Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα κάτσουμε όλοι μπροστά στη κάμερα με τις σκοτσέζικες φούστες και θα κάνουμε τι κλασσική κίνηση σου λέω. μιλάμε τα hits στο youtube θα πάρουν φωτιά.

Και το βίντεο θα είναι τραβηγμένο με HTC και βέβαια θα λέμε ότι μας αδικεί :lol:

στο σετάρισμα του cruise...

:respect:konadrio

Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers!

2' λεπτά θα σας πάρει!

http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε ποιό πρόγραμμα ζητάει σύνδεση με gprs/3g; Όλο το βράδυ κάτι προσπαθούσε να συνδεθεί και μου έφαγε όλη την μπαταρία (και το gprs monitor κατέγραψε 50mb κίνησης από τις προσπάθειες αυτές).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε ποιό πρόγραμμα ζητάει σύνδεση με gprs/3g; Όλο το βράδυ κάτι προσπαθούσε να συνδεθεί και μου έφαγε όλη την μπαταρία (και το gprs monitor κατέγραψε 50mb κίνησης από τις προσπάθειες αυτές).

50mb ή 50kb?

Γιατί αν είναι 50mb θα πληρώσεις τα τρελά σου!

Όσο για πρόγραμμα δεν ξέρω. Αλλά δες αυτά που έχεις εγκατεστημένα ποιά έχουν δυνατότητα ενημέρωσης από internet και αν έχουν σεταρισμένο auto update ή auto connect.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Προσπαθούσε να συνδεθεί μέσω προφίλ της wind, ενώ είχα την κάρτα της cote μέσα, οπότε ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να πουλήσω το νεφρό μου. :p

• Administrators
Προσπαθούσε να συνδεθεί μέσω προφίλ της wind, ενώ είχα την κάρτα της cote μέσα, οπότε ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να πουλήσω το νεφρό μου. :p

Bale to No Data (tha to breis edw exei anaferthei polles fores) etsi wste na mporeis na apenergopoieis/energopoieis panefkola to GPRS opote esy theleis kai na koimasai isixos ta bradya! ;)

Modpic.gif

Nαι, το είχα κατεβάσει αυτό αλλά δεν το είχα εγκαταστήσει ποτέ γιατί δεν είχε χρειαστεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορούσα να βρω ποιό πρόγραμμα την έκανε, αλλά τι να κάνουμε... :p

Για τον Browser σαν Pdf Reader, την ίδια λειτουργεία έχει και ο Adobe Reader LE 2.0. Εχει δηλαδή ZoomIn, ZoomOut.

Εχει καμιά διαφορά σε αυτό το χαρακτηριστικό ο browser της picsel?

Ο Picsel είναι universal browser. Ότι διαβάζεται το διαβάζει. Το καλό είναι ο τρόπος που σου τα δείχνει. Χρησιμοποιεί τα γνωστά iphone ταπ-ταπ για zoom in-out αλλά και μια δική του μέθοδο με σύρσιμο.

Κοίτα εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=tuEUSMaYiG0

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

HTC To Users: Maybe Some Sort Of Video Driver For You

Posted by Jon Westfall @ 09:34 PM

"TyTN II owners, put your cash back in your wallet -- for a minute, anyway. CEO Peter Chou himself along with HTC's European VP have allegedly both gone on record saying that accelerated video drivers are in the works for an unspecified number of devices afflicted by the now-legendary performance issues. Independently, though, we've received word from HTC that that's not quite true. While the company is definitely banging through some improvements in the way video is handled on some of its recent touchscreen models, it turns out that there's technically no driver involved for the dormant Imageon circuitry; rather, the company's ***** team of engineers has discovered performance enhancements to the existing software stack that they hope to roll out in the not-too-distant future"

Well, not actual Drivers, but enhancements appear to be on the way. Earliest estimates are March, but given the track record (anybody remember the A2DP issue?), it may be more like April, or July, or October

:O:!::worry::X

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα.. Κοιτάξτε να δείτε. Επίσημα η HTC δεν μπορεί να παραδεχτεί πως δουλεύει για κάτι που θα έπρεπε να είχε παραδώσει γιατί θα χάσει αυτόματα την αγωγή που έχουν έτοιμη οι xda ή ο όποιος χρήστης 7200 basedhtc μηχανήματος. Όντως πάντως ο Peter Chou έκανε off the record αυτές τις δηλώσεις αλλά on the record τα πράγματα διορθώνονται από τους δικηγόρους..

Εγώ είμαι αισιόδοξος και τους περιμένω τον Μάρτιο.. (και την άνοιξη, μπούχτισα το κρύο παιδιά..:cold:)

"How can I know so many,

εγώ περιμένω να μου πούν ότι αποσύρουν δίνοντάς μας τα λεφτά μας πίσω το Kaiser, και μας το κάνουν αντικατάσταση με το Nvidia :D

• Administrators
εγώ περιμένω να μου πούν ότι αποσύρουν δίνοντάς μας τα λεφτά μας πίσω το Kaiser, και μας το κάνουν αντικατάσταση με το Nvidia :D

Εγώ πάντως το είπα από την αρχή... δεν τον κρατάει τίποτα πια τον Θοδωρή!!! :D Κουράγιο φίλε μου. :p

Modpic.gif

μόνο εσύ με καταλαβαίνεις :)

μόνο εσύ με καταλαβαίνεις :)

Σε καταλαβαίνουμε Θοδωρή και σούχουμε ένα δωράκι::rolleyes:

How to: Get a "NVIDIA APX 2500" for Free! (In Depth Guide)

"How can I know so many,

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι που θα σας φανεί κουλό... Λέμε ότι η τελευταία έκδοση της ace είναι η 0.4.2.6. Η έκδοση που φοράω εγώ τώρα πώς φαίνεται;

Καλησπέρα παιδιά!

Θελω να ρωτήσω πως κάνουμε αλλαγή στο πληκτρολόγιο απο Αγγλικά σε Ελληνικά.Εχω δοκιμάσει τις οδηγίες της Htc για Shift & Space,και δεν λέει να αλλάξει σε Ελληνικά,βάζει συνέχεια κενό και γράφει Αγγλικά.Το κινητό μου είναι της Ace Hellas με Ελληνικά.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτόματα την εναλλαγή αυτή;

Επίσης προτείνετε μου κάποιο καλό πρόγραμμα που να κλείνει εφαρμογές με ένα κουμπί και να μην κολλάει την συσκευή σαν το Oxios Close Apps.

george cc

Καλησπέρα παιδιά!

Θελω να ρωτήσω πως κάνουμε αλλαγή στο πληκτρολόγιο απο Αγγλικά σε Ελληνικά.Εχω δοκιμάσει τις οδηγίες της Htc για Shift & Space,και δεν λέει να αλλάξει σε Ελληνικά,βάζει συνέχεια κενό και γράφει Αγγλικά.Το κινητό μου είναι της Ace Hellas με Ελληνικά.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτόματα την εναλλαγή αυτή;

Επίσης προτείνετε μου κάποιο καλό πρόγραμμα που να κλείνει εφαρμογές με ένα κουμπί και να μην κολλάει την συσκευή σαν το Oxios Close Apps.

Για τα ελληνικα πατας το shift το αφηνεις και υστερα πατας το space.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

• Administrators
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι που θα σας φανεί κουλό... Λέμε ότι η τελευταία έκδοση της ace είναι η 0.4.2.6. Η έκδοση που φοράω εγώ τώρα πώς φαίνεται;

Oi ellinikes syskeves exoun stis rythmiseis ena eikonidio tis ACE Hellas. Ekei tha to deis.

Modpic.gif

μπορεί μήπως κάποιος να μου πει πως λέω στο χρέπι μου να μην μου δείχνει 2 φορές το εικονίδιο της μπαταρίας δίπλα απο το Start? βασικά δεν θέλω να το δείχνει καθόλου. κάτι δεν πάει καλά με αυτό το pda.

δημήτρη δεν χρειάζεται να το πάρω τζάμπα. θα πουλήσω το kaiser 900 ευρώ όταν έρθει η ώρα και θα βάλω και 10 ευρώ δικά μου έξτρα για να το πάρω :D

Ένα άλλο freeware που με βόλεψε πολύ για κατευθείαν toggling wifi, BT kai phone από την today screen, είναι το Today Screen Radio Device Toggler.

Βασικά είναι βολικό γιατί πιάνει μόνο μια γραμμούλα στην today και σου λύνει τα χέρια στο άνοιξε κλείσε τα BT και wifi..

Από την στιγμή που το έβαλα παρατήρησα ότι η μπαταρία μου πέφτει τρέχοντας :(:(:(. Δεν έχω κάνει κάποια άλλη αλλαγή οπότε υποψιάζομαι αυτό. Θα το παρατηρήσω λίγο και θα επανέρθω.

Εσύ παρατήρησες κάτι παρόμοιο?

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Τελικά το έψαξα το θέμα λίγο στο Google για το Today_Radio_Device_Toggler και βρήκα ότι και άλλοι λένε ότι τους τρώει πολύ άσχημα την μπαταρία.

Από XDA

Warrning: Today Radio Plugin & battery life!

http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-351920.html

Is this normal overnigh battery drain?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=350830&page=3

Οπότε προσέξτε το. Εγώ το πετάω. Κρίμα γιατί ήταν βολικό.

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Αγαπητέ highway σε ευχαριστούμε όλοι για την πληροφορία και να με συγχωρείτε όλοι για bad software prompting, αλλά τι να κάνουμε άνθρωποι είμαστε..:O

Εγώ προσωπικά προσέχω πάντα τη διάρκεια της μπαταρίας όταν φορτώνω κάτι καινούργιο και ειλικρινά σ'αυτό δεν είχα προσέξει τίποτα εκτός από ένα πέσιμο της απόκρισης της γραφίδας που επιβεβαιώνεται στους xda..

Κρίμα γιατί ήταν βολικό το καημένο..:(

"How can I know so many,

Για όσους πιάνουν τα χεράκια τους.. Διαλύστε το ξανασυναρμολογήστε το.. αλλάξτε LCD.. Αυξήστε την κλίση της οθόνης σε 90 μοίρες..

Έτσι για να βρίσκεται παιδιά.. Καλά να είναι τα καιζεράκια μας να μην μας χρειαστεί..:luck:

http://rapidshare.com/files/93793656/Replacing_the_LCD_on_a_Kaiser.pdf.html

"How can I know so many,

μονο που το είδα έτσι ανοιγμένο πόνεσε η ψυχή μου:worry:.έχει πολύ ρίσκο η υπόθεση...:!:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά το έψαξα το θέμα λίγο στο Google για το Today_Radio_Device_Toggler και βρήκα ότι και άλλοι λένε ότι τους τρώει πολύ άσχημα την μπαταρία.

Από XDA

Warrning: Today Radio Plugin & battery life!

http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-351920.html

Is this normal overnigh battery drain?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=350830&page=3

Οπότε προσέξτε το. Εγώ το πετάω. Κρίμα γιατί ήταν βολικό.

Χμμμ, μάλλον οφείλεται σε κακό προγραμματιστή... Υποθέτω πως ο τύπος τσεκάρει την κατάσταση των BT/Wi-Fi/Phone συνέχεια (polling με ατέρμονο loop) με αποτέλεσμα να δουλεύει η CPU στα κόκκινα χωρίς λόγο => λιώσιμο της μπαταρίας! Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα το built-in Comm Manager της HTC...

Κάπου είχα δει ένα πολύ όμορφο Today Plug-In γι' αυτή τη δουλειά αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε... Στο μαγαζάκι το είχα βρει.

Edit: Το θυμήθηκα! Είναι το PhoneWeaver της SBSH.

http://www.sbsh.net/products/phoneweaver/

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαίνεται καλό και νομίζω τα εικονίδια μικραίνουν για να μην πιάνει πολύ χώρο.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...