Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ζήτημα είναι ότι δεν λειτουργεί για να την εγκαταστήσω. Προφανώς πάω για φορμάτ... ευτυχώς ένα Backup μιας βδομάδας, κάτι είναι κι αυτό...

Επεξεργασία: Ξεκίνησα hard reset και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να μπουτάρει είτε γιατί την έκλεισα λανθασμένα είτε γιατί εγκατέστησα μία ΜΗ αναγνωρισμένη εφαρμογή...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ζήτημα είναι ότι δεν λειτουργεί για να την εγκαταστήσω. Προφανώς πάω για φορμάτ... ευτυχώς ένα Backup μιας βδομάδας, κάτι είναι κι αυτό...

μην βιαζεσαι!!

εχεις κανεναν task manager στο κινητο?

αν ναι ανοιξε εκει και κλεισε την εφαρμογη που λεγεται mstil ;)

επανεκινηση και κοιτα το :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Επεξεργασία: Ξεκίνησα hard reset και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να μπουτάρει είτε γιατί την έκλεισα λανθασμένα είτε γιατί εγκατέστησα μία ΜΗ αναγνωρισμένη εφαρμογή...!

:blink::blink:

δεν ξεκιναει το τηλ?

θα σου ελεγα να βγαλεις μπαταρια,να το αφηνες λιγο και να ξανα δοκιμαζες.

αλλα αν ξεκινησες hr μην το επιχειρησεις:!:μην βιαζεσαι ρε ****το..περιμενε λιγο

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Σε αυτες τις περιπτωσεις θελει ξαναπερασμα την rom δυστυχως...και μονο στην Ace γινεται...

Σε αυτες τις περιπτωσεις θελει ξαναπερασμα την rom δυστυχως...και μονο στην Ace γινεται...

φυσικα και δεν χρειαζεται η ACE για αυτες τις δουλειες!!!;)

ποιος στο ειπε αυτο φιλε μου? μην σας παραμυθιαζουν ετσι ευκολα..ολα γινονται απο το σπιτι σας απλα θελει λιγη προσοχη και διαβασμα :)

φυσικα και δεν χρειαζεται η ACE για αυτες τις δουλειες!!!;)

ποιος στο ειπε αυτο φιλε μου? μην σας παραμυθιαζουν ετσι ευκολα..ολα γινονται απο το σπιτι σας απλα θελει λιγη προσοχη και διαβασμα :)

Που εχει οδηγιες για αυτα τα πραγματα?

Που εχει οδηγιες για αυτα τα πραγματα?

δεν παρακολουθειτε καθολου :rolleyes:

Kaiser - xda-developers

διαβαστε καλα και θα βρειτε λυση για ολα :)

Όση ώρα διάβαζα το μήνυμα και σας το έκανα edit έκανε reboot μόνο του και δούλεψε. Το δοκιμάζω μετά το restore μέσω του Sprite Backup. Το 1ο σύμπτωμα που βλέπω είναι ότι δεν μου βάζει το δικό μου το skin, αν και το επανεγκατέστησα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όση ώρα διάβαζα το μήνυμα και σας το έκανα edit έκανε reboot μόνο του και δούλεψε. Το δοκιμάζω μετά το restore μέσω του Sprite Backup. Το 1ο σύμπτωμα που βλέπω είναι ότι δεν μου βάζει το δικό μου το skin, αν και το επανεγκατέστησα...

κανε παλι μια ""διαγραφη μνημης "" αφου ανοιξε το τηλ απο τις ρυθμισεις .

και μετα κανε το restore :)

παντως δεν ειναι λογικο αυτο που επαθες ;)

δοκιμασα και την εκδοση που εβαλες εσυ (και απο οτι ειπες σου κολησε απο αυτο),αλλα το κινητο μου δουλευει κανονικα..

εκανα δυο επανεκινησεις μπας και κολησει αλλα τπτ:O

Γιατί το G έγινε H στο δίκτυο; Έγινε και προ λίγου αλλά όταν έκανα το restore ξανάγινε G...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχω φάει τον κόσμο

Πως καταργούμε τα 2 soft keys των επαφών και του ημερολογίου?

ειμαι σιγουρος πως σου εχουν μεινει καποια κομματια ακομη :lol:

softkey changer

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=279544

Μερικές ώρες έχω περάσει με το Kaiser... αμέσως hardspl και πέρασμα διάφορων ROM...όμως από καμία δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Η Lite του Dutty είναι πολύ... Lite...

η Q mobile πολύ γρήγορη και με αρκετή μνήμη αλλά δεν έχει όλα αυτά που χρειάζομαι... συν ότι έχει υπερβάλει με τις κατηγορίες στο Start -> Programs

H ROM του panosha είναι λίγο αργή και έχει παραπανήσια πράγματα που δεν τα χρειάζομαι...

Με βλέπω να φτιάχνω νέα See No Evil για τον TyTN II ... το πρόβλημα είναι ότι δοκιμάζω με διάφορες Base ROM στην κουζίνα του _Alex_ και κάτι πάει στραβά... δεν έχει βγει ακόμα κουζίνα της προκοπής μου φαίνεται... μιλάω με τον Anichillus και λέει ότι ετοιμάζει νέα Core Kitchen που θα υποστηρίζει το Kaiser... οπότε μέχρι τότε θα χρησιμοποιώ τη μαμά ROM ...

έβαλα και εγώ υποψηφιότητα :)

wizeman. μόνο wize δεν είσαι.

το καλό με μια lite έκδοση είναι ότι την φτιάχνεις ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ! αποκλείεται να βρεις ρομ που να λέγεται "WizeMan Important Things Rom".

Προτίμησες την χειρότερη ρομ (official) απο την cooked επειδή έχει τις 2-3 έξτρα εφαρμογές.

μου φαίνεται κάποιος βαριέται απίστευτα εδω μέσα για να κάνει εγκατάσταση κανα cab.

Μερικές ώρες έχω περάσει με το Kaiser... αμέσως hardspl και πέρασμα διάφορων ROM...όμως από καμία δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Η Lite του Dutty είναι πολύ... Lite...

η Q mobile πολύ γρήγορη και με αρκετή μνήμη αλλά δεν έχει όλα αυτά που χρειάζομαι... συν ότι έχει υπερβάλει με τις κατηγορίες στο Start -> Programs

H ROM του panosha είναι λίγο αργή και έχει παραπανήσια πράγματα που δεν τα χρειάζομαι...

Με βλέπω να φτιάχνω νέα See No Evil για τον TyTN II ... το πρόβλημα είναι ότι δοκιμάζω με διάφορες Base ROM στην κουζίνα του _Alex_ και κάτι πάει στραβά... δεν έχει βγει ακόμα κουζίνα της προκοπής μου φαίνεται... μιλάω με τον Anichillus και λέει ότι ετοιμάζει νέα Core Kitchen που θα υποστηρίζει το Kaiser... οπότε μέχρι τότε θα χρησιμοποιώ τη μαμά ROM ...

κατι εχεις μπερδεψει φιλε μου ;)

οπως πολυ σωστα ειπε και ο webvirus(αψογος θοδωρη :lol:)

μια lite ρομ ειναι αυτο ακριβως που λεει και το ονομα της ..lite!

προοριζεται για καποιους απαιτητικους χρηστες (που ξερουν τι ακριβως θελουν και χρειαζονται) κατα την γνωμη μου,αρα και θα ξερουν τι να βαλουν απο κει και μετα αλλα και πως.

η lite ρομ του dutty η no6 ειναι η καλυτερη ρομ για αυτην την δουλεια μαζι με την αντιστοιχη του helmi_c την lite;)

ξανα λεω για οποιους δεν εχουν ασχοληθει με το αθλημα,δεν κανει μια ρομ απο μονη της το τελικο αποτελεσμα!!

αλλα μπορει να αποτελεσει μια καλη βαση,αρκει να ειναι καλα φτιαγμενη απο τον ""μαγειρα"" της..ωστε να αξιζει να καταθεσει καποιος χρονο και κοπο στο στησιμο του pda του πανω της χωρις να ειναι αδικος κοπος ....

θελει καποια εργαλεια και μεσω αυτων και των σωστων ρυθμισεων τους να ερθει η ταχυτητα,η σταθεροτητα αλλα και η αποδοση:!:

επισης αν καποιος θελει γρηγορο αλλα και σταθερο και παραλληλα και λειτουργικο pda θα πρεπει να ξερει οτι τα ""φρου φρου και τα αρωματα""(βλ πολλα και παραφορτωμενα today plugins,με εφαρμογες οπως wisbar κλπ) δεν εχουν τετοιο αποτελεσμα αλλα τελειως αντιθετο...

σιγουρα θελει ψαξιμο...αλλα και πειραματισμο ωστε να καταληξει ο καθενας σε αυτο που για αυτον ειναι και το καλυτερο...αλλα να ξερουμε τι θελουμε και τι ζηταμε....

οπότε μέχρι τότε θα χρησιμοποιώ τη μαμά ROM ...

απο αυτη και μονο την επιλογη σου φαινεται ποσο ξερεις για τι μιλας και ποσο εχεις ""ψαχτει"" στο θεμα....:lol::lol:

έβαλα και εγώ υποψηφιότητα :)

wizeman. μόνο wize δεν είσαι.

μου φαίνεται κάποιος βαριέται απίστευτα εδω μέσα για να κάνει εγκατάσταση κανα cab.

κατι εχεις μπερδεψει φιλε μου ;)

οπως πολυ σωστα ειπε και ο webvirus(αψογος θοδωρη :lol:)

μια lite ρομ ειναι αυτο ακριβως που λεει και το ονομα της ..lite!

προοριζεται για καποιους απαιτητικους χρηστες (που ξερουν τι ακριβως θελουν και χρειαζονται) κατα την γνωμη μου,αρα και θα ξερουν τι να βαλουν απο κει και μετα αλλα και πως.

η lite ρομ του dutty η no6 ειναι η καλυτερη ρομ για αυτην την δουλεια μαζι με την αντιστοιχη του helmi_c την lite;)

ξανα λεω για οποιους δεν εχουν ασχοληθει με το αθλημα,δεν κανει μια ρομ απο μονη της το τελικο αποτελεσμα!!

αλλα μπορει να αποτελεσει μια καλη βαση,αρκει να ειναι καλα φτιαγμενη απο τον ""μαγειρα"" της..ωστε να αξιζει να καταθεσει καποιος χρονο και κοπο στο στησιμο του pda του πανω της χωρις να ειναι αδικος κοπος ....

θελει καποια εργαλεια και μεσω αυτων και των σωστων ρυθμισεων τους να ερθει η ταχυτητα,η σταθεροτητα αλλα και η αποδοση:!:

επισης αν καποιος θελει γρηγορο αλλα και σταθερο και παραλληλα και λειτουργικο pda θα πρεπει να ξερει οτι τα ""φρου φρου και τα αρωματα""(βλ πολλα και παραφορτωμενα today plugins,με εφαρμογες οπως wisbar κλπ) δεν εχουν τετοιο αποτελεσμα αλλα τελειως αντιθετο...

σιγουρα θελει ψαξιμο...αλλα και πειραματισμο ωστε να καταληξει ο καθενας σε αυτο που για αυτον ειναι και το καλυτερο...αλλα να ξερουμε τι θελουμε και τι ζηταμε....

απο αυτη και μονο την επιλογη σου φαινεται ποσο ξερεις για τι μιλας και ποσο εχεις ""ψαχτει"" στο θεμα....:lol::lol:

Τι να πω ρε παιδιά αμέσως πέσατε να μου την πείτε και να με φάτε... το ότι δεν με ικανοποίησε καμία από τις ROM δεν το είπα σαν παράπονο, προσωπική επίθεση για τους chef (των οποίων την προσπάθεια αναγνωρίζω και σέβομαι) αλλά σαν προσωπικό σχόλιο. Στο Wizard με είχε ικανοποιήσει απόλυτα η Explore ας πούμε, μετά που βγήκε η Core 2.0 ήθελα να την παραμετροποιήσω.

Δεν είπα ούτε ότι βαριέμαι να βάλω Cabs ούτε ότι το έψαξα τέλεια το θέμα. Εσείς αμέσως επίθεση. Φαίνεται λοιπόν με τι άτομα έχω να κάνω εδώ μέσα. Το πόσο ψαχτεί στο θέμα του cooking το ξέρω μόνο εγώ (δεν λέω ότι είμαι κανένας elite chef έτσι, έχω κάνει 2 επιτυχημένες ROM στο Wizard όμως), απλώς, έχοντας συνηθήσει με άλλες πιο δουλεμένες κουζίνες για την παλιά μου συσκευή εξέφρασα τις απόψεις μου.

Εσάς όμως σας βλέπω να το έχετε πάρει μονότερμα το θέμα, αμέσως ειρωνία και κακό. Αν είναι να υπάρχει τέτοια επικοινωνία εδώ, να την χ##ω. Γεια σας!!!

Τι να πω ρε παιδιά αμέσως πέσατε να μου την πείτε και να με φάτε... το ότι δεν με ικανοποίησε καμία από τις ROM δεν το είπα σαν παράπονο, προσωπική επίθεση για τους chef (των οποίων την προσπάθεια αναγνωρίζω και σέβομαι) αλλά σαν προσωπικό σχόλιο. Στο Wizard με είχε ικανοποιήσει απόλυτα η Explore ας πούμε, μετά που βγήκε η Core 2.0 ήθελα να την παραμετροποιήσω.

Δεν είπα ούτε ότι βαριέμαι να βάλω Cabs ούτε ότι το έψαξα τέλεια το θέμα. Εσείς αμέσως επίθεση. Φαίνεται λοιπόν με τι άτομα έχω να κάνω εδώ μέσα. Το πόσο ψαχτεί στο θέμα του cooking το ξέρω μόνο εγώ (δεν λέω ότι είμαι κανένας elite chef έτσι, έχω κάνει 2 επιτυχημένες ROM στο Wizard όμως), απλώς, έχοντας συνηθήσει με άλλες πιο δουλεμένες κουζίνες για την παλιά μου συσκευή εξέφρασα τις απόψεις μου.

Εσάς όμως σας βλέπω να το έχετε πάρει μονότερμα το θέμα, αμέσως ειρωνία και κακό. Αν είναι να υπάρχει τέτοια επικοινωνία εδώ, να την χ##ω. Γεια σας!!!

δεν καταδικαζεις καποιον ετσι ελαφρα τη καρδια φιλε μου ;)

δοκιμαζοντας και καταδικαζοντας μια ρομ,δινεις στον αλλον την εντυπωση οτι την εχεις τεσταρει και η γνωμη σου ειναι βασιμη.

επηρεαζονται πολλοι ομως ετσι και δυστυχως με λαθος συμπερασματα:)

ετσι δεν βοηθας καποιον αλλα τον μπερδευεις περισσοτερο..

εχω δοκιμασει ΟΛΕΣ τις ρομ για το καιζερ και η γνωμη μου που ανεφερα παραπανω,αλλα οχι μονο εδω αλλα και πιο παλια,εχει βγει μετα απο πολλες δοκιμες και πειραματα αλλα και παμπολλες διαφορετικες ρυθμισεις σε αυτες.

μετα απο εκατονταδες φλασαρισματα στα pda μου,θελω να πιστευω οτι εχω τουλαχιστον την γνωση να μπορω να ξεχωρισω μια καλη και σταθερη ρομ απο καποια που δεν ειναι.

βγαινω και λεω λοιπον οτι η ταδε και η ταδε ρομ ειναι η δεν ειναι καλη,ξεροντας σιγουρα αν αυτο ισχυει η οχι ωστε να ξερουν οσοι δεν εχουν την ευκολια, η ακομη κι την εμπειρια να δοκιμαζουν συνεχεια ρομς,ποια να δοκιμασουν η να αποφυγουν ωστε να γλυτωσουν δυσλειτουργιες και προβληματα.:)

δεν τιθεται θεμα προσωπικης αντιπαραθεσης με εσενα ,αλλα με την παραπληροφορηση ""ελαφρα τη καρδια "" οπως ειπα και πριν.;)

ας τα αφησουμε αυτα για λιγο και ας μπουμε στο κλιμα των γιορτων :)

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ :):)

δεν καταδικαζεις καποιον ετσι ελαφρα τη καρδια φιλε μου ;)

δοκιμαζοντας και καταδικαζοντας μια ρομ,δινεις στον αλλον την εντυπωση οτι την εχεις τεσταρει και η γνωμη σου ειναι βασιμη.

επηρεαζονται πολλοι ομως ετσι και δυστυχως με λαθος συμπερασματα:)...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ :):)

Κατ' αρχήν καλά Χριστούγεννα!!!

Δεν καταδίκασα κανέναν, εσείς το πήρατε πολύ προσωπικά αυτό που είπα. Για καμία ROM δεν είπα ότι δεν είναι καλή... απλώς εξέφρασα κάποια στοιχεία που δεν μου άρεσαν. Επειδή είχα συνηθίσει εδώ και 1 χρόνο με ROM μαγειρεμένη στα μέτρα μου με πολύ συγκεκριμένες εφαρμογές επάνω, βασικές που επέτρεπαν στην συσκευή να λειτουργεί γρήγορα, τώρα μου κακοφάνηκε. Ξέρω, δεν γίνεται να τις φτιάξουν στα δικά μου μέτρα όλες.

Για να κάτσω να δουλέψω πολύ χρόνο κάποια ROM θα πρέπει αρχικά να με τραβάει... Αν ήταν να δουλέψω κάποια αυτήν την στιγμή, αυτή θα ήταν η dutty's 6 lite ή η Q-mobile 1.11. Είναι πολύ γρήγορες και έχουν και περίπου 70-71mb free RAM. Ίσως μόλις αρχίσω τα μαγειρέματα να χρησιμοποιήσω μια από αυτές σαν βάση.

Anyway... πιστεύω ότι έγινε παρεξήγηση, ίσως δεν εκφράστηκα σωστά, ίσως δεν κατανοήσατε τι ακριβώς ήθελα να πω. Όμως προσπαθήστε να είστε λιγότερο απότομοι ρε παιδιά... τα πήρα στο κρανίο πριν τζάμπα!!!

Anyway... πιστεύω ότι έγινε παρεξήγηση, ίσως δεν εκφράστηκα σωστά, ίσως δεν κατανοήσατε τι ακριβώς ήθελα να πω. Όμως προσπαθήστε να είστε λιγότερο απότομοι ρε παιδιά... τα πήρα στο κρανίο πριν τζάμπα!!!

οχι και τσαμπα ;)

σε μια διαφωνια δεν φταιει μονο ο ενας :)

ειμασταν και εμεις αποτομοι και οφειλουμε μια συγγνωμη για τον τροπο μας :)

καλες γιορτες σε ολους παιδια :)

εγώ εξέφρασα την γνώμη μου. εφόσον μπαίνεις σε ένα θέμα που διαβάζουν πάρα πολλά άτομα και λες την γνώμη σου, έχουμε σαν υποχρέωση να προστατέψουμε τα λιγότερο έμπειρα μέλοι απο γνώμες που δεν ισχύουν. αν λες μια γνώμη να είσαι έτοιμος να πάρεις και μια αντίθετη πίσω διαφορετικά μην την λες.

τέλος να σας διορθώσω λιγάκι και τους 2 :) η lite 7b του dutty είναι πιο ενημερωμένη και γρήγορη. απο θέμα σταθερότητας είναι τα ίδια δηλαδή.... δεν κολλάνε ποτέ! τουλάχιστον σε μένα έχω να κάνω soft-reset πολύ καιρό.

συγνώμη που συνέχισα λίγο ακόμα αυτή τη "διαμάχη" αλλά έπρεπε. :)

Γιατί το G έγινε H στο δίκτυο; Έγινε και προ λίγου αλλά όταν έκανα το restore ξανάγινε G...

Το H σημαινει οτι ειναι σε HSDPA ενω το G σε GSM. αν δεν σερφαρεις μεσω του provider σου καλο θα ηταν να απενεργοποιησεις το HSDPA προς οφελος της αυτονομιας:)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές σας! Βαγγέλης

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Ως νέος κάτοχος του Kaiser (2 ημερών!) έχω 2-3 απορίες...

Το κινητό αγοράστηκε από Πλαίσιο. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά μου έβγαλε μήνυμα ότι θα κάνει εγκατάσταση ένα update σχετικά με κάποιες ρυθμίσεις. (Φαντάζομαι ότι το είχε περάσει η Ace Hellas στο κινητό και έκανε auto install). Αφού έκανε 3-4 επανεκκινήσεις μόνο του, ξαφνικά βγάζει μήνυμα ότι δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση και θα ξαναγυρνούσε στις αρχικές ρυθμίσεις. Έκανε πάλι επανεκκίνηση και τελικά άνοιξε. Από εκείνη την στιγμή δεν έχει ξανακάνει επανεκκίνηση.

Απορίες :

α. Τι ήταν αυτό το update?...τι ρυθμίσεις περιείχε?

β. Είναι φυσιολογικές τόσες αυτόματες επανεκκινήσεις?

γ. Έχασα κάτι σημαντικό?

Και κάτι άσχετο...το πλαίσιο με τα κουμπιά είναι πολύ χαλαρό. Είναι έτσι σε όλα ή να το πάω πίσω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνεχίζω την ανάγνωση των σελίδων...:blink:

και εύχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Try to be a fan...not a fanatic !

:)

• Administrators
Το κινητό αγοράστηκε από Πλαίσιο. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά μου έβγαλε μήνυμα ότι θα κάνει εγκατάσταση ένα update σχετικά με κάποιες ρυθμίσεις. (Φαντάζομαι ότι το είχε περάσει η Ace Hellas στο κινητό και έκανε auto install). Αφού έκανε 3-4 επανεκκινήσεις μόνο του, ξαφνικά βγάζει μήνυμα ότι δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση και θα ξαναγυρνούσε στις αρχικές ρυθμίσεις. Έκανε πάλι επανεκκίνηση και τελικά άνοιξε. Από εκείνη την στιγμή δεν έχει ξανακάνει επανεκκίνηση.

Απορίες :

α. Τι ήταν αυτό το update?...τι ρυθμίσεις περιείχε?

Πρόκειται για τα Customization Packages της HTC.

β. Είναι φυσιολογικές τόσες αυτόματες επανεκκινήσεις?

Ναι... έτσι γίνεται σε όλους (όσους το έχουν πάρει με τις σφραγίδες της ACE Hellas).

γ. Έχασα κάτι σημαντικό?

Τίποτα δεν έχασες. :)

Και κάτι άσχετο...το πλαίσιο με τα κουμπιά είναι πολύ χαλαρό. Είναι έτσι σε όλα ή να το πάω πίσω?

Πόσο χαλαρό; Η αλήθεια είναι ότι παίζει λίγο αλλά όχι σε ανησυχητικό ή ενοχλητικό βαθμό.

Modpic.gif