killing_you2 Δημοσιεύτηκε December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 14, 2003 Wirelessly posted (Skipse k'erxomai!!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Poli tha ithela na mathw symptwseis pou sas exoun symbei! Exw akousei teleiws trela pragmata entelws apisteuta! Telika o kosmos einai ontos poli mikros!! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Wirelessly posted (Nyo_One Siemens SX1: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Pirgos tou Eifel prin ena xrono pasxa...Eidame ton sugkatoiko tou father mou ap'to pandepistimio pou eixe paei k autos ekei gia taxidi...Mikros o kosmos e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 πολλες φορες θελω να στειλω μηνυμα σε καποιον ή καποια και την ιδια στιγμη λαμβανω μηνυμα απο το ιδιο προσωπο...... :blink: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy (15th December 2003, 16:56 ) πολλες φορες θελω να στειλω μηνυμα σε καποιον ή καποια και την ιδια στιγμη λαμβανω μηνυμα απο το ιδιο προσωπο...... :blink: Κάθε άλλο παρά σύμπτωση είναι.... :) Με συνδιασμό της κοσμικής ενέργειας, και της θέλησης σου, να μιλήσεις με το συγκεκριμένο άτομο, η επιθυμία σου πραγματοποιήτε. Απλό είναι. "Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ" Μιλάω εντελώς σοβαρά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Πριν λίγες μέρες έλυνα κάτι ασκήσεις στα Μαθηματικά στο σαλόνι του σπιτιού μου αλλά έκανα συνέχεια λάθη και δυσκολευόμουν. Νευριάζω και λέω στη μαμά μου "Μα καλά γιατί να μη μπορώ να τα λύσω; ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!" τότε ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ακούγεται από την τηλεόραση που έπαιζε ένα θέατρο ένας ηθοποιός να φωνάζει "ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΣ!!!!!". Καταξεράθηκα στο γέλιο κι εγώ και η μαμά μου. Απίστευτη σύμπτωση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Μμμμ...Λοιπόν πριν πολλλαααά χρόνια ο αδερφός μου (μεγαλύτερος 7 χρόνια) έβλεπε στην TV μια ταινία με δρακουλοβάμπυρους. Σε κάποια φάση λοιπόν πάει να δαγκάσει ο δρακουλοβάμπυρος το θύμα του, ζουμάρει ο φακός στην φάση...η σχετική μουσική υπόκρουση στο φουλ και εκείνη ακριβώς την στιγμή ...γίνεται σεισμός (ευτυχώς όχι πολύ δυνατός!)!!!! :blink: :p Χε,χε! Περιτό να πω ότι ο αδερφός μου χέστηκε! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Είχαμε πάει στην Παναγία Σουμελά,και λέω έ ρε να δούμε κανα διάσημο πρόσωπο!και λίγα μέτρα μακριά,ο Πύρρος Δήμας με την οικογενειά του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Χθες συνάντησα έναν φίλο μου που είχα να δω 10 χρόνια και λίγα λεπτά πριν τον είχα σκεφτεί... το τρελό είναι ότι και αυτός μου είπε το ίδιο!!! :blink: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 5 ΛΕΠΤΑ!!!!!!!!!!! Ο κολλητός μου, πάνω στη κουβέντα μου ρίχνει μια μούτζα :wacko: Και τη στιγμή εκείνη, γίνεται μια μεγάλη βύθιση του ρεύματος Χιχιχιχιχι :devil: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (15 Δεκ. 2003 , 19:51) Κάθε άλλο παρά σύμπτωση είναι.... :) Με συνδιασμό της κοσμικής ενέργειας, και της θέλησης σου, να μιλήσεις με το συγκεκριμένο άτομο, η επιθυμία σου πραγματοποιήτε. Απλό είναι. "Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ" Μιλάω εντελώς σοβαρά.... Συμφωνώ και επαφξάνω και μου έχει τύχει πολλές φορές. Και αυτό που μου συμβαίνει εμένα και σε ένα-δυο κολλητούς μου είναι να καταλαβαινόμαστε χωρίς να λέμε τίποτα. Να συνενοούμαστε μόνο με τα μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Με χώρισε λέγοντας μου ότι έφυγε διακοπές για να δει αν θα της λείψω, το ίδιο βράδυ την πέτυχα σ’ένα μπαράκι!!! Αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη… Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovoul23 (20 Αύγ. 2004 , 09:52) Με χώρισε λέγοντας μου ότι έφυγε διακοπές για να δει αν θα της λείψω, το ίδιο βράδυ την πέτυχα σ’ένα μπαράκι!!! Αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη… Πω πω νίλα!!! :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 1η σύμπτωση: Μπαίνω στο Yahoo Chat αρκετά χρόνια κι έχω γνωριστεί με πολύ κόσμο κάθε ηλικίας (μιλάμε για Έλληνες πάντα), ενώ κάποιους από αυτούς τους έχω γνωρίσει από κοντά. Με αφορμή ένα περιστατικό στο room, πιάνω κουβεντα σε pm με κάποιον (τον οποίο τον έχω γνωρίσει κι από κοντά κλπ) κι όπως μιλούσαμε ήρθε έτσι η κουβέντα και συνειδητοποίησα ότι είναι παλιός συμμαθητής της μητέρας μου! Το ότι σκάσαμε από τα γέλια εξυπακούεται. Φυσικά, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάρει τη μάνα μου να της πει ότι κάνει chat με το γιό της! 2η σύμπτωση: Συνέβη μόλις χτες. Δυό φίλοι μου πιάνουν κουβέντα με μια άγνωστη κοπέλα (πολύ όμορφη) σε μια καφετέρια, ενώ εγώ με τον τέταρτο της παρέας μιλάμε στη σερβιτόρα του καταστήματος που είναι φίλη μας και δεν προσέχω τι γίνεται. Κάποια στιγμή γυρίζω προς τα εκεί και βλέποντας το σκηνικό σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι γνωστή τους. Τότε αυτή με βλέπει και ρωτάει τα παιδιά "Στην παρέα σας είναι το παιδί?", λένε αυτοί "Ναι" και αρχίζει να μου μιλάει, να μου λέει πως με ξέρει, ότι έχει έρθει σπίτι μου με μια συμφοιτήτριά μου κλπ. Κόκκαλο εγώ, ούτε το όνομά της δε θυμόμουν! Τελικά μετά από ώρα κατάλαβα όχι μόνο ποια είναι αλλά και το ότι μένει στην απέναντι πολυκατοικία από μένα (μιλάμε πάντα για Κοζάνη) και κανονίσαμε να βγούμε για καφεδάκι. Περιττό να πω ότι οι άλλοι δύο με έβριζαν επί ένα μισάωρο μετά! Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Μεσα στις τελευταιες 5 ημερες μου εχουν κανει αναπαντητη στο κινητο ΟΛΕΣ οι πρωην μου!! Για να ειμαι απολυτα ειληκρινης ολες εκτος απο μια αλλα που θα παει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Kai egw kati paromoio....oxi anapantites....alla oles oi prwin mou apo thn 2a gumnasiou kai meta (twra eimai 21)...tis exw dei mprosta mou tuxaia kai ta exoume pei...kai ola auta mesa se 2 bdomades. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Με συνδιασμό της κοσμικής ενέργειας, και της θέλησης σου, να μιλήσεις με το συγκεκριμένο άτομο, η επιθυμία σου πραγματοποιήτε. Απλό είναι. "Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ" doesn't work, δυστυχως βεβαια, εκτος βεβαια αν εσεις βρηκατε τροπο να manipulate την κοσμικη ενεργεια (what ever that is) sorry guys, η θεληση δεν ειναι αρκετη Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 1 istoria: Imoun stin mukono me ton mikrotero aderfo mou, k ekei pou pigainame spiti vlepoume duo polu kales gomenes ston dromo... stamatame k tis gnwrizoume...telika to vradu tha vgoume k mathainoume pws i mia tha einai sumfititria tou aderfou mou sto panepistimio pou tha pane fetos stin agglia....!!!!! 2: stin ameriki pou spoudaza itan mia sumfititria mou apo brazil, afti eixe enan aderfo pou itan kaliteros filos me enan braziliano pou eixe gnwrisei stin ispania k kina o aderfos mou se kati agwnes istioploias k itan poloi kaloi filoi...!! :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Ήταν 23 Μαρτίου 2002 και ήμουν με μια πρώην μου (τότε νυν μου :p). Το τραγούδι της σχέσης μας ( :happy: ) ήταν το Hunter της Dido, είχαμε πάει στο Φάληρο και περπατάγαμε στο λιμάνι και λέμε να ανέβουμε σε ένα κότερο. Διαλέγουμε ένα επιβλητικό κότερο από μακριά, πλησιάζουμε και λεγόταν Hunter... :) Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 πριν ένα χρόνο μετά το Πάσχα.... ανέβηκα Κιλκίς και πήγα και μια βόλτα θεσ/κη... ήταν να πάμε για καφέ με έναν φίλο και μου λέει " δεν πάμε μέχρι τον ναυτικό όμιλο να κάνω μια δουλίτσα και να φύγουμε"? κανένα πρόβλημα του λέω με το που πάμε και περνάμε τον δρόμο για να κατεβούμε κάτω ...τσουπ περνάει ένα αυτοκίνητο και μέσα ήταν ένας νεαρός ( κουκλί :p :rolleyes: ) που είχα εξυπηρετήσει στην δουλειά πριν 1 εβδομάδα και πάθαμε και οι 2 πλάκα το πως έτυχε και συναντηθήκαμε :blink: είχαμε και οι 2 ένα ύφος..."ε αποκλείεται" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (20 Αύγ. 2004 , 14:42) Kai egw kati paromoio....oxi anapantites....alla oles oi prwin mou apo thn 2a gumnasiou kai meta (twra eimai 21)...tis exw dei mprosta mou tuxaia kai ta exoume pei...kai ola auta mesa se 2 bdomades. E oxi pia!!....shmera eida alles 2 prwin (kata kapoio tropo)...ta prwta duo paidika amore kai prwta mou filia....1h kai 2a dimotikou! Sthn arxh kati mou 8umizan kai piga kai tis rwtisa kai ontos autes htan kai einai akoma kolites! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 στο Ολυμπιακο Κεντρο Εφοδιασμου ετυχε αυτην την εβδομαδα να συνατησω δυο παλιοιυς συμμαθητες απο την Νοτια Αφρικη , και τυχαινει να κανουμε την ιδια δουλεια Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Πριν 1 μηνα βγαζω εισιτηρια μεταξυ αλλων και για το Καραισκακη στις 17/8 και για το ΣΕΦ στις 19/8.Παω Καραισκακη στις 17 μαζι με την παρεα μου και γνωριζομαστε με ενα παλικαρι (γαβρος :p ) που καθεται ακριβως στην διπλανη απο μενα θεση. Στις 19 παω ΣΕΦ και τον βρισκω τον ιδιο μπροστα μου στην αμεσως επομενη σειρα.. :wacko: :blink: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Me ton filo KCB milagame gia threat gia tin vodafone kai gia diarkeias kai brethikame na eimaste idia thyra idio tmhma diaforetiki gia ligo seira....... Ta diarkeias ta esteila i EPO tyxaia ;) anafora sto game tis elladas me tin Tourkia tin prosexh Tetarti !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johny-B (16 Δεκ. 2003 , 16:15) Μμμμ...Λοιπόν πριν πολλλαααά χρόνια ο αδερφός μου (μεγαλύτερος 7 χρόνια) έβλεπε στην TV μια ταινία με δρακουλοβάμπυρους. Σε κάποια φάση λοιπόν πάει να δαγκάσει ο δρακουλοβάμπυρος το θύμα του, ζουμάρει ο φακός στην φάση...η σχετική μουσική υπόκρουση στο φουλ και εκείνη ακριβώς την στιγμή ...γίνεται σεισμός (ευτυχώς όχι πολύ δυνατός!)!!!! :blink: :p Χε,χε! Περιτό να πω ότι ο αδερφός μου χέστηκε! :alien: Johny-B, πως επικοινωνούμε έτσι, βρε παιδί μου!! ;) Κάτι παρόμοιο, λοιπόν που μου συνέβη: Κάνω μάθημα και βάζω τη μαθήτρια μου να διαβάσει το κείμενο στα Αγγλικά..."At 5.46 a.m. on January 17, 1995, a ferocious earthquake measuring 6.9 on the Richter scale ripped through the heart of Kobe, Japan. The tremor lasted less than a minute." Δεν προλαβαίνει η κοπελιά να τελειώσει την πρόταση και γίνεται ένας σεισμούλης μούρλια!! Κοιταζόμαστε, κοιτάμε το βιβλίο, ξανακοιταζόμαστε και μετά πάμε κάτω από τις κάσες από τις πόρτες (ιδιαίτερο ήταν το μάθημα σε σπίτι)!! :p Αυτό δεν ήταν βιβλίο!! Ήταν το Jumanji!! :p Έλα όμως που είναι καλό βιβλίο και εξακολουθώ να το χρησιμοποιώ!! Όταν πλησιάζω στο συγκεκριμένο κομμάτι, αγριεύομαι βέβαια!!! :D Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Στις αρχές των Ολυμπιακών Αγώνων (φέτος) είχαν νοικιάζει δίπλα απο το σπίτι μου ενα διαμέρισμα μια ομάδα από την Τανζανία και την Κορέα που θα έτρεχαν Μαραθώνιο....(μιλάμε για την περιοχή της Θήβας) Περίπου στις 20 του μηνός, μπαίνει ο πατέρας μου στην εντατική (έμφραγμα) οπού και παραμένει ακόμα (οχι ακόμα στην εντατική).... Στο δωμάτιο λοιπόν που ήταν, συνεχώς μπαινόβγαιναν ασθενείς κάθε 2 μέρες περίπου....3 μέρες πριν βγει ο πατέρας μου απο αυτό το δωμάτιο (ήταν η τελευταία μέρα των ολυμπιακών, οπου γινόταν και ο μαραθώνιος) φέρνουν δίπλα του εναν Τανζανό, ο οποίος κατέρευσε κατά την διάρκεια του αγώνα....ήταν ένας από τους γείτονες μας, ο οποίος είχε γνωριστεί με τον πατέρα μου και την μητέρα μου....με το που τους είδε ξετρελάθηκε!! Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts