kplr Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί στο net με vodafone data card? Με TIM συνδεόμουν κανονικά, με vodafone δεν μπορεί να συνδεθεί. Στο site της Voda αναφέρει πως η Data Card δεν είναι συμβατή με pda's. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 τα περασα τα 6αρια στη συσκευη και ειναι ολα οκ:D Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 τα περασα τα 6αρια στη συσκευη και ειναι ολα οκ:D Αλήθεια λες; Εμένα ακόμα δεν μου βγάζει το λινκ. Πόσες μέρες πρέπει να περιμένω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Αλήθεια λες; Εμένα ακόμα δεν μου βγάζει το λινκ. Πόσες μέρες πρέπει να περιμένω; μηπως δεν εχεις κανει κατι σωστα? το s/n της συσκευης το εβαλες στο site? Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 μηπως δεν εχεις κανει κατι σωστα? το s/n της συσκευης το εβαλες στο site? Oxi ok έβγαλα άκρη. Ομως φίλε μου άρχισα να αναρωτιέμαι, αξίζει τον κόπο; Μετά θα πρέπει να στήσω το μηχάνημα από την αρχή. Είναι ελληνικά; Τι διαφορές εντοπίζεις με τα 5άρια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_pyrros Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Την ελληνικη rom θα βρεις εδω http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5438 Σαφως και αξιζει μιας και το μηχανημα αρχιζει ΚΑΙ τρεχει αρκετα πιο γρηγορα...οπως και κάποια "καλουδια" που εχει...ΟΠΩΣ Live Messenger!! πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί στο net με vodafone data card? Με TIM συνδεόμουν κανονικά, με vodafone δεν μπορεί να συνδεθεί. Στο site της Voda αναφέρει πως η Data Card δεν είναι συμβατή με pda's. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Απο τον Μαιο έχω βάλει την vodafone data card και πετάει! 3.6 Μb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Eυχαριστώ φίλε μου. Ολα δείχνουν μια χαρά...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Απο τον Μαιο έχω βάλει την vodafone data card και πετάει! 3.6 Μb. Mήπως μπορείς να πεις περισότερες λεπτομέριες; Σχετικά με τις χρεώσεις πχ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Απο τον Μαιο έχω βάλει την vodafone data card και πετάει! 3.6 Μb. Είναι εύκολο να μου πεις τις ρυθμίσεις σου, γιατί εμένα οι αυτόματες ρυθμίσεις δε μου δουλεύουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmadx Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Θα ήθελα να με βοηθήσετε με τις γνώσεις σας πάνω στο συγκεκριμένο μοντέλο. Είμαι κάτοχος P900 κ P990i κ έχω αναβάθμηση προγράμματος και μιας και θέλω WM σκέφτομαι να το αγοράσω. Το μέγεθος του δε παίζει ρόλο στην απόφασή μου μιας και το P990i θα το κρατήσω. Επειδή δε βλέπω κινητικότητα σε αυτό το thread δεν ασχολήστε με το τηλέφωνο γιατί δεν είναι καλό ή δεν έχει προβλήματα παρόμοια με αυτά που βλέπω στο αντίστοιχο του TYTNii. Το GPS του με το destinator είναι εντάξει? Ανοίγω απροβλημάτιστα PDF και Excell αρχεία (πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου)? Υπάρχει εφαρμογή να βλέπω ΜΟΝΟ σχέδια από Autocad και αν ναι δουλεύει καλά στο 7500 (Ζητάω πολλά αλλά θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα αυτή η δυνατότητα)? Η φωτογραφική του αξίζει κάτι? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν είναι και λίγα τα λεφτά του. Μήπως το TYTNii είναι πιο ολοκληρωμένο σε αυτά που ζητάω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmadx Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Θα ήθελα να με βοηθήσετε με τις γνώσεις σας πάνω στο συγκεκριμένο μοντέλο. Είμαι κάτοχος P900 κ P990i κ έχω αναβάθμηση προγράμματος και μιας και θέλω WM σκέφτομαι να το αγοράσω. Το μέγεθος του δε παίζει ρόλο στην απόφασή μου μιας και το P990i θα το κρατήσω. Επειδή δε βλέπω κινητικότητα σε αυτό το thread δεν ασχολήστε με το τηλέφωνο γιατί δεν είναι καλό ή δεν έχει προβλήματα παρόμοια με αυτά που βλέπω στο αντίστοιχο του TYTNii. Το GPS του με το destinator είναι εντάξει? Ανοίγω απροβλημάτιστα PDF και Excell αρχεία (πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου)? Υπάρχει εφαρμογή να βλέπω ΜΟΝΟ σχέδια από Autocad και αν ναι δουλεύει καλά στο 7500 (Ζητάω πολλά αλλά θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα αυτή η δυνατότητα)? Η φωτογραφική του αξίζει κάτι? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν είναι και λίγα τα λεφτά του. Μήπως το TYTNii είναι πιο ολοκληρωμένο σε αυτά που ζητάω? Ευχαριστώ Συγγνώμη για το διπλό post τα μπέρδεψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Είναι εύκολο να μου πεις τις ρυθμίσεις σου, γιατί εμένα οι αυτόματες ρυθμίσεις δε μου δουλεύουν.. στις ρυθμίσεις συνδέσεων στο vodafone web στο όνομα acces point βάλε internet και είσαι έτοιμος(τα ρώτησα στη fodafone).μην πειράξεις τιποτα άλλο. απο χρεώσεις μέχρι τέλος σεπτεμβρίου είχα απεριόριστο με 23 ευρώ το μήνα.Τωρα τέλειωσε η προσφορα και έβαλα 5 gb με 39 ευρω (29 είναι για τους φοιτητες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 στις ρυθμίσεις συνδέσεων στο vodafone web στο όνομα acces point βάλε internet και είσαι έτοιμος(τα ρώτησα στη fodafone).μην πειράξεις τιποτα άλλο. απο χρεώσεις μέχρι τέλος σεπτεμβρίου είχα απεριόριστο με 23 ευρώ το μήνα.Τωρα τέλειωσε η προσφορα και έβαλα 5 gb με 39 ευρω (29 είναι για τους φοιτητες) Δούλεψε.. Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Θα ήθελα να με βοηθήσετε με τις γνώσεις σας πάνω στο συγκεκριμένο μοντέλο. Είμαι κάτοχος P900 κ P990i κ έχω αναβάθμηση προγράμματος και μιας και θέλω WM σκέφτομαι να το αγοράσω. Το μέγεθος του δε παίζει ρόλο στην απόφασή μου μιας και το P990i θα το κρατήσω. Επειδή δε βλέπω κινητικότητα σε αυτό το thread δεν ασχολήστε με το τηλέφωνο γιατί δεν είναι καλό ή δεν έχει προβλήματα παρόμοια με αυτά που βλέπω στο αντίστοιχο του TYTNii. Το GPS του με το destinator είναι εντάξει? Ανοίγω απροβλημάτιστα PDF και Excell αρχεία (πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου)? Υπάρχει εφαρμογή να βλέπω ΜΟΝΟ σχέδια από Autocad και αν ναι δουλεύει καλά στο 7500 (Ζητάω πολλά αλλά θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα αυτή η δυνατότητα)? Η φωτογραφική του αξίζει κάτι? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν είναι και λίγα τα λεφτά του. Μήπως το TYTNii είναι πιο ολοκληρωμένο σε αυτά που ζητάω? Ευχαριστώ Συγγνώμη για το διπλό post τα μπέρδεψα Για το autocad δεν ξέρω. Η φωτογραφική είναι σχετικά καλή Τα pdf και το πακέτο του office σφαίρα. Έχω δοκιμάσει πολύ μεγάλα αρχεία με γραφικά και εικόνες και είναι άψογο. Μπορείς να τα δεις και κάθετα και οριζόντια, κάτι που βοηθάει πολύ. Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος (εμένα με ψιλοενοχλεί για κινητό) πάρ' το. Με έχει απαλλάξει στους εξωτερικούς χώρους κατα πολύ από το laptop. Συν όλες οι συνδεσιμότητες που μπορείς να έχεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fofi188 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Μπορεί κανείς να μας ενημερώσει εάν είχε πρόβλημα με τα wm6; Και γενικά να μας πει εάν έχει μεγάλες διαφορές από τα 5; Επίσης εάν μπορεί κάποιος να διευκρινίσει τι επιπτώσεις έχει η αναβάθμιση στο micro drive. Παράθεση Πάντα φιλικά, Φωτεινή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 εμενα μου βγαζει ενα μηνυμα οτι εχει σφαλμα το gprs και να εποικ με τον παροχεα μου, αυτο μου το κανει απο τοτε που περασα τα 6αρια :wacko: Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Τι κάνετε για να λύσετε το πρόβλημα του χασίματος του GPS στο destinator 6 & 7;;; :worry: Χρησιμοποιείτε συνήθως εξωτερικό GPS ή με της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Τι κάνετε για να λύσετε το πρόβλημα του χασίματος του GPS στο destinator 6 & 7;;; :worry: Χρησιμοποιείτε συνήθως εξωτερικό GPS ή με της συσκευής; Εγω χρησιμοποιω αλλο προγραμμα και ησυχασα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Εγω χρησιμοποιω αλλο προγραμμα και ησυχασα Σωστα αλλα επειδή το χρειαζομαι λογω δουλειας,το destinator ειναι μονοδρομος λογω πληρη ενημερωμενου χαρτη,αρα υπαρχει καποια λυση γι'αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Σωστα αλλα επειδή το χρειαζομαι λογω δουλειας,το destinator ειναι μονοδρομος λογω πληρη ενημερωμενου χαρτη,αρα υπαρχει καποια λυση γι'αυτο; Το igo με τους τελευταιους χαρτες εχει την ιδια καλυψη με το destinator ,στα σημεια που εγω το εχω χρησιμοποιησει Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 επιτελους μπηκα και εγω στο club του Advantage !!! :) Προς το παρον εχω εντυπωσιαστει με την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ οσο για το μεγεθος ας ειναι καλα το BT hands free :lol::lol: Το εχω τροποποιησει με το wisbar σε mac και για τις επαφες εβαλα το InesoftAddressBookEng_v2 , το ssp pocket weather και παει καταπληκτικα γρηγορα !!! οτι αλλο κολπακι γνωριζετε εδω θα τα λεμε !!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 επιτελους μπηκα και εγω στο club του Advantage !!! :) Προς το παρον εχω εντυπωσιαστει με την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ οσο για το μεγεθος ας ειναι καλα το BT hands free :lol::lol: Το εχω τροποποιησει με το wisbar σε mac και για τις επαφες εβαλα το InesoftAddressBookEng_v2 , το ssp pocket weather και παει καταπληκτικα γρηγορα !!! οτι αλλο κολπακι γνωριζετε εδω θα τα λεμε !!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΜΑΡΙΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 να σαι καλα δημητρη !!!, εφυγες και δεν σε κερασα ενα καφε την αλλη φορα παρε με τηλ ? οκ ? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 να σαι καλα δημητρη !!!, εφυγες και δεν σε κερασα ενα καφε την αλλη φορα παρε με τηλ ? οκ ? Με καφέ δεν θα την γλιτώσεις,θα κεράσεις ποτό:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts