Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εξαρτάτε τι ρολόϊ είναι :D άμα είναι τοίχου μπορεί να μην επιτρέπεται.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ευχαριστώ πολύ! :) από στιγμή σε στιγμή έρχεται και δεν βλέπω την ώρα να την φορτώσω!! :) Αλήθεια, αν κάνω copy-paste όλα τα αρχεία της κάρτας που έχω τώρα στην καινούργια θα είναι όλα OK ή θα πρέπει κάποιες συντομεύσεις που έχω κάνει π.χ. destinator κ.α. να τις ξανακάνω για να δουλέψουν? κάποια mp3 που έχω για ήχους κλήσης/ξηπνητήρια, και κάποια θέματα που είναι στο today..

Ean antigrapseis ola ta periexomena tis mias kai ta baleis stin alli opws einai... de tha exeis kanena problima.

Μια χαρά! ;)

Τελικά ήρθε το μεσιμεράκι η καρτούλα, όλα μια χαρά..και όντως δουλεύει απροβλημάτιστα +1 λοιπόν και από εμένα για το e-shop και αυτή την καρτούλα!

+1 και στο myphone για άλλη μια φορά που έχει τόσο ψαγμένα παιδιά!

Έλεγα το πρωί άντε να έρθει να την φορτώσω, πολύ απλά δεν γεμίζει με τίποτα!!! :)

• Administrators
Έλεγα το πρωί άντε να έρθει να την φορτώσω, πολύ απλά δεν γεμίζει με τίποτα!!! :)

Ωραίο συναίσθημα! :rolleyes:

Modpic.gif

προτείνω να βάλουμε στο forum ένα σύστημα πόντων για το κάθε χρήστη. όποιος πάρει 2 πόντους θα κερδίσει απο το myphone όποιο pda θέλει. :D

Παιδιά καλησπέρα! Σύντομο ποστ καθότι γράφω από κινητό: τι νέα έχουμε για το ΤΥΤΝ 3; Πότε με το καλό αναμένεται να κυκλοφορήσει; αξίζει την αναμονή; σε τι τιμή να το περιμένουμε;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Παιδιά καλησπέρα! Σύντομο ποστ καθότι γράφω από κινητό: τι νέα έχουμε για το ΤΥΤΝ 3; Πότε με το καλό αναμένεται να κυκλοφορήσει; αξίζει την αναμονή; σε τι τιμή να το περιμένουμε;

αξιζει καθε αναμονη:)

HTC Touch Pro Περιγραφή - eXpansys Greece

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Διαβάστε προσεκτικά http://www.htcclassaction.org/driverprogress.php

Στο τελος νομιζω θα τα παιξω....Τελειωνει η προθεσμια της επιδοτησης μου και μια λεω να παρω τo ε90, μετα λεω να παρω τον τιτανα 2 γιατι σκεφτομαι οτι θα βγουν οι drivers....Που θα παει αυτη η βαλιτσα?Και δεν μπορω να το καθυστερησω ενοψη xperia & tytn 3!!

Στο τελος νομιζω θα τα παιξω....Τελειωνει η προθεσμια της επιδοτησης μου και μια λεω να παρω τo ε90, μετα λεω να παρω τον τιτανα 2 γιατι σκεφτομαι οτι θα βγουν οι drivers....Που θα παει αυτη η βαλιτσα?Και δεν μπορω να το καθυστερησω ενοψη xperia & tytn 3!!

Εγώ θα πήγαινα για TyTN II και χωρίς drivers (Συγκριτικά με το e90) αλλά πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα δούμε 3d acceleration drivers στο Kaiser-άκι μας, έστω και ανεπίσημα!!!

αξιζει καθε αναμονη:)

HTC Touch Pro Περιγραφή - eXpansys Greece

πραγματι αυτο πρεπει να ειναι το καλυτερο ppc που θα εχει βγει , τι omnia klp μου λες και παιχνιδακια

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Administrators
τι omnia klp μου λες και παιχνιδακια

Μην το υποτιμάς το Omnia. Έχεις δει τα χαρακτηριστικά του; Δεν λέω ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο αλλά... όχι και παιχνιδάκια! :rolleyes:

Modpic.gif

Εγώ θα πήγαινα για TyTN II και χωρίς drivers (Συγκριτικά με το e90) αλλά πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα δούμε 3d acceleration drivers στο Kaiser-άκι μας, έστω και ανεπίσημα!!!

δεν ειναι και ασχημα να υπαρξει λυση και εκει στο καιζερ...;)

μετα περαν της πλακας θα σκεφτω πολυ αν θα αλλαξω pda :blink:

πραγματι αυτο πρεπει να ειναι το καλυτερο ppc που θα εχει βγει , τι omnia klp μου λες και παιχνιδακια

μην λεμε τα ιδια και εδω Μαριε :)

ειπαμε ειναι πολυ κοντα αυτα τα δυο...για να βλεπω το omnia εγω τοσο σοβαρα....;)

Μην το υποτιμάς το Omnia. Έχεις δει τα χαρακτηριστικά του; Δεν λέω ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο αλλά... όχι και παιχνιδάκια! :rolleyes:

ετσι ετσι :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

• Administrators
δεν ειναι και ασχημα να υπαρξει λυση και εκει στο καιζερ...;)

Άσχημα δεν είναι... παράξενο είναι όμως και μου κάνει εντύπωση που ακούω για Kaiser και πουθενά λόγος για Cruise (επίσημα τουλάχιστον)! :confused:

(Κατά τη γνώμη μου... το Cruise η πιο αδικημένη συσκευή της HTC)

Modpic.gif

Άσχημα δεν είναι... παράξενο είναι όμως και μου κάνει εντύπωση που ακούω για Kaiser και πουθενά λόγος για Cruise (επίσημα τουλάχιστον)! :confused:

(Κατά τη γνώμη μου... το Cruise η πιο αδικημένη συσκευή της HTC)

δεν ειναι τυχαιο Γιαννη ;)

δεν ειναι και οτι καλυτερο.... ετσι δεν ειναι?

κοιτα μονο ποσοι ασχοληθηκαν μαζι του στους xda....

και καταλαβαινεις αν αξιζει να το παρεις η οχι:)

εγώ θα το έπαιρνα αν δεν ήθελα πληκτρολόγιο.

εγώ θα το έπαιρνα αν δεν ήθελα πληκτρολόγιο.

εδω με το καιζερ και μας τρελλανες :X:worry:

σκεψου τι θα παθαιναμε αν ειχες παρει το cruise :wacko::ninja::cry::cry:

μια χαρά είναι το καιζερ εσύ απλώς μου πάσαρες την ηλίθια την ρομ του nothrills που στο τέλος αποδείχτηκε πως είχα δίκιο για την ρομ :D

• Administrators
δεν ειναι και οτι καλυτερο.... ετσι δεν ειναι?

κοιτα μονο ποσοι ασχοληθηκαν μαζι του στους xda....

Δεν φταίει η συσκευή... μια χαρά είναι. Σκέψου όμως ότι το Cruise βγήκε 6 μήνες μετά το Kaiser και σε 6 μήνες πάλι βγήκε το Diamond! Αδικημένη συσκευή! :O

Modpic.gif

καλησπερα και ζητω συγνωμη αν ρωταω κατι το οποιο εχει ηδη αναφερθει αλλα υπαρχει καποια ρομ για 6.1 για να περασω στο kaiser μου?ειναι αγγλικο.βασικα αξιζει η παιζει να το καψω??

ευχαριστω και παλι..

http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Ean akolouthiseis swsta ti diadikasia den paizei na to kapseis, entoutois yparxei mia cooked ROM (oxi official) pou xrisimopoioun ta paidia edw (px zaharakis) kai einai arketa ikanopoiimenoi.

Psaksto kala prwta prin peirakseis ti syskevi sou. Prepei na diabaseis kapoia pragmata.

Modpic.gif

S'efxaristw gia tis efxes... na sai kala!!! :rolleyes:

Χρόνια πολλά κι από μένα Γιάννη αλλά..:blink: τί γιορτή έχουμε σήμερα?.. (Πιερής!!? λέει το εορτολόγιο στο κάιζερ)

Α γενέθλια θα έχεις παιδί μου.. άντε να τα εκατοστήσεις.!!:)

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."