Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6300

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην κάρτα μνήμης στην συλλογή ,sensor,προτιμήσεις,λίστα φραγής, τι δουλειά κάνει?Μήπως μπορείς να κάνεις επιλεκτική φραγή εισερχομένων κλήσεων?Αν ναι πως ενεργοπείται?:lol:
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

stelnontas minimata paratirisa oti stelnontas 160 xaraktires (pano deksia grafei 1000 k ego afairesa 160)eida oti yparxei xreosi oxis enos sms alla 3 sms :( ti kanoume gi ayto tora?einai thema tilefonou kapoias rithmisis kserei kapoios ti na kano?:wacko:

Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και στην υποστήριξη χαρακτήρων βάζεις περιορισμένη....;)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Περιμενω νεα σου και εντυπωσεις σου μιας και γνωριζω την αποψη σου πανω στα κινητα....:p

Αν σε ικανοποιηση μπορει να το παρω και εγω:D

για δες λοιπον την γνωμη μου.

το πηρα σημερα το μεσημερι.

καμια σχεση με οτι ειχα δει στις φωτογραφιες,το κινητο απο κοντα ειναι τελειος διαφορετικο,πολυ μικροτερο απο οτι φαινεται.

η κατασκευη του μου προξενησε εκπληξη ευχαριστη μιας και το κρινω σαν πολυ στιβαρο και ποιοτικο,ουτε τριξιματα ουτε και πλαστικουρα,ενα φτηνο κινητο με ακριβο περιτυλιγμα,ετσι δειχνει.

το πληκτρολογιο του ειναι παρα πολυ καλο και απολυτα αθορυβο χωρις να ακουγεται τιποτα κατα την πληκτρολογηση μηνυματος.

το πολυπληκτρο του ειναι πολυ καλο κι αυτο και απολυτα ακριβες στις εντολες που του δινοντε.

η οθονη του ειναι μια χαρα κι απο χρωματα κι απο ευκρηνεια και δεν νομιζω να δυσαρεστησει κανεναν,απο τις καλυτερες μπορω να πω,αψογη επισης και στην φωτεινοτητα της.

το μενου του δεν εχει καποια εκπληξη,κλασσικο series 40 μενου.

ο ηχος κατα την αναπαραγωγη μουσικης mp3 ειναι πολυ καλος και αρκετα δυνατος και ποιοτηκος,μια χαρα δηλαδη.

στην αναπαραγωγη video Πατωντας το πληκτρο με το αστερακι γυρναει το vide σε full screen,επισης εχει και την δυνατοτητα να πηγαινει μπροστα και πισω γρηγορα.

σε γενικες γραμμες και παρα τα οσα ειχα διαβασει για το κινητο πριν βγει το κρινω σαν αριστο με μειονεκτημα ισως την χαμηλη αναλυση Video κατα την εγγραφη.αν και δεν με προβληματιζει και τοσο αυτο.

ξεχασα να προσθεσω οτι και η ποιοτητα συνομιλιας ειναι εξαιρετικη για Nokia.

το κινητο τα αξιζει τα χρηματα του παντως.:)

http://img408.imageshack.us/img408/8818/img1673lr4.th.jpg http://img340.imageshack.us/img340/6811/img1675ee5.th.jpg http://img88.imageshack.us/img88/373/img1676tj6.th.jpg http://img404.imageshack.us/img404/7536/img1681xf5.th.jpg

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Στο δικό μου πάλι παρατήρησα ότι αργεί να σβήσει ο φωτισμός οταν πατησεις οποιοδήποτε κουμπί.Επίσης αρνείται πεισματικά να αλλάξει χρώμα στην γραμματοσειρά του .

για δες λοιπον την γνωμη μου.

το πηρα σημερα το μεσημερι.

καμια σχεση με οτι ειχα δει στις φωτογραφιες,το κινητο απο κοντα ειναι τελειος διαφορετικο,πολυ μικροτερο απο οτι φαινεται.

η κατασκευη του μου προξενησε εκπληξη ευχαριστη μιας και το κρινω σαν πολυ στιβαρο και ποιοτικο,ουτε τριξιματα ουτε και πλαστικουρα,ενα φτηνο κινητο με ακριβο περιτυλιγμα,ετσι δειχνει.

το πληκτρολογιο του ειναι παρα πολυ καλο και απολυτα αθορυβο χωρις να ακουγεται τιποτα κατα την πληκτρολογηση μηνυματος.

το πολυπληκτρο του ειναι πολυ καλο κι αυτο και απολυτα ακριβες στις εντολες που του δινοντε.

η οθονη του ειναι μια χαρα κι απο χρωματα κι απο ευκρηνεια και δεν νομιζω να δυσαρεστησει κανεναν,απο τις καλυτερες μπορω να πω,αψογη επισης και στην φωτεινοτητα της.

το μενου του δεν εχει καποια εκπληξη,κλασσικο series 40 μενου.

ο ηχος κατα την αναπαραγωγη μουσικης mp3 ειναι πολυ καλος και αρκετα δυνατος και ποιοτηκος,μια χαρα δηλαδη.

στην αναπαραγωγη video Πατωντας το πληκτρο με το αστερακι γυρναει το vide σε full screen,επισης εχει και την δυνατοτητα να πηγαινει μπροστα και πισω γρηγορα.

σε γενικες γραμμες και παρα τα οσα ειχα διαβασει για το κινητο πριν βγει το κρινω σαν αριστο με μειονεκτημα ισως την χαμηλη αναλυση Video κατα την εγγραφη.αν και δεν με προβληματιζει και τοσο αυτο.

ξεχασα να προσθεσω οτι και η ποιοτητα συνομιλιας ειναι εξαιρετικη για Nokia.

το κινητο τα αξιζει τα χρηματα του παντως.:)

Ωραία αν και η μπαταρία του αποδειχθεί ικανή να κρατήσει έστω και 2-3 μέρες,θα το τσακώσω:D :lol: :D

Στο δικό μου πάλι παρατήρησα ότι αργεί να σβήσει ο φωτισμός οταν πατησεις οποιοδήποτε κουμπί.Επίσης αρνείται πεισματικά να αλλάξει χρώμα στην γραμματοσειρά του .

και στο δικο μου,σβηνει σταδιακα φιλ μυ,δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο.

Paidia to exw paraggeilei k to perimenw k egw to thlefwno apo Vodafone me ananewsh(elpizw na mh mou feroun kanena me Vodafone live menu (exei akousei kaneis kati tetoio??, tous to eipa kiolas) ) k 8elw na rwthsw 2 pragmatakia:

1o) sygxronizei me Outlook gia na perasw tis epafes mu apo to k750i?

2o) 8a prepei prin thn prwth fortish na adeiasei teleiws h mpataria tou?

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Paidia to exw paraggeilei k to perimenw k egw to thlefwno apo Vodafone me ananewsh(elpizw na mh mou feroun kanena me Vodafone live menu (exei akousei kaneis kati tetoio??, tous to eipa kiolas) ) k 8elw na rwthsw 2 pragmatakia:

1o) sygxronizei me Outlook gia na perasw tis epafes mu apo to k750i?

2o) 8a prepei prin thn prwth fortish na adeiasei teleiws h mpataria tou?

Ναι και στα 2:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Eyxaristw;)

Telika exei akousei kaneis na yparxei h syskeuh se Vodafone live? Mhn exw kamia ekplh3h teleutaia stigmh:)

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· AirPods Pro 2nd Gen

Eyxaristw;)

Telika exei akousei kaneis na yparxei h syskeuh se Vodafone live? Mhn exw kamia ekplh3h teleutaia stigmh:)

Εγώ με αναβάθμιση το πήρα απο βόνταφον και δεν είναι live, εικάζω πως επειδή ήταν απο τις πρώτες παρτίδες που ήρθαν στην Ελλάδα για αυτό δεν ήταν.........

Εγώ με αναβάθμιση το πήρα απο βόνταφον και δεν είναι live, εικάζω πως επειδή ήταν απο τις πρώτες παρτίδες που ήρθαν στην Ελλάδα για αυτό δεν ήταν.........

δεν βγαινει αυτο το μοντελο σε vodafone live (ακομα)

συνηθως τα κινητα που βγαινουν με vodafone μενου εχουν διαφορετικο ονομα

αν δηλαδη βγει το 6300 με μενου βονταφον θα εχει ονομα 6301 η κατι τετοιο

οπως το 6233 (χωρις βονταφον μενου)με το 6234 (με βονταφον μενου) τα οποια ειναι ιδια κινητα

pali kala!!

den exw ore3h na exw trexamata...

ase pou mu th spaei poli na grafei kapou to kinito Vodafone:P

· AirPods Pro 2nd Gen

οπως το 6233 (χωρις βονταφον μενου)με το 6234 (με βονταφον μενου) τα οποια ειναι ιδια κινητα

Δεν έχει καμιά σχέση εμφανισιακά το ένα με το άλλο....;)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

με 95 μηνυματα σημερα και 17 λεπτα κλησεις μου χει πεσει η μπαταρια στην μεση περιπου,για να δουμε αν θα βελτιωθει στις επομενες φορτισεις.

με 95 μηνυματα σημερα και 17 λεπτα κλησεις μου χει πεσει η μπαταρια στην μεση περιπου,για να δουμε αν θα βελτιωθει στις επομενες φορτισεις.

Ωχχχχ.....λέγε τέτοια:X

Ωχχχχ.....λέγε τέτοια:X

Γιατί?Δεν είναι ήδη αρκετά καλή η μπαταρία?

95 sms είναι too much πιστεύω για τους περισσότερους

Γιατί?Δεν είναι ήδη αρκετά καλή η μπαταρία?

95 sms είναι too much πιστεύω για τους περισσότερους

εμ κοιταξε δεν ειναι και τοσο too much οταν με το 880 ξεπερναω τα 100+ μηνυματα και η μπαταρια του πεφτει απο τις 12 το μεημερι μεχρι τις 4 το πρωι περιπου στο 85% πανω κατω.ομως ενταξει δεν με χαλαει,το 6300 ειναι φοβερο κινητακι.

Παιδιά αγόρασα το κινητό για την γυναίκα μου και με έχει εντυπωσιάσει!!!!

Είναι πολύ πιο όμορφο από την φωτογραφιά και έχει όλα τα καλά που χρειάζεται ένας κανονικός χρήστης...

Φοβερό design, οθόνη και πολλά άλλα.... Και σε 2 GB μνήμη.... φορτώστε MP3 με το τσουβάλι!!!!!

:lol:

Από εφαρμογές και παιχνίδια τι παίζει παιδιά.... Που να κοιτάξω??? Στην κατηγορία S40??? Κάπου στο www είδα ότι βάζαν και εφαρμογές για S60....

Ευχαριστώ...

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

εφαρμογες series 60 ουτε στα πιο τρελα του ονειρα φιλε μου,αλλο λογισμικο το ενα κι αλλο το αλλο,κατι ψευτο εφαρμογες java υπαρχουν μονο.

εμ κοιταξε δεν ειναι και τοσο too much οταν με το 880 ξεπερναω τα 100+ μηνυματα και η μπαταρια του πεφτει απο τις 12 το μεημερι μεχρι τις 4 το πρωι περιπου στο 85% πανω κατω.ομως ενταξει δεν με χαλαει,το 6300 ειναι φοβερο κινητακι.

:blink: Επειδή σπάνια στέλνω sms ο αριθμός που ανέφερες μου φάνηκε υπερβολικός(είναι τα sms 2 μηνών μου:lol:), οπότε λέω καλή είναι η μπαταρία.

Αλλά αφού το θέτεις συγκριτικά, οκ, έχεις δίκιο.:)

Mou thl apo Vodafone oti mu eferan to kinito:D

to apogeumataki 8a to exw alliws(an de prolavw na paw) aurio!!

gia na dume..elpizw na einai ola ok!!

· AirPods Pro 2nd Gen

· AirPods Pro 2nd Gen