Jump to content

Καταστήματα Wind

elias_ps
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι η wind χειρότερη από τις άλλες σε καμία περίπτωση. Πριν τις διακοπές μπήκα σε κατάστημα Cosmote στο Κολωνάκι για να ρωτήσω για μια αλλαγή συμβολαίου και περίμενα 15 λεπτά χωρίς να μου μιλήσει κανείς, μα κανείς (Όσοι έχουν εικόνα του καταστήματος της Π. Ιωακείμ ξέρουν ότι είναι με το ζόρι 12 τ.μ). Για να μη θυμηθώ την "εξυπηρετική" υπάλληλο της VF στον ίδιο δρόμου που μου είπε ότι ούτε κάρτα ανανέωσης internet έχουν ούτε ξέρουν πότε θα ξαναέχουν γι' αυτό καλύτερα να κάνω ένα συμβολαιάκι:X
δίκιο έχεις οπου και να πας, οποία εταιρεία και να είναι ότι και να ρωτήσεις δεν έχουν η δεν ξέρουν.... η κάνουν πως κοιμούνται .... όταν είναι για νέο συμβόλαιο ξυπνούν αμέσως....
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

• Απαντήσεις 716
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δίκιο έχεις οπου και να πας, οποία εταιρεία και να είναι ότι και να ρωτήσεις δεν έχουν η δεν ξέρουν.... η κάνουν πως κοιμούνται .... όταν είναι για νέο συμβόλαιο ξυπνούν αμέσως....

Επειδή αρνούμαι (αφελώς;;;) να δεχτώ ότι όσοι μανατζάρουν ένα κατάστημα επιθυμούν να δίνουν τέτοια εικόνα, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτά τα φαινόμενα είναι ένα μίγμα ανοργανωσιάς της αγοράς, πίεσης από τις εταιρίες για συγκεκριμένα οικονομικά αποτελέσματα και απότομη αύξηση των καταστημάτων κινητής που οδήγησε σε υψηλά ποσοστά προσωπικού χωρίς γνώση στο αντικείμενο - και μάλλον χωρίς διάθεση για εξέλιξη. Με άλλα λόγια, εξαρτάται ποιον θα βρεις εκεί που θα μπεις, ανεξαρτήτως εταιρίας.

Επειδή αρνούμαι (αφελώς;;;) να δεχτώ ότι όσοι μανατζάρουν ένα κατάστημα επιθυμούν να δίνουν τέτοια εικόνα, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτά τα φαινόμενα είναι ένα μίγμα ανοργανωσιάς της αγοράς, πίεσης από τις εταιρίες για συγκεκριμένα οικονομικά αποτελέσματα και απότομη αύξηση των καταστημάτων κινητής που οδήγησε σε υψηλά ποσοστά προσωπικού χωρίς γνώση στο αντικείμενο - και μάλλον χωρίς διάθεση για εξέλιξη. Με άλλα λόγια, εξαρτάται ποιον θα βρεις εκεί που θα μπεις, ανεξαρτήτως εταιρίας.

εάν βρεις κάποιον πελάτη μέσα στο κατάστημα που να έχει γνώσεις, σίγουρα θα ενημερωθείς ,άλλα αμφιβάλλω εάν θα ενημερωθείς για κάτι τεχνικό από το προσωπικό του καταστήματος. να είναι καλά το ίντερνετ και τα forums που απαντούν στης ερωτήσεις όλων μας γύρω από θέματα δικτύων κινητής και σταθερής , γιατί από τα καταστήματα λαμβάνεις την συνήθη απάντηση... ''καλέσετε το 1260 η 13800''

Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

• 2 weeks later...
Δεν είναι η wind χειρότερη από τις άλλες σε καμία περίπτωση. Πριν τις διακοπές μπήκα σε κατάστημα Cosmote στο Κολωνάκι για να ρωτήσω για μια αλλαγή συμβολαίου και περίμενα 15 λεπτά χωρίς να μου μιλήσει κανείς, μα κανείς (Όσοι έχουν εικόνα του καταστήματος της Π. Ιωακείμ ξέρουν ότι είναι με το ζόρι 12 τ.μ). Για να μη θυμηθώ την "εξυπηρετική" υπάλληλο της VF στον ίδιο δρόμου που μου είπε ότι ούτε κάρτα ανανέωσης internet έχουν ούτε ξέρουν πότε θα ξαναέχουν γι' αυτό καλύτερα να κάνω ένα συμβολαιάκι:X

Συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα είναι κατά βάση ποιος υπάλληλος θα σου κληρώσει. Προσωπικά ήμουν για χρόνια στη Voda και παρότι θεωρητικά έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, αρκετές φορές με είχαν φτάσει στο αμήν, για πολλούς και διάφορους λόγους. Περιττό να μιλήσω για Cosmote που έχω ακούσει άπειρη γκρίνια από γνωστούς και φίλους...

• 1 month later...
Σας έχει τύχει πότε η σε εσάς η σε κάποιο γνωστός σας να ενεργοποιεί κατάστημα Wind εν άγνοια σας γραμμές?!?! Το είδαμε σήμερα και αυτό. Λέω κ το κατάστημα δεν υπάρχει πρόβλημα.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σας έχει τύχει πότε η σε εσάς η σε κάποιο γνωστός σας να ενεργοποιεί κατάστημα Wind εν άγνοια σας γραμμές?!?! Το είδαμε σήμερα και αυτό. Λέω κ το κατάστημα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; έγιναν συνδέσεις στο όνομα σου χωρίς να της ζητήσεις; πες μας τι έγινε.

Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; έγιναν συνδέσεις στο όνομα σου χωρίς να της ζητήσεις; πες μας τι έγινε.

Ακριβώς! Δε γίνονται αυτά! Έπεσε ολοκληρο σύστημα internet conn-x επίδει ένα λαμόγιο από το κατάστημα Wind πήγε ασυνείδητα και ενεργοποιήσε πάνω στο σταθερό internet wind! Έλεος δηλαδή! Η δουλειά έχει γίνει πριν 2μήνες και πριν λίγο πήραμε χαμπάρι.

Ακριβώς! Δε γίνονται αυτά! Έπεσε ολοκληρο σύστημα internet conn-x επίδει ένα λαμόγιο από το κατάστημα Wind πήγε ασυνείδητα και ενεργοποιήσε πάνω στο σταθερό internet wind! Έλεος δηλαδή! Η δουλειά έχει γίνει πριν 2μήνες και πριν λίγο πήραμε χαμπάρι.

Εννοείς είχε μπει σαν υπηρεσία το internet;;; Δηλαδή μαζί με το πάγιο του ΟΤΕ;;;

Όταν μίλησες με το κατάστημα τί σου είπαν;;;

Εννοείς είχε μπει σαν υπηρεσία το internet;;; Δηλαδή μαζί με το πάγιο του ΟΤΕ;;;

Όταν μίλησες με το κατάστημα τί σου είπαν;;;

Σε αυτον ήταν πελάτης ο πατέρας μου πριν κάτι χρόνια! Άρα υπήρχαν τα στοιχεία του στην βάση του! Βέβαια έχουμε φύγει εδώ κ χρόνια για ΟΤΕ και cote. Η αίτηση έγινε στις 29/08 προφανώς για να πιάσει στόχο ο αλήτης! Σε αυτό το conn-x είχαμε συστημα με κάμερες και παρακολουθούσα από Αθήνα το σκάφος μου στη Νάξο. Το έχουμε από το 2008 το conn-x μόνο γι αυτό τον λογο. Δεν έπεφτε πότε. Μέχρι ξαφνικά χτές μπήκα να δω το σκάφος μου, νεκρά όλα! Μπαίνω ξανά σήμερα πάλι νεκρά όλα! Τι να κάνω περνώ στον ΟΤΕ μου λέει δεν ανήκει το ίντερνετ από 29/8 στον ΟΤΕ απορρισα! Νόμιζα ότι μιλάω με κανένα άσχετο, κλείνω, ξαναπερνώ πάλι τα ίδια! Τρελαθηκα! Τελικά ξετιλιχθηκε το κουβάρι! Δευτέρα πάω Νάξο θα γίνει χαμός! Έχω μιλήσει και με Wind!

Edited by manosn2

Αυτή η καταγγελία είναι εξαιρετικά σοβαρή. Κυνήγησε το όσο όσο πάει και ειλικρινά καλά ξεμπερδέματα.

Κι αν θες γράφε τι γίνεται για να ενημερωνόμαστε.

Χωρίς υπογραφή του πελάτη ενεργοποίησαν γραμμή;;;;;;:blink::blink::blink::shock::shock:

Και τόσους μήνες που είχε ενεργοποιηθεί το Ίντερνετ δεν ήρθε λογαριασμός από Wind να το καταλάβεις;

Χωρίς υπογραφή του πελάτη ενεργοποίησαν γραμμή;;;;;;:blink::blink::blink::shock::shock:

Και τόσους μήνες που είχε ενεργοποιηθεί το Ίντερνετ δεν ήρθε λογαριασμός από Wind να το καταλάβεις;

Βρε σου λέω σήμερα το πήρα χαμπάρι! Σου λέω όταν μου είπε αυτός από το 13888 ότι από 29/8 ότι δεν ανήκει το ίντερνετ στον οτε νόμιζα ότι μιλάω με κανένα άσχετο. Εκεί είναι το περίεργο ότι δεν είχε έρθει κάτι από wind σε αντίθεση το λογαριασμό του οτε σου ήρθε κατά 30 ευρώ φθηνότερα αλλα δεν έδωσα βάση διότι όλα δούλευαν! Το συγκεκριμένο κατάστημα κάνει πολλά τέτοια κόλπα, το ξέρω από πρωτο χέρι. Αν ήταν καμία σοβαρή εταιρεία βέβαια η Wind θα του είχε κλήσει. Ευτυχώς από ότι μου είπαν από το 13888 το conn-x σε δυο εργάσιμες ημέρες θα είναι ξανά έτοιμο. Πάλι καλά δηλαδή. Όσο για το κατάστημα θα μπω μέσα και θα γίνει της *****ς!

Μα πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου πώς ενεργοποιήθηκε υπηρεσία χωρίς υπογραφή πελάτη.:wacko:

Μα πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου πώς ενεργοποιήθηκε υπηρεσία χωρίς υπογραφή πελάτη.:wacko:

Τι να σου πω! Αυτό με τον μειωμένο λογαριασμό του οτε το είδα τον Αύγουστο αλλα τώρα μέσα στη φούρια του καλοκαιριού δεν έδωσα σημασία. Έπρεπε να το πάρω χαμπάρι από τοτε. Απλά ήθελε να πιάσει στόχους αυτός τα στοιχεία τα βρήκε από την βάση του και προχώρησε. Έχουν ακουστεί πολλά τέτοια φαινόμενα για το συγκεκριμένο κατάστημα. Απλά είναι να μη σου τυχη! Τώρα παίζει να έχει έκδοση και κανένα λογαριασμό η Wind και να είναι απλήρωτος φυσικά και διακόπηκε. Τι να πω δε ξέρω. Πραγματικά.

περιπου το ιδιο εχει συμβει και σε γνωστο μου στη voda... του εκαναν ανανεωση συμβολαιου με εκπτωση παγιου, χωρις να το ξερει... οταν πηγε να μαθει την επιδοτηση του για να παρει νεα συσκευη, του ειπαν 'εχετε ηδη ζητησει εκπτωση παγιου', που συνεπαγεται σε πολυ χαμηλοτερη επιδοτηση...

για να πιασει το στοχο του ο υπαλληλος τον προηγουμενο μηνα τα εκανε αυτα

περιπου το ιδιο εχει συμβει και σε γνωστο μου στη voda... του εκαναν ανανεωση συμβολαιου με εκπτωση παγιου, χωρις να το ξερει... οταν πηγε να μαθει την επιδοτηση του για να παρει νεα συσκευη, του ειπαν 'εχετε ηδη ζητησει εκπτωση παγιου', που συνεπαγεται σε πολυ χαμηλοτερη επιδοτηση...

για να πιασει το στοχο του ο υπαλληλος τον προηγουμενο μηνα τα εκανε αυτα

Ναι όμως εγώ δε παίζω, θα το κλείσω το συγκεκριμένο κατάστημα.

ζητα τους το χαρτι της αιτησης με την υπογραφη σου

Εγώ να μπω στο κατάστημα? Δεν είσαι καλά μου φαίνεται! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Το μόνο που ευχομαι είναι λειτουργήσει γρήγορα ξανά το ίντερνετ όπως ήταν πρωτα, να μπορώ να βλέπω το σπίτι μας και το σκάφος μου. Ένας γνωστός μου του είχε κάνει κάτι παρόμοιο το ίδιο κατάστημα πριν 4 χρόνια, του είχε διαλύσει ολοκληρο τηλεφωνικό κέντρο στο ξενοδοχείο του, βέβαια αυτός είναι τρελός μπήκε με καραμπίνα στο κατάστημα.

Εγώ να μπω στο κατάστημα? Δεν είσαι καλά μου φαίνεται! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Το μόνο που ευχομαι είναι λειτουργήσει γρήγορα ξανά το ίντερνετ όπως ήταν πρωτα, να μπορώ να βλέπω το σπίτι μας και το σκάφος μου. Ένας γνωστός μου του είχε κάνει κάτι παρόμοιο το ίδιο κατάστημα πριν 4 χρόνια, του είχε διαλύσει ολοκληρο τηλεφωνικό κέντρο στο ξενοδοχείο του, βέβαια αυτός είναι τρελός μπήκε με καραμπίνα στο κατάστημα.

στειλε τους e-mail και γραψε τη κατασταση και μη ξεχασεις να τους γραψεις στο τελος ''παρακαλω η απαντηση σας να ειναι γραπτως, ωστε να μπορεσω να τη χρησιμοποιησω νομικά''.

[...] βέβαια αυτός είναι τρελός μπήκε με καραμπίνα στο κατάστημα.

Ουάου, απ'ότι φαίνεται τα θέλει ο πισινός του μαγαζάτορα! :blink:

Κάτι άλλο τώρα, πέρασα έξω από το κατάστημα Wind στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία και είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης. Ξέρει κανείς αν πρόκειται για πραγματική ανακαίνιση ή μήπως είναι κάτι άλλο;

Μίλησα με έναν τύπο από μέσα στην Wind, μου είπε ότι είναι υπεύθυνος επιθεωρητής πωλήσεων του συγκεκριμένου καταστήματος. Τι άσχετο τον είπα τι του κατέβασα του λέω δε παίρνεις χαμπάρι τι γίνονται στα καταστήματα που ελέγχεις, μετά του λέω λογικό να είστε τρίτοι και καταιδρωμενοι με τέτοια ασχετοσίνη που σας δέρνει! Μετά μου λεγε θα το ελέξει και θα το δουμε τον έβρισα και του είπα να μη ξαναπάρει!

... Μετά μου λεγε θα το ελέξει και θα το δουμε τον έβρισα και του είπα να μη ξαναπάρει!

Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου και το δίκιο σου βουνό, μα θα σου πρότεινα να μην ανεβάζεις τους τόνους γιατί στο τέλος μπορεί να χάσεις και το δίκιο σου. Η αλητεία συνήθως, στη χώρα αυτή, έχει τρόπους να αμύνεται.

Ανέθεσε το σε κάποιο δικηγόρο και άσε να το προχωρήσει αυτός.

Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου και το δίκιο σου βουνό, μα θα σου πρότεινα να μην ανεβάζεις τους τόνους γιατί στο τέλος μπορεί να χάσεις και το δίκιο σου. Η αλητεία συνήθως, στη χώρα αυτή, έχει τρόπους να αμύνεται.

Ανέθεσε το σε κάποιο δικηγόρο και άσε να το προχωρήσει αυτός.

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να λειτουργείσει το conn-x όπως πριν χωρίς προβλήματα! Τα αλλα δε με ενδιαφέρουν. Πάντως από το 2008 που το έχω χωρίς να είμαστε καν Νάξο πάντα λειτουργούσε άψογα, οι μόνες στιγμές που δε λειτουργούσε ήταν όταν δεν είχε ρευμα στο νησί. Ούτε εδώ στην Αθήνα δε λειτουργεί τόσο τέλεια το conn-x.

Ουάου, απ'ότι φαίνεται τα θέλει ο πισινός του μαγαζάτορα! :blink:

Κάτι άλλο τώρα, πέρασα έξω από το κατάστημα Wind στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία και είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης. Ξέρει κανείς αν πρόκειται για πραγματική ανακαίνιση ή μήπως είναι κάτι άλλο;

Παίζει κάτι άλλο. Ήταν το τελευταίο ιδιόκτητο που είχε απομείνει στη Θεσσαλονίκη και έκλεισε τέλη Οκτώβρη. Θα γίνει franchise.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

καλά αυτο ειναι απαράδεκτο απο την wind. πες έκανε λαθος ο πωλητης αλλα τα κεντρικα έπρεπε να το δουν.