NV_ORTON Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Gauloises (ΜΠΛΕ) εδω και 8 χρόνια χωρίς να σκεφτώ ούτε να το αλλάξω ούτε να το κόψω :) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Marlboro μαλακό :) Αρκετά χρονάκια. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Ρε παιδια, κανενα ελληνικο καλο υπαρχει; Οσα εχω κανει μου τιναξαν στον αερα τον λαιμο μου !!! Οχι τιποτα, αλλα τωρα παρα-ακριβηναν τα τσιγαρα και με περιπου 2 την ημερα δεν συμφερει !!! :o :o :o Παπαστράτος forevah!!! ξεκίνησα από Marlboro κόκκινο μαλακό, και όταν έφτασα να κάνω 2 πακέτα την ημέρα (δεν ξέρω τι σκατά πρέζα βάζουν μέσα...), συνέχισα 1 χρόνο Old Navy Lights, μετά Assos International για χρόνια και τώρα πλέον Αssos 25 κόκκινο. Ελληνικό τσιγάρο, 2,10 ευρώ το 25άρι πακέτο και από βάρος ότι πρέπει (0,9 και 10). Καπνίζω δυστυχώς κοντά 10 χρόνια τώρα. Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Ρε μπραβο...ειμαι ο πρωτος που αναφερει οτι καπνιζει camel!Καπνιζω απο Α Λυκειου,,,ξεκινησα με cooper 100 και αφου περασα σχεδον απο ολες τις μαρκες κατεληξα στα camel τα οποια καπνιζω εδω και 8 χρονια....Το "καλο" ειναι οτι καπνιζω ενα πακετο στις 2 μερες και θα προσπαθησω να το κοψω σιγα σιγα....ελπιζω να τα κατφερω.... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον exmanos Ρε μπραβο...ειμαι ο πρωτος που αναφερει οτι καπνιζει camel!Καπνιζω απο Α Λυκειου,,,ξεκινησα με cooper 100 και αφου περασα σχεδον απο ολες τις μαρκες κατεληξα στα camel τα οποια καπνιζω εδω και 8 χρονια....Το "καλο" ειναι οτι καπνιζω ενα πακετο στις 2 μερες και θα προσπαθησω να το κοψω σιγα σιγα....ελπιζω να τα κατφερω.... Και είχα δοκιμάσει τα camel αλλά δεν με τράβηξαν! :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Α πα πα πα οχι κι ελληνικά! Υπάρχει κι ο καπνός Σαντιαγκράξα ;) Με την ευκαιρεία, εγώ φουμάρω Γκολουάζ κόκκινο. Κι εκπλήσσομαι που δεν το ανέφερε κανείς άλλος ως τώρα... :cool: Ρε γμτο, επειδη δεν εχω ασχοληθει να στριβω τσιγαρα, καθε φορα που κανω αποπειρα να ξεκινησω καπνο τελικα βαριεμαι (ασε που τα στριβω κι εντελως ατσαλα ! :p ), τον αφηνω στη μεση, και αγοραζω παλι πακετο !!! :o Α, ξεχασα να πω οτι καποτε περασα κι απο τα GR Lights τα παλια, προσφατα που εκανα κατι καινουρια GR που βγηκαν ηταν αισχος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Κι εγώ ξέχασα να πω για τα πούρα, με προτίμηση σε Romeo y Julietta, Montechristo και Cohiba. Μιας και αναφέρθηκαν πουράκια, στριφτά κλπ, είπα κι εγώ να επεκτείνω γενικά το θέμα του καπνίσματος... Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Κι εγώ ξέχασα να πω για τα πούρα, με προτίμηση σε Romeo y Julietta, Montechristo και Cohiba. Μιας και αναφέρθηκαν πουράκια, στριφτά κλπ, είπα κι εγώ να επεκτείνω γενικά το θέμα του καπνίσματος... Akoma ki egw pou eimai fanatikos antikapnistis ena pouro* to kanw pou kai pou** * o tonos sto "pou" parakalw, min exoume pareksigiseis-kataramena greeklish (apo anagi paidia, 1 mera akoma) **pou kai pou = 1 pouro ana 2-3 xronia lol :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Ξεκινησα να καπνιζω πριν απο περιπου 1 χρονο (17/09/2002) σε ηλικια 25 χρονων, επειδη μου ελειπε πολυ "εκεινη". :( Αν δεν αρχιζα το καπνισμα ειλικρινα δεν ξερω που θα ειχα φτασει... Ξεκινησα με BF-Ultra (η μαρκα "της"). Πολυ γρηγορα περασα στα Davidoff Lights. Οτιδηποτε αλλο δοκιμασα με απογοητευσε και ετσι επιμενω Davidoff, αλλωστε οπως λεει και το moto "the more you know... " A! καμια φορα αραια και που και οταν πεσει στα χερια μου κανω και κανενα BF-Ultra, for old times shake... Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Egw kapnizw muratti ta teleutaia 4 xronia kai to sinexizw akathektos. Bebaia polloi filoi mou me lene to oti exoun periergi geusi isws logo to oti periexoun stin geusi tous kai ston kapno tous kati san meli . Bebaia se pollous auti i geusi tous fernei kati apo koulouri pou trws to prwi.... To asteio einai to oti exw kollisei auti tin marka tsigarwn se panw apo 10 atoma ta opoia allaksane ta tsigara pou ekanan kai kanoun poia muratti. Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Χμμμ... Ξεκίνησα με Μαλμπουρο το 1995 αν θυμάμαι καλά. Το γύρισα σε West πουράκια/τσιγάρα το 1996 Δοκίμασα καπνό Drum το 1997 Το γύρισα σε Prince (κι έκοβα και το φίλτρο) το 1998 Λόγω προβλημάτων υγείας, το ξαναγύρισα σε Drum το 2000, και συνεχίζω έτσι ως σήμερα. Ομολογώ ότι με τον καπνό δεν με χτυπάει στο πρόβλημα υγείας που έχω, σε αντίθεση με οποιοδήποτε βιομηχανικό τσιγάρο (μόλις κάνω 5 Silk Cut άσπρα, τελείωσα!). Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι ο καπνός είναι πολύ πιο "υγειινός" από τα βιομηχανικά τσιγάρα. Άσε που κοστίζει λιγότερο: με ένα Drum 25g (ήτοι 2.8 ευρώ), πάω 2 μέρες --> περίπου 18 τσιγάρα τη μέρα... Επειδή είναι και η διαδικασία του στριφτού σε αντίθεση με την ευκολία του να βγάλεις ένα έτοιμο από το πακέτο, δεν καπνίζεις παρά μόνο όταν το θέλεις πολύ (άρα καπνίζεις λιγότερο). Επιπλέον κάνει πολύ περισσότερο χρόνο να καεί απ' ότι ένα τυποποιημένο τσιγάρο (εμένα κάνει γύρω στα 10 λεπτά) σε αντίθεση με ένα απλό τσιγάρο που έτσι και το ξεχάσεις στο τασάκι έχει καεί πατ-κιούτ, κι ανάβεις άλλο... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Η διαδρομή μου: το 1ο μου τσιγάρο ήταν Styvesaant, το 1993. Μετά για ένα χρόνο περίπου έκανα Marlboro μαλακό. Ακολούθως, μέχρι και πέρισυ έκανα Camel και Lucky Strike, και εδώ και μερικούς μήνες REX Lights... Πάντως, όλο και συχνότερα σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να κόψω το κάπνισμα. Το έχω βαρεθεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Γενικά αυτή η αλλαγή των τσιγάρων απο την μια μάρκα στην άλλη δεν κάνει καλό...θα πρέπει να είμαστε πάντα σταθερή σε μία! Άκουσα πως πονάς τους πνεύμονες σου αν αλλάζεις συνεχώς μάρκες! :worry: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Ενώ αν πίνεις σταθερά μια μάρκα είσαι υγειέστατος ε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Egw arxisa kalokairi deutera me trith gymnasiou. Tote akoma dialega markes, ka8e mera kai allh (!) mexri ta mesa ths triths gymnasiou pou sta8eropoih8hka sta Prince. Einai fobera tsigara, poly apolaystika. Gia to kalo tou lemou mou omws, to piga sto medium kai twra deutera lukeiou lights! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Silk Cut Yellow Nice and Mellow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Marlboro M en A lways R emember L adies B ecause O f R omantic O nly Για όσους δεν το γνωρίζουν! :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Prince lights rulezz :D Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Winston μαλακό 25άρι. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksssk Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Marlboro κοκκινο σκληρο. Παράθεση Konstantinos http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oslotas Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Ασο Σκετο απο οταν ηταν 16 δρχ. Για φαντασου!!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Παντα ηθελα να το ρωτησω αυτο :o Μαρλμπο ρο προφανως ειναι η σωστη προφορα αλλα γιατι αρκετοι το λενε Μαρλμπου ρο;;; :wacko: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Marlboro...και μαλακά και σκληρά!!! Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 :cool: καλημερα παιδια! Ξεκινησα το καπνισμα το '90 με GAULOISES BLONDES (τα μπλε) κ στην συνέχεια (περιπου το '92) με GAULOISES BLONDES LIGHTS (τα κοκκινα)!! Μεχρι κ σημερα το κοκκινο πακετο με συνοδευει!!!! (μαζι με την FERRARI φυσικα!!!!!)(παρεπιπτόντως την Κυριακή στις 10.10 π.μ άναψα ένα GAULOISES για το νέο πρωταθλημα!!) Πάντως με έναν πρόχειρο υπολογισμό αν δεν είχα κανει την μ...... σήμερα θα είχα έναν γαμάτο βιντεοπροβολέα στο σαλόνι μου (YAMAHA DPX-1000) ή ένα FIAT PUNTO SPORTING!!! Ας προσέχαμε!!!!!!!!! :rolleyes: Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης Παντα ηθελα να το ρωτησω αυτο :o Μαρλμπο ρο προφανως ειναι η σωστη προφορα αλλα γιατι αρκετοι το λενε Μαρλμπου ρο;;; :wacko: :p Προφανώς το Μαρλμπου ρο ακούγεται πιο κοντά στην ελληνική προφορά ενώ όταν λές Μαρλμπο ρο ακούγεται πιο αμερικάνικο! :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts