Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στα properties κάπου έχει επιλογή να ανοίγει σελίδες ως Desktop ή PDA.

Δημήτρη σου είπα να κάνεις κανα αγόρι, να σε υποστηρίζει αλλά εσύ έβγαλες κορίτσι :D

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημήτρη σου είπα να κάνεις κανα αγόρι, να σε υποστηρίζει αλλά εσύ έβγαλες κορίτσι :D

εχω και αγορι φιλε μου :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

(το έκανα αλλα πάλι δεν μου τις ανοιγει σε κλασσική προβολή)

sorry βιάστηκα!! ολα οκ εκτος απο την msn που μου την ανοίγει ακόμη σε mobile μορφη! έτσι πρεπει να είναι?

το ασημι πλαισιο που εχει πανω τα κουμπια του τηλεφωνου εχει καποιο τζογο,συμβαινει κ σε εσας;:worry:

σε ολα ετσι ειναι μην ανυσηχεις :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

αν κ ηταν ετσι απο την αρχη,ειδα οτι δεν το ειχε αναφερει κανεις κ φοβηθηκα μηπως καποια στιγμη εγκαταλειψουνε το υπολοιπο κινητο!!

αν κ ηταν ετσι απο την αρχη,ειδα οτι δεν το ειχε αναφερει κανεις κ φοβηθηκα μηπως καποια στιγμη εγκαταλειψουνε το υπολοιπο κινητο!!

Εδώ αναφέρουμε μόνο τα θετικά.:p

Εδώ αναφέρουμε μόνο τα θετικά.:p

γιαννηηηη :lol::lol::lol::lol:

Γα....ω την Wind.Ξερει κανεις αν θα φερει το kaiser ή αδικα περιμενω ?Υπαρχει περιπτωση να μη το φερει?Παιδια οποιος γνωριζει ας βοηθησει.

κ κατι ακομα,ψαχνω αλλα μαλλον δεν εχει ξανααναφερθει,κλεινω το active sync κ ξανα ανοιγει μονο του χωρις να ειναι συνδεμενο τι τηλ με τον υπολογιστη.:help:

Γα....ω την Wind.Ξερει κανεις αν θα φερει το kaiser ή αδικα περιμενω ?Υπαρχει περιπτωση να μη το φερει?Παιδια οποιος γνωριζει ας βοηθησει.

φιλος παντως που εχει παρει νοκια απο wind μου αναφερε οτι τα κινητα της ειναι παραεισαγωγης!

γιαννηηηη :lol::lol::lol::lol:

:innocent:

Πάντως και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση αυτό με τα πλήκτρα που πάνε απο δω και από κει. Τέτοιες κακοτεχνίες δεν έχουν ούτε συσκευές των 100 euros.

μηπως γνωρίζει κάποιος κάτι για την σελίσα του msn που παρολο τις ρυθμίσεις την ανοίγει σαν Mobile μονο? ο webvirus μου έδωσε την λύση αλλα μονο η hotmail άνοιξε σε classic προβολη μηπως ξέρετε αν γίνεται να ανοίξει σε classic και η σελίδα του msn?

:innocent:

Πάντως και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση αυτό με τα πλήκτρα που πάνε απο δω και από κει. Τέτοιες κακοτεχνίες δεν έχουν ούτε συσκευές των 100 euros.

δεν ειναι λιγες οι φορες που σκεφτηκα να το λυσω να δω γιατι ειναι αυτος ο τζογος εκει...:O

σου δινει την εντυπωση οτι ,ενω εχουν προσεξει ολες τις λεπτομερειες,εκει σε αυτο το κομματι,ειναι σαν να ετρεξαν να προλαβουν να δεσουν το κινητο και το εβαλαν οπως οπως:O

Φίλε μου κάτι πρέπει να παίζει με την wind...

H περίπτωση μου έχει ως εξής. Αρχικά ενδιαφερόμουν για το Ρ3600 και το είχα παραγγείλει στην wind για να το πάρω μέσω της επιδότησης. Περίμενα περισσότερο απο μήνα και κατέληξα ότι δεν γίνεται να το πάρω. Έτσι μου είπαν απο το κατάστημα. Όσο για τον λόγο...άγνωστος, δεν έβγαλα άκρη. Και να φανταστείς η συσκευή κυκλοφορεί περισσότερο απο χρόνο!

Τελικά η αναμονή βγήκε σε καλό μιας και τότε κυκλοφόρησε το kaiser οπότε ακύρωσα το Ρ3600 για να περιμένω αυτό. Πόσο καιρό τώρα έχει κυκλοφορήσει απο cosmote και vodafon; Ε απο τότε είναι να το φέρουν...

Τελικά έκανα φορητότητα στην cosmote και το παράγγειλα εκεί.

Tα συμπεράσματα δικά σου...

ΥΓ Κάποιος σε αυτό το θέμα είχε αναφερθεί παλιότερα στην wind και το kaiser, και ανέφερε ότι τηλεφώνησε στα κεντρικά της HTC και τον ενημέρωσαν ότι δεν έχουν καμία εμπορική ή άλλη συνεργασία με την wind...:ninja:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Λοιπόν έβαλα τα προγραματάκια μου και μου μένει να τεστάρω το GPS. Φαίνεται πολύ καλό πάντως διότι πιάνει 5 δορυφόρους στο σαλόνι μου στα 3 μέτρα από το παράθυρο σε πολυκατοικία. Αλλά αν δεν το δώ στο αυτοκίνητο δεν κρίνω οπότε απλά έχω θετική αποψη. Για τα υπόλοιπα πολύ καλές εντυπώσεις και δεν μου κόλησε καμία φορά. :happy: Υπάρχει βέβαια και ένα μικρό προβληματάκι: Δεν νομίζω να έχει ξανααναφερθεί αλλά μου συμβαίνει το εξής. Ειμαι στο εξωτερικό και πήρα την αγγλική έκδοση. Μόλις βάζω την κάρτα μου βρίσκει τις ρυθμίσεις για GPRS κτλ, έχει μάλιστα και ένα προγραμματάκι που σου λέει πως εγκαθιστά τις ρυθμήσεις του δικτύου μου. Όταν βάζω την ελληνική μου κάρτα Cosmote λέει πως δέν είναι γνωστό το δίκτυο της κάρτας και δέν μπορεί να ρυθμίσει. Ως εδώ ας πούμε καλά. Αλλά μόλις κάνω soft reset ή ρεσταρτ κανονικά ξαναβγαίνει συνέχεια αυτό το wizard για να μου πεί τα ίδια και με το που του λεω οκ με πάει κατεφθείαν στο μενου στα connection settings για να ρυθμίσω χειροκίνητα. Έχει κανείς που το έχει πάρει απο εξωτερικό το ίδιο wizard; το ;πενεργοποιήσατε; πώς; Ευχαριστώ
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

• Administrators
Λοιπόν έβαλα τα προγραματάκια μου και μου μένει να τεστάρω το GPS. Φαίνεται πολύ καλό πάντως διότι πιάνει 5 δορυφόρους στο σαλόνι μου στα 3 μέτρα από το παράθυρο σε πολυκατοικία. Αλλά αν δεν το δώ στο αυτοκίνητο δεν κρίνω οπότε απλά έχω θετική αποψη. Για τα υπόλοιπα πολύ καλές εντυπώσεις και δεν μου κόλησε καμία φορά. :happy: Υπάρχει βέβαια και ένα μικρό προβληματάκι: Δεν νομίζω να έχει ξανααναφερθεί αλλά μου συμβαίνει το εξής. Ειμαι στο εξωτερικό και πήρα την αγγλική έκδοση. Μόλις βάζω την κάρτα μου βρίσκει τις ρυθμίσεις για GPRS κτλ, έχει μάλιστα και ένα προγραμματάκι που σου λέει πως εγκαθιστά τις ρυθμήσεις του δικτύου μου. Όταν βάζω την ελληνική μου κάρτα Cosmote λέει πως δέν είναι γνωστό το δίκτυο της κάρτας και δέν μπορεί να ρυθμίσει. Ως εδώ ας πούμε καλά. Αλλά μόλις κάνω soft reset ή ρεσταρτ κανονικά ξαναβγαίνει συνέχεια αυτό το wizard για να μου πεί τα ίδια και με το που του λεω οκ με πάει κατεφθείαν στο μενου στα connection settings για να ρυθμίσω χειροκίνητα. Έχει κανείς που το έχει πάρει απο εξωτερικό το ίδιο wizard; το ;πενεργοποιήσατε; πώς; Ευχαριστώ

Start --> Settings --> Connections tab -->Connections Setup

Εκεί επιλέγεις Menu (δεξί soft key) και ξετικάρεις το Enable Auto Configuration.

Επειδή έχεις πάρει τη συσκευή από το εξωτερικό δεν έχει τους ελληνικούς παρόχους και πρέπει να τους βάλεις χειροκίνητα από εδώ.

Modpic.gif

Start --> Settings --> Connections tab -->Connections Setup

Εκεί επιλέγεις Menu (δεξί soft key) και ξετικάρεις το Enable Auto Configuration.

Επειδή έχεις πάρει τη συσκευή από το εξωτερικό δεν έχει τους ελληνικούς παρόχους και πρέπει να τους βάλεις χειροκίνητα από εδώ.

Καλα μιλάμε για πολύ ταχύτητα. Ευχαριστώ πολύ. Στην ουσία δέν το πολυέψαξα για να πώ την αλήθεια :O αλλά για τα settings ευχαριστώ για το link. Μόλις κατεβω Ελλάδα θα βάλω τις ρυθμίσεις από εκει.
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

καλησπέρα παίδες!! τελικά μήπως γνωρίζει κανείς αν η σελιδα του msn ανοίγει και σε μορφή classic εκτός απο mobile? την έχει ανοιξει κανεις?

καλησπέρα παίδες ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικος με αυτό που θα ρωτήσω αλλα αφου κατάφερα να το συνδέσω με το internet μεσω του laptop μου το οποίο έχει vista ξεκίνησα να ανοίγω κάποιες σελιδες μεχρι τώρα χωρίς πρόβλημα!! αυτό που ήθελα να ρωτήσω όμως είναι αν είναι λογικό τις σελίδες του msn και hotmail να μου τισ ανοίγει μόνο σαν mobile! υπάρχει τρόπος να τις ανοίγει σε classic προβολή όπως στον υπολογιστή ή όλα τα pocket τις ανοίγουν σε mobile μορφή!!

Δοκίμασε με τον opera 8.56

με απειλησε η κορη μου :rolleyes:

οτι θα με αποκληρωσει :lol: αν βαλω αλλη γυναικα εκτος απο την μανα της,

στην οθονη κινητου μου παλι :lol::lol::D

zaharakis και WebViRuS μόνο για εσάς διαβάζω το θέμα :ninja::lol:

το ασημι πλαισιο που εχει πανω τα κουμπια του τηλεφωνου εχει καποιο τζογο,συμβαινει κ σε εσας;:worry:

τζογο = ?

Πάντως η cosmote το έχει

με τον opera 8.65 εννοεις? αν ναι αυτον έχω βάλει αλλα μόν την http://www.msn.com μου την ανοιγει σαν mobile τις άλλες όλες κανονικά

με τον opera 8.65 εννοεις? αν ναι αυτον έχω βάλει αλλα μόν την http://www.msn.com μου την ανοιγει σαν mobile τις άλλες όλες κανονικά

Ψάξε στις ρυθμίσεις κάπου έχει κάτι σχετικό ...

Πάντως το hotmail είναι πολύ άβολο να το βλέπεις σε τόσο μικρή οθόνη

Έχει κανείς καμοία ιδέα για το ποιό πρόγραμμα/ρύθμιση μου κάνει autoconnect το GPRS στις 12:00 και στις 7:00 κάθε μέρα ? Επίσης, μαζί με το connection μου αλλάζει και τις ρυθμίσεις του φωτισμού από 1 min Off που το έχω σε never ...

Ή μήπως ξέρει κανείς ΠΩΣ μπορώ να το βρώ ?

Μου έχει σπάσει τα νεύρα ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Έχει κανείς καμοία ιδέα για το ποιό πρόγραμμα/ρύθμιση μου κάνει autoconnect το GPRS στις 12:00 και στις 7:00 κάθε μέρα ? Επίσης, μαζί με το connection μου αλλάζει και τις ρυθμίσεις του φωτισμού από 1 min Off που το έχω σε never ...

Ή μήπως ξέρει κανείς ΠΩΣ μπορώ να το βρώ ?

Μου έχει σπάσει τα νεύρα ...

θα ηταν πιο ευκολο να σε βοηθησουμε αν μας ελεγες τι προγραμματα εχεις εγκαταστησει στο τηλ σου ;)

για τον φωτισμο καποιο προγραμμα που εχει auto profiles

και για το gprs ο καιρος στο htc today plugin να ειναι σε auto download ;)

Τελικά όποτε αποφασίζω να γράψω εδώ, λίγο μετά βρίσκω τη λύση.

Ήταν το PhoneWeaver το οποίο νόμιζα ότι δεν έτρεχε, αλλά αυτό έτρεχε στο BackGround και προκαλούσε τη ... ζημιά.

Ευχαριστώ όλους.

-----------------

Σ.Ζωγράφος