georgehh Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 μπορει να μην κάνω πρωτοχρονια εν ζωη στον τάφο ίσως Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 ok anoigo auto to thema gia na rothso pos tha perasete fetos to neo etos pou tha erthei .euthxos h dusthxos.Ti protimate na kanete h pos protimate na perasete thn new years eve?? clubinng h spiti me filous na pezete biriba?:lol: ego den xero alla to clubing na phgaineis protoxronia ,to brisko kapos ti na po..blakodes.aSE POU DEN PERNAS TOSO KALA,giati tros to sproximo tou aiona:lol: Bebaia eiparxoun kai exereseis. Eiparxei alo ena thema gia ta xristougenna alla edo as einai mono gia thn protoxronia. μην το λες. εγώ πέρισυ είχα περάσει καταπληκτικά!!! Αν το έχεις κλείσει και οργανώσει από νωρίς όλα είναι οκ! εγω λεω να κοιμηθω απο τις δεκα να μην ακουω και να μην βλεπω τιποτα.. να κοιμηθω το 2006 και να ξυπνησω το 2007 ετσι απλα! θα κοιμάσαι ένα χρόνο δηλαδή? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 μπορει να μην κάνω πρωτοχρονια εν ζωη στον τάφο ίσως Α πα, πα... Μακρια απο εδω ... Για να ηρεμησουμε λιγο.. :wacko: Καλες Γιορτες σε ολους! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 μην το λες. εγώ πέρισυ είχα περάσει καταπληκτικά!!! Αν το έχεις κλείσει και οργανώσει από νωρίς όλα είναι οκ! θα κοιμάσαι ένα χρόνο δηλαδή? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:to clubing eite to organoneis eite oxi.mou fenetai blakeia.Prosopikh mou apopsh.Kai go exo paei se club protoxronia, apla mou fenetai anousio kathe protoxronia na nai dedomeno oti prepei na pas se club h sta mpouzoukia,mono kai monoepidi mphke to neo etos.Ase pou xtypane kai times:X Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Σπιτι μου. Το ξημερωμα της πρωτοχρονιας θα δουλευω. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Σπιτι μου. Το ξημερωμα της πρωτοχρονιας θα δουλευω. ελα ρε...:( εγω μαλλον θα δουλευω εως και μια ωρα πριν την αλλαγη του χρονου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 θα κοιμάσαι ένα χρόνο δηλαδή? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :what: τι να πω?? απο τις 10.00 ως τις 08.00 της επομενης ειναι ενας χρονος??? :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Μόλις αλλάξει ο χρόνος θα βγω καμιά βολτίτσα με τα παιδιά εδώ γύρω... (Κυψέλη) Την άλλη μέρα έχω κανονίσει σημαντική έξοδο :p :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Κλασσικά, στο σπίτι, με οικογένεια! Και θα είναι η μόνη μέρα των χριστουγεννιάτικων διακοπών που δε θα ανοίξω βιβλίο. Άντε, καμιά ωρίτσα μόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 και ουτε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 exei kanei kaneis protoxronia se nea uorkh kai pos einai??? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Εγώ πάντως σπίτι μου μάλλον θα τη περάσω τη Πρωτοχρονιά!Άντε και σε κανά barάκι μετά άμα βολέψει!:rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 όπως όλοι μας κάθε χρόνο. στα χωριά μας με την οικογενειά μας θα θέλαμε να πάμε διακοπές αλλά δεν μπορούμε Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 εγω ηταν να παω λονδινο αλλα μαλλον δεν θα κατσει.μεχρι τις 1η ωρα οικογενειακα,μαμ,χαρτακι και ετσι και μετα σε κανενα δυο τρεια club!παιδια οπου και να εισαι αν εχεις γυρω σου δικα σου,αγαπημενα ατομα ειναι καλα.δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερος τροπος για να "μπει" ο καινουργιος χρονος.καλες γιορτες σε ολους!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 εγω εχω κλεισει casa la fame(θεσσαλονικη) με 3 φιλαρακια...ελπιζω να περασουμε καλα γιατι προβλεπεται να γινεται χαμος...:rolleyes: Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 spiti mexri thn mia me goneis kai suggeneis kai meta vlepoume !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 exei kanei kaneis protoxronia se nea uorkh kai pos einai??? Εγώ έχω κάνει σε νέα Σμύρνη.:lol: :lol: :lol: Καλά ήτανε δεν μπορώ να πω.....:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Γαλλια και Eurodisney :D Ανυπομονω να φυγω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 τελικα τεινουμε να κλεισουμε Βιεννη... εχω ξαναπαει βεβαια,αλλα δε βαριεσαι...θα ειναι χριστουγεννα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Σαν το σπίτι πουθενά. Που να πάμε, αφού ή θα διαβάζω ή θα γράφω διαγωνίσματα στο φροντιστήριο. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 μια απο τα ιδια ρε φιλε......... ΥΜΑΡΤΟΝ Υπομονη 1 χρονος ακομη και μετα φοιτιτιλικι...αμαξακι...και μονος, χωρις να εχεις τους γονεις σου να τα πρηζουν.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εγώ θα μείνω σπίτι με χαρτάκι και συγγενείς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 μια απο τα ιδια ρε φιλε......... ΥΜΑΡΤΟΝ Υπομονη 1 χρονος ακομη και μετα φοιτιτιλικι...αμαξακι...και μονος, χωρις να εχεις τους γονεις σου να τα πρηζουν.............. Καλα ελα μετα απο 2 χρονια που θα εισαι φοιτητης να δεις ποσο θα σου λειπουν οι γονεις σου και ολα τα αλλα που τα εχεις βαρεθει(δεν ετρωγα φακες και τωρα οταν παω στην μανα μου φευγω με τετοια φαγητα και χαιρομαι κιολας).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eragon Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Και εγώ έχω κανονίσει με φίλους χαρτάκι σπίτι μου και μπορώ να πω ότι θα είναι σαφώς καλυτερα από το να τρέχω βραδιάτικα, μεσα στον πανικό και στο στριμωξίδι, όπου πληρώνεις και παραπάνω και έχεις και την χειρότερη εξυπηρέτηση...thanks but no thanks:happy: Παράθεση Bad state of mind... :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maintanos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Επίσης , σπίτι με φίλους και live μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts