Jump to content

Καταστήματα Wind

elias_ps
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο την αλλη βδομαδα και συγκεκριμενα απο τις 04/02 τα (ιδιοκτητα) καταστηματα στην Καλλιροης στο Ν ΚΟΣΜΟ...

Τί θα γίνει με τους εργαζόμενους;

Άτυχη η οδός Καλλιρρόης για τα wind stores. Πριν μερικούς μήνες έκλεισε και το έτερο που βρισκόταν στην ίδια οδό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 716
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H wind μετά την πώληση της στους ομλογιούχους της δεν υποτίθεται ότι άρχισε να εξυγιένεται με προοπτική να στρώσει? Τώρα κλείνει αβέρτα καταστήματα? Είναι πολιτική των νέων ιδιοκτητών ή απλά κάτι συνεχίζει να μην πηγαίνει καλά?
... and Justice for ... ALL ...

ειναι δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις, αλλα και εκεινοι που εχουν ανοιξει εδω και πολλα χρονια καταστηματα κινητης (γενικοτερα) δεν τους βλεπω να ειναι ανοιχτοι για πολυ καιρο ακομα.

εκει θα καταληξουν ολοι γιατι με τον ρυθμο αναπτηξης των καταστηματων franchise κινητης (γενικοτερα οχι μονο wind) μεσα στο 2011 θα εχουν κλεισει η περισσοτεροι. και οσο για το ''ζημιωνουν την εικονα της εταιρειας'' η wind (και η καθε εταιρεια κινητης) δεν την ενδιαφερει το προβλημα το δικο σου ουτε το δικο μου. την ενδιαφερει ενα και μονο πραγμα ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ, εαν ησουν κατοχος συμβολαιου και εκανες ενα σεβαστο ποσον σε λογαριασμους καθε μηνα, μπορει να ληφθει υπ'οψην το παραπονο σου αλλα επειδη εισαι κατοχος καρτοκινητου το μονο που θα ακουσεις ειναι ''εχετε δικιο'' και μετα Cairo....

γιατι δεν απαντας επι της ουσιας? γιατι δεν σχολιαζεις το γεγονος οτι επισημη γραμμη της εταιριας ειναι να δεχονται ολα τα καταστηματα πιστωτικη καρτα για ανανεωση χρονου? αρα ο καθενας που δουλευει σε καταστημα franchise και δεν δεχεται την πιστωτικη σαν μεσω πληρωμης για αγορα χρονου ομιλιας πραττει κατα το δοκουν και συνεπως παρανομει?

απο προσωπικη εμπειρια, οταν καταστημα franchise αρνηθηκε την πιστωτικη καρτα για αγορα χρονου ομιλιας, εστειλα μειλ στην wind εκφραζοντας την εντονη δυσφορια μου. αποτελεσμα? με πηραν απο το καταστημα, μου ειπαν οτι εκαναν λαθος γιατι δεν ειχαν σωστη ενημερωση και μου ειπαν να περασω οποτε θελω για να κανω ανανεωση χρονου χρησιμοποιωντας την πιστωτικη μου.

τα συμπερασματα για το γραφομενα του καθενως σε αυτο το τοπικ, δικα σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν στην Αθήνα καταστήματα WIND που να είναι ανοιχτά Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο απόγευμα;

πχ MALL κλπ έχουν Wind καταστήματα; Και αυτά είναι ανοιχτά ως τις 8 ή τις 9 Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο;

γιατι δεν απαντας επι της ουσιας? γιατι δεν σχολιαζεις το γεγονος οτι επισημη γραμμη της εταιριας ειναι να δεχονται ολα τα καταστηματα πιστωτικη καρτα για ανανεωση χρονου? αρα ο καθενας που δουλευει σε καταστημα franchise και δεν δεχεται την πιστωτικη σαν μεσω πληρωμης για αγορα χρονου ομιλιας πραττει κατα το δοκουν και συνεπως παρανομει?

απο προσωπικη εμπειρια, οταν καταστημα franchise αρνηθηκε την πιστωτικη καρτα για αγορα χρονου ομιλιας, εστειλα μειλ στην wind εκφραζοντας την εντονη δυσφορια μου. αποτελεσμα? με πηραν απο το καταστημα, μου ειπαν οτι εκαναν λαθος γιατι δεν ειχαν σωστη ενημερωση και μου ειπαν να περασω οποτε θελω για να κανω ανανεωση χρονου χρησιμοποιωντας την πιστωτικη μου.

τα συμπερασματα για το γραφομενα του καθενως σε αυτο το τοπικ, δικα σας

τυχερος ησουν, συνηθως δεν σου δινουν σημασια.

H wind μετά την πώληση της στους ομλογιούχους της δεν υποτίθεται ότι άρχισε να εξυγιένεται με προοπτική να στρώσει? Τώρα κλείνει αβέρτα καταστήματα? Είναι πολιτική των νέων ιδιοκτητών ή απλά κάτι συνεχίζει να μην πηγαίνει καλά?
Ακομα και εαν μια εταιρεια ''υποτθεται'' οτι δεν εχει πια χρεη. εχει μια εμπορικη πολιτικη απεναντι στα καταστηματα της. αλλη για τα ιδιοκτητα και αλλη για τα franchise, ενα κοινο εχουν μονο. την προσελκυση νεων πελατων. δηλαδη παραγωγη. σε περιπτωση οπου δεν επιτυχανεται η στοχοποιση καποιου καταστηματος επομενο ειναι να ειναι προβληματικο και στην συνεχεια να μην αμοιβεται σωστα και κατα κανονα θα κλεισει. δεν μπορει μια επιχειρηση να πληρωνει ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΝΕΡΟ,ΕΝΟΙΚΙΟ,ΔΕΗ,ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΜΙΣΘΟΥΣ κτλ, απο την τσεπη της καποια στιγμη θα παραδωσει στην εφορια την πτωχευση της. ειναι γεγονος οτι η ασχημες οικονομικες συνθηκες εχουν επηρεασει ολες της εταιρειες,και τα καταστηματα της wind στην ελλαδα πιο πολυ δεχονται παραπονα καθημερινα απο τους πελατες παρα νεα συμβολαια (που ειναι και το κερδος του εκαστοτε καταστηματος) και στην συνεχεια κατα το τελος της ημερας να εχουν χορτασει απο παραπονα, και τα ταμεια να ειναι αδεια. ολα αυτα οδηγουν τους ιδιοκτητες των franchise σε διακοπη της εταιρειας, και την wind σε κλεισιμο των ιδιοκτητων καταστηματων....

Τί θα γίνει με τους εργαζόμενους;

Άτυχη η οδός Καλλιρρόης για τα wind stores. Πριν μερικούς μήνες έκλεισε και το έτερο που βρισκόταν στην ίδια οδό.

ΟΑΕΔ η θα ψαχνουν στης αγγελιες....

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Τα καλά νέα είναι ότι:

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ WIND ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 25/1! :D

Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε κλείσει;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

τυχερος ησουν, συνηθως δεν σου δινουν σημασια.

ετσι σε συμφερει να λες γιατι με αυτο τον τροπο καλυπτεις τον και καλα τσαμπουκα των καταστηματων οτι εγω θα κανω αυτο που θελω και αυτο που με συμφερει περισσοτερο εστω και αν ερχεται σε αντιθεση με την πολιτικη της εταιριας. δυστυχως για πολλους, τα καταστηματα δεν ειναι ανεξαρτητα. δινουν λογο οταν παραφερονται και ζηταν σαν φοβισμενα παιδια συγνωμη επειδη φοβουνται περαιτερω συνεπειες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν στην Αθήνα καταστήματα WIND που να είναι ανοιχτά Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο απόγευμα;

πχ MALL κλπ έχουν Wind καταστήματα; Και αυτά είναι ανοιχτά ως τις 8 ή τις 9 Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο;

στο mall, carefour μαρουσι και στο athens heart στο ταυρο λειτουργουν δευτερα τεταρτη ως της 9 και το σαββατο ως της 8

^ ευχαριστώ.

Δεν με βολεύει ιδιαίτερα κάποιο από αυτά, δυστυχώς.

Ελπίζω να ανοίξει κανένα κατάστημα στο metro mall στον Άγιο Δημήτριο που είναι άμεσα προσβάσιμο με το μετρό.

^ ευχαριστώ.

Δεν με βολεύει ιδιαίτερα κάποιο από αυτά, δυστυχώς.

Ελπίζω να ανοίξει κανένα κατάστημα στο metro mall στον Άγιο Δημήτριο που είναι άμεσα προσβάσιμο με το μετρό.

λεγοντας mall.εννοουσα και τα 2( μαρουσι και αγιο δημητριο)

ετσι σε συμφερει να λες γιατι με αυτο τον τροπο καλυπτεις τον και καλα τσαμπουκα των καταστηματων οτι εγω θα κανω αυτο που θελω και αυτο που με συμφερει περισσοτερο εστω και αν ερχεται σε αντιθεση με την πολιτικη της εταιριας. δυστυχως για πολλους, τα καταστηματα δεν ειναι ανεξαρτητα. δινουν λογο οταν παραφερονται και ζηταν σαν φοβισμενα παιδια συγνωμη επειδη φοβουνται περαιτερω συνεπειες

Καλά υπάρχουν ιδιοκτήτες που έχουν 1-2 μαγαζιά και είναι όλη μέρα στο πόδι! Είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στα καταστήματα... Κυρίως γνωρίζουν τη δουλειά είτε ως υπεύθυνοι καταστημάτων παλαιότερα είτε ως "καλές θέσεις" στα κεντρικά γραφεία!

Υπάρχουν (ΝΑΙ ΑΚΟΜΗ) και άτομα που είχαν από τους πρώτους μαγαζιά TELESTET - TIM - WIND και έχουν ακόμα 7-10 καταστήματα και μεγάλη επιρροή στη WIND!

Αναρωτιέμαι ποιους από τους 2 που ανέφερα θεωρείς "φοβισμένα παιδιά"...

Διακρίνω μια εμπάθεια πάντως! Μπορεί να είναι δικαιολογημένη αλλά μην ξεχνάς ακόμα υπάρχουν ατομα που στηρίζουν τις εταιρίες...

Εγώ έχω γνωστούς και υπάλληλους και ιδιοκτήτες καταστημάτων που έχουν και τα κινητά τους στη WIND! Την έχουν αποδεκτεί με τα καλά και τα ΚΑΚΑ της!

Δεν θέλω να υποστηρίξω τίποτα με αυτόπου σου είπα, ούτε αν πάνε στη VODAFONE πως μπορεί να μην μεταφέρουν πχ και τις γραμμές τους...

Σ΄όλες τις εταιρίες όπως και σε όλες τις δουλειές υπάρχουν σωστά άτομα...

Ίσως στη WIND να είναι λιγοτερα!

Αυτό δεν σου δίνει το δικαιώμα να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι!

Δεν είναι ωραίες οι εκφράσεις σου...

Καλά υπάρχουν ιδιοκτήτες που έχουν 1-2 μαγαζιά και είναι όλη μέρα στο πόδι! Είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στα καταστήματα... Κυρίως γνωρίζουν τη δουλειά είτε ως υπεύθυνοι καταστημάτων παλαιότερα είτε ως "καλές θέσεις" στα κεντρικά γραφεία!

Υπάρχουν (ΝΑΙ ΑΚΟΜΗ) και άτομα που είχαν από τους πρώτους μαγαζιά TELESTET - TIM - WIND και έχουν ακόμα 7-10 καταστήματα και μεγάλη επιρροή στη WIND!

Αναρωτιέμαι ποιους από τους 2 που ανέφερα θεωρείς "φοβισμένα παιδιά"...

Διακρίνω μια εμπάθεια πάντως! Μπορεί να είναι δικαιολογημένη αλλά μην ξεχνάς ακόμα υπάρχουν ατομα που στηρίζουν τις εταιρίες...

Εγώ έχω γνωστούς και υπάλληλους και ιδιοκτήτες καταστημάτων που έχουν και τα κινητά τους στη WIND! Την έχουν αποδεκτεί με τα καλά και τα ΚΑΚΑ της!

Δεν θέλω να υποστηρίξω τίποτα με αυτόπου σου είπα, ούτε αν πάνε στη VODAFONE πως μπορεί να μην μεταφέρουν πχ και τις γραμμές τους...

Σ΄όλες τις εταιρίες όπως και σε όλες τις δουλειές υπάρχουν σωστά άτομα...

Ίσως στη WIND να είναι λιγοτερα!

Αυτό δεν σου δίνει το δικαιώμα να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι!

Δεν είναι ωραίες οι εκφράσεις σου...

δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που εγραψες αλλα εχω την εντυπωση οτι το προηγουμενο ποστ μου δεν το καταλαβες καλα.

αυτα που εγραψα ηταν απαντηση σε αυτον που ειπε οτι ασχοληθηκαν κατα τυχη μαζι μου. εννοουσα λοιπον, οτι η μαμα wind προσπαθει οσο μπορει,αυτη την εντυπωση εχω αποκομισει εγω, να διορθωσει τα κακως κειμενα καποιων καταστηματων που φαιρονται λες και ειναι αυτονομα και κοροιδευουν τους καταναλωτες. παραδειγμα 1, η χρηση πιστωτικης οπως ανεφερα και παραπανω για αγορα χρονου ομιλιας. ειναι ξεκαθαρο οτι τα καταστηματα ειτε franchise ειτε οχι ειναι υποχρεωμενα να δεχονται αυτον τον τροπο πληρωμης. οταν λοιπον πηγα σε καταστημα και μου αρνηθηκαν την χρηση πιστωτικης καρτας εστειλα μειλ στην wind και ανεφερα το περιστατικο και το καταστημα στο οποιο ελαβε χωρα. αποτελεσμα? ο πολλα βαρυς ιδιοκτητης που με ειρωνευοταν επι 5 λεπτα με πηρε τηλεφωνο και σαν βρεγμενη γατα μου ζητησε συγνωμη λεγοντας μου οτι μπορω να περασω οποτε θελω απο το καταστημα να αγορασω χρονο ομιλιας και βεβαιως να πληρωσω με πιστωτικη.

παραδειγμα δευτερο. πριν καιρο οταν το win club εδινε το N95 δωρο πηγα σε ενα καταστημα και ζητησα να εξαργυρωσω ποντους και να παρω 4 συσκευες n95. με κοροιδευαν ενα μηνα οτι απο μερα σε μερα ανοιγει η διαθεσιμοτητα της συσκευης ενω γνωριζα απο φιλο που δουλευε σε καταστημα wind οτι η διαθεσιμοτητα ηταν ανοιχτη. στελνω μειλ στην wind οπου περιεγραψα ολη την κοροιδια. αποτελεσμα? σε 4 μερες με πηρε ο ιδιοκτητης του καταστηματος λεγοντας μου οτι η υπαλληλος ηταν καινουρια και δεν ηξερε να χειριζεται καλα το συστημα και οτι μπορω να περασω οποτε θελω να παραλαβω τις συσκευες. μαλιστα οταν πηγα μου εκανε και δωρο ενα bluetooth για την ταλαιπωρια που μου προκαλεσε οπως ειπε.

αυτο λοιπον που εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου ηταν οτι δεν ασχοληθηκε κατα τυχη η εταιρια μαζι μου, απλα εκανε οπως επρεπε την δουλεια της. επικοινωνησε με τα καταστηματα που αποφασισαν να ακολουθησουν την δικια τους γραμμη και τους επανεφερε στην ταξη. και μαλιστα και οι δυο ιδιοκτητες επικοινωνησαν μαζι μου και μου ζητησαν συγνωμη,εκει πηγαινε η φραση φοβισμενα παιδια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@pexths

Κατάλαβα! Είχα διαβάσει και πιο πάνω το περιστατικό με την πιστωτική!

Κοίτα να δεις αν κάποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του σίγουρα θα τα ακούσει διαφορετικά από τη WIND...

Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί οι καταστηματάρχες...

Απλώς ήθελα να το ξεκαθαρίσουμε έτσι ώστε να μην βάζουμε όλους στην ίδια μοίρα!

Και να μην πιανόμαστε με το παραμικρό!

Κατανοητά τα παράπονά σου από τις συμπεριφορές που δέχτηκες...

Βάλανε και λίγο μυαλό!

@pexths

Κατάλαβα! Είχα διαβάσει και πιο πάνω το περιστατικό με την πιστωτική!

Κοίτα να δεις αν κάποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του σίγουρα θα τα ακούσει διαφορετικά από τη WIND...

Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί οι καταστηματάρχες...

Απλώς ήθελα να το ξεκαθαρίσουμε έτσι ώστε να μην βάζουμε όλους στην ίδια μοίρα!

Και να μην πιανόμαστε με το παραμικρό!

Κατανοητά τα παράπονά σου από τις συμπεριφορές που δέχτηκες...

Βάλανε και λίγο μυαλό!

χαιρομαι που το ξεκαθαρισαμε. σαφως και δεν ειναι ολοι στην ιδια μοιρα. ξεκαθαρο αυτο.

οταν ομως σου λεει ο αλλος, δεν θα το κανει αυτο επειδη δεν θα βγαλει κερδος εστω και αν το επιβαλει η εταιρια, δεν σου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι? αυτο το, θα κανω οτι γουσταρω δεν σε τρελαινει? οχι μονο στηνwind, γενικοτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν με συμφερει να λεω ΤΙΠΟΤΑ , και δεν εχω λογο να δικαιλολογω αυτα που γραφω απλα να θυμασαι ΠΑΝΤΑ οτι ζεις στην ελλαδα οπου ολα απαγορευονται και ολα επιτρεπονται, αυτα που γραφω απλα τα γραφω και ΜΟΝΟ βασιζομενος σε δικες μου εμπειριες απο ΟΛΑ τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας και τα τμηματα εξυπηρετησης πελατων ολων των εταιρειων. και σου ξαναλεω θα μπορουσε το καταστημα να μην σου δωσει σημασια,να μην σε παρει τηλεφωνο καθολου. τι θα εκανε η μαμα wind; θα τον εκλεινε;
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

παντως παιδια, και στη vodafone σχεδον τα ιδια γινονται.. προσθετεις και το 'πρηξιμο' που σου δημιουργουν, προσπαθωντας να σε πεισουν οτι 'χρειαζεσαι' ολα τους τα πακετα κινητου/σταθ/ιντερνετ και εισαι μια χαρα.. Δεν τα ριχνω στους υπαλληλους (αν και μερικοι νομιζουν οτι ειναι περισσοτερο εξυπνοι απο σενα), αλλά στον εμμεσο εκβιασμο των προισταμενων για τους στοχους, που αγχωνουν τους υπαλληλους οτι εαν δεν πιασουν στοχο, δεν υπαρχει αυριο.

παντως παιδια, και στη vodafone σχεδον τα ιδια γινονται.. προσθετεις και το 'πρηξιμο' που σου δημιουργουν, προσπαθωντας να σε πεισουν οτι 'χρειαζεσαι' ολα τους τα πακετα κινητου/σταθ/ιντερνετ και εισαι μια χαρα.. Δεν τα ριχνω στους υπαλληλους (αν και μερικοι νομιζουν οτι ειναι περισσοτερο εξυπνοι απο σενα), αλλά στον εμμεσο εκβιασμο των προισταμενων για τους στοχους, που αγχωνουν τους υπαλληλους οτι εαν δεν πιασουν στοχο, δεν υπαρχει αυριο.

το να προσπαθουν να σου προωθήσουν τα προιόντα τους, από τη στιγμή που μπήκες στο κατάστημα, είναι θεμιτό, και νομίζω αυτή είναι κ η δουλεία τους, οπότε δεν μπορείς να τους κατηγορείς για αυτό. Το να σου αρνούνται υπηρεσίες που είναι υποχρεωμένη από τη μαμα εταιρία να το κάνουν είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο! Κρίμα και νόμιζα ότι η wind θα ανέβαινε, αλλά από ότι βλέπω έχει πρώτα να κάνει πολύ ξεσκαρτάρισμα!

... and Justice for ... ALL ...

Προχτές που πήγα στο wind πανόρμου και αγόρασα το zte r221, ΔΕΝ προσπάθησαν να μου πουλήσουν τίποτα! Μάλιστα, τυχαία πιάσαμε συζήτηση για τα σταθερά εξαιτίας ενός άλλου πελάτη που ήταν εκεί την ίδια στιγμή, και παρόλο που είπα ότι εγώ έχω οτε και πληρώνω πολλά [αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη], κανένας δεν επέμεινε να μου εξηγήσει ή να με πείσει ότι η wind καλύτερη (και όχι φτηνότερη, αφού είπα ότι δεν με ενδιαφέρει το κόστος, αρκεί να έχω άριστη εξυπηρέτηση, πράγμα που θεωρώ ότι έχω στον οτε).

Για μένα είναι καλό το κατάστημα αυτό γιατί ποτέ δεν με πρήζουν, αλλά γι' αυτούς; :worry:

Ακόμη ένα wind store, αυτό στην 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, απέναντι από τα διακστήρια, πέρασε στην ιστορία... Τελικά από εκείνα τα 400 καταστήματα για τα οποία πανηγύριζε η wind, πόσα έχουν μείνει;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ακόμη ένα wind store, αυτό στην 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, απέναντι από τα διακστήρια, πέρασε στην ιστορία... Τελικά από εκείνα τα 400 καταστήματα για τα οποία πανηγύριζε η wind, πόσα έχουν μείνει;

Δε νομίζω να έχουν μείνει τραγικά λίγα, στην παρούσα κατάσταση υπολογίζω περί τα 300, αριθμός όμως που όσο πάει και μειώνεται.

εχουν μεινει 240, αλλα δεν ειναι η μονη εταιρεια που εχει κλεισει καταστηματα. τα oteshop απο 1000 εχουν κατεβει στα 800.... για την vodafone δεν ξερω ακομα.

εχουν μεινει 240, αλλα δεν ειναι η μονη εταιρεια που εχει κλεισει καταστηματα. τα oteshop απο 1000 εχουν κατεβει στα 800.... για την vodafone δεν ξερω ακομα.

240???μονο?τα μισα περιπου.....πωπω!!!

Και συνεχίζουν να κλείνουν... Ένα ακόμα κλείνει το Σάββατο στην Αθήνα. Η κατάσταση είναι απογοητευτική και πιο απογοητευτικό είναι η κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρηματίες που έχουν τα franchise αυτά.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

πολυ λογικο να κλεινουν καταστηματα (και απο τις 3 εταιριες) απο τη στιγμη που, μεσα στη κριση, οι εταιριες προσπαθουν να κερδισουν μειωνοντας τις παροχες, αντι να ελκυουν πελατες με οικονομικες λυσεις..