ddr2 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 οτι δε το έχεις ξανακούσει??? εδώ στις προηγούμενες ο δικηγόρος του δίπλα τμήματος πήγε να παραλάβει τον σάκο 10 λεπτά πριν ανοίξουν θεωρητικά οι κάλπες.Μετα 20 λεπτά διαμόρφωνε αίθουσα, αλλά στην καταμέτρηση τελείωσε ΏΡΕΣ πριν απο εμάς γιατί αποφάσισε να κολλήσει τα ψηφοδέλτια και να συμπληρώσει όλα τα υπόλοιπα...σπίτι του! Εννοείται ότι υπάρχουν και τέτοια περιστατικά. Άλλωστε, το βλέπω καθημερινά και στη δουλειά μου. Εγώ εργάζομαι με σύστημα, μεθοδικά, προσέχω την κάθε υπόθεση, προετοιμάζομαι κατάλληλα κλπ κλπ και άλλοι συνάδελφοι γράφουν δικόγραφα στο πόδι, έρχονται στα ακροατήρια απροετοίμαστοι, συμπληρώνουν τα στοιχεία του φακέλου εκείνη την ώρα, πριν τον παραδώσουν στην έδρα κλπ. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν οι σωστοί επαγγελματίες που εργάζονται με σύστημα και προγραμματισμό και υπάρχουν και οι τυχοδιώκτες , τσαπατσούλιδες, τεμπέλιδες που μόνο θέλουν να πληρώνονται, αλλά όχι να δουλεύουν. Ο δικηγόρος λοιπόν που ενεργεί με αυτό τον τρόπο στην εκπροσώπηση των εντολέων του, λογικό είναι να έχει τέτοια συμπεριφορά και ως αντιπρόσωπος της δικαστικής αρχής. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Του είπες να πάει να Γ@@θει? :mad: Να σου πω την αλήθεια ήθελα να του πω διάφορα αλλά δεν είχα όρεξη για γελοιότητες και θα έχανα και το δίκιο μου. Την επομενη Κυριακη μην το ξεχασεις ομως.Και αν δεν εισαι εφορευτικη να πας εκει να του το πεις!!!! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Όσοι ήσασταν στις εφορευτικές, γνωρίζετε πόσες ψήφους έχει μαζέψει το κάθε κόμμα στο εκλογικό "σας" τμήμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Όσοι ήσασταν στις εφορευτικές, γνωρίζετε πόσες ψήφους έχει μαζέψει το κάθε κόμμα στο εκλογικό "σας" τμήμα? Προσωπικά ναι (και για δημοτικές/περιφερειακές και για ευρωεκλογές). Μόνο τους σταυρούς των υποψηφίων δεν έχω κρατήσει. Από περιέργεια ρωτάς; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Προσωπικά ναι (και για δημοτικές/περιφερειακές και για ευρωεκλογές). Μόνο τους σταυρούς των υποψηφίων δεν έχω κρατήσει. Από περιέργεια ρωτάς; Δηλαδή δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρετε τα αποτελέσματα? Οπότε εσυ μπορείς να ελέγξεις, όταν ανακοινωθούν στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα αν είναι αληθή. Ρωτάω γιατί λογικά, για το αδιάβλητο της διαδικασίας, θα πρέπει να ελέγχετε αν τα αποτελέσματα είναι πραγματικά και όχι φτιαχτα από το υπουργείο.:shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Δηλαδή δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρετε τα αποτελέσματα? Οπότε εσυ μπορείς να ελέγξεις, όταν ανακοινωθούν στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα αν είναι αληθή. Ρωτάω γιατί λογικά, για το αδιάβλητο της διαδικασίας, θα πρέπει να ελέγχετε αν τα αποτελέσματα είναι πραγματικά και όχι φτιαχτα από το υπουργείο.:shifty: υποχρεωτικό δεν είναι. Απο εκεί και πέρα, εκτός των τηλεγραφημάτων που συντάσσονται και αποστέλλονται αμέσως μετά την καταμέτρηση, τα γράφουμε και σε βιβλία τα οποία παραδίδουμε στα δικαστήρια. Υποθέτω πως από αυτά τα πάιρνει και το υπουργείο και τα ανακοινώνει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 υποχρεωτικό δεν είναι. Απο εκεί και πέρα, εκτός των τηλεγραφημάτων που συντάσσονται και αποστέλλονται αμέσως μετά την καταμέτρηση, τα γράφουμε και σε βιβλία τα οποία παραδίδουμε στα δικαστήρια. Υποθέτω πως από αυτά τα πάιρνει και το υπουργείο και τα ανακοινώνει. Και εννοείται ότι τα αποτελέσματα αποδεικνύονται από τα ψηφοδέλτια, τα οποία παραδίδονται τακτοποιημένα, μετά την καταμέτρηση. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Βρε εντάξει, τα τακτοποιείτε και τα στέλνετε. Απο 'κει και πέρα μπορεί το πολιτικό σύστημα να μαγειρέψει τα αποτελέσματα ποντάροντας στο ότι δεν θα κάτσει να ψάξει κανείς. Εσείς αν θυμάστε τα αποτελέσματα, σημειώστε τα κάπου και αν ανακοινωθούν ανά εκλογικό κέντρο από το υπουργείο, κάντε τον κόπο να δείτε αν ταιριάζουν. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Δηλαδή δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρετε τα αποτελέσματα? Οπότε εσυ μπορείς να ελέγξεις, όταν ανακοινωθούν στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα αν είναι αληθή. Ρωτάω γιατί λογικά, για το αδιάβλητο της διαδικασίας, θα πρέπει να ελέγχετε αν τα αποτελέσματα είναι πραγματικά και όχι φτιαχτα από το υπουργείο.:shifty: Ο δικηγόρος που πληρώνεται πρέπει να ελέγξει, καθώς και τα κομματοσκ...εκλογικοι αντιπρόσωποι που ελέγχουν τη διαδικασία για το κόμμα τους. Εμείς που πήγαμε εφορευτική, να βοηθήσουμε πήγαμε, μέχρι τα ξημερώματα τα υπόλοιπα ας τα βρούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ο δικηγόρος που πληρώνεται πρέπει να ελέγξει, καθώς και τα κομματοσκ...εκλογικοι αντιπρόσωποι που ελέγχουν τη διαδικασία για το κόμμα τους. Εμείς που πήγαμε εφορευτική, να βοηθήσουμε πήγαμε, μέχρι τα ξημερώματα τα υπόλοιπα ας τα βρούνε. Καπως ετσι ειναι. Η εφορευτικη ειναι για βοηθεια. Και ειναι πολυ σημαντικη βοηθεια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 φορ δε ρεκορντ σήμερα πληρώθηκαν δικηγόροι και γραμματείς.τσεκ γιορ ακαουντς! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Εγω ειχα προπληρωθει, λογω του εκτος εδρας ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 φορ δε ρεκορντ σήμερα πληρώθηκαν δικηγόροι και γραμματείς.τσεκ γιορ ακαουντς! όχι όλοι. εμένα ακόμα είναι σε επεξεργασία, μάλλον είμαι σε δεύτερη παρτίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 πάντως μέχρι στιγμής ήταν μείον τα οδοιπορικά σε 2-3 άτομα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 πάντως μέχρι στιγμής ήταν μείον τα οδοιπορικά σε 2-3 άτομα... Τι εννοεις μειον?? Εμενα μου εδωσαν για να παω και να ερθω στην Καλαματα (απο Αθηνα) 2 φορες , αν θυμαμαι καλα, 36 ευρω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 σε 2 άτομα που είχαν στείλει σε απόσταση 50 χλμ μακρυά(περίπου) δεν έβαλαν τα περίπου 30-35 ευρώ. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 σε 2 άτομα που είχαν στείλει σε απόσταση 50 χλμ μακρυά(περίπου) δεν έβαλαν τα περίπου 30-35 ευρώ. Και τωρα? μπλεξιμο... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 τώρα τίποτα.όσα μπήκαν, μπήκαν.Αν κάποιος άλλος έχει πάει σε μεγαλύτερη απόσταση και έχει ξοδέψει προφανώς περισσότερα, τότε λογικά θα τα διεκδικήσει.Κάπως... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 τώρα τίποτα.όσα μπήκαν, μπήκαν.Αν κάποιος άλλος έχει πάει σε μεγαλύτερη απόσταση και έχει ξοδέψει προφανώς περισσότερα, τότε λογικά θα τα διεκδικήσει.Κάπως... Τα οδοιπορικα ετσι και αλλιως ειναι αστεια! Αθηνα-Καλαματα ειναι 280 χιλ. Πηγα και ηρθα 2 φορες και μου εδωσαν 36 ευρω. Τα χρηματα μπορει καποιος να τα διεκδικησει με ενστασεις κλπ προφανως, αλλα ποιος ασχολειται για τετοια μικροποσα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 αυτό ακριβώς.Γνωστή μας που ήταν σε επιφυλακή σε νησί του αιγαίου(μου διαφευγει τωρα το ποιο) πιο πολλά ξόδεψε απο όσα πήρε... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μου ηρθε ραβασακι για εφορευτικη. Μενω εκτος του τοπου που θα γινει η ψηφοφορια αλλα οχι μακρια και δεν εχω σκοπο να παω. 1. Ξερουμε τι επιπτωσεις υπαρχουν πρακτικα; 2. Για απαλλαγη τι χαρτι χρειαζεται απο γιατρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Εχω εκδοσει εισιτηριο για το εξωτερικο 21-30 φυσικα και θα λειπω στις εκλογες υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα σε περιπτωση που μου ερθει καμια ειδοποιηση για εφορευτικη?Φυσικα και δεν τιθεται θεμα να αναβαλω το ταξιδι. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Μου ηρθε ραβασακι για εφορευτικη. Μενω εκτος του τοπου που θα γινει η ψηφοφορια αλλα οχι μακρια και δεν εχω σκοπο να παω. 1. Ξερουμε τι επιπτωσεις υπαρχουν πρακτικα; 2. Για απαλλαγη τι χαρτι χρειαζεται απο γιατρο; 1.Καμία απολύτως.Φίλος που έχει επιλεγεί 3 φορές για εφορευτική δεν πάτησε ποτέ το πόδι του εκεί.Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να σου επιβάλλει κυρώσεις αν δεν πας εφορευτική στις εκλογές. Ο μόνος που πρέπει να πάει είναι ο Δικ.Αντιπρόσωπος καθώς ορίζεται με απόφαση ονομαστική και φυσικά πληρώνεται για να παρέχει τις υπηρεσίες του. Μου έτυχε και μένα πρόσκληση και απαλλάχτηκα λόγω του οτι είμαι Δημ/Υπαλληλος.Σε συζήτηση με την δικαστική αντιπρόσωπο μου επιβεβαίωσε οτι ΔΕΝ είναι κανείς υποχρεωμένος να λάβει μέρος στην εφορευτική επιτροπή αλλά αν κάτι τέτοιο ανακοινωθεί από επίσημα χείλη δεν θα πατήσει κανείς στις επιτροπές. 2.Η απάντηση του 1 καλύπτει το 2.. Και για να κλείσουμε. Αν πας θα είσαι εντελώς φάουλ. Edited January 13, 2015 by arisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Μου ηρθε ραβασακι για εφορευτικη. Μενω εκτος του τοπου που θα γινει η ψηφοφορια αλλα οχι μακρια και δεν εχω σκοπο να παω. 1. Ξερουμε τι επιπτωσεις υπαρχουν πρακτικα; 2. Για απαλλαγη τι χαρτι χρειαζεται απο γιατρο; Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις το καθήκον σου.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις το καθήκον σου.:) Αν πληρωνόταν φυσικά και να έκανε το καθήκον του ή καλύτερα την εργασία του.Δεν βλέπω όμως γιατί πρέπει με το έτσι θέλω του κράτους να χαραμίσει μια υπέροχη Κυριακή. Βέβαια αν κάνεις πλάκα παρακαλώ θεώρησε άκυρο το ποστ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts