Alexel Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Έχω μια καινούργια φαντασίωση, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να πάει στο My Cars & Bikes...: Να πηγαίνω με τις πόρτες με μια πανάκριβη κάμπριο πισωκούνα (Μ3 θα είναι αυτή, 360 Modena Spider θα είναι αυτη...έχει ο Θεός) σε μια ορεινή διαδρομή με ένα καταπλητικό τοπίο γύρω μου κατά τη δύση του ήλιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Και εγω εχω μια καινουρια φαντασιωση καθως πηγα σε μια καφετερια να δω των αγωνα της Εθνικης χθες και η σερβιτορα ηταν οτι πιο ομορφο εχω δει στη ζωη μου...Δεν ειχε ουτε ενα ψεγαδι ρε παιδια.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.Απιστευτη ομορφια.Οποτε,καταλαβαινετε ποια ειναι η φαντασιωση μου.. Α,η Μ3 παραμενει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Η πιο ακραία και μεγάλη μου φαντασίωση είναι να γίνουν πραγματικότητα όλες οι φαντασιώσεις μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Nα οδηγήσω στην f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 να κερδισω σε κανα λοττο τοσα πολλα λεφτα που να αγορασω μια βιλα με πισινα στην Χαβαη ενα κοτερο να κανω βολτες στις αποκρημνες παραλιες ενα σουπερ αυτοκινητο καμπριο εννοειται ελικοπτερο για γρηγορες μετακινησεις κ αχμ... φυσικα κ ενα σεβαστο ποσο σε ανθρωπους που πεινανε η που δ εχουν σπιτι κ κοιμουντε εξω :) αχ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpuser (22 Ιούν. 2004 , 12:29) Nα οδηγήσω στην f1 gia posa deyterolepta?(prin stoukareis enoo )http://www.langkawi.dk/u178.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Να μπορώ και να ελένχω οοοοοοοοοοοοοολο τον κοσμο!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕΕΕΕ :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 την Avril και την Jeniffer Aniston μαζι με την Lopez μαζι...και για κερασακι στην τουρτα τις Tatu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi (11 Αύγ. 2004 , 01:28) την Avril και την Jeniffer Aniston μαζι με την Lopez μαζι...και για κερασακι στην τουρτα τις Tatu Μα αφού αυτές είναι λεσβίες :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Πολύ θα γούσταρα να γίνω ένας διάσημος και πολυζήτητος ειδικός στην κινητή τηλεφωνία. Να δουλεύω στο εξωτερικό και να βγάζω πολλά λεφτά. Γενικά να ξέρω πολλά πάνω σε αυτό το θέμα και να έχω πέραση σαν επαγγελματίας.Από τον Οκτώβριο θα αρχίσει η προσπάθεια! :) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supergirl (17 Ιούν. 2004 , 00:58) Να μην ξαναπεράσέι κανείς Αμερικάνος ούτε τον Ατλαντικό ούτε τον Ειρηνικό :mad: Αστειεύεσαι..? Και τι θα γίνει με αυτούς τους μαλ@@@ που θα ξεμείνουν εδώ...!!! :p :lol: Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus85 (17 Ιούν. 2004 , 01:39) Να παρει η εθνικη Ελλαδος το euro!Αν και πλεον δεν ειναι ακατορθοτο οποτε θα ηθελα μια βραδια(ή μαλλον πολλες βραδιες) με τη Sarra Michel Gellar ή με την Elizabeth Harley! :confused: Τωρα που το ξανασκεπτομαι θα ηθελα να ειμαι και με τις δυο! :D Καλά ...ελπίζω να βολεύτηκες με το ευρωπαικό..... :cool: ;) :D Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 εγω φανταζωμαι να ειχα μια ferrari enzo και να επαιζα με τους μπατσους που θα ετρεχαν απο πισω μου(φυσικα θα ηταν μπατσινες) και διπλα μου θα ειχα την παμελα σκυμενη προς το μερος μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 @alexel μπενεις με τις παντες βγαινεις με τις ζαντες :) οταν μιλαει η φτερωτη οι ατμοσφαιρες κανουν τουμπεκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Nα πεθάνω σε ηλικία 150 ετών τουλάχιστον. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Axx....kai ego thelo tatu!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 η φαντασιωση μου ειναι απλως να βρω την ευτυχεια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Οι 2 μεγαλύτερες φαντασίωσεις μου είναι: 1. Να βρώ το άλλο μου μισό ώστε να έχω μια σχέση στην οποία θα ξέρω ότι μπορώ να τα δώσω όλα χωρίς να πληγωθώ στο τέλος. 2. Να γίνω τόσο επιτυχημένη φοιτήτρια που να κάνω μεταπτυχιακά σε κάποιο ξένο πανεπιστήμιο επιπέδου ΜΙΤ, Harvard, Yale κλπ!!! Μα, όχι πείτε μου, ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ?????? Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 8 Σεπ. 2004 , 01:51) Οι 2 μεγαλύτερες φαντασίωσεις μου είναι: 1. Να βρώ το άλλο μου μισό ώστε να έχω μια σχέση στην οποία θα ξέρω ότι μπορώ να τα δώσω όλα χωρίς να πληγωθώ στο τέλος. 2. Να γίνω τόσο επιτυχημένη φοιτήτρια που να κάνω μεταπτυχιακά σε κάποιο ξένο πανεπιστήμιο επιπέδου ΜΙΤ, Harvard, Yale κλπ!!! Μα, όχι πείτε μου, ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ?????? Όχι, αλλά ξεκίνα διάβασμα γιατί το 1 απλά δεν υφίσταται... ;) Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Να μπορεσω για ενα χρονο στη ζωη μου να ειμαι απολυτα ικανοποιημενη με αυτα που εχω,να σταματησω να εχω αγχος για οτιδηποτε,να χαλαρωνω οταν γυρναω σπιτι απο τη δουλεια και να μπορω να ευχαριστηθω χωρις να σκεφτομαι την αλλη μερα που θα εχω παλι τα ιδια,και να ειμαι ξεκουραστη τα βραδια ωστε να εχω διαθεση να βγαινω συχνα και να μην με τρωει το μεσα!!!!Μπορουν να γινουν αυτα για ενα χρονο θεουλη μου και εγω θα ειμαι παντα καλο κοριτσακι!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Na kathomai kai enas mal@k@s na ta kanei ola! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Φαντασιωση ε? Η δικια μου φαντασιωση ειναι να εχω οτι φαντασιωνομαι! Ειναι πολλες... απο το να εχω το super-PC μεχρι να το κανω με τις αδερφες στον απεναντι 2ο οροφο και να ζησω σε υπερπολυτελες σπιτι καπου ομορφα με ησυχια και μουσικη να ακουγεται συνεχεια... :) Beautiful... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Φαντασίωση: Να γίνω Bill Gates στη θέση του Bill Gates. Και να μην δίνω δεκάρα στα φιλανθρωπικά ιδρύματα :devil: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 8 Σεπ. 2004 , 18:48) Φαντασιωση ε? Η δικια μου φαντασιωση ειναι να εχω οτι φαντασιωνομαι! Ειναι πολλες... απο το να εχω το super-PC μεχρι να το κανω με τις αδερφες στον απεναντι 2ο οροφο και να ζησω σε υπερπολυτελες σπιτι καπου ομορφα με ησυχια και μουσικη να ακουγεται συνεχεια... :) Beautiful... Kala me aderfes tha pas? Kai fantasiwsh sou malista? :lol: :p :lol: :alien: :lol: :p :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus85 (17 Ιούν. 2004 , 01:39) Να παρει η εθνικη Ελλαδος το euro!Αν και πλεον δεν ειναι ακατορθοτο οποτε θα ηθελα μια βραδια(ή μαλλον πολλες βραδιες) με τη Sarra Michel Gellar ή με την Elizabeth Harley! :confused: Τωρα που το ξανασκεπτομαι θα ηθελα να ειμαι και με τις δυο! :D Επομενοοοος!.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts