ddr2 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Διάβασα όλο το θέμα αλλά κανείς δεν αναφέρεται αν συνεργάζεται τελικά ,με το outlook. Ξέρει κανεις????? Αν κάνει και αύτο θα αποχαιρετήσω μετά από χρόνια το 6210 :D Με άριστο τρόπο μάλιστα. Είτε με καλώδιο είτε μέ bt. Μέχρι και αντίγραφα ασφαλείας των επαφών και του ημερολογίου του κινητού σου μπορείς να κρατάς στο pc Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Με άριστο τρόπο μάλιστα. Είτε με καλώδιο είτε μέ bt. Μέχρι και αντίγραφα ασφαλείας των επαφών και του ημερολογίου του κινητού σου μπορείς να κρατάς στο pc thx ddr2, αν και μετά από 6 7 χρόνια είναι δύσκολο να αφήνεις έναν καλό φίλο πού έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω, τι να κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 kalispera guys! endiaferomai na agorasw afto to kinito:) kapies info :) 1)sto plaisio eida kanei 319.Iparxei pouthena xamiloteri timi?an nai pou? 2)perimenoume kapio kainourgio modelo-adikatastati tou? 3)apo efkolia xrisis ti leei?dn ksanaeixa pote motorola kinito,tha mou einai efkolo na to sinithisw?(eimai xristis nokia 6280) 4)skeftomai na to parw to pasxa.Se ekini tin periodo tha exei kikloforisei kapio paromoio kinito sta idia lefta? efxaristw ek twn proterwn:) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 kalispera guys! endiaferomai na agorasw afto to kinito:) kapies info :) 1)sto plaisio eida kanei 319.Iparxei pouthena xamiloteri timi?an nai pou? 2)perimenoume kapio kainourgio modelo-adikatastati tou? 3)apo efkolia xrisis ti leei?dn ksanaeixa pote motorola kinito,tha mou einai efkolo na to sinithisw?(eimai xristis nokia 6280) 4)skeftomai na to parw to pasxa.Se ekini tin periodo tha exei kikloforisei kapio paromoio kinito sta idia lefta? efxaristw ek twn proterwn:) 1.Δεν έχω δεί φτηνότερα.Και το 319 είναι μέσω Internet φαντάζομαι γιατί είναι έτσι και αλλιώς χαμηλή τιμή. 2.Από τα μοντέλα που ανακοίνωσε η moto κανένα δεν αντικαθιστά το v3xx 3.Στην αρχή θα σε δυσκολέψει λίγο το iTAP(το αντίστοιχο του t9)αλλά μόλις το μάθεις θα γράφεις πολύ γρήγορα. Κανένα άλλο πρόβλημα δεν είχα. 4.Εξαρτάται τι εννοείς παρόμοιο.Με hsdpa?(δηλ.3,5G?)Μάλλον όχι. Slim, μεταλλικό κινητό?Πιθανόν.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 slim,metaliko kinito enousa:) thanx gia tin grigori apadisi! apo aftonomia pws paei? episis pia einai ta kiriotera provlimata tou kinitou? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Τελικα σημερα αφησα το τηλ στο κεντρο motorola. Μου ειπαν τη Δευτερα το απογευμα θα ειναι ετοιμο. Για να δουμε τι θα γινει τελικα... Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Μία ερώτηση: Η motorola έχει υπηρεσία update software μέσω internet, η οποία όμως δεν υποστηρίζει όλα τα μοντέλα και όλες τις χώρες. Για το v3xx ας πούμε, υπάρχει αναβάθμιση αλλα Γαλικά! Άν περάσουμε το software της Γαλίας και μετά βάλουμε language pack ελληνικό; (είπα βλακεία;:O ) Έτσι δεν θα έχουμε και το ρίσκο του flashαρίσματος μέσω RDS...! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 slim,metaliko kinito enousa:) thanx gia tin grigori apadisi! apo aftonomia pws paei? episis pia einai ta kiriotera provlimata tou kinitou? Με αρκετή χρήση 3 ημέρες ανοιχτό και το βράδυ. Χωρίς 3G όμως μπορεί να βγάλει και 4.Γενικά πολύ καλή αυτονομία. Το λογισμικό του κινητού δεν έχει κανένα πρόβλημα.Είναι πολύ γρήγορό, χωρίς bugs και κολλήματα. Παρά το ελάχιστο πάχος η κατασκευή είναι καλή, το πορτάκι κλειστό έχει λίγο τζόγο, αλλά λίγο.Ούτε τριγμούς, ούτε τίποτα άλλο. Δεν χειροτερεύει με τον καιρό σίγουρα(το έχω σχεδόν 2μιση μήνες).Είναι η κατασκευή του έτσι.Όταν είναι ανοιχτό είναι πάρα πολύ σταθερό. Γενικά δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό ή κάτι που να προβληματίζει στο κινητό.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πάντως ρε παιδιά εγώ απο την μπαταρία του v3xx δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος.:worry: Κρατάει το πολύ 3 ημέρες (βράδυ κλειστό). Και με χρήση θα έλεγα ελάχιστη. Έχω κάνει 3-4 πλήρης φορτίσεις περίπου απο τότε που το πήρα. Η αλήθεια είναι οτι το συνδέω αρκετά στο PC οπότε βάλε βγάλε, δεν γίνονται και οι καλύτερες φορτίσεις... Αυτό όμως που με εκνευρίζει είναι οτι το κινητό δεν δείχνει να "καταλαβαίνει" και καλά την ενέργεια της μπαταρίας. Τί εννοώ. Άλλες φορές με κίτρινο κραταει 5-6 ώρες μέχρι να γίνει κόκκινο (και με κάποιο τηλεφώνημα ενδιάμεσα). Στην συνέχεια με κόκκινο κρατάει άλλες 2-3 ώρες. Και άλλες φορές παει απο κίντρινο σε κόκκινο σε 1 ώρα και κλείνει κιόλας! Λέτε να μην έχει "στρώσει" ακόμη η μπαταρία; Λέτε να φταίει οτι την ταράζω λίγω με τις συνδέσεις usb; Είναι το μοναδικό μου "πρόβλημα" με το τηλέφωνο... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πάντως ρε παιδιά εγώ απο την μπαταρία του v3xx δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος.:worry: Κρατάει το πολύ 3 ημέρες (βράδυ κλειστό). Και με χρήση θα έλεγα ελάχιστη. Έχω κάνει 3-4 πλήρης φορτίσεις περίπου απο τότε που το πήρα. Η αλήθεια είναι οτι το συνδέω αρκετά στο PC οπότε βάλε βγάλε, δεν γίνονται και οι καλύτερες φορτίσεις... Αυτό όμως που με εκνευρίζει είναι οτι το κινητό δεν δείχνει να "καταλαβαίνει" και καλά την ενέργεια της μπαταρίας. Τί εννοώ. Άλλες φορές με κίτρινο κραταει 5-6 ώρες μέχρι να γίνει κόκκινο (και με κάποιο τηλεφώνημα ενδιάμεσα). Στην συνέχεια με κόκκινο κρατάει άλλες 2-3 ώρες. Και άλλες φορές παει απο κίντρινο σε κόκκινο σε 1 ώρα και κλείνει κιόλας! Λέτε να μην έχει "στρώσει" ακόμη η μπαταρία; Λέτε να φταίει οτι την ταράζω λίγω με τις συνδέσεις usb; Είναι το μοναδικό μου "πρόβλημα" με το τηλέφωνο... Σοβαρά?:worry: Μάλλον δεν έχει στρώσει ακόμα... Ε, και εσύ, του έχεις αλλάξει τα φώτα με τη usb.Μετά τις πρώτες φορτίσεις αυτά!!!:mad::p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Λέτε να θέλει στρώσιμο; Πάντως είναι το πρώτο τηλέφωνο το οποίο μου κάνει κόλπα η μπαταρία. Απο το PF768 που είχα δεν "έστρωσα" ποτέ μπαταρία! Οπότε δεν πιστεύω οτι θα έχει και μεγάλη διαφορά το "στρώσιμο". Είδωμεν... Την τροφοδοσία bluetooth την έχετε στο ναι ή στο όχι; Λέτε να παίζει ρόλο;:confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Μία ερώτηση: Η motorola έχει υπηρεσία update software μέσω internet, η οποία όμως δεν υποστηρίζει όλα τα μοντέλα και όλες τις χώρες. Για το v3xx ας πούμε, υπάρχει αναβάθμιση αλλα Γαλικά! Άν περάσουμε το software της Γαλίας και μετά βάλουμε language pack ελληνικό; (είπα βλακεία;:O ) Έτσι δεν θα έχουμε και το ρίσκο του flashαρίσματος μέσω RDS...! Θα μπορούσε να δουλέψει αυτό.Λογικό ακούγεται. Αλλα γιατί θές να κάνεις αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Απλά το ανέφερα.:rolleyes: Κάθε αναβάθμιση υποτίθεται οτι βγαίνει για να διορθώσει κάποιο bug προηγούμενης έκδοσης. Κάποτε θα βγεί και για το v3xx. Τότε, αντί να ρισκάρουμε με το RDS γιατί να μην αναβαθμίσουμε το moto μας ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ; Πότε πιστεύεται οτι θα υποστηρίζεται αυτή η υπηρεσία στην Ελλάδα; Υ.Γ Και κάτι άσχετο: Πώς περνάω java στο v3xx; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Αυτό όμως που με εκνευρίζει είναι οτι το κινητό δεν δείχνει να "καταλαβαίνει" και καλά την ενέργεια της μπαταρίας. Τί εννοώ. Άλλες φορές με κίτρινο κραταει 5-6 ώρες μέχρι να γίνει κόκκινο (και με κάποιο τηλεφώνημα ενδιάμεσα). Στην συνέχεια με κόκκινο κρατάει άλλες 2-3 ώρες. Και άλλες φορές παει απο κίντρινο σε κόκκινο σε 1 ώρα και κλείνει κιόλας! Kι εμενα το εκανε. Δε νομιζω οτι ειναι θεμα στρωσιματος, αφου εγω το ειχα στρωσει κανονικοτατα, με 2-3 πληρεις κυκλους φορτησης. Απο ο,τι μου ειπαν, στο τηλ μου θα κρατησουν το εξωτερικο περιβλημα, αλλα θα αλλαξουν «μητρικη». Σαν καινουριο θα ειναι μετα :D Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Και εσένα το έκανε... δηλαδή δεν το κάνει τώρα; ή τελος πάντων δεν το έκανε πρίν το στείλεις στον τάφο;:lol: Θα διορθωθεί η κατάσταση ή θα πάμε έτσι; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ; Υ.Γ Και κάτι άσχετο: Πώς περνάω java στο v3xx; Πετάς τα jar στην κάρτα μνήμης και μετά πας στο μενού Java και πατάς ''εγκατάσταση νέου''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Και εσένα το έκανε... δηλαδή δεν το κάνει τώρα; ή τελος πάντων δεν το έκανε πρίν το στείλεις στον τάφο;:lol: Θα διορθωθεί η κατάσταση ή θα πάμε έτσι; Τις τελευταιες μερες δεν ειχα παρατηρησει, αλλα μεχρι 1-2 εβδομαδες πριν το εκανε (το κινητο το εχω συνολικα 2 μηνες). Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πάντως lordarthas έκανες κάποιο βασικό λάθος στο πέρασμα του skin.Δε δικαιολογείται αυτό που σου συνέβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πιθανον bomber21... Εκανα extract το .hs και περασα ολα τα αρχεια στο a/mobile/skins/Folder_me_to_onoma_tou_skin (iPhone). Το πιο περιεργο ειναι οτι την πρωτη φορα που ετρεξα το skin και κολλησε το τηλ δουλεψε χωρις προβλημα βγαζοντας του την μπαταρια. Με τη δευτερη προσπαθεια, πεθανε!!! Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πιθανον bomber21... Εκανα extract το .hs και περασα ολα τα αρχεια στο a/mobile/skins/Folder_me_to_onoma_tou_skin (iPhone). Το πιο περιεργο ειναι οτι την πρωτη φορα που ετρεξα το skin και κολλησε το τηλ δουλεψε χωρις προβλημα βγαζοντας του την μπαταρια. Με τη δευτερη προσπαθεια, πεθανε!!! ίσως έπρεπε να το ψάξεις περισσότερο πριν το επιχειρήσεις. Τέλοσπαντων,ότι έγινε έγινε. Έχουν αρχίσει και βγαίνουν καινούρια mods για το XX.Θα τα βρείτε στα γνωστά sites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ίσως έπρεπε να το ψάξεις περισσότερο πριν το επιχειρήσεις. Mπορει να εχεις δικιο... Ισως επρεπε να το περασω οπως ηταν hs και να τελειωνε η υποθεση. Ηθελα κι εγω να αποφυγω το flash!!! Παντως οταν θα το ξαναπαρω, θα κανω debranding, το seem edit για το unicode και δε με βλεπω για περισσοτερες «μαγκιες» :) Στα γνωστα ιταλικα sites δεν εχω βρει και τιποτα φοβερο που να εγγυαται τα «πειραγματα», ή κανω λαθος; Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Πάντως ρε παιδιά εγώ απο την μπαταρία του v3xx δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος.:worry: Κρατάει το πολύ 3 ημέρες (βράδυ κλειστό). Και με χρήση θα έλεγα ελάχιστη. Έχω κάνει 3-4 πλήρης φορτίσεις περίπου απο τότε που το πήρα. Η αλήθεια είναι οτι το συνδέω αρκετά στο PC οπότε βάλε βγάλε, δεν γίνονται και οι καλύτερες φορτίσεις... Αυτό όμως που με εκνευρίζει είναι οτι το κινητό δεν δείχνει να "καταλαβαίνει" και καλά την ενέργεια της μπαταρίας. Τί εννοώ. Άλλες φορές με κίτρινο κραταει 5-6 ώρες μέχρι να γίνει κόκκινο (και με κάποιο τηλεφώνημα ενδιάμεσα). Στην συνέχεια με κόκκινο κρατάει άλλες 2-3 ώρες. Και άλλες φορές παει απο κίντρινο σε κόκκινο σε 1 ώρα και κλείνει κιόλας! Γενικά, έχε υπόψη ότι με το που θα πέσει η μπαταρία στις 2 γραμμές έχεις περίπου μια μέρα μπροστά σου, αντε μιάμιση, ανάλογα με τη χρήση Αν δεν ζορίσεις πολύ το κινητό από τη μια γραμμή θα αργήσει να πέσει στην καμία(το γνωστό χαμήλ. μπατάρ.:p ) αλλά στην περίπτωση αυτή, από τη στιγμή που θα έχει μείνει χωρίς μπάρες το εικονίδιο, θα τελειώσει γρήγορα η μπαταρία σου. Αν όμως, λόγω ενός μεγάλου τηλεφωνήματος κλπ πέσει γρήγορα από τη μια μπάρα στην καμία, τότε θα μείνει εκεί και 7-8 ώρες με χρήση, μέχρι να τελειώσει. Γενικά ο μετρητής μπαταρίας δεν είναι και πολύ ακριβής, αλλά να σου πώ την αλήθεια έχω δεί και πολύ χειρότερους... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Χτες αγόρασα το V3xx, σε vodafone live. Με καμία δύναμη δεν δεχόταν να στειλει mms ή data.Μετα από πολύ ψάξιμο ανακάλυψα ότι οι αντίστοιχες ρυθμίσεις ήταν όλες μηδενικές. Στο cs της voda Μου είπαν να διαλέξω κανα 2 φορές το voda mms να κλείσω το κινητό και να το ανοίξω ξανά. Όντως την δεύτετη φορά έδειξε με το ξεκίνημα οτί κάτι κατέβαζε και μετά ώς δια μαγείας δούλευαν όλα. Από ότι κατάλαβα με το που συνδέεται πρώτη φορα στο δίκτυο μια συσκευή, κατεβάζει κάποια δεδομένα χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Από ότι κατάλαβα με το που συνδέεται πρώτη φορα στο δίκτυο μια συσκευή, κατεβάζει κάποια δεδομένα χρήσης. Άλλες συσκευές τα έχουν ήδη περασμένα μέσα. Ανάλογα το μοντέλο πάει μάλλον. Όπως και να έχει, καλορίζικό:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Όπως και να έχει, καλορίζικό:) thx ddr2 Καλό φαίνεται και με βόλεψε αμέσως. Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω είναι που δείχνει τις φωτο χύμα. Παράξενο ακούγεται αλλα τεραααααααστιο πρόβλημα. Άντε τώρα να κρυβεις το κινητό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts