PCMan Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Το αν μας δουλεύουν θα το δούμε αύριο. Κι εγώ τους είπα να μου το κρατήσουν αλλά αν δεν έχει το gps μέσα.. δεν θα το πάρω. Γιατί να δώσω τζάμπα 10 ευρώ? Αν κάποιος το πάρει σήμερα, ας ενημερώσει για το τι έχει μέσα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 στο κατω-κατω αν ειναι να το πληρωσεις τοσο ακριβα, βαλε καλυτερα δοσεις να το παρεις και πιο φθηνο και πιο καλο (απο πλευρας μαρκας).;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 στο κατω-κατω αν ειναι να το πληρωσεις τοσο ακριβα, βαλε καλυτερα δοσεις να το παρεις και πιο φθηνο και πιο καλο (απο πλευρας μαρκας).;) σίγουρα.;) Μήπως το πήρε κανείς απο Αθήνα που βγαίνουν και νωρίς,νσ μας πει και εμάς τι έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Παιδιά, αυτό πρέπει να 'ναι Carcomm ENAV-BT33 Bluetooth GPS Receiver. Μιάζει πάρα πολύ με αυτό που δίνουν στο βημα. Έχει αποσυρθεί από την αγορά και όταν υπήρχε έκανε γύρω στα 60€. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Παιδιά, αυτό πρέπει να 'ναι Carcomm ENAV-BT33 Bluetooth GPS Receiver. Μιάζει πάρα πολύ με αυτό που δίνουν στο βημα. Έχει αποσυρθεί από την αγορά και όταν υπήρχε έκανε γύρω στα 60€. πράγματι μοιάζει πολύ!Φαντάσου κέρδος εεε?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 πράγματι μοιάζει πολύ!Φαντάσου κέρδος εεε?:rolleyes: Εγω πάντως δε νομίζω να έχουν κουπόνια και τέτοια. Ποντάρω στο ότι το προϊόν έχει αποσυρθεί και έχουν περισσέψει κάποια κομμάτια. Απ'την άλλη δεν διευκρινίζουν τίποτα στην διαφήμιση.. Τι να πω? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Παιδιά, αυτό πρέπει να 'ναι Carcomm ENAV-BT33 Bluetooth GPS Receiver. Μιάζει πάρα πολύ με αυτό που δίνουν στο βημα. Έχει αποσυρθεί από την αγορά και όταν υπήρχε έκανε γύρω στα 60€. αν ειναι αυτο και τελικα το παιρνεις μονο με την αγορα μιας και μονο εφημεριδας, εγω θα το παρω!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Καλά τότε μπορεί να το πάρω και εγώ άμα το δώ μέσα σεκ άμοια σακουλίτσα με την εφημερίδα.!:D:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Καλά τότε μπορεί να το πάρω και εγώ άμα το δώ μέσα σεκ άμοια σακουλίτσα με την εφημερίδα.!:D:) εννοειται. ας ειναι καλα το Net για το λογισμικο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 μηπως το δινει σε οσους παρουν ολ ητη σειρα της εγκυκλοπαιδιας και μονο? πηρες ολα τα τευχη? εχεις και ενα τετοιο δωρο... μου φαινεται πιο λογικο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 μηπως το δινει σε οσους παρουν ολ ητη σειρα της εγκυκλοπαιδιας και μονο? πηρες ολα τα τευχη? εχεις και ενα τετοιο δωρο... μου φαινεται πιο λογικο Μα δεν έχει νόημα να δώσουν δώρο GPS σε κάποιον που μαζέυει τεύχη για να συμπληρώσει μια εγκυκλοπαίδια. Να έδειναν "ηλεκτρονικούς" χάρτες και δώρο το GPS το καταλαβαίνω Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Μήπως, λέω μήπως, να αρχίσουμε να επικοινωνούμε με τις καταναλωτικές οργανώσεις και το Υπουργείο Ανάπτυξης? Η παραπλανητική διαφήμιση έχει και τα όρια της, και οι αθέμιτες πρακτικές δεν αφορούν (μόνο) τις... λαικές για τις οποίες ξέρει να φωνάζει το θρασύτατο Βήμα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Απο το εξώφυλλο που έβαλε ο jarjap είναι ξεκάθαρο ότι αύριο δεν πρόκειται να έχει μέσα καμμιά συσκευή gps,οπότε όσοι έχετε κάνει κράτηση με σκοπό να το πάρετε στα χέρια σας αύριο απλά ξεχάστε το.. Απο κει και πέρα να ξεκαθαρίσουμε κάτι που ίσως πολλοί δεν το έχουν καταλάβει.Μιλάμε για bt gps και όχι για ..πακέτο gps.Που σημαίνει ότι μόνο του αυτό το μικρό μαύρο κουτάκι είναι άχρηστο (και φυσικά δεν πρόκειται να πάει 32x10=320€ όταν κάνει 60€ όπως ειπώθηκε).Για να έχετε ολοκληρωμένο gps θέλετε και ένα pda + το Destinator.Αυτά για όσους νομίζουν ότι θα έχουν gps με 10€ Υ.Γ. Όποιος την "ψάξει" για καταγγελία περί παραπλανητικής διαφήμισης κλπ ας χρησιμοποιήσει και την παραπάνω φωτογραφία που λέει "Γνωρίστε και αποκτήστε την επόμενη γενιά της τεχνολογίας για να σας λέει που θα πάτε και πως". Με αυτό που δίνουν μόνο,πολύ απλά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Υ.Γ.2 Μ'αρέσει που έβαλαν και το S55..λες και σηκώνει πρόγραμμα πλοήγησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Μην ξεχνάτε ότι "Το βήμα" ανήκει στο ίδρυμα Λαμπράκη!!! Δηλ. ένας από αυτούς που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα. Δεν έφτασε εκεί που είναι με τον σταυρό στο χέρι... Συνειρμικά σκεπτόμενοι μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε το μέγεθος της απάτης υπολογίζοντας απλά τα φύλλα που πουλάει η εφημερίδα κάθε κυριακή (προσθέτοντας κάμποσα περισσότερα τώρα) πολλαπλάσιάζοντάς τα επί 10 ευρώ! Φανταστείτε τα κοπάδια που θα την αγοράσουν... Ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Μην τους κάνετε την χαρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Μην ξεχνάτε ότι "Το βήμα" ανήκει στο ίδρυμα Λαμπράκη!!! Δηλ. ένας από αυτούς που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα. Δεν έφτασε εκεί που είναι με τον σταυρό στο χέρι... Συνειρμικά σκεπτόμενοι μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε το μέγεθος της απάτης υπολογίζοντας απλά τα φύλλα που πουλάει η εφημερίδα κάθε κυριακή (προσθέτοντας κάμποσα περισσότερα τώρα) πολλαπλάσιάζοντάς τα επί 10 ευρώ! Φανταστείτε τα κοπάδια που θα την αγοράσουν... Ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Μην τους κάνετε την χαρη... Γειά σου σύντροφε...! :lol: :p Anyway παιδιά το πήρε κανείς να μας πει? Ο περιπτεράς μου σε καμιά ωρίτσα θα φέρει εφημερίδες οπότε είμαι σε αναμονή. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Μάπα το καρπούζι... only χάρτη είχε, gps συσκευή γιοκ!!! τζάμπα το πρωινό ξύπνημα... βέβαι δεν αγόρασα την εφημερίδα απλά την επεξεργάστηκα. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Εγω πηρα το απλο Βημα των 3 ευρω. Στη διαφημιση του πακετου γραφει τα εξης για την antenna: Το κουπονι για την αποκτηση του δωρου bluetooth GPS της προσφορας "Τραπεζα Γνωσης Βημα-Δομη" θα το βρειτε μονο στη συσκευασια του 3ου τομου Ελλαδα, την Κυριακη 5 Νοεμβριου. Για προσθετες πληροφοριες τηλ. 210 9544808 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Μάπα το καρπούζι... only χάρτη είχε, gps συσκευή γιοκ!!! τζάμπα το πρωινό ξύπνημα... βέβαι δεν αγόρασα την εφημερίδα απλά την επεξεργάστηκα. Kαλά άρα ήταν τελείως παραπλανητική η διαφήμιση.Έτσι?:mad::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 to agorase kaneis na mas pei; iparxoyn plirofories stin efimerida ...logika ... pantos einai aparadektoi ................ .... το πήρε κανένας να μας πει υπεύθηνα τι συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Ναι, το πήρα εγώ ο μ@λ@κ@ς. O πατέρας μου μάλλον το πήρε και του είπα να μην το πάρει αν δεν το 'χει ρε γμτ. Φυσικά δεν το είχε μέσα. Α και δεν κάνει 10, 13€ κάνει... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 pcman πες μας λοιπον τι αναφερει μεσα για το πως το αποκτα καποιος και οχι μονο οτι δεν εχει τη συσκευη!!! :worry: Γιατι με εχουν πρηξει μερικοι να μαθουν τι παιζει!! Απο τοτε που αγορασα το δικο μου μεσω νετ δε με εχουν αφησει σε ησυχια...:lol: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 paidia ego tin pira alla me 3 evro, den evriska kai kamia alli, mou eipan ta periptera oti den tous eferan alli. mono me 3 evro. an ithela epipleon pererna enan tomo pou den eixe to gps mesa me 9evro. mesa stin efimerida leei oti ston epomeno tomo exei plirofories gia to pos tha apoktisoume to gps, den enaferi oti tha iparxi ston epomeno tomo to gps alla plirofories. M *********s leo ego. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Μεγάλη αλητεία του Βήματος.Δεν έσω δει πιο παραπλανητική διαφήμιση. :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 kala pou den xsipnisa na to paro diladi Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Ναι, το πήρα εγώ ο μ@λ@κ@ς. O πατέρας μου μάλλον το πήρε και του είπα να μην το πάρει αν δεν το 'χει ρε γμτ. Φυσικά δεν το είχε μέσα. Α και δεν κάνει 10, 13€ κάνει... προκειται περι αλητειας και παραπληροφορησης δηλαδη! ακου 13ευρω!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts