trust0 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Στην συσκευασία έχει σκέτο καλώδιο, χωρίς αντάπτορα τοίχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Στην συσκευασία έχει σκέτο καλώδιο, χωρίς αντάπτορα τοίχου. Αργή φόρτιση μέσω usb από laptop ή με φορτιστή χιλιάρη από κινητό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Κακό στην μπαταρία κανεις αν το φορτίζεις από το USB. Το USB σε μόντ με εξωτερικές μπαταρίες είναι για την αναβαθμιςη. Ένας φορτιστής μπορεί να είναι 1.5 - 2 Α. Σε εξωτερικούς φορτιστές μπορείς να επιλέξεις 0.5 - 1 και είναι καλύτερο για την μπαταρία . Άλλο οι εσωτερικές μπαταρίες άλλο οι εξωτερικές. Sent from my iPod touch using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Μαζί με μένα, γνωρίζω άλλα δυο άτομα που εδω και τουλάχιστον ένα εξάμηνο, φορτίζουμε την μπαταρία απο το usb του pico και δεν έχει πέσει η απόδοση της. Ο δικός μου φορτιστής είναι 500mah, προτιμώ την αργή φόρτιση και δεν φορτίζω ποτέ απο θύρα usb υπολογιστή. Δεν αντιλέγω πως είναι καλύτερο να φορτίζουμε σε εξωτερικούς φορτιστές, απλά λέω ότι δοκιμασμένα η φόρτιση της μπαταρίας μέσα στο pico δεν έχει προκαλέσει κάποια βλάβη ή πτώση της απόδοσης της. Απο κει και πέρα ο καθένας επιλέγει, τον τρόπο φόρτισης της. Edited November 14, 2016 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Κακό στην μπαταρία κανεις αν το φορτίζεις από το USB. Ο δικός μου φορτιστής είναι 500mah, προτιμώ την αργή φόρτιση και δεν φορτίζω ποτέ απο θύρα usb υπολογιστή. Τι κακό κάνει να φορτίζει από USB ? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 @Kaluas δεν υπάρχει κάτι κακό. Αναφέρθηκα απλά στις προτιμήσεις μου. Ο λόγος που δεν φορτίζω σε θύρα υπολογιστή, είναι θέμα δικής μου ιδιοτροπίας. Δεν θέλω οι συσκευές που φορτίζουν να είναι κοντά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Α, νόμιζα ότι κάτι ήξερες παρόμοιο με αυτό που ξέρει το παιδί και λέει ότι οι φορτίσεις μέσω USB κάνουν κακό στην μπαταρία .. Που απ'όσο γνωρίζω, το αντίθετο ισχύει, περισσότερο κακό κάνουν οι επίσημοι φορτιστές .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Α, νόμιζα ότι κάτι ήξερες παρόμοιο με αυτό που ξέρει το παιδί και λέει ότι οι φορτίσεις μέσω USB κάνουν κακό στην μπαταρία .. Που απ'όσο γνωρίζω, το αντίθετο ισχύει, περισσότερο κακό κάνουν οι επίσημοι φορτιστές .. καλά , μην πάς και εσύ στο αντίθετο άκρο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 καλά , μην πάς και εσύ στο αντίθετο άκρο Δεν είναι άκρο, είναι αλήθεια ότι όσο πιο αργά φορτίζεις μια μπαταρία, τόσο καλύτερο για την υγεία της .. Και αργά το ρητό εννοεί σε watt, όσο μεγαλύτερα είναι τα Amps και τα Volt τόσο περισσότερο κακό δηλαδή .. Αν σκεφτείς και ότι οι εταιρίες βάζουν πολλά Amps για να φορτίζουν πιο γρήγορα και ακόμα χειρότερα βάζουν και περισσότερα Volt (στις QuickCharging συσκευές) για να βελτιώσουν την δική μας εμπειρία χρήσης (σύντομες φορτίσεις), τότε ναι, η φόρτιση μέσω USB είναι πάντα καλύτερη για την υγεία της μπαταρίας, ακόμα και από τους εργοστασιακούς (και ειδικότερα αυτών με QuickCharge) .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Δεν είναι άκρο, είναι αλήθεια ότι όσο πιο αργά φορτίζεις μια μπαταρία, τόσο καλύτερο για την υγεία της .. Και αργά το ρητό εννοεί σε watt, όσο μεγαλύτερα είναι τα Amps και τα Volt τόσο περισσότερο κακό δηλαδή .. Αν σκεφτείς και ότι οι εταιρίες βάζουν πολλά Amps για να φορτίζουν πιο γρήγορα και ακόμα χειρότερα βάζουν και περισσότερα Volt (στις QuickCharging συσκευές) για να βελτιώσουν την δική μας εμπειρία χρήσης (σύντομες φορτίσεις), τότε ναι, η φόρτιση μέσω USB είναι πάντα καλύτερη για την υγεία της μπαταρίας, ακόμα και από τους εργοστασιακούς (και ειδικότερα αυτών με QuickCharge) .. δεν μιλάμε για QuickCharge, οκ. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Α, νόμιζα ότι κάτι ήξερες παρόμοιο με αυτό που ξέρει το παιδί και λέει ότι οι φορτίσεις μέσω USB κάνουν κακό στην μπαταρία .. Που απ'όσο γνωρίζω, το αντίθετο ισχύει, περισσότερο κακό κάνουν οι επίσημοι φορτιστές .. Όλοι οι κατασκευαστές των mod με εξωτερικές μπαταρίες συνιστούν οι φορτίσεις να γίνονται σε εξωτερικό φορτιστή και για να το προτείνουν ΟΛΟΙ κάποιος σοβαρός λόγος θα υπάρχει. Edited November 14, 2016 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Δεν υπάρχει άτομο που να ασχολείται σοβαρά με το ηλ. τσιγάρο και που να σας προτείνει φόρτιση μέσω της συσκευής. Η φόρτιση μέσω της συσκευής είναι τελευταία λύση ανάγκης. Ένας καλός φορτιστής έχει 12-14$ από Κίνα, παραγγείλτε τον και ξεχάστε ότι τον παραγγείλατε μέχρι να έρθει. Μετά θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Μιλάμε για κινέζικες συσκευές της πλάκας παιδιά. Όλα αυτά που χρησιμοποιούμε, παράγονται στην Κίνα και πωλούνται για 10, 15 και 20 ευρώ. Το μπαμ δεν χρειάζεται να γίνει 10 φορές, 1 φορά αρκεί. Δεν φορτίζουμε μέσα από την συσκευή όχι απλά για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά καθαρά για την ασφάλεια μας. Έχουν σκάσει δεκάδες και εκατοντάδες μοντάκια, δεν θα εμπιστευτώ πως το τσιπάκι της Eleaf ή της Joyetech ή της οποιασδήποτε κινεζοεταιρίας δεν θα κολλήσει μια στο εκατομμύριο και δεν θα γίνει σωστά η φόρτιση. Δίνεις 10-12 ευρώ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αυτά αν μιλάμε για μοντάκι με μονή μπαταρία. Σε αυτά που παίρνουν 2 και παραπάνω, παίζεις καθαρά με το κεφάλι σου αν τις φορτίζεις μέσω της συσκευής. Τα μοντάκια δεν τραβάνε το ίδιο ρεύμα και από τις 2 ή 3 θέσεις. Γι' αυτό λέμε πως όχι απλά πρέπει να τις φορτίζουμε εξωτερικά, αλλά να τις αλλάζουμε και θέσεις μέσα στην συσκευή, αν π.χ. η μια μπαταρία ήταν πριν στην αριστερή θέση, τώρα την βάζουμε στην δεξιά και το ανάποδο με την 2η. Θέλουμε όσο το δυνατόν οι 2 (ή 3) μπαταρίες μας να είναι στην ίδια κατάσταση και να "ταλαιπωρούνται" το ίδιο. Γι' αυτό τις "παντρεύουμε" και τις χρησιμοποιούμε πάντα μαζί ή αν "χωρίσουν", πλέον δεν ξαναπαντρεύονται με τίποτα. Το θέμα balanced charging είναι τεράστιο και γίνονται συνέχεια τεστς για να δούμε αν μια συσκευή έχει όντως ή όχι. Για κάποιο λόγο, ακόμα και στις ακριβές και "καλές" συσκευές, δεν έχουν βρει τον τρόπο να γίνεται 100% σωστά η φόρτιση και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και καλά η πλακέτα DNA200 έχει, το νέο Smok Alien έχει...αλλά πάλι είσαι με το άγχος, δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Το ίδιο ισχύει και για τις μάρκες από τις μπαταρίες, βλέπω συνέχεια κόσμο να προσπαθεί να γλυτώσει 2 και 3 ευρώ και να παίρνει μπαταρίες της κακιάς ώρας ή να βγάζει από το λάπτοπ του. 3-4 είναι οι καλές, όλοι τις γνωρίζουν, όχι η Superfire 5600mah, 45A που βρήκες στο συρτάρι του παππού σου, ΔΕΝ είναι καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Οπως τα λεει ο Baator απο πανω ! Μονο Καλες μπαταριες να αγοραζετε. Απο μπαταριες εχω sony vtc c5 - samsung inr - 25r - lg HG2 (αν θυμαμαι καλα γιατι εχω αλλαξει καλυμμα λογο φθορας) Επισης για της μπαταριες, αν μας πεσει κατω η μπαταρια την κοιταμε με πολυ προσοχη, αν εχει κανει καποιο χτυπημα-βαθουλωμα ΔΕΝ την βαζουμε ποτε παλι στο μοντακι μας. Κρατηστε την για καναν φακο. Τα ""μπαμ"" που γινονται κατα καιρους συνηθος ειναι απο κακη ποιοτητα μπαταριας ή και απο χτυπημενη Φορτιστη εχω 1,5-2 χρονια τον nitecore d2 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 έχω έναν φορτιστή από τα lidl χωρίς οθόνη που τον χρησιμοποιώ για καμιά μπαταρία σε ποντίκια, ραδιόφωνο κλπ πάλι από τα Lidl, σήμερα λοιπόν πήρα αυτόν https://www.aliexpress.com/item/Liitokala-lii500-LCD-3-7V-1-2V-AA-AAA-18650-26650-16340-14500-10440-18500-Battery/32586550153.html?spm=2114.30010308.3.10.KqDe5a&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10056_10065_10068_10055_10054_10059_10078_10079_10084_10083_10073_10080_10070_10082_10081_10060_423_10061_10052_10062_10050_10051,searchweb201603_1&btsid=14e563ef-8af0-4ef0-bce0-37a9321fd626 για τον οποίο γράφονται καλές κριτικές Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) O taliban αρχικά ήθελε να διαθέσει μέχρι 20 ευρώ για δεύτερη συσκευή και έφτασε να δώσει γύρω στα 30 και αυτό, γιατί εγώ που δεν ασχολούμαι σοβαρά με το άτμισμα κατα τα λεγόμενα σου ( Baator ), τον απέτρεψα απο το να αγοράσει ένα ανώνυμο μοντάκι. Ηδη έχει ξεπεράσει το ποσό που μπορούσε να διαθέσει, να τον φοβίσουμε τώρα δλδ ότι θα ανατιναχτεί και να τον στείλουμε , να αγοράσει άμεσα εξωτερικό φορτιστή. Οκ. edit: Ο taliban με πρόλαβε και έδωσε παραγγελία. Να αγοράσει εξωτερικό φορτιστή είμαι και εγώ υπέρ ( έχω κι άλλα μοντάκια που τις μπαταρίες τους τις φορτίζω αποκλειστικά εξω ) αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας. Δεν έδωσα γενική οδηγία να φορτίζουμε όλα τα μοντάκια απο usb. Μιλησα συγκεκριμένα για το pico ότι δεν χάθηκε κι ο κόσμος, αν το φορτίζει απο την usb. Είναι μοντάκι δοκιμασμένο και μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί ούτε μια περίπτωση σκασίματος κατα την φόρτιση, όπως πχ το cloupor mini 30w που εσκαγαν το ένα πίσω απο το άλλο. Edited November 14, 2016 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Πλέον μόνο για άτμισμα διαβάζουμε εδώ παρά για το κάπνισμα το οποίο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Να σου πω την αληθεια δεν τον γνωριζω γιατι εχω καιρο να "ψαχτω" για φορτιστη, αφου γραφουν καλα λογια ολα καλα. Να τον βαλεις σε αργη φορτιση στα 500ma. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Vox ανήκει στο" κ.α" του τίτλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 O taliban αρχικά ήθελε να διαθέσει μέχρι 20 ευρώ για δεύτερη συσκευή και έφτασε να δώσει γύρω στα 30 και αυτό, γιατί εγώ που δεν ασχολούμαι σοβαρά με το άτμισμα κατα τα λεγόμενα σου ( Baator ), τον απέτρεψα απο το να αγοράσει ένα ανώνυμο μοντάκι. Ηδη έχει ξεπεράσει το ποσό που μπορούσε να διαθέσει, να τον φοβίσουμε τώρα δλδ ότι θα ανατιναχτεί και να τον στείλουμε , να αγοράσει άμεσα εξωτερικό φορτιστή. Οκ. edit: Ο taliban με πρόλαβε και έδωσε παραγγελία. Να αγοράσει εξωτερικό φορτιστή είμαι και εγώ υπέρ ( έχω κι άλλα μοντάκια που τις μπαταρίες τους τις φορτίζω αποκλειστικά εξω ) αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας. Δεν έδωσα γενική οδηγία να φορτίζουμε όλα τα μοντάκια απο usb. Μιλησα συγκεκριμένα για το pico ότι δεν χάθηκε κι ο κόσμος, αν το φορτίζει απο την usb. Είναι μοντάκι δοκιμασμένο και μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί ούτε μια περίπτωση σκασίματος κατα την φόρτιση, όπως πχ το cloupor mini 30w που εσκαγαν το ένα πίσω απο το άλλο. Δεν πήγαινε σε σένα το ποστ, ούτε στο άλλο παιδί, γενικά μιλούσα. Γενικά μια χαρά τα είπες απ' ό,τι διάβασα και καλές συμβουλές έδωσες. Και όντως, δεν χάλασε ο κόσμος αν το φορτίσεις μια και 2 φορές μέσα στην συσκευή, αλλά όπως είπα η ζημιά μια φορά χρειάζεται να γίνει. Το θέμα είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως είναι λύση ανάγκης και να μην επαναπαυόμαστε, "έλα μωρέ τώρα, τι θα γίνει, ο άλλος 2 χρόνια έτσι είναι". Είναι ψευτοσυσκευές της κακιάς ώρας όλες τους. Μπορεί να έχουν βελτιωθεί κάπως σε σχέση με 1-2 χρόνια πριν όπου ήταν συνηθισμένο φαινόμενο να σκάνε το ένα μετά το άλλο (Cloupor, Istick50, κτλ.), αλλά και πάλι την ασφάλεια μου προτιμώ να μην την εναποθέσω στην Eleaf για 10 και 15 ευρώ. Είναι μια αγορά που μένει ο φορτιστής. Και ακόμα με φορτιστή, καλό είναι να τις βγάζουμε μόλις τελειώσει η φόρτιση και όχι να τις αφήνουμε για 10 και 12 ώρες. Ναι, οι καλοί υποτίθεται ότι κόβουν το ρεύμα μόλις φορτίσουν, κτλ., αλλά και πάλι. Μόνο το πόσο ζεσταίνονται να δει κάποιος, ένα καλώδιο άλλο να ακουμπάει κατά λάθος και δεν θέλει πολύ να γίνει το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) O taliban αρχικά ήθελε να διαθέσει μέχρι 20 ευρώ για δεύτερη συσκευή και έφτασε να δώσει γύρω στα 30 και αυτό, γιατί εγώ που δεν ασχολούμαι σοβαρά με το άτμισμα κατα τα λεγόμενα σου ( Baator ), τον απέτρεψα απο το να αγοράσει ένα ανώνυμο μοντάκι. Ηδη έχει ξεπεράσει το ποσό που μπορούσε να διαθέσει, να τον φοβίσουμε τώρα δλδ ότι θα ανατιναχτεί και να τον στείλουμε , να αγοράσει άμεσα εξωτερικό φορτιστή. Οκ. edit: Ο taliban με πρόλαβε και έδωσε παραγγελία. Να αγοράσει εξωτερικό φορτιστή είμαι και εγώ υπέρ ( έχω κι άλλα μοντάκια που τις μπαταρίες τους τις φορτίζω αποκλειστικά εξω ) αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας. Δεν έδωσα γενική οδηγία να φορτίζουμε όλα τα μοντάκια απο usb. Μιλησα συγκεκριμένα για το pico ότι δεν χάθηκε κι ο κόσμος, αν το φορτίζει απο την usb. Είναι μοντάκι δοκιμασμένο και μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί ούτε μια περίπτωση σκασίματος κατα την φόρτιση, όπως πχ το cloupor mini 30w που εσκαγαν το ένα πίσω απο το άλλο. Συμβαίνουν αυτά :) Τον φορτιστή τον ήθελα ούτως ή άλλως, ευκαιρία λοιπόν προσπαθούσα να βρω :) ΥΓ Θα με καταστρέψετε ρεεεεεεε, στο τέλος θα πάρω και 2ο ατμοποιητή και το πρώτο σετάκι θα το αφήσω για backup :) Edited November 14, 2016 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Δεν ξέρω ποιο είναι το πρώτο σου, αλλα και εγώ το pico για δεύτερο το πήρα και έχει γίνει το βασικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Δεν ξέρω ποιο είναι το πρώτο σου, αλλα και εγώ το pico για δεύτερο το πήρα και έχει γίνει το βασικό μου. 1. 3848001 Authentic KangerTech SUBTANK SSOCC Coil Head (5-Pack) 2 2. 5202904 Authentic Eleaf iStick Power 80W 5000mAh TC VW APV Mod (Brushed Silver) 1 3. 4086100 Authentic KangerTech Toptank Mini Sub Ohm Tank Clearomizer Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Vox ανήκει στο" κ.α" του τίτλου. Οκ ευχαριστώ δεν το είχα προσέξει. Άποψη μου βέβαια. Καλό θα ήταν όμως το θέμα άτμισμα να γίνει ξεχωριστή κατηγορία καθότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Οι μισοί πλέον ατμίζουν. Εγώ τα έχω κόψει και τα δύο αλλά μου αρέσει να παρακολουθώ τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Θα δοκιμάσω να φτιάξω ένα τόπικ για το άτμισμα, γιατί όντως κακώς γράφουμε εδώ και σπάμε και τα νεύρα όσων καπνιστών δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα και ας ελπίσουμε ότι δεν θα διαγραφεί, ποτέ δεν ξέρεις με τους moderators εδώ και το τι θεωρούν περιττό και τι όχι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Θα δοκιμάσω να φτιάξω ένα τόπικ για το άτμισμα, γιατί όντως κακώς γράφουμε εδώ και σπάμε και τα νεύρα όσων καπνιστών δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα και ας ελπίσουμε ότι δεν θα διαγραφεί, ποτέ δεν ξέρεις με τους moderators εδώ και το τι θεωρούν περιττό και τι όχι. :p Που είσαι ρε ψυχή? Όπως θα είδες έκανα αγορά χωρίς και την δική σου άποψη :) Να ανοίξεις και αν μπορεί ένας mod ας μεταφέρει τα μηνύματα που αφορούν το η.τ στο νέο Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts