chios Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Το sjphone το έχω σετάρει και εγώ σε ubi-401 wm5 με τι icall δουλεύει άψογα. Είχα ένα πρόβλημα με τον ήχο που ίσως να το έχουν και άλλοι ενώ με άκουγαν κανονικά εγω άκουγα με διακοπές ψάχνωντας το προγραμμα στην καρτέλα options-audio-advanced settings ;έχει μια επιλογή driver buffer size, ms: και ήταν ρυθμισμένη στο 20 και το ανέβασα στα 40 και ο ήχος ακούγετε κανονικα. Ισως να βοηθήσω κάποιους με παρόμοιο πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ευχαριστούμε! Πολυ χρήσιμο!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Καλησπέρα παιδιά!Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ τον 'bororo' για την πολύ καλή δουλειά που έκανε και τον χρόνο που αφιέρωσε.Το δοκίμασα κι εγώ(στο pc πρώτα)και δουλεύει μια χαρά! :) Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής:έκανα κάποιες κλήσεις από το pc και όλα λειτουργούσαν άψογα.Αποφάσισα να το 'περάσω' και στο pda μου(Fujitsu-Siemens Loox N560).Όλα ΟΚ με το install αλλά όταν δοκίμασα να κάνω κλήση(μέσω wifi),τότε άκουγα 'κάποιον' να μου λέει ότι δεν έχω μονάδες και ότι θα πρέπει ν' αγοράσω.Οι κλήσεις που έκανα από το pc σίγουρα ΔΕΝ ήταν περισσότερες από 10.Διάβασα στο forum αυτό ότι μπορείς να κάνεις νέο account.Αν όμως κάθε φορά μπορώ να κάνω 10 μόνο κλήσεις,τί νόημα έχει τότε;Τί λέτε κι εσείς; Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;Μήπως για παράδειγμα,υπάρχει κάπου κάποια επιλογή που δεν ενεργοποίησα;Κατά τ' άλλα,πρόκειται για εξαιρετικό κι εξαιρετικά χρήσιμο πρόγραμμα!(υπάρχουν άλλα παρόμοια;) Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Άψογο! Ευχαριστούμε!:) Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yioranne Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 bravo douleuei kala :D:D:D Παράθεση yioranne όλα freeeeeeeee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treelooos Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Εγώ δεν μπορώ να ανοιξω το pdf. Μου γράφει ότι είναι unavailable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 & εγώ μία από τα ίδια παιδιά, μπορεί να το ξαναανεβάσει κάποιος πάλι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 To ανέβασα εδώ: http://rapidshare.com/files/90664656/Free_PDA_Phone_Calls.pdf.html Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Αν αγορασω credit 10 ποσο διαρκει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Ευχαριστουμε φίλε για τις πολύ αναλυτικές οδηγίες σου Μπράβο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elevicour Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Ενα μπράβο και απο εμένα. Το δοκίμασα σε hol evoice και παίζει... για HOL evoice βάζεις proxy domain: evoice.hol.gr, port 5060 User domain: evoice.hol.gr Στο STUN tab βάζεις: evoice.hol.gr port:5061 Στο account name: 2130χχχχχχ Στο password: το password της υπηρεσίας evoice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michele Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Αν αγορασω credit 10 ποσο διαρκει?? Στο pc που το εχω 3 μηνες για δωρεαν αστικα + δωρεαν τηλεφωνα σε πολλα μερη του κοσμου.Μετα υπαρχει χρεωση.Αν μπεις στο σιτε θα δεις λεπτομερειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορω πλέον να ξανακάνω εγγραφή? Μου βγάζει: Sorry, due to an unknown error your registration request was denied 3-4 φορές όμως έκανα εγγραφή.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Καλησπέρα!Το προγραμματάκι είναι όντως πολύ καλό.Υπάρχουν πολλές φορές κάποια προβλήματα στον ήχο,τα οποία νομίζω ότι οφείλονται στην κακή σύνδεση με το wifi.Ήθελα να ρωτήσω το εξής:έχει δοκιμάσει κανείς(κι αν ναι,με τί αποτελέσματα)κάποιο άλλο πρόγραμμα για τον ίδιο σκοπό;Στα χέρια μου έπεσε το εξής πρόγραμμα(παραθέτω το link)αλλά δεν γνωρίζω να περάσω τις ρυθμίσεις.Το γνωρίζει κανείς; http://www.nch.com.au/talk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosfit Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Ευχαριστουμε φίλε για τις πολύ αναλυτικές οδηγίες σου Μπράβο :) Μπραβο και απο εμενα.. Παράθεση Party your LIFE... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouk1 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε για την πατέντα. Έχω μια άλλη ερώτηση αν γίνεται να ακούω τον ήχο μέσα απο το ακουστικό της συσκευής μου και όχι απο το μεγάφωνο.Έχω smartphone η κατι τέτοιο τέλος πάντων που είναι κ τηλέφωνο παράλληλα.Αυτά Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 To εχει καταφερει κανεις να λειτουργησει με imode ή με wind plus? Eυχαριστω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis03 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 μπραβο φιλε πολυ καλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Ευχαριστώ πολύ... και έψαχνα κάτι τέτοιο για το touch diamond του αδερφού μου Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismak Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Ενώ στο pc μου δουλεύει κανονικότατα στο τηλέφωνο που το έβαλα (MIOA702)μου γραφει not registration και δεν κάνει κλήσεις.Κάνω κανονικά login αλλα δεν δουλεύει.Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Παιζει και σε windows mobile 6.1 ? Eυxαριστω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Παίζει ναι. Δοκίμασε το άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismak Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Στην οθόνη του τηλεφώνου μου γραφει αυτό : voipdiscount SIP: not registered Host adress: 169....... το wifii το έχω ανοιχτό και έχει internet.Μήπως ξέρεις κάποιος τι συμβαίνει και δεν κάνει κλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Δεν παιζει στα windows 6.1 Σε σας παιζει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismak Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Τελικά μονο για 10 λεπτά είναι μου φαίνεται.Μίλησα περίπου 8-10 λεπτά και μετά έκλεισε.Όταν ξαναπροσπάθησα να πάρω μου έβγαζε το εξής μήνυμα You have reached the maximum namber of free trial calls. To make unlimited calls please buy credit.Τα νούμερα που κάλεσα ήταν όλα κι όλα 5.Οποτε μην υπολογίζεται και πολλά από αυτό το πρόγραμμα!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts