Jump to content

dimitrismak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitrismak

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimitrismak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τιποτα δεν ανοιγει με καθολου.Μάλλον τα εχει τινάξει το κινητό...
  2. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν ανοίγει καθόλου και δεν το βλεπει ο υπολογιστής όταν το συνδέω για να περάσω καινούργια ρομ.Ειναι τελείως νεκρο!!Το μονο που κανει ειναι να αναβει το κοκκινο λαπμπακι οταν το βαζω στην φορτιση.Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαίνει?
  3. Δεν πέρασα καμια ρομ,εχει αυτη που το πήρα απο αρχη,αγορασμενο απο tomtop.Ξαφνικά σταμάτησε να ανοίγει,ουτε με το κουμπι παρατεταμένα πατημένο ανοίγει.
  4. Καλησπερα κ απο μενα.Ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει κατι και με το δικο μου τηλ.Εδω και λίγες μέρες ξαφνικα δεν ανοίγει με τίποτα και οταν το βάζω στον φορτιστή ανάβει απλα το κοκινο λαμπακι.Μπορει να γινει κατι με το προβλημα αυτο?
  5. Ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετώπισε κάποιος πρόβλημα με το ακουστικό τις συσκευής.Έχει 2-3 μέρες που δεν ακούγεται καθαρά στις κλήσεις,κάνει σαν να μικροφωνιζει.
  6. Εδώ και λίγες μέρες έχω ένα πρόβλημα με το google play.Δεν συνδέεται με τίποτα,επίσης δεν κάνει συγχρονισμό ούτε στο gmail.Είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα? http://i19.servimg.com/u/f19/13/59/07/12/screen12.png
  7. Σήμερα ήρθε κι εμενα το τηλέφωνο στα χερια μου.Μόλις το άνοιξα μετά από 5 λεπτά μου εμφάνισε την πιο κάτω μήνυμα για να κάνω update system version. http://i59.servimg.com/u/f59/13/59/07/12/screen10.jpg Πάτησα το later και συνέχιζε να μου το εμφανίζει κάθε 10 λεπτά.Μετά από πολλές προσπάθειες και αφού μου έσπασε τα νεύρα είπα να το κάνω update μπας και ησυχάσω και μου έκανε αυτό που φαίνεται στην 2 φωτογραφία.Σταμάτησε να κατεβάζει και έβγαλε σφάλμα! http://i59.servimg.com/u/f59/13/59/07/12/20141110.jpg Από εκεί και μετά συνεχίζει να μου το βγάζει συνεχεια (να κάνω update system version)αλλα όσες φορες και αν δοκίμασα καταλήγει στο ίδιο σφάλμα!.Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό?Επίσης το τηλέφωνο δεν ήρθε root.Υπάρχει τρόπος να γίνει τώρα?
  8. Απ'οπου και να το παραγγειλεις ειναι το ιδιο.Αν εχει προβλημα δεν μπορεις να το ξερεις απο πριν.Ειναι μην σου τυχει!
  9. Το tablet το έχω περίπου μια βδομάδα.Έχει εξαιρετική οθόνη είναι πολύ γρήγορο αλλα αυτό με το wifi απαράδεκτο.Όταν το πιανω κάτω αριστερά χάνει δυο τρεις γραμμές και αν είσαι λίγο μακριά από το router δεν πιάνει καθόλου.:mad:
  10. Αυτό ξέρω κι εγώ!Πάντως η τιμή του είναι πολύ καλή.Το παρήγγειλα ήδη!
  11. Μια καλή προσφορα υπάρχει εδώ http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-tab-pro-84-t320-quad-core-16gb-8mp-camera-gps-bt-wi-fi-white-p-PER.909397 για το TAB PRO!!Λέω να το πάρω.Πιστεύω ότι αξίζει.
×
×
  • Create New...