Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε καλά εσύ και αν είσαι περίπτωση. 3 μέρες σου κρατάει η μπαταρία? με ανοιχτό το bluetooth όλη μέρα?

δεν είναι οτι δεν σε πιστεύω αλλά μήπως έχεις και εσύ πυρετό?

Όταν τρέχω ένα πρόγραμμα φροντίζω, όταν τελειώσω με αυτό, από τον task manager να το κλείσω. Στην today screen έχω μόνο το phone dashboard και γενικά δεν τρέχει τίποτε στο υπόβαθρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα που ειμαι απυρετος 8α το ξαναδοκιμασω , ο βηχας δεν πιανεται ετσι δεν ειναι ?

περαν της πλακας μια καλη και φθηνη λυση ειναι και αυτη και το σκεφτομαι να το παραγγειλω :O

http://www.thepocketsolution.com/PSI-42766.html

Νομίζω ότι η καλύερη λύση είναι η παρακάτω. Είναι της proporta γνωστής εταιρείας,

Εχει μπαταρία 3400mAh και λέει ότι κάνεις 3-4 φωρτίσεις. Και 2 με 3 να κάνεις μια χαρά είναι.

http://www.proporta.com/F02/PPF02P05.php?t_id=2725&t_mode=des

και υπάρχει και ελλάδα

http://www.moderntalking.gr/index.php?target=products&product_id=30541

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

έλα ρε παιδιά υπερβάλλετε λίγο :D σιγά μην κουβαλάτε και τσάντα για να φορτίζεται το Kaiser.

http://cgi.ebay.com/TyTN-II-Gel-skin-skins-FREE-scrn-protection-tytnn-g2_W0QQitemZ230181630468QQihZ013QQcategoryZ3311QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• Administrators

Ευχάριστα νέα από τον helmi_c:

Kaiser AKU.0.7.0 Cooked ROM Clean+BigStorage Updated (16-oct-2007)

Newest Ported AKU.0.7.0 Kernel & OS

CE OS 5.2.1921 (Build 18521.0.7.0)

Available Storage after flash 156.20mb !!!!

Modpic.gif

κάτι μου βρωμάει σε αυτή τη ROM. παρα είναι καθαρή, και δεν μου εξηγεί ακριβώς με τι κόστος κέρδισε αυτό το χώρο. οκ να είναι καθαρό αλλά να μπορώ να το χρησιμοποιήσω κιόλας. αμα πρέπει να κάτσω να βάλω 30 cabs για να δουλέψει όπως θέλω.....

προτιμώ την rom του austin την οποία ελπίζω να καταφέρω να δοκιμάσω αύριο.

κάτι μου βρωμάει σε αυτή τη ROM. παρα είναι καθαρή, και δεν μου εξηγεί ακριβώς με τι κόστος κέρδισε αυτό το χώρο. οκ να είναι καθαρό αλλά να μπορώ να το χρησιμοποιήσω κιόλας. αμα πρέπει να κάτσω να βάλω 30 cabs για να δουλέψει όπως θέλω.....

προτιμώ την rom του austin την οποία ελπίζω να καταφέρω να δοκιμάσω αύριο.

οταν λενε clean αυτο ενοουνε θοδωρη ;)

αδεια και βαζεις οτι θελεις και την στηνεις οπως εσενα βολευει.ειναι η πιο αναζητησιμη λυση απο τους cookers μια καθαρη και αδεια ρομ.απο εκει και μετα κανεις ενα τηλ,αν ξερεις τι ζητας αναλογα με τις απαιτησεις σου, ιδανικο για τα μετρα σου χωρις περισσια σαβουρα μεσα που δεν προκειται ποτε να την χρησιμοποιησεις :!:

εκει ειναι και η μαγκια των developers και ο helmi δεν ειναι κανενας τυχαιος ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ευχάριστα νέα από τον helmi_c:

Kaiser AKU.0.7.0 Cooked ROM Clean+BigStorage Updated (16-oct-2007)

Newest Ported AKU.0.7.0 Kernel & OS

CE OS 5.2.1921 (Build 18521.0.7.0)

Available Storage after flash 156.20mb !!!!

την περναω τωρα :lol:

καιρος ηταν :rolleyes:την περιμενα πως και πως :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Νομίζω ότι η καλύερη λύση είναι η παρακάτω. Είναι της proporta γνωστής εταιρείας,

Εχει μπαταρία 3400mAh και λέει ότι κάνεις 3-4 φωρτίσεις. Και 2 με 3 να κάνεις μια χαρά είναι.

http://www.proporta.com/F02/PPF02P05.php?t_id=2725&t_mode=des

και υπάρχει και ελλάδα

http://www.moderntalking.gr/index.php?target=products&product_id=30541

το εχω δει αλλα σε σχεση τιμης αποδοσης, τα 9.5ε με δυνατοτητα 2-2.5 φορτισεις σε σχεση με τα 45ε με δυνατοτητα 3-4 φορτισεις ειναι δυσαναλογα της διαφορας της τιμης τους και για αυτο προτεινα την οικονομικοτερη :)

το εχω δει αλλα σε σχεση τιμης αποδοσης, τα 9.5ε με δυνατοτητα 2-2.5 φορτισεις σε σχεση με τα 45ε με δυνατοτητα 3-4 φορτισεις ειναι δυσαναλογα της διαφορας της τιμης τους και για αυτο προτεινα την οικονομικοτερη :)

Εδώ όμως έχεις και το κόστος των αλκαλικών μπαταριών. Οπότε μακροπρόθεσμα βγαίνει πιο ακριβά. Εκτός και εαν έχεις επαναφορτιζόμενες. Αλλά μετά πρέπει να κουβαλάς και φορτιστή για αυτές.

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Λύστε μου μια απορία γιατί κάτι δεν πάει καλά με τις συνδέσεις:

Όποτε δεν είχα ασύρματη σύνδεση συνδεόταν με τη vodafone για να πάρει email, καιρό κλπ δεδομένα αυτόματα... μόλις το πήρα χαμπάρι - ευτυχώς νωρίς - μπήκα στις ρυθμίσεις/συνδέσεις/για προχωρημένους/επιλέξτε δίκτυα, όπου έβγαλα τη vodafone και έβαλα My Work Network και στα δύο και για τα προγράμματα που συνδέονται αυτόματα στο internet αλλά και για τα προγράμματα που συνδέονται αυτόματα σε προσωπικό δίκτυο, χωρίς επεξεργασία ρυθμίσεων... παρόλα αυτά, μόλις συνδεθώ στο PC (που είναι συνέχεια στο internet) με το ActiveSync κατεβάζει δεδομένα... με ποια σύνδεση το κάνει αυτό; με του PC;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ όμως έχεις και το κόστος των αλκαλικών μπαταριών. Οπότε μακροπρόθεσμα βγαίνει πιο ακριβά. Εκτός και εαν έχεις επαναφορτιζόμενες. Αλλά μετά πρέπει να κουβαλάς και φορτιστή για αυτές.

φυσικα και μιλαμε για επαναφορτιζομενες:)

αλλα αν οντως βγαζουν 2 φορτισεις ολοκληρες πιστευω πως ειναι πολυ καλα .να μην τα θελουμε και ολα δικα μας :)

Καλημερα παιδια ,για του λογου το αληθες ,οπως και εχθες σε gsm ανοιχτο bt μονο που δεχτηκα μια εισερχομενη λιγων δευτερολεπτων κια χωρις πυρετο .

φυσικα και μιλαμε για επαναφορτιζομενες:)

αλλα αν οντως βγαζουν 2 φορτισεις ολοκληρες πιστευω πως ειναι πολυ καλα .να μην τα θελουμε και ολα δικα μας :)

Δεν έχεις και άδικο Δημήτρη. Στο κάτω κάτω δεν ειναι και κάτι που θα χρειαζόμαστε καθημερινά.

Εγώ το θέλω πιο πολύ για κάποιο ταξίδι. Καθημερινές δεν το χρειάζομαι. :)

Edit: Από την άλλη της proporta βγάζει κανονική έξοδο USB οπότε βάζεις ότι θέλεις επάνω. Ipod, DigiCam, εξωτερικό GPS κλπ.

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Καλησπερα.Να ξαναρωτησω αν υπαρχει τροπος να γινεται συγχρονισμος οταν συνδεεται το τηλ. με το activesync μονο χειροκινητα και να απενεργοποιηθει αυτη η γελοια συμπεριφορα του να κανει συγχρονισμο οταν το τηλ. ειναι συνδεδεμενο καθε 2-3 λεπτα απο μονο του..? Πολυ εκνευριστικο...:mad:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Καλησπέρα παίδες.Είμαι πρώην κάτοχος του 3600 και λέω πρώην γιατι χτές ύστερα απο μια επισοδιακή πτώση γρατζουνίστηκε όλο και απόκτησε και ενα μικρο βαθούλωμα στο προστατευτικό της οθόνης,παίρνω τηλ την HTC και μου λένε πως το προστατευτικό παει μαζί με την οθόνη..ρε παιδια λέω σοβαρολογείτε??!!:wacko:τα πλαστικα στοιχίζουν 80euro περίπου και η οθόνη 120 και εργασια 25.Πήρα ανάποδες και το χάρισα στο αδελφάκι μου και αυριο παραλαμβάνω και εγω το Τιτάνα ΙΙ :)

μάγκες επιτέλους παρέλαβα την μνήμη μου, και τώρα αρχίζει το Kaiser Rebuild :) πρωταγωνιστές .... εγώ.

σύντομα νέα για το guide που σας υποσχέθηκα. Θα είναι δύσκολη νύχτα

μάγκες επιτέλους παρέλαβα την μνήμη μου, και τώρα αρχίζει το Kaiser Rebuild :) πρωταγωνιστές .... εγώ.

σύντομα νέα για το guide που σας υποσχέθηκα. Θα είναι δύσκολη νύχτα

Αντε καλό κουράγιο...και καλή τύχη :p
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

Μήπως γνωρίζει κάποιος χρήστης κάτι σχετικά με τα προγενέστερα ερωτήματά μου:

1. Παραμετροποίηση των επαφών, να προσθέσω δλδ πεδία όπως 2ο κινητό κλπ... και

2. Σχετικά με τις αυτόματες συνδέσεις;

Επεξεργασία: Απάντηση στο ερώτημα 2 για όποιον το χρειαστεί...

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ παιδιά τελείωσα. έφτυσα αίμα βέβαια μέχρι να τα κάνω να λειτουργήσουν σωστά, αλλά τα αποτελέσματα μου κάνουν μια χαρα.

Μερικές πληροφορίες...

Storage: Program:

Total 156.20 Total 101.38

In Use 25.52 In Use 34.13

Free 127.68 Free 67.25

να σημειωθεί ότι όταν ήταν καθαρή μετά απο format η rom μου είχα 72mb ελεύθερα στο program και 145mb free στην storage.

έχω εγκαταστήσει ότι χρειάζεται για να είναι λειτουργικό το pda. και σε απάντησης μερικών εδώ μέσα (ναι ξέρετε ποιοι είστε :D) ΝΑΙ τα χρειάζομαι ότι εγκατέστησα.

ελπίζω σύντομα να σας δώσω και τη λίστα με το τι έβαλα και πως με κάποιες εικόνες.

Πληροφορία μπαταρίας....

Απο τις 2.30 μεχρι 9.30 η μπαταρία πήγε απο 96% που την άφησα στα 92% χωρίς να τρέχει Τίποτα. μόνο το τηλέφωνο (ούτε bluetooth ούτε wi-fi)

• Administrators
Akoma kai me to kainourgio Radio kai ti nea BigStorage ROM tou helmi_c me to new build, paramenei to yperboliko battery drain otan exoume anoixto bluetooth. :confused: Ti na ftaiei arage..:dizzy:

Modpic.gif

ο χοντρός ρε. θέλει να ανεβάσει το ΦΠΑ και τώρα και την κατανάλωση της μπαταρίας.!