Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Μήπως φταίει το covert που κάνει όταν το περνάω στο κινητό... Πετάς το .cab στη συσκευή σου, το τρέχεις με τον explorer της συσκευής σου και δεν το εγκαθιστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Πετάς το .cab στη συσκευή σου, το τρέχεις με τον explorer της συσκευής σου και δεν το εγκαθιστά; Κατέβασα το πρώτο αρχείο απο αυτή τη σελίδα: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windowsmobile/ θα κατεβάσω το cab τώρα για να το κάνω απο εκεί εγκατάσταση. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 zaxaraki χρονια σου πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Θελω οταν με καλει καποιος να βγαινει η επιλογη silence αντι να εμφανιζεται αμεσως η επιλογη answer. To ειχα δει στην L26 Diamond V9 και τωρα που εχω αυτη 25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3. ψαχνω μηπως υπαρχει καποιο cab. Αν γνωριζει καποιος ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 δεν ξερω τι θα σε βοηθουσε αυτη η επιλογή αφου αν κανεις με την ροδελα προς τα κατω ενα κλικ , κανει σίγαση... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Πετάς το .cab στη συσκευή σου, το τρέχεις με τον explorer της συσκευής σου και δεν το εγκαθιστά; Τελικά με το cab δούλεψε μια χαρά...επιτέλους...και έχει και εμένα το γνωστό πρόβλημα με την φωνή απο το ηχείο και όχι απο το ακουστικό...:( Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Σήμερα ήρθα και εγώ και ξαναφεύγω αύριο. Χρόνια πολλά Δημήτρη έστω και λίγο καθυστερημένα! Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Βρε παιδιά, άσχετη ερώτηση αλλά πολύ σχετική ταυτόχρονα: Τα ακουστικά γιατί δεν δουλεύουν όταν τα συνδέω,θέλουν κάποια ρύθμιση και δεν το ξέρω; Δεν λέει το manual κάτι ! Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Δηλαδή τι τα βάλεις τι όχι... το ίδιο και το αυτό; Δεν μεταφέρονται οι ήχοι στα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Δηλαδή τι τα βάλεις τι όχι... το ίδιο και το αυτό; Δεν μεταφέρονται οι ήχοι στα ακουστικά; Ναι, ακριβώς αυτό. Όταν τοποθετήσω το βύσμα στην υποδοχή, δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη και επίσης δεν μεταφέρονται οι ήχοι σ'αυτό....;) Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... υ.γ Επίσης έχω και ένα άλλο πρόβλημα με την ώρα, δεν λέει να "μείνει" στο +2 Αθήνα και είναι +2 Γουίντχοεκ !!! Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Ποια ρομ εχεις?Αυτο με την ωρα που λες το ειχα με ορισμενες μαγειρεμενες ρομ!:) Για τα ακουστικα μαλλον θα πρεπει να δοκιμασεις με αλλα ακουστικα μπας και το mini usb εχει προβλημα απο τα ακουστικα (αν εισαι τυχερος) η στο Kaiser σου. Αλλιως καλου κακου για το προβλημα με τον ηχο και την ωρα θα σου ελεγα να δοκιμασεις καποια αλλη ρομ!:) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Αλλιως καλου κακου για το προβλημα με τον ηχο και την ωρα θα σου ελεγα να δοκιμασεις καποια αλλη ρομ!:) Συμφωνώ αλλά εγώ θα πρότεινα πρώτα ένα hard reset. Εάν δεν αλλάξει η συμπεριφορά... τότε ας δοκιμαστεί άλλη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 έχει κάποιος δοκιμάσει το Tomtom 7 με τα 6.1(τα άθλια... αλλά θέλαμε να αναβαθμίσουμε τον exchange....)? Μου κλειδώνει σε 6-7 λεπτά ! Αντίθετα το igo κάνει 1-2 λεπτά σε cold boot ... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Ποια ρομ εχεις?Αυτο με την ωρα που λες το ειχα με ορισμενες μαγειρεμενες ρομ!:) Για τα ακουστικα μαλλον θα πρεπει να δοκιμασεις με αλλα ακουστικα μπας και το mini usb εχει προβλημα απο τα ακουστικα (αν εισαι τυχερος) η στο Kaiser σου. Αλλιως καλου κακου για το προβλημα με τον ηχο και την ωρα θα σου ελεγα να δοκιμασεις καποια αλλη ρομ!:) Αν δεν κάνει κόπο σε κάποιον, ας μου πει πως βλέπω τι rom version έχω..τέλος πάντων όλες αυτές τις πληροφορίες. Είναι 3 σειρές αριθμοί που εμφανίζει στην αρχή όταν το ανοίγω; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Αν δεν κάνει κόπο σε κάποιον, ας μου πει πως βλέπω τι rom version έχω..τέλος πάντων όλες αυτές τις πληροφορίες. Είναι 3 σειρές αριθμοί που εμφανίζει στην αρχή όταν το ανοίγω;Θα πας start -settings- system- device information :) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Είναι 3 σειρές αριθμοί που εμφανίζει στην αρχή όταν το ανοίγω; Όχι, εκεί βλέπεις πληροφορίες για SPL και IPL κάτι που είναι διαφορετικό από αυτό που ζητάς. Εκεί που σου είπε ο φίλος Panayiotis θα βρεις αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosgk123321 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παιδιά καλημέρα, έχω το Kaiser εδώ και 1 χρόνο περίπου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. είχα διαβάσει όλο το forum τότε (170 σελίδες) και δεν είχα καμία απορία. έλα όμως που τον τελευταίο μήνα κάτι συμβαίνει. χρησιμοποιούσα την ROM του Dutty WM6.1 (μια που βγήκε τον Απρίλιο) και το Destinator 6.1.1 κάπως ετσι. ξαφνικά, δεν ξέρω γιατί στο Destinator μια έωρισκε το GPS μια το έχανε. το άφησα ετσι, δεν το πολυ χρησιμοποιούσα... τώρα όμως θέλω να το διορθώσω. χθές λοιπόν δοκίμασα 3 διαφορετικές ROM μέχρι να καταλάβω ποιό ήταν το πρόβλημα. όταν το phone είναι σε airplane mode, το Destinator δουλεύει μια χαρά. βρίσκει δοτυφόρους κτλ. όταν ανοίγω το τηλέφωνο, πάει να ξεκινησει, βγάζει τη splash screen, και μετα με πετάει έξω με το πάνω μέρος της οθόνης (εκεί που φαίνεται το start, η μπαταρία και το σήμα του τηλ) να είναι κολλημένο στο splash screen του Destinator. το κινιτο όμως δουλεύει μια χαρά. οπότε λέω μήπως είναι το radio. δοκίμασα 5 διαφορετικά.. καταρχήν αυτό που είχε μέσα η ROM είναι: 1.58.16.27 δοκίμασα όλη τη σειρά που βρήκα στο xda-developers 1.65.x.x και δεν δούλευε το τηλέφωνο.. ξαναπέρασα το δικό του radio για να έχω τηλέφωνο και είπα να ρωτήσω τους ειδήμονες. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; πρέπει να είναι το Radio έτσι; ROM version: dutty's WM6.1 WWE ROM date: 04/16/08 Radio version: 1.58.16.27 Protocol version: 25.61.30.03W Ευχαριστώ για τη προσοχή σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 το Destinator δουλεύει μια χαρά. βρίσκει δοτυφόρους κτλ. όταν ανοίγω το τηλέφωνο, πάει να ξεκινησει, βγάζει τη splash screen, και μετα με πετάει έξω με το πάνω μέρος της οθόνης (εκεί που φαίνεται το start, η μπαταρία και το σήμα του τηλ) να είναι κολλημένο στο splash screen του Destinator. το κινιτο όμως δουλεύει μια χαρά. οπότε λέω μήπως είναι το radio. δοκίμασα 5 διαφορετικά.. Den einai to Radio. Dokimase kati oso asxeto kai na sou akougetai. Exeis MMS sti syskevi sou? Sbista ola kai pes mas symperifora sto problima sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosgk123321 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Δεν έχω MMS ενεργοποιημένο. έχω βέβαια μυνήματα μόνο αποθηκευμένα. θα δοκιμάσω να τα σβήσω όλα και θα σας πώ. ξέχασα να σας πώ ότι έπερνα backup όλα τα sms και contacs με το PIM Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Όχι, εκεί βλέπεις πληροφορίες για SPL και IPL κάτι που είναι διαφορετικό από αυτό που ζητάς. Εκεί που σου είπε ο φίλος Panayiotis θα βρεις αυτό που θες. Ευχαριστώ...το βρήκα ήδη..και από ότι μου λένε, είναι πολύ παλιά...αλλά θα αργήσω ακόμα λίγο μέχρι να είμαι σίγουρος ότι ξέρω πως να περάσω κάποια ποιό καινούργια.;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 θα αργήσω ακόμα λίγο μέχρι να είμαι σίγουρος ότι ξέρω πως να περάσω κάποια ποιό καινούργια.;) Swstos! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Για να καταλάβεις...πριν χρόνια...είχαν βγει τα windows XP...περίμενα το SP1 για να τα περάσω... Απο την άλλη εβδομάδα πάντως θα πάω μέχρι την αντιπροσωπεία να δω τι συμβαίνει με τα ακουστικά που δεν λειτουργούν για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Na ypothesw oti foraei episimi ROM i syskevi sou, swsta? Afto me ta akoustika sou to ekane apo tin arxi? Dokimases na deis symperifora meta apo hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosgk123321 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Den einai to Radio. Dokimase kati oso asxeto kai na sou akougetai. Exeis MMS sti syskevi sou? Sbista ola kai pes mas symperifora sto problima sou. είχες δίκιο, έσβησα όλα τα sms από το κιν. και δούλεψε (μόνο SMS δεν είχα MMS). μήπως το κάνει το πρόβλημα το PIM Backup; υπάρχει κάποιο άλλο προγραμματάκι γιατί θέλω να έχω τα SMS μεσα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 To PIM Backup einai to kalytero kai pio aksiopisto gia afti ti douleia. Synithws problima dimiourgeitai kata ti metafora SMS/MMS apo WM6 se WM6.1 logo yparksis tou threaded SMS sto pio kainourgio leitourgiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts