Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 επεσα σε μια αγγελια στην οποια λεει οτι εχει ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ το TYTN II, με την 6.1 επισημη εκδοση ελληνικα. Ειναι εφικτο κατι τετοιο; χωρις να την εχει φλασαρει; Αν το παρει καποιος τωρα το κινητο ποια Windows θα βρει μεσα σε ποια εκδοχη; Είναι εφικτό μιας και έχουν βγει επίσημα τα 6.1 για το Kaiser. Μιας και δεν είσαι κάτοχος τη συσκευής ακόμα και ενδιαφέρεσαι για αγορά, θα έλεγα πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις μια ελληνική συσκευή σαν αυτή που έχεις βρει. Για αρχή θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Στο μέλλον θα δεις τι παίζει με τις cooked ROMs και κρίνεις εάν αξίζει ή όχι να ασχοληθείς μιας και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που είναι σημαντικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Εχω περασει το gps tuner 5.4 στο τηλ μου πηρα 4 συντεταγμενες απο τις ακρες ενως χωραφιου τις εβαλα στο google earth k μου το εδειξε 7 μετρα πιο πανω στον χαρτη του google.. Γινεται να παρω συντεταγμενες ακριβειας (1-2 μετρα) με καποια εξωτερικη κεραια ?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Εχω περασει το gps tuner 5.4 στο τηλ μου πηρα 4 συντεταγμενες απο τις ακρες ενως χωραφιου τις εβαλα στο google earth k μου το εδειξε 7 μετρα πιο πανω στον χαρτη του google.. Γινεται να παρω συντεταγμενες ακριβειας (1-2 μετρα) με καποια εξωτερικη κεραια ?? ευχαριστω 7 μέτρα είναι λογικό σφάλμα νομίζω.. Δε θα κερδίσεις τίποτα περισσότερο με εξ. κεραία.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Κι όμως... η εξωτερική κεραία βελτιώνει σημαντικά την απόδοση της συσκευής. Δεν είμαι σίγουρος όμως για το κατά πόσο ο φίλος μας θα πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα η καποιο gps για τετοιες δουλειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Όταν αποφασίσεις να πάρεις το Pro (γιατί εκεί πιστεύω θα καταλήξεις) πες μου να σου δώσω το δικό μου. ;) δεν υπαρχει περιπτωση Γιαννη ;) ειναι πολυ λιγο το pro μπροστα στο καιζερ,τουλαχιστον για μενα.... νο hard.buttons,ανακλιση για μενα ειναι αρκετα για να μην το παρω ποτε :) ασε που οσο περναει ο καιρος γινεται και πιο γρηγορο :rolleyes: σαν το παλιο καλο κρασι :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 εγώ το Kaiseraki Μου το έδωσα. να ναι καλά καταπληκτικό τηλέφωνο. το έφαγε η VGA οθόνη όμως του PRO :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Κι όμως... η εξωτερική κεραία βελτιώνει σημαντικά την απόδοση της συσκευής. Δεν είμαι σίγουρος όμως για το κατά πόσο ο φίλος μας θα πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. as i said: εγω με εξωτερική κεραία δεν είδα τρελή διαφορά...ίσως και καθόλου.οχι βέβαια με τρελές μετρήσεις κτλ αλλά με το μάτι:p πέρασα το manilla 2d κολλάει αρκετά:( σε λιγο τελειωνω και με την καινούργια του hyperdragon και θα σας πω α!αυτο που ξαναρωτησα αλλα τιποτα ξερει κανεις με τα 6.1 τι γινεται με την σιγαση κλησης και γενικα κανα 3rd προγραμμα που να το κανει η να κανει assign koympia k na to exei γιατι την κανω κατω την ροδελα και τπτ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 α!αυτο που ξαναρωτησα αλλα τιποτα ξερει κανεις με τα 6.1 τι γινεται με την σιγαση κλησης και γενικα κανα 3rd προγραμμα που να το κανει η να κανει assign koympia k na to exei γιατι την κανω κατω την ροδελα και τπτ Αφού χρησιμοποιείς rom hyperdragon η λύση είναι εύκολη ;) start/programs/Utils και πατάς το Large TitleBar ώστε να απενεργοποιηθεί ;) Μετά η ροδέλα θα δουλεύει όπως και πριν :D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ξερεται κανενα gps που να μετρα με μεγαλη ακριβεια ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosmarinos Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 εχω βαλει το ΑΕΚ cab στο hardware πληκτρολόγιο του kaiser με αγγλικό μενού αλλά δεν μπορώ να βάλω τονισμό.έχω προσπαθήσει πατώντας Q KAI TO ΦΩΝΗΕΝ καθώς και πατώντας fn + space + φωνήεν.εχει κανεις καμια ιδέα..????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Αφού χρησιμοποιείς rom hyperdragon η λύση είναι εύκολη ;) start/programs/Utils και πατάς το Large TitleBar ώστε να απενεργοποιηθεί ;) Μετά η ροδέλα θα δουλεύει όπως και πριν :D χα το εκανα και αυτο αλλα....:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Αφού χρησιμοποιείς rom hyperdragon η λύση είναι εύκολη ;) start/programs/Utils και πατάς το Large TitleBar ώστε να απενεργοποιηθεί ;) Μετά η ροδέλα θα δουλεύει όπως και πριν :D Δηλαδη οποιος εχει την 6.1 της ACE να ξεχασει τη σιγαση κλισης; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 και με την μαμα 6.1 εμενα παλι δεν δουλευε... τελικα δουλευει με την νεο ρομ του hyperdragon αλλα ο dialer μου εκανε ναζια γιαυτο εβαλα ton "poorlyducks diamond dialpad" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 εχω βαλει το ΑΕΚ cab στο hardware πληκτρολόγιο του kaiser με αγγλικό μενού αλλά δεν μπορώ να βάλω τονισμό.έχω προσπαθήσει πατώντας Q KAI TO ΦΩΝΗΕΝ καθώς και πατώντας fn + space + φωνήεν.εχει κανεις καμια ιδέα..????????? με fn + space + φωνήεν κανονικά θα είσαι εντάξει ...τουλαχιστο σε εμενα ετσι δουλευει ........με αγγλικο μενου και εγω! δεν ξερω μηπως παιζουν ρολο και τα πληκτρα που εχεις προγραμματίσει για αλλαγή γλώσσας εγω εχω βάλει shift + space. Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosmarinos Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 εχω εγκαταστησει το προγραμματι για ελληνικα σε hardware πλικτρολογιο με αγγλική ρομ σε kaiser κι ενω γραφει ελληνικά δεν μπορώ να κάνω τονισμό,Εχω δοκιμάσει με Q φωνήεν καθώς και με fn + space + φωνηεν αλλά τίποτα.το πληκτρολόγιο το αλλάζω με το κουμπί της φωτογραφικής αλλά έχω δοκιμάσει και με άλλους συνδυασμούς αλλα τίποτα....ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Έχεις ακολουθήσει ακριβώς τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosmarinos Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 αυτην ακριβώς έχω ακολουθήσει (το έκανα δυο φορές εγκατασταση για σύγουρα) αλλά τίποτα..γράφω κανονικά ελληνικά αλλά χωρίς τονισμό..καμιά ιδέα?μήπως τυχον έχει κανείσ και κανένα προγραμματάκι για ορθογραφικό έλεγχο για ελληνικά για το office mobile???ευχαριστω για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Ερώτηση: Υπάρχει λογισμικό αναγνώρισης φωνής για το GPS του κινητού; (Το να πληκτρολογείς οδηγώντας δεν είναι και πολύ ασφαλές...) Εχω το Destinator 7 λόγω πληρότητας χαρτών περιφέρειας. Υπάρχει Talk&Drive plugin ή κατι παρόμοιο; Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Υπάρχει Talk&Drive plugin ή κατι παρόμοιο; Yparxei i ekdosi tis MLS Talk&Drive alla den to exw doulepsei pote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Τελικα δεν μπορει κανεις να επιβεβαιωσει οτι υπαρχει η σιγαση εισερχομενης κλισης στην ελληνικη γνησια 6.1 της ACE οταν μας καλουν; Να κλεινουμε προσωρινα τον ηχο και να απανταμε στη κλιση μετα; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Ναι υπάρχει. Κατεβάζεις την ροδέλα και σιγάζει. Αυτό το επιβεβαιώνω Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avatar Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Mπορει αν εχει καποιος την καλοσυνη να κανει μια απλη και συντομη αναφορα σχετικα με το video driver του καιζερ? εχω χασει για λιγο καιρο τη συζητηση. εχω την official rom 6.1 και εγκατεστησα ta driver απο το samsung omni(xda) αλλα δεν εχω δει καμια διαφωρα ουτε σε αναπαραγωγη βιντεο ουτε σε καποια 3d παιχνιδια αν και στα δειγματα που ειναι μαζι με το πακετακι διχνει συμαντικη βελτιοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 άραγε πως τα πηγαινει το σήμa gps αν το kaiser είναι μέσα σε δερμάτινη ή πλαστική θηκή? το χει δοκιμάσει κανείς? επίσης τι car mount kit χρησιμοποιείτε? προσπαθώ να βρω ένα καλό... που να μην χρειάζεται να βιδώσω, να μην ξεκολλάει, να μην μπλοκάρει αεραγωγούς. αποκλείεται η βεντούζα για παρμπρίζ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 άραγε πως τα πηγαινει το σήμa gps αν το kaiser είναι μέσα σε δερμάτινη ή πλαστική θηκή? το χει δοκιμάσει κανείς? επίσης τι car mount kit χρησιμοποιείτε? προσπαθώ να βρω ένα καλό... που να μην χρειάζεται να βιδώσω, να μην ξεκολλάει, να μην μπλοκάρει αεραγωγούς και να μην είναι βεντούζα! υπάρχει κάτι άλλο? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts