nickolas84 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Τώρα για αυτό το μαραφέτι δεν μπορώ να πω κάτι θετικό η αρνητό γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Για να το βγάζει πάντως η τάδε εταιρία και για να λέει ότι έχει τόσα ποσοστα επιτυχίας και τόσο κέρδος σε βενζίνη κτλ. τότε κάποιες μελέτες έχει κάνει, έχει κάποιο Α αποτέλεσμα και πολλούς που το αγοράζουν. Δεν θα σταματούσε να πωλείται αν ήταν μιά μπαρούφα? Δυστυχώς όχι απαραίτητα. Εφόσον ένα προιόν πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας κυκλοφορεί. Το αν έχει αποτέλεσμα ή όχι ΔΕΝ ελέγχεται. Θα πρέπει κάποιος να κινηθεί εναντίον της εταιρείας και να ζητήσει έλεγχο για να συμβεί κάτι. Γενικά μην είστε ευκολόπιστοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=156411&highlight=%E2%E5%ED%E6%E9%ED%E7 .εν ολιγης ειναι μια συσκευη π ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει μιας κ κανεις δεν εχει κανει πειραματα. διαβασα ομως κ προστιμο απο usa...θα τα ανεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Την απάντηση την έδωσε ο jarjap όταν παρέθεσε απόσπασμα από το επίσημο site της αμερικάνικης (ΗΠΑ) Federal Trade Commission. BENS Fuel Booster: κάνει δουλειά; σελίδα 1η απάντηση 7η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ρε παιδιά, ΕΝΑΣ εδώ μέσα δεν έχει βγάλει Λύκειο ή κατά προτίμηση Πολυτεχνείο ΚΑΙ να θυμάται βασικές αρχές Η/Μ ? :rolleyes: Δεν μπαίνω καν στο δίλημμα "αφού κάνουν τόσα θαύματα με 100€ (μόνο τον καρκίνο δεν θεραπεύουν), γιατί δεν τα βάζουν ΟΛΕΣ οι αυτοκινητοβιομηχανίες" ?..... Για το αν δουλεύουν ή όχι τα διάφορα "μαγνητάκια" δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυία, απλώς να ξέρεις βασικά πράγματα για τα μαγνητικά πεδία (έλεος δηλαδή).... Για το BENS δεν ξέρω, αλλά και πάλι "υπερηχητικός βομβαρδισμός του καυσίμου για πολυμερισμό ισοτόπων" δεν γίνεται. Πολυμερισμός επιτυγχάνεται με κάποιες επιπρόσθετες ουσίες ΚΑΙ με σημαντικά εξωτερικά ποσά ενέργειας. Αλλιώς θα παράγαμε το αεικίνητο.... Όποιος θέλει πάντως να πετάξει τα ευρώ του, η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Μεγα απατη. Ειχει βαλει ο πατερας μου στο στην Χ3 2.5i και δεν εκαναν πραγματικα τιποτα! το επεστρεψε πισω και μας εδωσαν τα λεφτα πισω. Μουφα τελειως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefaek Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 στο ebay θα το βρειτε φθηνα. γυρω στα 25 ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης. http://www.ebay.com.au Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Θα ήθελα να συνησφέρω κι εγώ με την άποψή μου στο θέμα σας. Χθες τοποθέτησα από αυτήν την εταιρία http://www.future-line.gr/ τα κιτάκια στον κινητήρα του αυτοκινήτου μου και θα περιμένω 1.500 χλμ. να δω αποτελέσματα. Αν όχι παίρνω τα χρήματά μου πίσω! Επίσης για να μην βάζουμε τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι, ο τύπος που μου τα τοποθέτησε μου ανέφερε ότι για να δουλέψουν, θα χρειαστούν από 1-3 μαγνητάκια για βενζίνη και από 1-3 μαγνητάκια για αέρα. Αυτά ανάλογα με τα κυβικά του αυτοκινήτου κι αν διαθέτει τούρμπο ή όχι. Παρ'όλα όσα συζητήσατε παραπάνω, από την τοποθέτηση των μαγνητών και μετά, ήδη ο κινητήρας λειτουργούσε ηπιότερα και δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός να το καταλάβεις. Οι ένδειξη του στροφόμετρου στο ρελαντί, εκεί που έδειχνε πάντα την ελάχιστη 700 σαλ τώρα μου δείχνει 650 σαλ. Κάτι τελευταίο, για να αποδόσει όλα αυτά που αναφέρει ο κατασκευαστής, με παρακάλεσαν να το ελέγξω μετά τα 1.500 χλμ χρήσης του. Για τ'αποτελέσματα του θα δείξει... Μόνο που μειώθηκε ο θόρυβος της μηχανής, εμένα μου λέει πολλά! (Τα παραπάνω να μην θεωρηθούν διαφήμηση !!! Δηλώνω ότι δεν έχω καμμία σχέση με την παραπάνω εταιρία παρά μόνο ότι υπήρξα πελάτης τους κι επίσης θα είμαι ο 1ος που θα γράψω τα χειρότερα σε περίπτωση παραπλάνησης της κοινής γνώμης.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Εγώ απορώ πως σε έψησαν και το έβαλες... Και αν σου κάνει ζημιά??? λέω τώρα... πως το ξέρεις??? Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VladimirDracula Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Χαιρετώ τους πάντες. Σήμερα τοποθέτησα το συγκεκριμένο προιόν στο αυτοκίνητό μου, το οποίο τώρα έχει κατανάλωση 9,5 - 10 lt / 100 χλμ. Θα το δοκιμάσω και θα κάνω post να σας πώ αν όντως αξίζει ή είναι μούφα. Μου έδωσαν απόδειξη αγοράς σφραγισμένη από πίσω που λέει "εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών". Από οπτικής απόψεως το προιόν πάντως δε σε πίθει. Μην κάνετε κάποια αγορά πριν ανεβάσω ξανά κάτι (σε κανένα μήνα) γιατί λένε οτι επιστρέφουν τα λεφτά αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... Ελπίζω πάντως νκάνει δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Χαιρετώ τους πάντες. Σήμερα τοποθέτησα το συγκεκριμένο προιόν στο αυτοκίνητό μου, το οποίο τώρα έχει κατανάλωση 9,5 - 10 lt / 100 χλμ. Θα το δοκιμάσω και θα κάνω post να σας πώ αν όντως αξίζει ή είναι μούφα. Μου έδωσαν απόδειξη αγοράς σφραγισμένη από πίσω που λέει "εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών". Από οπτικής απόψεως το προιόν πάντως δε σε πίθει. Μην κάνετε κάποια αγορά πριν ανεβάσω ξανά κάτι (σε κανένα μήνα) γιατί λένε οτι επιστρέφουν τα λεφτά αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... Ελπίζω πάντως νκάνει δουλειά.περιμενω με ανυπομονησια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 κι εγώ από περιέργεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Καλησπερα σας. Εχω περιπου απο τον σεπτεμβριο που εχω βαλει τον μιχανισμο τις bens.Επειδη παντα φουλαρω το αμαξι και παωτα μετραω ποσα χιλιομετρα μοθ βγαζει χωρις τον μιχανισμο μου εχει βγαλει με το ζορι 600 χιλιομετρα ενω με τον μιχανισμο που το μετρισα εδωσε αλλα 50 χιλιομετρα. Σε ταξιδι ειναι συγουρο οτι 8α σου βγαλει 50 χιλιομετρα ενω μεσα στην πολη 8α σου βγαλει 30 παντα βεβαια μιλαμε για το γεμισμα. δηλαδη σε κα8ε γεμισμα μου δινει στανταρ 30χλμ πανω απο το κανονικο.ενω σε ταξιδι 50 μπορει κ λιγο παραπανω.. τωρα βεβαια δεν ειδα καιμαι διαφορα στιν επιδοσεις δεν το δυναμομετρησα πριν κ μετα αλλα οσο αναφορα για τιν καταναλωση εχει διαφορα. Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Την ιδια διαφορα και ακομη μεγαλυτερη μπορεις να την πετυχεις με 1002 τροπους... Το ιδιο ταξιδι με την ιδια ταχυτητα μπορω να στο κανω με καταναλωση που θα φτασει τα 12λιτρα ανα 100 χιλιομετρα αλλα και με 10 λιτρα ανα 100 χιλιομετρα! Εξακολουθω να πιστευω οτι προκειται για τεραστια κοροιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 με αυτη την λογικη κανεις το ταξιδι σου με το λεοφωριο και σου βγαινει ακομα πιο οικονομικα. Ειναι κα8αρα πως το βλεπει ο καθενας. Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Με το BENS Fuel Booster ο κινητήρας παρουσιάζει ευστροφία, καθαρίζει από τα κατάλοιπα ενώ παρατηρείται αύξηση της τελικής ταχύτητας και μείωση της κατανάλωσης 10-35%. Το BENS Fuel Booster είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα επεξεργασίας και εξοικονόμησης καυσίμου και αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας. Για την κατασκευή του γίνεται χρήση ηλεκτρονικών που χρησιμοποιούνται στην αεροδιαστημική τεχνολογία. Πού τοποθετείται: Το σύστημα τοποθετείται κοντά στο σωλήνα παροχής καυσίμου ώστε να είναι μικρό το μήκος του καλωδίου που φθάνει στο σωλήνα για να τυλιχθεί. Πού συνδέεται: Συνδέεται με το ηλεκτρικό κύκλωμα του αυτοκινήτου σε τέτοιο σημείο ώστε όταν τίθεται ο κινητήρας σε λειτουργία να τροφοδοτείται η συσκευή με ρεύμα. Χρειάζεται συντήρηση; Η συσκευή είναι 100% ηλεκτρονική, δεν έχει κινούμενα μέρη και γι' αυτό δεν χρειάζεται συντήρηση ούτε απαιτεί αναλώσιμα. Είναι ανθεκτική στην υγρασία και λειτουργεί ακόμα και κάτω από ακραίες θερμοκρασίες (από -20 βαθμούς Κελσίου μέχρι + 120 βαθμούς Κελσίου). Διάρκεια ζωής; Το Fuel Booster έχει διάρκεια ζωής 300.000 ώρες που πρακτικά σημαίνει περίπου 35 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία προσφέρει 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Είναι αντιληπτή ή διαφορά: Με την τοποθέτηση του Fuel Booster αμέσως ο κινητήρας παρουσιάζει καλύτερη ελαστικότητα ειδικά στις χαμηλές στροφές ενώ δείχνει και μεγαλύτερη ευστροφία. Με τη χρήση 2-3 ρεζερβουάρ ο κινητήρας έχει καθαρίσει από τα κατάλοιπα ενώ το όχημα παρουσιάζει καλύτερες ρεπρίζ και παρατηρείται αύξηση της τελικής ταχύτητας μέχρι 25 χλμ./ώρα αλλά και μείωση της κατανάλωσης 10-35%. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; για να μην πιαστούμε κορόιδα... Το συγκεκριμένο είναι made in Greece και από ότι άκουσα αναφέρθηκε και πρόσφατα σε δελτίο ειδήσεων σε μεγάλο κανάλι. Γνώμες??? οχι δεν κανει δουλεια ειναι πεταμενα λεφτα..καλυτερα αγορασε χαλι απο τον 902 ΤιΒι..αν ηταν καλη πατεντα ολο και καποια ετερεια θα την ειχε αρπαξει διοτι θα βοηθουσε πολυ στις πωλησεις της...για να καθαρισει ενας κινητηρας απο καταλοιπα πρεπει να μην καιει καθολου βενζινη (βλεπε θεμα υγραεριο για αυτοκινητο) εφοσον υπαρχει καυση βενζινης η πετρελεου υπαρχουν και καταλοιπα... μονο και μονο που το διαφημιζουν τοσο πολυ πρεπει να σας βαλει σε υποψιες οτι τα ΜΜΕ για 20 ευρω θα πουλησουν τις μανες τους επομενως αν θες οικονομια παρε ενα σκουτερακι για τη δουλεια η βαλε υγραεριο στο αμαξι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 μολις διαβασα ολο το νημα και τελικα ναι ειναι γεγονος υπαρχουν κοροιδα ακομα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 μολις διαβασα ολο το νημα και τελικα ναι ειναι γεγονος υπαρχουν κοροιδα ακομα (η μηπως εγω ! :lol: ) Kοροιδο μπορει να εισαι εσυ ! ΔΕΝ θελω να ξανακουσε τετοιο χαρακτηρισμο , ειδικα για κατι ΠΟΥ ΔΕΝ εχεις δοκιμασει και δεν ξερει ουτε καν πως ειναι !!! αποδειξε το αντιθετο απα αυτα που λεει Η saab που βαζει τα εν λογω μαγνητακια σε μορφη μπιλιας μεσα στο ρεζερβουαρ απο το εργοστασιο. Και αυτη κοροιδο ? Οποτε δεν ειναι τοσο μπαρουφα οσο πολλοι νομιζουμε. Απλως διαφορες θα δειτε μονο σε αυτοκινητα με μεγαλη ιπποδυναμη και καταναλωση και παντα σε ταξιδια Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Μα σε ταξιδια ουτως η αλλως βλεπουμε διαφορα.... ;) Χωρις την μπιλια, το μαγνητακι και δεν ξερω και εγω τι αλλο! Υπαρχει καποιο αξιοπιστο λινκ που να αναφερει την υπαρξη αυτου του συστηματος στα Σααμπ?? Γιατι προσωπικα δεν εχω ακουσει για καμια αυτοκινητοβιομηχανια που να χρησιμοποιει τετοιες αλχημιες... Αυτες ξοδευουν εκατομμυρια σε Reseach and Development για να καταφερουν οι κινητηρες τους να λειτουργησουν οικονομικοτερα και να περασουν τα ορια του Euro4!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgreek Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Kοροιδο μπορει να εισαι εσυ ! ΔΕΝ θελω να ξανακουσε τετοιο χαρακτηρισμο , ειδικα για κατι ΠΟΥ ΔΕΝ εχεις δοκιμασει και δεν ξερει ουτε καν πως ειναι !!! αποδειξε το αντιθετο απα αυτα που λεει Η saab που βαζει τα εν λογω μαγνητακια σε μορφη μπιλιας μεσα στο ρεζερβουαρ απο το εργοστασιο. Και αυτη κοροιδο ? Οποτε δεν ειναι τοσο μπαρουφα οσο πολλοι νομιζουμε. Απλως διαφορες θα δειτε μονο σε αυτοκινητα με μεγαλη ιπποδυναμη και καταναλωση και παντα σε ταξιδια αν ειχες τελειωσει σχολειο και εκανες φυσικη και εστω ειχες τον τυπικο ενθουσιασμο να διαβασεις "ανεξαρτητο" τυπο στο νετ τοτε θα ελεγες και εσυ "τι μ@#$@ πουλανε και τρωνε τα λεφτα του κοσμακη" ...δεν σου αρεσε ο χαρακτηρισμος?ηταν το λιγοτερο που μπορουσα να κανω αγαπητε ... τωρα περιμενω επομενο θρεντ με τιτλο " ποια καφετζου/χαρτοριχτρα ειναι η καλυτερη" και εκει θα τα δω ολα... ΥΓ. ποιο saab ειναι αυτο με τα μαγνητακια στο ρεζερβουαρ??πηρα τωρα δα ενα φιλο που εχει μαντρα με ανταλακτικα και δεν εχει ακουσει κατι τετοιο...και αν ειναι ετσι οντως τοτε μιλαμε για αλλη λειτουργεια οχι για να ιονιζει τα μορια της βενζινας κλπ...πχ οπως η βιδα του καρτερ ειναι μαγνητικη για να πιανει τα μικροσκοπικα σωματιδια σιδηρου που απελευθερωνονται με τη λειτουργεια/τριβη του κινητηρα... καταλαβες αγαπητε μακη?ιντερνετ εχουμε ολοι μας και εσυ ανοιξε και κανα σαιτ να δεις τι παιζει...διαβασε επισης και για το πλασεμπο εφεκτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 εγω το ξερω οτι εγγυημενα δουλευει πανω στην δουλεια μου , αν και το εχω και στο αμαξι μου (ειναι το ιδιο αλλα σε αλλη μαρκα) Αλλα δεν το εχω μετρηση ! Αρα γιατι να μην δουλευει και στην βενζινη! εγω ασχολουμαι με το φυσικο αεριο και το 70-80% το βαζει (το μαγνητη) και στην παροχη του νερου(υδρευσης) για να μην δημιουργει αλατα , που και εγω και εγω τον πρωτο καιρο ελαγα : "σιγα να μην" αλλα ειδα μονος την διαφορα σε μερικα που δεν μπηκαν (η επειδη δεν ηθελε ο πελατης-εργολαβος η απλα ξεχαστηκε να μπει) μεχρι και σε 2 σπιτι που ηταν μακρια απο τον λεβητα δεν ειχε τα σωστα αποτελεσματα ! ακριβος αυτο που λες : ΑΝ ΕΙΧΕΣ κανει φυσικη θα το πιστευες (ο μαγνητης ειναι η αρχαιοτερη ''πατεντα'' σε πολλα πραγματα οσο για το saab το ειχα βρει σε ενα ποστ σε καποιο site (οχι της ελληνικης σελιδας saab) , θα το ξαναψαξω ! οπως και τα daihatsu εχουν εργοστασιακούς ιονιστές Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Καλησπερα Σαν οδηγος και εγω προσεχω το αμξι μου και το συντξρω τακτικα Οταν βαζω βενζινη παντα φουλαρω και συνιθηζω παντα να βαζω αποενα συγκεκριμενο πρατηριο βενζινη. Αυτο μουδινει την δυνατοτητα να βλεπω κα8ε φορα σε κα8ε γεμισμα ποσα χλμ θα μου βγαλει το αμαξι.Αναλογα κ πως το παω στον δρομο. Σκευτικα να βαλω το βελτιωτη καυσημου βενς Οντως ητα λιγο τσιμπιμενη η τιμη του και το σκευτικα στην αρχη Βεβαια μου ειπε το παλικαρι οτι αν δεν δεις διαφορα μεσα σε 3 μηνες το φερνεις κ περνεις τα λεφτα σου πισω. Ειλικρινα αν δεν εβλεπα διαφορα δεν υπηρχε περιπτοση να πεταξω τοσα λεφτα τζαμπα. Τεσπα αυτο που ειδα στο αμαξι ειναι να εχει μια αποδοση απο 30χλμ μεχρι 50+ χλμ διαφορα παραπανο με το μηχανημα.και αυτο γιατι το ελενχω και βλεπω ποσα κανει και με ποιον τροπο τα κανει τα χλμ. Εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα με τα χλμ που εχω κανει το εκανα ηδη αποσβεση και κερδιζω σε κα8ε γεμισμα. Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Όταν δίνουμε χρήματα για κάτι, ψυχολογικά αισθανόμαστε ότι δουλεύει αυτό το κάτι. Ουσιαστικά μπορεί ο λόγος που συμβαίνει να προέρχετε από οικονομική οδήγηση. Π.χ το μικρό αυτοκινητάκι μου που χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου κάνει 56 χιλιόμετρα την ημέρα, οπότε φροντίζω και τσεκάρω με γεμίσματα πάντα, πόσα χιλιόμετρα βγάζω. Δλδ με οικονομική οδήγηση (αλλαγές στις ~ 3000 στροφές/λεπτό) με 30 λίτρα βγάζω περίπου 590 χιλιόμετρα. Αν όμως οδηγήσω επιθετικά, μετά βίας βγάζω 500 χιλιόμετρα με τα 30 λίτρα. Μιλάμε για 90 χιλιόμετρα διαφορά!!! και δεν οφείλετε στα περίφημα απατηλά μαγνητάκια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Πραγματι... Η αυθυποβολη καμια φορα κανει θαυματα! Μειωνει ακομα και την καταναλωση βενζινης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 einai opos to vlepei o ka8enas me aftin tin den 8a vazo venzini 8a kano vountou kai 8a tsoulaei apo mono tou toulaxiston den milao ekmeros kanenos to exo valei kai ksero pos paei kai an kanei douleia i oxi Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 einai opos to vlepei o ka8enas me aftin tin den 8a vazo venzini 8a kano vountou kai 8a tsoulaei apo mono tou toulaxiston den milao ekmeros kanenos to exo valei kai ksero pos paei kai an kanei douleia i oxi Πάντως έχουν γίνει έρευνες που έχουν αποδείξει ότι τέτοιοι μηχανισμοί δεν αποδίδουν κάτι στην εξοικονόμιση βενζίνης. Με αυτά είχαν πειραματιστεί και οι Myth-Basters σε μια εκπομπή με μηδενικό βέβαια αποτέλεσμα. Αν θες βρες ένα συγγενικό σου πρόσωπο και πες του να αφαιρέσει κάποια στιγμή τη συσκευή χωρίς να σου το πει. Ακόμη και τότε βέβαια μπορεί να το αντιληφθείς από τη συμπεριφορά του οπότε άκυρο το "πείραμα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts