ 6.0,που κυκλοφορησε ποτε,για το καιζερ http://rapidshare.com/files/92134871/Dutty_s_New_Build___NETCF_5_Lite_Rom_NO.6.rar Αλλά δεν αναγράφεται τίποτα για το αντίστοιχο radio. Αν χρειάζεται, θα κάνω την αλλαγή της rom. Αλλιώς, θα ήθελα τη συμβουλή σας για το radio που θα ταιριάξει στο ήδη εγκατεστημένο όπως θά 'πρεπε. Και μια half on - half off topic απορία: Αν αλλάξεις μόνο radio και όχι rom, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Back Up που έχεις κάνει με το Sprite; Συγνώμη για το μακροσκελές, και αν επαναλαμβάνω ερωτήσεις, θα σας παρακαλούσα να μου υποδείξετε με ένα link τον μπούσουλα για την απάντηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά εδώ που υπάρχουν τα πάντα για τη συσκευή σου. Ρίξε μια ματιά στις ROM που υπάρχουν εκεί και στα reviews και δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις ποια και τι ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα. Όσον αφορά την άλλη σου ερώτηση σου, εάν φλασάρεις μόνο το ράδιο με το customRUU που συνήθως το συνοδεύει, αυτό δεν κάνει hard reset τη συσκευή μιας και δεν πειράζει την ROM με αποτέλεσμα να μη χάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά εδώ που υπάρχουν τα πάντα για τη συσκευή σου. Ρίξε μια ματιά στις ROM που υπάρχουν εκεί και στα reviews και δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις ποια και τι ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα. Κατ' αρχήν, ευχαριστώ πολύ athanaso77 για την άμεση απάντηση. Ξέρω πως είσαι από αυτούς που (αν και με ταλαιπωρία) πήραν στα χέρια τους το εν λόγω κινητό από τους πρώτους στην Ελλάδα. Ο σκοπός της ερώτησης μου όμως είναι μια πιο συγκεκριμένη πρόταση - συνδυασμός για rom - radio, ώστε να αποφύγω την χρονοτριβή και τον πονοκέφαλο του να ψάχνω μια ολόκληρη ενότητα από threads ή ένα thread πλέον των πεντακοσίων σελίδων. Όπως έγραψα πιο πάνω, το κριτήριο για τη συγκεκριμένη rom ήταν το "πρόσφατη" και αποκαλούμενη ως καλή από χρήστες της και τον δημιουργό της. (Τον ίδιο που διάβασα για την "την καλυτερη και πιο σταθερη ρομ 6.0,που κυκλοφορησε ποτε,για το καιζερ") και για το συγκεκριμένο radio, το σχόλιο του Έλληνα χρήστη. Όχι επειδή είναι Έλληνας ντε και καλά, αλλά επειδή δουλεύει με τα παρόντα δίκτυα, και κάτι παραπάνω είδε. Κάνω κάποιο λάθος στη θεώρησή μου; Μήπως αυτή η λογική δε θα με βγάλει πουθενά, παρά οφείλω ούτως ή άλλως να επιλέξω με άλλο τρόπο; Αν η απάντηση δεν είναι δυνατό να δωθεί ώς πρόταση/σεις, ευχαρίστως να ψάξω παραπάνω, αλλά θα ήθελα να ξέρω με τι βάση να ξεκινήσω την έρευνα. Θα αποσυρθώ για την ώρα, αλλά ευχαριστώ ξανά - και προκαταβολικά τις όποιες άλλες απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Σε μια πολύ σύντομη έρευνα από το τέλος προς τα πίσω βρήκα το σχόλιο του zaharakis (που έχω πολυδιαβάσει και στο thread για το HD φυσικά): Αλλά δεν αναγράφεται τίποτα για το αντίστοιχο radio. Αν χρειάζεται, θα κάνω την αλλαγή της rom. Αλλιώς, θα ήθελα τη συμβουλή σας για το radio που θα ταιριάξει στο ήδη εγκατεστημένο όπως θά 'πρεπε. Και μια half on - half off topic απορία: Αν αλλάξεις μόνο radio και όχι rom, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Back Up που έχεις κάνει με το Sprite; Συγνώμη για το μακροσκελές, και αν επαναλαμβάνω ερωτήσεις, θα σας παρακαλούσα να μου υποδείξετε με ένα link τον μπούσουλα για την απάντηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) φιλε μου καλημερα. ραδιο με την ρομ που λεω (duttys wm 6) http://rapidshare.com/files/92134871/Dutty_s_New_Build___NETCF_5_Lite_Rom_NO.6.rar χρησιμοποιησε αυτο που ειναι και το καλυτερο (δοκιμασμενο παντου) 1.27.12.17 http://rapidshare.com/files/95657930/KAIS_Radio_Only_1.27.12.17_CustomRUU.rar καποια πραγματα που θα χρειαστεις ακομη θα εχεις πμ ;) για να μην ψαχνεσαι... καποια gr keyboards http://rapidshare.com/files/115393598/gr_keyboards.rar επισης καποια Tweaks http://rapidshare.com/files/118031031/kaiser_tweaks.rar επισης αλλαζοντας μονο ραδιο ΔΕΝ χανεις απολυτως τπτ απο το τηλ σου και δεν χρειαζεται να κανεις κανενα restore μετα απο φλασαρισμα οποιου ραδιο ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Όπως έγραψα πιο πάνω, το κριτήριο για τη συγκεκριμένη rom ήταν το "πρόσφατη" και αποκαλούμενη ως καλή από χρήστες της και τον δημιουργό της. (Τον ίδιο που διάβασα για την "την καλυτερη και πιο σταθερη ρομ 6.0,που κυκλοφορησε ποτε,για το καιζερ") και για το συγκεκριμένο radio, το σχόλιο του Έλληνα χρήστη. Όχι επειδή είναι Έλληνας ντε και καλά, αλλά επειδή δουλεύει με τα παρόντα δίκτυα, και κάτι παραπάνω είδε. τα ραδιος των wm 6.1 ρομς ΔΕΝ ειναι συμβατα με καμια wm 6.0 ρομ :!: το 1.71 ραδιο ειναι για 6.1 ρομς μονο :!: ενω η ρομ που αναφερω ως η καλυτερη ρομ που βγηκε ποτε για το καιζερ ειναι 6.0 :!: καλα ειναι να ριξεις μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393182 θα σε βοηθησει σε πολλες αποριες σου ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Ναι, έχεις δίκιο για το 1.71 ράδιο. Η ρομ που έχω προς το παρόν είναι 6.1, και από το tread που παραθέτεις τρίτο βρήκα και το ράδιο που έβαλα. Βασισμένος σε σχόλιο κάποιου πως το συγκεκριμένο ράδιο λειτουργεί καλά στην Ελλάδα. Θα βάλω την προτεινόμενη ρομ και ράδιο και από εκεί και πέρα θα κοιτάξω και τα threads που μου υποδεικνύεις. Σας ευχαριστώ πολύ αμφότερους. Υ.Γ./Διόρθωση: Από τα λίνκς που παραθέτεις zaharakis, είχα χρησιμοποιήσει ήδη το δεύτερο και το τρίτο. Δεν μπορώ να πω πως εντρύφησα, αλλά με βοήθησαν σε ό,τι έκανα με ρομ και ράδιο να μη "φάω τα μούτρα μου". Το πρώτο βέβαια δεν είναι thread, είναι συγκεντρωτική από thread. Έχει πολλές ώρες διάβασμα βλέπω... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Θα βάλω την προτεινόμενη ρομ και ράδιο και από εκεί και πέρα θα κοιτάξω και τα threads που μου υποδεικνύεις. Ο Δημήτρης (zaharakis) που δεν αποχωρίζεται το Kaiser του σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω να σου πει και για να προτείνει κάτι σημαίνει ότι είναι δοκιμασμένο για τη σωστή λειτουργία του. Από εκεί και πέρα, οι διάφορες cooked ROM είναι φτιαγμένες κατά κάποιο τρόπο σε προσωπικό επίπεδο με αποτέλεσμα να αποτελούν ROM για διάφορα γούστα. Γιαυτό και κάποιες αρέσουν σε μερικούς, και κάποιες άλλες σε άλλους. Με αυτή τη λογική σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στο XDA γιατί κατά τη γνώμη μου, μόνο εάν αποκτήσεις συνολική εικόνα για το τι παίζει από θέμα ROMs, θα είσαι σίγουρος ότι έχεις και αυτή που είναι κατάλληλη για τα δικά σου δεδομένα. Από την άλλη... εάν δεν έχεις το χρόνο για ψάξιμο και δοκιμές, η εκ του ασφαλούς λύση της πρότασης του Δημήτρη, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Ναι, το τελευταίο θα κάνω, μιας και είναι η πρώτη μου επαφή με το τηλέφωνο (και τη συνομοταξία των WinMo) και αφού μπω στο νόημα, πολύ πιθανό είναι να ψάξω παραπάνω και για κάποια άλλη ρομ, σαν αυτή που έχω επί του παρόντος και με ενθουσίασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Ναι, έχεις δίκιο για το 1.71 ράδιο. Η ρομ που έχω προς το παρόν είναι 6.1, και από το tread που παραθέτεις τρίτο βρήκα και το ράδιο που έβαλα. Βασισμένος σε σχόλιο κάποιου πως το συγκεκριμένο ράδιο λειτουργεί καλά στην Ελλάδα. Θα βάλω την προτεινόμενη ρομ και ράδιο και από εκεί και πέρα θα κοιτάξω και τα threads που μου υποδεικνύεις. Σας ευχαριστώ πολύ αμφότερους. Υ.Γ./Διόρθωση: Από τα λίνκς που παραθέτεις zaharakis, είχα χρησιμοποιήσει ήδη το δεύτερο και το τρίτο. Δεν μπορώ να πω πως εντρύφησα, αλλά με βοήθησαν σε ό,τι έκανα με ρομ και ράδιο να μη "φάω τα μούτρα μου". Το πρώτο βέβαια δεν είναι thread, είναι συγκεντρωτική από thread. Έχει πολλές ώρες διάβασμα βλέπω... :rolleyes: αν θελεις να ασχοληθεις με 6.1 ρομς τοτε στο θεμα ραδιο θα σου συστηνα να χρησιμοποιεις μονο το 1.71.09.01:!: http://rapidshare.com/files/182508681/RADIO_1.71.09.01.rar που ειναι και οτι καλυτερο εχω δοκιμασει στο καιζερ με 6.1 ρομ. πολυ καλο GPS,wifi,σημα τηλ,ποιοτητα σερφαρισματος μεσω gprs/3G και καλη αυτονομια μπαταριας. ειναι το μονο ραδιο των 6.1 που στεκεται,σε χρονο κλειδωματος ικανου σηματος για πλοηγηση στο gps, κοντα στο ραδιο 1.27.12.17 των 6.0 ρομς,που παρουσιαζει το ταχυτερο κλειδωμα σηματος gps (με το που ανοιγεις το destinator,δεν προλαβαινεις να πας μενου/ρυθμισεις/σημα gps και εχει ηδη κλειδωσει σημα ετοιμο για πλοηγηση:blink: )στο διαστημα που εχω το καιζερ μου... και ημουν απο τους 10 πρωτους που το πηραν στην ελλαδα οταν πρωτοβγηκε...τοσα κοματια ειχε δωσει το expancys ελλαδα κατα την 1η παρτιδα διαθεσης του :lol: οσο για το διαβασμα...θεωρειται δεδομενο :p αν θελεις να αποφυγεις οποια ταλαιπωρια στο μελλον ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts