grigoris_a Δημοσιεύτηκε December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2006 Οδηγίες 1.Αφού εγκαταστήσουμε το Hikeyboard αντιγράφουμε τα αρχεία Greek.lang,SMS.lang,UK.lang στο φάκελο Sip/Languages 2.Αντικαθιστούμε και τους φακέλους US_Portrait_Blue,US_Landscape_Blue στο FKB/Skins Τα απαραίτητα αρχεία μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ. Το ΗIKEYBOARD.RAR ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE TΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ http://www.ppclink.com/?ppclink=product&do=view&id=45 Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Kαλά έκανες και άνοιξες νέο θέμα γιατί είναι πραγματικά πολύ καλό και χρήσιμο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ευχαριστώ πολύ τέλειο Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 ...Τα απαραίτητα αρχεία μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ... Γρηγόρη, "Sorry, this file is no longer available. It may have been deleted by the uploader, or has expired." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Μόνο τα αρχεία γιά τα Ελληνικά εδώ http://rapidshare.com/files/12215429/hikeyboard_greek.rar.html :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Το ανέβασα πάλι εδώ http://www.filefactory.com/file/166869/ Μήπως κάποιος απο τους mods θα μπορούσε να το βαλει στην download area διοτι μετά από λίγο καιρό πάλι θα σβηστεί από το filefactory. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Τα έχω βάλει σε δικό μου server, μαζί με ολα σχεδόν που έχουν βγει κατά καιρούς και για άλλα πληκτρολόγια, εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. February 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Μπράβο φίλε.Πολύ καλή δουλεία που τα συγκέντρωσες όλα μαζί.Να γίνει και sticky ώστε όσοι ρωτάνε για πληκτρολόγια να ξέρουν που να τα βρούν.Και πάλι μπράβο Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνει sticky αλλά από ότι φαίνεται χαμπάρι δεν έχουν πάρει οι mods... thanks πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Όταν είμαστε σε FullScreen δεν έχει επιλογή να αλλάζουμε μεταξύ των γλωσσών όπως στο spb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myster Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Επειδη εχω μπερδευτει λιγο ... Σε FullScreen το Keyboard που εμφανιζει ειναι με Ελληνικα "μικρα" γραμματα μονο και δεν αλλαζει σε Κεφαλαια με το Caps On Μπορουμε να εχουμε τη δυνατοτητα να εμφανιζεται πληκτρολογιο με Κεφαλαια μονο ?? ( αντιστοιχο με αυτο της VGA αναλυσης ) Δοκιμασα να κανω resize το Skin της VGA αναλυσης σε QVGA και να αντικαταστησω τα αρχεια αλλα δεν δουλεψε .... καποια λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Επειδη εχω μπερδευτει λιγο ... Σε FullScreen το Keyboard που εμφανιζει ειναι με Ελληνικα "μικρα" γραμματα μονο και δεν αλλαζει σε Κεφαλαια με το Caps On Μπορουμε να εχουμε τη δυνατοτητα να εμφανιζεται πληκτρολογιο με Κεφαλαια μονο ?? ( αντιστοιχο με αυτο της VGA αναλυσης ) Δοκιμασα να κανω resize το Skin της VGA αναλυσης σε QVGA και να αντικαταστησω τα αρχεια αλλα δεν δουλεψε .... καποια λυση ? Mπηκα στο θεμα για να θεσω αυτο ακριβως το ερωτημα και ειδα πως τελευτια ερωτηση ηταν ακριβως αυτη αλλα εμεινε αναπαντητη. Ξερει κανενα παλικαρι αν μπορουμε στο full screen να εχουμε κεφαλαια γραμματα? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aterzakis Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 οταν το κάνω full screen και γράφω, μετά που πάω να το ελαχιστοποιήσω για να εισαχθεί το κείμενο , μου λέει ότι the program has expired και δεν το εισάγει.τί πρέπει να κάνω.. και μήπως ξέρεις αν και πως μπορούν να μπουν ελληνικα στο Blimkeys? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spider Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Καλημέρα, Έβαλα τα αρχεία όπως περιγράφετε, αλλά ακόμα δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στις επαφές με Ελληνικά. Τι κάνω?? pls help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoKo Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Καλημέρα, Έβαλα τα αρχεία όπως περιγράφετε, αλλά ακόμα δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στις επαφές με Ελληνικά. Τι κάνω?? pls help Και εμένα μου συνέβη αυτό την πρώτη φορά, αλλά με ένα soft reset φαίνεται να έστρωσε... Καλή χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Εκτός από τα κεφαλαία δεν μπορούσα να βάλω τόνους όταν χρησιμοποιούσα το full screen keayboard...αυτό δεν λύνεται, ε? :confused: Κρίμα να έχει τέτοια κολλήματα γιατί είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (σε σχέση με Resco και SPB). Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts