geovass Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Γιώργο, για δές αυτό. Αυτο ειναι για ενα mail που εχω λαβει και δεν μπορω να δω Ελληνικα.:blink: Εγω σου λεω οτι ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ Ελληνικα σε νεο mail που παω να στειλω...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να εισάγω το ελληνικό λεξικό του Office 2003 στο Office 2007 διότι έχω την αγγλική έκδοση και δεν έχει ελληνικό ορθογράφο. Αν γνωρίζει κανείς ας μου πει, ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Πιο πίσω ένας φίλος έχει γράψει την διαδικασία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 πως μπορω να βαλω να με διορθωνει ορθογραφικα στα ελληνικα ??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 παντως εγω τα εβαλα τα office 2007. χωρια που πηρε πολυ περισσοτερη ωρα στην εγκατασταση το καινουργιο interface με παιδεψε πολυ και εντελει ξαναγυρισα στα 2003 γιατι αν ειναι να κανω μια δουλεια και τρυγιρναω γυρω γυρω στα μενου για να βρω αυτο που θελω ..... εχω πολυ καλυτερα πραγματα να κανω και ο χρονος μου πληρωνετε πολυ ακριβα. Για αυτο .... ο παλιος ειναι αλλιως..... σοφη παροιμια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 βέβαια για να κάνει κάτι όπως με τα 2007 με τα 2003 θες το λιγότερο χ2 κλικ ;) πραγματικό το word είναι ονειρικό! το excel υποστηρίζει πολύ καλύτερα το Ink (όπως και το powerpoint) και το outlook απλά ΔΕΝ παίζεται (με ενσωματωμένα rss) και πολύ πιο καλή επεξεργασία και view emails. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Παιδια εκανα clean installation και μετα εβαλα τα greek proofing files. Αν κανω upgrade θα μεινουν λειτουργησουν τα proofing tools; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο να αλλάξω την μορφή ημερομηνίας στο Office? πχ απο 4/21/2007 σε 21/4/2007....έχω ψάξει όλα τα υπομενού αλλά τίποτα τα regional settings του υπολογιστή είναι ρυθμισμένα στην Ελλάδα και δουλευουν κανονικά όλα τα προγράμματα (21/4/2007 πχ) Δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό το ημερολόγιο βγάζει ότι να ναι όπου να ναι.... Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Otan pas insert > date and time den sou anoigei ena parathiraki na dialekseis th morfh hmeromhnias pou thes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Στο word πχ είναι έτσι όπως τα λές...αλλά το Outlook έχει την μορφή ώρας έτσι 4/23/2007 πηγαίνοντας στο outlook εργαλεία->επιλογές->επιλογές ημερολογίου->ζώνη ώρας μου δείχνει στο πλαίσιο της τρέχουσας ώρας ότι το πρόγραμμα χρησιμοποιεί την μορφή 4/23/2007 χωρίς να μου δίνει επιλογή να το αλλάξω(προφανώς γιατί δεν αλλάζει απο κει) Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Σε μένα, ακολουθώντας την διαδρομή που λες, μου την έχει κανονικά την ημερομηνία... Δευτέρα, 23/4/2007 Δε ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Το αμερικάνικο σύστημα είναι 4/23/2007 το ευρωπαϊκό είναι το 23/4/2007 στα regional settings πείραξες ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Το αμερικάνικο σύστημα είναι 4/23/2007 το ευρωπαϊκό είναι το 23/4/2007 στα regional settings πείραξες ? Στα regional του πίνακα ελέγχου...πρόβλημα έχει μόνο το Outlook το word είναι μια χαρά Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 παιδια καλημερα μπορει κανεις να μου πει τη γινεται με τον ορθογραφικο ελεγχο. εγω εχω τα office 2003 agglika και μετα ειχα εγκαταστιση και τα proofing tools και ετσι ειχα ορθογραφικο ελεγχο. εαν κανω εγκατασταση απο πανω τα 2007 θα λειτουργει ο ορθογραφικος ελεγχος ή πρεπει να κανω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 mia erotisi... exo egatastisei to outlook 2007 gr... kai meta apo backup tou paliou office 2003 eng. afou piga na kano restore to imerologio... epeidi einai to backup stin agliki ekdosi mou vgazei ipofakelo deftero imerologio (calender) kato apo ti leksi imerologio tou outlook 2007gr... pos mporo na antigrapso OLA ta appointmens na pane sto kentriko imerologio kai na min exo dio...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Θέλω να μαθω κατι παρεμφερες με τον τιτλο του θεματος. Πως μπορω αν εχω πχ. ενα pop3 mail account της HOL να στελνω και να δέχομαι κανονικα μεσω outlook και πανω απο μια Otenet ή οποιαδήποτε σύνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 για να έχεις account (active) pop3 στη HOL αλλά και σε κάθε άλλη εταιρία θα πρέπει να "πληρώνεις". το fee αυτό περιλαμβάνεται στη μηνιαία συνδρομή. τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να το πληρώνεις και stand-alone. αν ναι τότε το πληρώνεις και έχεις και τη σύνδεση σε άλλο πάροχο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 για να έχεις account (active) pop3 στη HOL αλλά και σε κάθε άλλη εταιρία θα πρέπει να "πληρώνεις". το fee αυτό περιλαμβάνεται στη μηνιαία συνδρομή. τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να το πληρώνεις και stand-alone. αν ναι τότε το πληρώνεις και έχεις και τη σύνδεση σε άλλο πάροχο. Ουσιαστικα δε θελω να αλλαξω συνδεση απλα οταν βρισκομαι καπου αλλου με το φορητο μου να μπορω να χρησιμοποιω κανονικα το Pop3 account μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ουσιαστικα δε θελω να αλλαξω συνδεση απλα οταν βρισκομαι καπου αλλου με το φορητο μου να μπορω να χρησιμοποιω κανονικα το Pop3 account μου. στο να δέχεσαι δε νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα από οποιοδήποτε provider και να συνδέεσαι. για να στείλεις όμως χρειάζεται να βάλεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου τον outgoing server του provider που έχεις συνδεθεί. εγώ χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το mail της panafonet για βασικό mail και έχω αλλάξει αρκετους provider. τώρα που έχω Otenet στις ρυθμίσεις του λογαριασμού στον outgoing server έχω mailgate.otenet.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον SMTP server του isp σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε SMTP server που βρίσκεται σε διαφορετικό domain (Error 550 Relaying not allowed) από αυτό που βρίσκεστε (εκτός αν ο SMTP server στο άλλο domain επιτρέπει authentication). Αυτό συμβαίνει για λόγους αντιμετώπισης του spam. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Παιδια εχει βγει τπτ καινουργιο για τον ελληνικο ορθογραφο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Εγκατέστησα το Office 2007 αναβαθμίζοντας το ήδη εγκατεστημένο 2003. Όλα δουλεύουν οκ, εκτός από το Outlook, που κάθε φορά όπου το ανοίγω τρέχει το «Configuration process» για 10 λεπτά και μετά ξεκινάει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Καμιά ιδέα? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 μήπως έχεις ενεργοποιημένο το UAC @ vista? ή μήπως έχεις κάποιο plugin @ outlook? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 οχι το UAC einai off και plugin δεν εχω βαλει, μονο τα updates της MS. To χειροτερο ειναι πως ολα τα τρελα γινονται σε μηχανηματα φιλων και και οχι στο δικο μου που μπορω να κανω πιο ελευθερα πειραματα και να εφαρμοσω ριζικες λυσεις.... Repair Instalation εχει το Office? Θα με αφησει να το ξαναπερασω απο πανω χωρις να χασει settings? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 repair έχει. δεν ξέρω όμως αν θα κρατήσεις τις ρυθμίσεις. δυστυχώς έχουν βγάλει το "backup settings". Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts