Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

DrMobile said:
Μακάρι να είναι έτσι geovass. Για να το τσεκάρεις στα σίγουρα βάλτο σε Flight Mode και μετά μπες στο Dest6/7 και περίμενε να κλειδώσει το GPS. Μετά βγες από Dest και άστο σε standby όλη νύχτα. Αν την άλλη μέρα έχεις άδεια/χαμηλή μπαταρία τότε έχεις το πρόβλημα. Αλλά πρέπει να τα κάνεις ακριβώς όπως τα λέω. Αν π.χ. ανάψεις για λίγο το τηλέφωνο δεν θα στο κάνει.

Μακάρι βέβαια να είναι όπως τα λες. Μάλλον είναι θέμα h/w (revision του κεντρικού 7200 chip) ή κάποιο bug στον driver του GPS. Ίσως να το λύσουν κάποια στιγμή στις πιο φρέσκες παρτίδες οπότε μπορεί να είσαι απ' τους τυχερούς... Το πήρες πρόσφατα το Cruise;

Χμ... να το δοκιμασω αυτο που λες, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να μην αναψω καθολου το τηλεφωνο... Εχω κανει schedule να παιρνει backup το βραδυ και να κανει reset:D

Το πηρα πριν απο 5 μερες :D:D:D:D

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

zaharakis said:
ουτε στο καιζερ μου Γιωργη:rolleyes:

γιατι με αυτο θα μεινω τελικα....δεν μπορω χωρις πληκτρολογιο συν οτι τωρα με τις νεες 6.1 ρομς παει σφαιρααααααα :D:D

Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς Δημήτρη. Αν είναι θέμα GPS driver παίζει να το έχουν διορθώσει στις 6.1 ROM που φοράει το Kaiser σου. Οι τύποι στο XDAdev λένε ότι δεν έχει να κάνει με ROM αλλά δεν έχει αναφερθεί κανείς σε 6.1. Μακάρι να είναι έτσι. Πάντως δυστυχώς το πρόβλημα υπάρχει σε αρκετά Kaiser (στο δικό μου σίγουρα γιατί το δοκίμασα εξονυχιστικά).

Και να φανταστείς ότι ήσουν απ' τους πρώτους που το πήρες οπότε έχεις το αρχικό revision. Τελικά σου βγήκε διαμαντάκι! :cool:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

DrMobile said:
Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς Δημήτρη. Αν είναι θέμα GPS driver παίζει να το έχουν διορθώσει στις 6.1 ROM που φοράει το Kaiser σου. Οι τύποι στο XDAdev λένε ότι δεν έχει να κάνει με ROM αλλά δεν έχει αναφερθεί κανείς σε 6.1. Μακάρι να είναι έτσι. Πάντως δυστυχώς το πρόβλημα υπάρχει σε αρκετά Kaiser (στο δικό μου σίγουρα γιατί το δοκίμασα εξονυχιστικά).

Και να φανταστείς ότι ήσουν απ' τους πρώτους που το πήρες οπότε έχεις το αρχικό revision. Τελικά σου βγήκε διαμαντάκι! :cool:

ευτυχως δεν εχω (δοξα το θεο :)) κανενα προβλημα με το καιζερ μου Κωστη:!:

αν βγαλουν τελικα και τους περιβοητους drivers τοτε πραγματικα θα ειναι οπλο -κυριολεκτικα- το καιζερ μας :rolleyes:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

geovass said:
Χμ... να το δοκιμασω αυτο που λες, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να μην αναψω καθολου το τηλεφωνο... Εχω κανει schedule να παιρνει backup το βραδυ και να κανει reset:D

Το πηρα πριν απο 5 μερες :D:D:D:D

Εμ γιαυτό δεν στο κάνει (επειδή ανάβεις το τηλ. + reset)! :wink:

Μπορεί όμως και να το φτιάξανε στις νέες revisions. Κάνε το test αν θες να είσαι σίγουρος.

Τελικά δεν είναι και τόσο σοβαρό γιατί με νορμάλ χρήση (όχι Flight Mode) δεν το κάνει. Αλλά είναι καλό να το έχουμε υπόψη μας ειδικά όταν δεν υπάρχει φορτιστής κοντά.

Καλορίζικο το Cruise! :)

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

λοιπόν δοκίμασα το νέο spb mobile shell Και πρέπει να παραδεχτώ πως είναι ΠΟΛΥ ωραίο πρόγραμμα. καλύτερο απο το touch commander.

WebViRuS said:
λοιπόν δοκίμασα το νέο spb mobile shell Και πρέπει να παραδεχτώ πως είναι ΠΟΛΥ ωραίο πρόγραμμα. καλύτερο απο το touch commander.

θοδωρη σε παραδεχομαι :D

δεν ειναι απλα καλυτερο ,αλλα για μενα ειναι αδικο να το συγκρινεις με το touch commander που ηταν πολυ βαρυ σε σχεση με αυτο :!:

δεν εχει και καμια σχεση με τις πρωτες εκδοσεις του που ηταν πολυ βαριες :O

τρομερο animation και ελαφρυ.ειδικα με την μεταφραση του σε ελληνικα απο τα παιδια

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2259106#post2259106

εχουμε και ελληνικο smartdialing στο προγραμμα και προσθετεις επαφες στο αναλογο πεδιο ανετα!!

πολυ καλο θοδωρη;) thanks για την πληροφορια ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

έλα μωρέ δεν κάνει τίποτα :D

WebViRuS said:
έλα μωρέ δεν κάνει τίποτα :D

το εχω σε πρασινακι :rolleyes::rolleyes: θεμα :p

ετσι για ηθικη υποστηριξη στους φιλους μας παναθηναικους :D:lol::p

και κατι που πρεπει να ανφερθει για οσους εχουν ηδη-η εχουν σκοπο να το κανουν-αναβαθμισει το καιζερ τους σε 6.1 ρομ.

το spb backup παρουσιαζει μερικες ασυμβατοτητες πλεον με τις 6.1 ρομς.

προτεινεται η λυση του Sprite.Backup.v6.2.1.(Build.2270)

δοκιμασμενη και σε backup αλλα και σε restore οπου δουλευει απροβληματιστα και χωρις κανενα προβλημα :)

εγώ θέλω να το κάνω μπλέ αλλα μου χαλάει και το theme του συστήματος!

WebViRuS said:
εγώ θέλω να το κάνω μπλέ αλλα μου χαλάει και το theme του συστήματος!

δεν θελω να στεναχωριεσαι :!:

παρε μερικα για να αλλαζεις χρωματα στο dial pad σου:lol:

http://rapidshare.com/files/86028430/dial_pad_skins.rar

zaharakis said:
το εχω σε πρασινακι :rolleyes::rolleyes: θεμα :p

ετσι για ηθικη υποστηριξη στους φιλους μας παναθηναικους :D:lol::p

Eυχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη, αλλά για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα μας χρειάζονται πολύ πιο δραστικά μέτρα δυστυχώς......

Γιώργος

Galaxy s9+

greenfan said:
Eυχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη, αλλά για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα μας χρειάζονται πολύ πιο δραστικά μέτρα δυστυχώς......

αστο τωρα φιλε μου.... καηκε...παει η χρονια...ας προσεξουν τουλαχιστον του χρονου να μην κανουν παλι τα ιδια..:mad:

ο κοσμος δεν φταιει τπτ :O

• Administrators
  zaharakis said:
το spb backup παρουσιαζει μερικες ασυμβατοτητες πλεον με τις 6.1 ρομς.

προτεινεται η λυση του Sprite.Backup.v6.2.1.(Build.2270)

δοκιμασμενη και σε backup αλλα και σε restore οπου δουλευει απροβληματιστα και χωρις κανενα προβλημα :)

Συμφωνώ και επαυξάνω! :happy:

Modpic.gif

athanaso77 said:
Συμφωνώ και επαυξάνω! :happy:

εγώ του το έμαθα :lol::lol::lol:

zaharakis said:
αστο τωρα φιλε μου.... καηκε...παει η χρονια...ας προσεξουν τουλαχιστον του χρονου να μην κανουν παλι τα ιδια..:mad:

ο κοσμος δεν φταιει τπτ :O

Κάηκε και αυτή χρονιά για να είμαστε πιο σωστοί.....

(τελος στο :offtopic:)

Γιώργος

Galaxy s9+

WebViRuS said:
εγώ του το έμαθα

:w00t::w00t::ρ:ρ:hunter::knife::kill::shoot::chair::rocket::whip:

• Administrators
  WebViRuS said:
εγώ του το έμαθα :lol::lol::lol:

Με τόσα που έχεις περάσει με τη "στοιχειωμένη" συσκευή σου... σίγουρα θα έχεις μάθει πολλά! :p :lol: :lol: :lol:

Modpic.gif

athanaso77 said:
Με τόσα που έχεις περάσει με τη "στοιχειωμένη" συσκευή σου... σίγουρα θα έχεις μάθει πολλά! :p :lol: :lol: :lol:

:respect::respect::yahoo::rotfl::rotfl:

αααα δεν γίνεται θα στείλω και σε σένα κανα pm γιατί βλέπω έχετε κάνει κόμμα εδώ πέρα.

zaharakis said:
θοδωρη σε παραδεχομαι :D

δεν ειναι απλα καλυτερο ,αλλα για μενα ειναι αδικο να το συγκρινεις με το touch commander που ηταν πολυ βαρυ σε σχεση με αυτο :!:

δεν εχει και καμια σχεση με τις πρωτες εκδοσεις του που ηταν πολυ βαριες :O

τρομερο animation και ελαφρυ.ειδικα με την μεταφραση του σε ελληνικα απο τα παιδια

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2259106#post2259106

εχουμε και ελληνικο smartdialing στο προγραμμα και προσθετεις επαφες στο αναλογο πεδιο ανετα!!

πολυ καλο θοδωρη;) thanks για την πληροφορια ;)

Δημητρη...Καλημερα φιλε !! Διαβαζοντας τα παραπανω ... οφειλω να ομολογησω .. οτι εξεπλαγην ... :) Πριν καμια 10 αρια μερες (αν θυμαμαι καλα ) σου ανεφερα το συγκεκριμενο προγραμματακι..και μου απαντησες :"αν ανατρεξεις στο παρελθον,θα δεις οτι ημουν ο 1ος εδω μεσα που το εδωσε σπασμενο αυτο το προγραμμα απλα δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους τα καλουδια" Προφανως η αλλαγη πλευσης...αποτελει μαλλον εκφραση αδυναμιας.. στο αξιολογο μελος ...Web Virus !! :rolleyes::rolleyes: Με ιδιαιτερη εκτιμηση.. Illuminatus. ;)

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

βρε μην ζηλεύεις. σε συμπαθεί και σένα (λέμε τώρα :D) απλώς εγώ ανέφερα την μαγική λέξη touch commander. που είναι ένα πρόγραμμα που είχα δώσει στο δημήτρη ως κύβο και του άρεσε. οπότε εφόσον είπα πως είναι καλύτερο το spb απο αυτό, αμέσως το δοκίμασε.

πρέπει να ξέρεις τα κουμπιά του. ας πούμε αν πω ότι η ρομ του noThrills είναι για πέταμα, θα αρχίσει να φωνάζει και να προσβάλει το pda μου ότι αυτό έχει πρόβλημα. αν όμως του πεις ότι έχεις ένα καλύτερο προγραμματάκι απο αυτό που χρησιμοποιεί θα τρέξει να το βάλει. αλλά δεν τον ταλαιπωρώ γιατί σέβομαι τους μεγαλύτερους. (σε αυτό το σημείο ο δημήτρης ήδη θα ξεκινάει με την μηχανή να έρθει να με βρει αθήνα για να με φάει ζωντανό :D :) )

τέλος αυτό που λές για την έκφραση αδυναμίας ως προς το άτομό μου. ε! όχι να το περιφανευτώ αλλά είμαι φοβερός ο άτιμος :P

illuminatus said:
Δημητρη...Καλημερα φιλε !! Διαβαζοντας τα παραπανω ... οφειλω να ομολογησω .. οτι εξεπλαγην ... :) Πριν καμια 10 αρια μερες (αν θυμαμαι καλα ) σου ανεφερα το συγκεκριμενο προγραμματακι..και μου απαντησες :"αν ανατρεξεις στο παρελθον,θα δεις οτι ημουν ο 1ος εδω μεσα που το εδωσε σπασμενο αυτο το προγραμμα απλα δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους τα καλουδια" Προφανως η αλλαγη πλευσης...αποτελει μαλλον εκφραση αδυναμιας.. στο αξιολογο μελος ...Web Virus !! :rolleyes::rolleyes: Με ιδιαιτερη εκτιμηση.. Illuminatus. ;)

να εισαι σιγουρος οτι στο μηνυμα σου απαντησα σκεπτομενος πολυ ελαφρα....μιας και το μυαλο μου πηγε στο 1ο spb mobile shell,που ηταν βαρυ και πολυ αδειο και φτωχο.

ουτε μια στο εκατομμυριο δεν ισχυει αυτο που ειπες οτι μπορει να συμβαινει :!: ειλικρινα και σου ζητω δημοσια συγγνωμη αν αφησα να φανει κατι τετοιο:!:

απλα ο θοδωρης το αντιπαρεθεσε (και το εξηγησε στο μηνυμα του προς εσενα) το touch commander που μου ειχε δειξει στο κινητο του και μου αρεσε πολυ,οποτε ηταν ενα κινητρο να το δοκιμασω και να δω τι πραγματικα (ενοουσες και εσυ) ηταν.

ντρεπομαι μονο και μονο που σε εκανα να αισθανθεις ετσι ειλικρινα :(

συγγνωμη φιλε μου και παλι...:(

αρα θοδωρη τα ευσημα τα παιρνω απο σενα :lol:

και τα δινω στον φιλο

illuminatus και επαυξανω μαλιστα :)

πάρτα αλλα να ξέρεις. πάντα γυρίζουν.