Hetfield89 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Παιδια οσον αφορα την (προβληματικη κατα μερικους) ληψη 3g και HSDPA που αναφερθηκε μερικες σελιδες πριν, εχω να πω οτι εγω δεν παρατηρησα τιποτα τετοιο. Το κινητο μου βρισκεται συνεχεια σε λειτουργια 3g (απο οτι καταλαβα, στα ελληνικα δικτυα δεν εμφανιζεται η ενδειξη HSDPA παρολο που υποστηριζεται) και το σημα ειναι απο καλο εως πολυ καλο (λιγες φορες πεφτει στο μετριο). Μηπως εφταιγε τελικα η sim? Εμενα μολις σημερα μου ενεργοποιηθηκε το TIM Flexy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ωπα δηλαδη τι εννοεις? Οτι απλα το HSDPA δεν λειτουργει? Γιατι ομως? Μπορεις να μου δωσεις οδηγιες για το πως θα το ενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Αααα ok! Στειλε μου σε pm αν θες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 kalispera paidia.an mou epitrepete anaferw mia parathrhsh:douleyw to kinhto se cosmote kai voda.h voda vgazei to 3g+ [hsdpa] kai se katastash anamonhs,enw h cosmote mono kata thn perihghsh sto wap.anaferw ayta gia na vgalete kapoia symperasmata.eyxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 swsta!apla anaferthike oti einai apenergopoihmeno to eikonidio.nomizw den isxyei ayto.paizei rolo to diktyo pou anhkeis.sth voda kaneis videoklhsh se 3g+ me eikona mp4,sxedon 0 pixel!sthn cosmo isxyei to klasiko 3g me pixelakia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 katholou?eite milame gia cosmo eite gia voda?se poio diktyo anhkeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 katalava!ligo periergo omws einai na einai apenergopoihmeno to eikonidio.les kai htan peiragmeno to kinhto.ektos ki an to phres metaxeirismeno.anyway! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 xaxa!ok!ara symperasma?h unbranded syskeyh exei apenergopoihmeno to eikonidio hsdpa!twra pou emfanizetai to eikonidio ti exeis mesa,tim h cosmo?egw exw cosmo kai den to emfanizei se stand by.an valw voda tha to vgalei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Εγω εχω TIM και ουτε αυτη το εμφανιζει σε standby! Αλλωστε ποιος ο λογος να το εμφανισει? Οταν χρειαστει να κανει συνδεση hsdpa θα την κανει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 nai egw omws me voda eimai monima se diktyo hsdpa!den ektheiazw thn voda,pelaths cosmote eimai,alla exontas milhsei me thn eksyphrethsh pelatwn twn 2 etaireiwn ematha oti mono h voda yposthrizei to hsdpa sth videoklhsh kai oxi h cosmote.ayta!gia tim den xerw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 symphwnw me to teleytaio pou aneferes.den isxyristika kati allo.oxi me ta ypoloipa,omws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 kat arxas an htan thema seem editing tou thlefonou ap thn vodafone otan vazw thn karta ths cosmote pali tha evgaze to apathlo opws les 3g+.den to vgazei omws!den lew oti oi alloi exoun exoplismo zimbaboue,apla tha to yposthrixoun pisteyw syntoma ki elpizw,dhladh.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Για όσους ενδιαφέρονται για το V6,δεν νομίζω να έχει αναφερθεί, αλλά πρέπει να αναφέρω και μερικά αρνητικά του κινητού εδώ: το σοβαρότερο μειονέκτημα του κινητού φαίνεται να είναι η οθόνη του... καλή η ανάλυση και η φωτεινότητα, αλλά τα χρώματα είναι σαν ξεθωριασμένα... :mad: σε σύγκριση δίπλα-δίπλα με το V360 (με οθόνη με μικρότερη ανάλυση και μέγεθος!) η ίδια φωτογραφία στο V6 φαίνεται εντελώς ξεθωριασμένη... επίσης, η κάμερα θέλει πολύ σταθερό χέρι για να μην βγάλει θολή φωτογραφία... Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Δε συγκρίνεται η οθόνη του Maxx με το V360.Είναι απείρως καλύτερη η οθόνη του Maxx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Διευκρινισε βρε bomber21 οτι εννοεις οτι η οθονη του Maxx ειναι καλυτερη γιατι ειναι καπως αμφιλεγομενο ετσι οπως το εγραψες! :worry: Αφου το λεει ξεκαθαρα :p "...Είναι απείρως καλύτερη η οθόνη του Maxx..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Ελα βρε μην αρπαζεσαι :p :p Βεβαια εχω δει μονο το v6 απο κοντα οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη οσο αφορα τα χρωματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Δεν ξερω για το Γερμανικο V6 τι οθονη εχει ,αλλα το Κινεζικο Σαμσουνκ κατασκευη,ειναι οντως χαλια απο χρωματα και σε καμια περιπτωση δεν εχει απο τις καλυτερες οθονες της αγορας σε συγκριση V3XX Σιγκαπουρης (αριστο) και ιδιο Κινεζικο Τοσιμπα κατασκευης (ελαφρα χειροτερο απο Σιγκαπουρης) .Nομιζω και μερικα παλιοτερα V3i και V3X που ειχαν Σαρπ οθονη ηταν ακομα καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Φιλε μου αλλο η αναλυση αλλο τα χρωματα του V3i.Τα πολλα πιχελ δειχνουν οντως καλυτερα,αλλα σε λευκο φοντο οπως γραφεις ΣΜΣ,η διαφορα ειναι ουδετερη για συγκριση.Εδω η μουντοτητα σαν θολουρα του V6 και με ολες τις ρυθμισεις δεν φευγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Λοιπόν, επιμένω ότι όντως η οθόνη έχει ξεθωριασμένα χρώματα... Μιλάω για μια σύγκριση της ίδιας εικόνας, με ίδια φωτεινότητα (στο 3) και στα δυο κινητά δίπλα-δίπλα... Το είδαμε 3 (τρία) διαφορετικά άτομα και μεταξύ αυτών και ο φίλος μου και κάτοχος του V6 MAXX (made in china) ΟΛΟΙ συμφωνήσαμε ότι τα χρώματα ήταν χάλια, σαν παλιά ξεπλυμένα ρούχα στο πλυντήριο :mad: σε σύγκριση με το V360 !! Tώρα το εάν έπεσα σε ελαττωματική οθόνη, δεν το ξέρω, αλλά εάν βρω και άλλο V6, θα κάνω την ίδια σύγκριση !! Δεν θέλω να μειώσω το κινητό (που μ' αρέσει σ' όλους τους άλλους τομείς!) αλλά δεν θα βγούμε και στραβοί 3 άτομα :rolleyes: Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Ρε παιδια υπαρχει καπου η ρυθμιση για να λειτουργει το κινητο μονο σε 2ης γενιας δικτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Ρε παιδια υπαρχει καπου η ρυθμιση για να λειτουργει το κινητο μονο σε 2ης γενιας δικτυο? Στις ρυθμίσεις δικτύου => Ζώνη, επιλέγεις Ευρώπη-Ασία. Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Στις ρυθμίσεις δικτύου => Ζώνη, επιλέγεις Ευρώπη-Ασία. Σωστος!!!απο την βιασυνη μου δεν εβλεπα τα απο κατω εικονιδια στις ρυθμίσεις:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Υπάρχει κάπου το vf firmware με ελληνική γλώσσα για το v6 έχω φάει το κόσμο και δεν το βρήκα πουθενά:( Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Και δεν νομιζω να το βρεις, καθως οι περισσοτεροι κοιτανε να το ξεφορτωθουνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts