Jump to content

Το κάστρο του Τακέσι (ΣΚΑϊ)

jane_butterfly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την ίδια αποροία έχουμε και μεις...:confused:

ειλικρινά πιστεύω ότι πάνε μόνο και μόνο για να παίξουν :D

Aπό τη σελίδα του IMDB για το παιχνίδι:

A game show where upwards of 100 contestants (give or take) try to get through various wet, dirty, and wild obstacles and games for a chance to win the grand prize of 1 million yen (Approx. $10,000) by defeating Takeshi and his crew.

Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν το αναφέρουν ποτέ στο παιχνίδι εκτός και αν το αναφέρανε στο πρώτο επεισόδιο που δεν το είδα.

• Απαντήσεις 79
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο τύχη (βλέπε zapping) έτυχα πάνω στην εκπομπή αυτή!

Πολύ γέλιο! Και η μεταγλώτιση είναι φανταστική!

[ f i l i p p o s ]

η μεταγλώτιση είναι φανταστική!

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μόνο θα συμφωνήσω αν και κάπου έχω αντίρρηση: Οι αφηγητές προσπαθούν να μιμηθούν διάφορους επώνυμους. Στη φωνή τα καταφέρνουν αλλά που κολλάνε αυτά που λένε με το παιχνίδι; :blink: Καλύτερα να σχολιάζουν ως Άκης και Κώστας και μόνο.

Όσο για τα 10.000 δολάρια, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο λίγα ήταν τα χρήματα δεδομένου ότι μιλάμε για παιχνίδι γυρισμένο στο τέλος της δεκαετίας του '80, καθώς επίσης δεν γνωρίζω τι αξία είχαν στην Ιαπωνία τότε το ένα εκατομμύριο γιεν, αλλά μόνο λίγα δεν είναι αν σκεφτείς ότι αυτοί πάνε και τρώνε τούμπες ή βουτάνε στη λάσπη, όταν το Fear Factor με τις γνωστές του διαδικασίες δίνει 50.000 δολάρια. Στο κάτω κάτω αν θέλανε περισσότερα να πηγαίνανε στο Deal! :lol:

Είναι φανταστικό παιδιά!!!! Όλα τα παιχνίδια τέλεια!!! Εχει φτασει στον τελικό κι έλληνας μια φορα!!! Παίζαν ατομα που είχαν δηλώσει συμμετοχή απο διάφορες χώρες του κόσμου εκείνη τη μέρα!

Γενικά ο Σκάι σαν κανάλι είναι όνειρο!

pistevo pos to oti den to anaferoun giati o skopos pou to provalei to skai den einai aytos(ant1 deixno deal o tade pire tosa pio polla apo ton kathena mpla mpla mpla.....) o skopos tou skai einai na dei3ei mia asteia ekpompi pou prosferei gelio!

e3allou giayto to montaz einai arketo giati den deixnoun oute ta sxolia ton paixton oute tis aponomes oute kan ton idio ton takeshi pano apo 3 lepta!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Nαι ο Σκάι έχει γίνει απο τους καλύτερους σταθμούς. Υπάρχουν μέρες που (στη δουλειά) έχω μόνο Σκάι, και παρακολουθώ τα ντοκυμαντέρ...!

Όσο για την αφήγηση, πιστεύω που είναι αρκετά καλή. Και ειδικά όταν κάνουν σχολιασμό αλα-Γεωργίου... :lol: Άπαιχτοι!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Πολύ γέλιο το κάστρο, και γενικότερα πολύ καλές εκπομπές ο ΣΚΑΙ. Με τη μεταγλώτιση το παρακάνουν βέβαια, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις κι όλα δικά σου.

To είδα χτες για πρώτη φορά! Καλά, μιλάμε για πολύ γέλιο! :up: Είναι τρελοί αυτοί οι κινέζοι! :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Iάπωνες είναι...:cool:

Έστω. :p Είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

• 2 weeks later...

vraxakia lavyrinthos kai kremasti gefyra einai fovera!

epsisa kai tin aderfi mou kai to vlepei!

twra pleon klaime mazi apo ta gelia!

Ps:to paixnidi me to kontari exei foveres faseis!

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

και φανταστείτε πόσο γέλιο θα είχε αν βλέπαμε όλους τους παίχτες σε όλα τα αγωνίσματα :lol:

σήμερα έχει και βραδινό επεισόδιο εεε , νομίζω άλλαξαν πάλι την ώρα :X

τελικά την Παρασκευή έχει και το απόγευμα στις 5:30 και το βράδυ στις 9:00.Σαββατοκύριακο δεν βάζει!

( έψαξα....θέμα δεν βρήκα....)

καλά..δεν έχουμε θέμα ακόμα για αυτή την καταπληκτική εκπομπή του ΣΚΑΪ?:lol:

ειλικρινά γελάω πάρα μα πάρα πολύ :lol: :lol:

μου θυμίζει λίγο τα παιχνίδια χωρίς σύνορα , αλλά αυτά είναι καλύτερα.Παίζουν εκατοντάδες κάθε φορά και απομένουν 10?5?:p

και λένε όλο και μια έκφραση "καπαριμα"? αν κάποιος ξέρει τι σημαίνει να το πει επειγόντως :ninja: :D

καθημερινά στον ΣΚΑΪ 17:30 και σουκού 19:30

εμενα μου αρεσει ο στρατηγος:p αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι στην τελικη μαχη παντα χανουν, τοσο κοπος για το τιποτα:(
Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ.

κ εγω την ιδια απορια εχω.

μαλλον δεν ειμαι τοσο γκαντεμης, οπου οταν το βλεπω παντα χανουν στον τελικο

τα βραχάκια δεν παίζονται!!! Καλα δεν πονάνε τοσο δυνατα που σκάνε κατω?? και οι κούπες μ'αρέσουν παρα πολυ!!!

• 2 weeks later...
Χθες παντως δεν μου αρεσε και τοσο...δεν ειχε πολυ γελιο σαν τις αλλες φορες!!:ninja: :ninja:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

μαλλον κατι παρομοιο θα γυριστει κ στην ελλαδα(δηλαδη αθηνα, οπως εχει πει κ η ντορα)