ThunderFox Δημοσιεύτηκε December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2006 Εσείς πως το προτιμάτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εσείς πως το προτιμάτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Αν και δεν στολίζω γιατί δεν μ αρέσει προτιμώ ένα δέντρο απλό και λιτό... Όχι με πολύχρωμες μπάλες...και φωτάκια :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εσείς πως το προτιμάτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; πρασινο,οικολογικο,ψηλο,με φωτακια και στολιδια! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εννοείται οικολογικό! Με πολλά και διάφορα στολίδια και φυσικά συμμετέχει όλη η οικογένεια στον στολισμό του :baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Κόκκινο!! Και αυτό έκανα φέτος! Μέχρι και λαμπάκια μόνο-κόκκινα έβαλα. :p Όταν το είδαν οι δικοί μου, μου είπαν καλά σε μπ**λο το στόλισες;;; :lol: (ε εντάξει δεν είπαν έτσι, ελεύθερη μετάφραση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εμένα μου αρέσει πάντως το δέντρο ''καρναβάλι'' αληθινό με πολύχρωμα λαμπάκια,μπάλες κτλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 οκ εμενα γενικα δεν μου αρεσει... αλλα θεωρω το δεντρο μας ομορφο...γιατι δεν εχει μπαλες αλλα ξυλινα στολιδια η παιχνιδια.η παραδοση της οικογενειας λεει οτι ο καθε ενας μας τα χριστουγεννα ροσθετει και απο ενα της αρεσκειας του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εσείς πως το προτιμάτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; καμμενο :lol: καλα σορρυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Πιστευω οτι ολοι θα βοηθηθειτε απο τα παρακατω θεματα :happy: οποτε να ξερουμε τι γραφουμε και που :D 1 ) Χριστουγεννιάτικες ευχές 2) Πού και πώς θα περάσετε την Πρωτοχρονιά; 3) Κάλαντα 4) Η χρονιά που φεύγει...Γεγονότα και αναμνήσεις 5) Έρχονται Χριστούγεννα Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Τα παλιά τα χρόνια το λέγαμε 'ψεύτικο' το δέντρο, τώρα το λέμε 'οικολογικό'. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 μεγάλο με πολλά στολίδια ( κρυστάλινα με μικρές λεπτομέριες από χρώμα :baby: :innocent: )και φωτάκια :D ( αν και προτιμώ το στόλισμα του καραβιού :rolleyes: ) βέβαια αν αποφευχθεί το "καρναβάλι" ακόμα καλύτερα :O τα μονόχρωμα χριστ δέντρα δεν μου αρέσουν , πολύ μονότονα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 ειμαι ο μοναδικος που προτιμα μικρο κ μονοχρωμο?:confused: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eragon Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Ξετρελλαίνομαι να στολιζω το δέντρο κάθε χρόνο:yahoo: δεν του βάζω πολλά πράγματα, αλλα φέτος θα βάλω 3 σειρες φωτάκια, χιονι και αγγελάκια:innocent: :innocent: Παράθεση Bad state of mind... :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Κι εγώ ήθελα χιονάκι αλλά στο λεπτό δεντράκι μας δεν πάει.Άσε που ένα βράδυ είπα κι εγώ να λείψω και όταν γύρισα,η μάνα με την αδερφή μου το είχανε κάνει καρναβαλί!! Εγώ πάντως προτιμώ ένα λιτό και μερικά στολίδια να το ομορφαίνουν και ωραία παρέα να το δει.Απλά πράγματα. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Και εγω το προτιμω λιτο....αλλα αυτο που θελω βασικα στο δεντρο ειναι να μην βοηθησω στο στολισμα...οχι οτι δεν μου αρεσει απλως βαριεμαι!!! :p :p :p Ευτυχως που τα τελευταια 3-4 χρονια ξεφυγα απο αυτο το αθλημα...αντε το πολυ πολυ να το καταβασω απο το παταριμ οπως εκανα και φετος μετα απο μεγαλη πλυση εγκεφαλου που μου εκανε η μανα μου!!!!:lol: :lol: :p :) :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Και εγώ απλό και μονόχρωμο. Όχι καρναβάλι :!: Και προτιμώ να το βρίσκω έτοιμο, στολισμένο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 1,80m και με πολλα στολιδια και λαμπακια.:) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 μεγαλο με στολιδια διαφορων χρωματων με πολλα λαμπακια και να κρεμονται λαχταριστα γλιφιτζουρια[μπαστουνακια].:lol: :lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 εδω και 7-8 χρονια δε στολιζουμε δεντρο...:) εχουμε ενα ωραιο καραβακι και στολιζουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Βασικα με τον πατερα μου δεν στολιζουμε, δεν βρισκουμε νοημα. Αλλα αν ητανε να στολισουμε θα προτιμουσα ενα ψηλο κυπαριση με κανονικα φωτα (οχι τα πολυ χρωμα, και οχι να αναβοσβηνουν) και απλες μπαλες. Ψηλο κυπαρισει στολιζει καθε χρονο η θεια μου και μου αρεσουν πολυ σαν εμφανιση. Η ακομα καλητερα θα στολιζαμε καπιο δεντρο του κηπου μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εγώ το προτιμώ μεγάλο και λιτά στολισμένο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εσείς πως το προτιμάτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Τζατζίκι,γύρο,πατάτες... Έντιτ: ΟΚ,αφού έφτιαξες τον τίτλο,θα σου πω και εγώ ότι το προτιμώ τεράστιο με κόκκινες και χρυσές μπάλες μόνο & χωρίς τίποτα άλλο και πολλά φωτάκια που να αναβοσβήνουν με πολύ χαμηλό ρυθμό γιατί το αντίθετο μου σπάει τα... νεύρα...:mad: Για να είμαι και ευγενικός...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Μεγάλο φυσικά και με όμορφα και αρκετά στολίδια χωρίς να είναι όμως υπερβολικό (τσίρκο δλδ). :D Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Μεγάλο με πολλά χρώματα οι μπάλες ,τα λαμπιόνια και οι κορδέλες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 μεγάλο μονοχρωμο γιατι δεν υπηρχε αυτη η επιλογη? ΕΕΕΕ? αντε απο εδω Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts