seventh_heaven Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Σε σχολείο στο Πολύγωνο πάντως από τα 10 μέλη εμφανίστηκαν μόνο τα 4, οι οποίοι πληρώνουν τη νύφη κανονικά. Αλήθεια μπορεί κάποιος να σηκωθεί να φύγει και να πει "Φέρτε τους άλλους που δεν ήρθαν μόνοι τους"? :p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Όσον αφορά το αν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσει κάποιος σήμερα και στις επαναληπτικές, τυπικά είναι υποχρεωτικό (δείτε και αυτό το αρχείο από το ΥΠ.ΕΣ.). Πρακτικά βέβαια δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να τιμωρηθεί. Τώρα για το θέμα των εφορευτικών, είδα όσο ψήφιζα να τους φέρνουν σάντουιτς και νερό και την ώρα που έφευγα είχε σκάσει βανάκι της Capriciosa με πολλές πίτσες για να τους μοιράσει! :drool: Τώρα αν τα κανονίζει ο δήμος αυτά ή κεντρικά το υπουργείο θα σας γελάσω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Τώρα για το θέμα των εφορευτικών, είδα όσο ψήφιζα να τους φέρνουν σάντουιτς και νερό και την ώρα που έφευγα είχε σκάσει βανάκι της Capriciosa με πολλές πίτσες για να τους μοιράσει! :drool: Τώρα αν τα κανονίζει ο δήμος αυτά ή κεντρικά το υπουργείο θα σας γελάσω... Κι εδω στην Ηλιουπολη απ’εξω απο το εκλογικο ειχε 2-3 μηχανακια απο το L'Artigiano...τωρα το κατα ποσο τα πληρωνουν οι ιδιοι ή ο δημος δεν το ξερω. Και την κολλητη μου την εχωσαν εφορευτικη σ’ενα δημοτικο στο Βυρωνα...απο τοτε που το εμαθε μουρμουραει 24/7 :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μήπως γιατί είχα εργαστήρια την άλλη μέρα; :confused: Εξάλλου αν πρόσεξες, δεν είπα ποτέ πως ήμουν υπερήφανος γι' αυτό που έκανα. Την επόμενη που θα ξανατύχει, θα κάνω κανονικά τη δουλεια μου. Μα δε σε κατηγορώ. :) Απλώς μου φαίνεται περίεργο κάποιος που τη "σκαπούλαρε" να είναι τόσο φανατικά υπέρ της άποψης (που κι εγώ υποστηρίζω) ότι είναι καθήκον και δεν είναι και μεγάλο ζήτημα. Το ότι είχες εργαστήρια την άλλη μέρα πάντως δε λέει και πολλά. Κι όλοι αυτοί που θα έκαναν/κάναμε το ίδιο θα το έκαναν γιατί ίσως θα είχαν δουλειές/υποχρεώσεις κτλ την επόμενη ημέρα. Πάντα φιλικά όλα αυτά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Τον άντρα μου τον καλούσαν κάθε φορά στις εκλογές απο τότε που ενηλικιώθηκε. Την πρωτη φορά, οκ, τη δεύτερη βεβαίως και να πάει, την τρίτη, ε, εντάξει, έφτασε με τις επαναληπτικές να ειναι η πεμπτη φορά!!! Αυτό ήταν! Κατάλαβε πως τον προτιμουσαν γιατι πήγαινε οσάκις τον καλούσαν. Οπότε, απλως δεν ξαναπήγε. Οι οικογένειες μας είχαν τρομοκρατηθει: θα σου κανουν αυτο, το άλλο, δε θα σ'αφησουν να βγεις εξω απο Ελλαδα, κλπ κλπ. Τα 'χε παρει τόσο πολύ (που πεμπτη φορά!! εμένα πάλι??? ε, όχι!!) , που δεν ήθελε να παει να βγάλει καν δικαιολογητικό. Φυσικα δεν έγινε τπτ, και ουτε που του ξαναρθε προσκληση.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 εγώ πάντως για καλό και για κακό πήγα και πήρα μια βεβαίωση Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Σε σχολείο στο Πολύγωνο πάντως από τα 10 μέλη εμφανίστηκαν μόνο τα 4, οι οποίοι πληρώνουν τη νύφη κανονικά. Αλήθεια μπορεί κάποιος να σηκωθεί να φύγει και να πει "Φέρτε τους άλλους που δεν ήρθαν μόνοι τους"? :p Πιο σχολείο, το 105 ; Παράθεση «Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά μονοπάτια. • Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια. • Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Πιο σχολείο, το 105 ; Δε θυμάμαι το όνομα του σχολείου... Είναι αυτό που βρίσκεται στην οδό Βαφειοχωρίου. Δεν ήμουν εκεί βέβαια. Κάλεσαν την κοπέλα να μου να είναι στην εφορευτική σ' εκείνο το σχολείο. Στις 6 το πρωί που υποτίθεται ότι έπρεπε να ήταν όλοι εκεί, αυτή ήταν μόνη της και περίμενε τους υπόλοιπους, και τελικά μόλις την άφησαν να γυρίσει σπίτι... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Tωρα οσον αφορα οτι επιλεγουν νοικοκυρες κλπ, μη το ξαναπειτε, καλεσαν συναδελφο απο την δουλεια, που καιγεται για το μεροκαματο, έχει δυο πιτσιρικια κι ο αντρας της δουλευει τις κυριακες, και την δευτερα πρεπει να ειναι στη δουλεια στις εφτα το πρωι!!! (Και δεν ειναι η μονη γνωστη μου που καλεσαν- απλα εκεινη εχει το πιο χοντρο προβλημα!) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Πηρα χαρτι απο συναδελφο για να μη παω,αν και ηθελα να τους πικαρω γραφοντας γνωματευση ο ιδιος στον εαυτο μου! Καποιος φιλος ρωτησε αν υπαρχουν κυρωσεις σε περιπτωση που δεν παει να ψηφισει..Φυσικα και δεν υπαρχουν!Εδω παλιοτερα που υπηρχαν τα εκλογικα βιβλιαρια και σου το ζητουσαν για την εκδοση διαβατηριου,ορκιζοσουν(τυπικα) στο πιο κοντινο ειρηνοδικειο,σου εδιναν 1 χαρτι και αυτο ηταν.Τωρα δεν χρειαζεται πλεον ουτε για τα διαβατηρια. Οι γραμματεις βγαινουν συνηθως με μεσο(γιατι βγαζουν λεφτα). Κοινη πεποιθηση ειναι παντως οτι οταν σου στελνουν χαρτι για καποια υποχρεωση,αν πηγαινεις συνηθως σε ξανακαλουν. Ασχετως με αυτο,αλλα συγγενικο ως προς το θεμα υποχρεωσης ειναι το θεμα με το στρατο..μου εχουν στειλει 3 φορες ως τωρα για να παω ως εφεδρος(μου στελνουν συχνα και χαρτια για το αν θελω να γινω εφεδρος αξιωματικος),δεν εχω παει και ουτε προκειται να παω(παντα ομως με τα απαραιτητα δικαιολογητικα).Εκπληρωσα τη θητεια μου κανονικα και μαλιστα 18 μηνες(κυριολεκτικα χαμενοι..),θελετε και να ερχομαι ως εφεδρος..;Ε..λυπαμαι,αλλα δεν θα σας κανω τη χαρη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Πληρώνουμε στο κράτος κάθε στιγμή. Ακόμη και τρόφιμα όταν αγοράζουμε πληρώνουμε φόρο (ΦΠΑ). Όταν λοιπόν το κράτος μας αναγκάζει να κάνουμε κάτι πρέπει να μας αποζημιώσει. Επίσης πιστεύω ότι εφορευτική επιτροπή θα έπρεπε να είναι όλοι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές οι οποίοι από τη μία πληρώνονται από το δημόσιο (δηλαδή όλους εμάς) και από την άλλη κάθονται τη Δευτέρα μετά τις εκλογές και όχι π.χ. εγώ που θα πάω για δουλειά σε μια ιδιωτική εταιρία το πρωί της Δευτέρας. Το κρατος δεν ειναι μια απροσωπη οντοτητα, εισαι εσυ, οπως εκφραζεσε μεσ απο τη διαδικασια των εκλογων. Οι εκλογες δε γινονται για το κρατος, γινονται για σενα. Δε σε αναγκαζει τοκρατος να κανεις κατι, πας για να μηλησεις.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Το κρατος δεν ειναι μια απροσωπη οντοτητα, εισαι εσυ, οπως εκφραζεσε μεσ απο τη διαδικασια των εκλογων. Οι εκλογες δε γινονται για το κρατος, γινονται για σενα. Δε σε αναγκαζει τοκρατος να κανεις κατι, πας για να μηλησεις.... sumfono mazi sou. otan se kaloun na pas stis epitropes den hreiazetai na se apozimiosoun gia tis ores pou <<haneis>> apozimionese epeidi voithas to kratos sou ton idio sou ton eauto. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Και πιστεύεις οτι το κράτος ,ψηφίζοντάς το, βοηθάει έμας με την σειρά του;;Όπως θα έπρεπε δλδ να κάνει ,αλλά που.. :( :X Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Και πιστεύεις οτι το κράτος ,ψηφίζοντάς το, βοηθάει έμας με την σειρά του;;Όπως θα έπρεπε δλδ να κάνει ,αλλά που.. :( :X koitaxe sigoura ohi toulahiston sto vathmo pou epithimoume, omos sto heri mas einai na to allaxoume auto me tin psifo mas. exallou an adiaforisoume kai emeis ti tha ginei. dld protimas na adiaforisei kai esi, tote tha epelthei haos heirotero apo to simerino. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 koitaxe sigoura ohi toulahiston sto vathmo pou epithimoume, omos sto heri mas einai na to allaxoume auto me tin psifo mas. exallou an adiaforisoume kai emeis ti tha ginei. dld protimas na adiaforisei kai esi, tote tha epelthei haos heirotero apo to simerino. Μα βγαίνουν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι.Πιστεύεις οτι αν βγεί κάποιος που δεν έχει ξαναβγεί θα κάνει κάτι καλύτερο;;Λυπάμαι αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν.Ειδικά τώρα που βάζει υποψηφιότητα όλη η Σάρα και η Μάρα ακόμα και για δημοτικός σύμβουλος (όπως Βάνα Μπάρμπα) δεν πρόκειται να κάνει κανείς τπτ,όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε δυστυχώς. :mad: :X Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μα βγαίνουν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι.Πιστεύεις οτι αν βγεί κάποιος που δεν έχει ξαναβγεί θα κάνει κάτι καλύτερο;;Λυπάμαι αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν.Ειδικά τώρα που βάζει υποψηφιότητα όλη η Σάρα και η Μάρα ακόμα και για δημοτικός σύμβουλος (όπως Βάνα Μπάρμπα) δεν πρόκειται να κάνει κανείς τπτ,όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε δυστυχώς. :mad: :X koitaxe simfono mazi sou kai emena den me ekfrazei kanenas kai ekneurizomai me olous tous karagiozides (bana mparmpa opos les) pou vazoun upipsifiotita. omos an adiaforiso kai den psifiso tha kano kalitera ta pragmata? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μα δε σε κατηγορώ. :) Απλώς μου φαίνεται περίεργο κάποιος που τη "σκαπούλαρε" να είναι τόσο φανατικά υπέρ της άποψης (που κι εγώ υποστηρίζω) ότι είναι καθήκον και δεν είναι και μεγάλο ζήτημα. Το ότι είχες εργαστήρια την άλλη μέρα πάντως δε λέει και πολλά. Κι όλοι αυτοί που θα έκαναν/κάναμε το ίδιο θα το έκαναν γιατί ίσως θα είχαν δουλειές/υποχρεώσεις κτλ την επόμενη ημέρα. Πάντα φιλικά όλα αυτά. :) Ούτε όμως έκατσα να κλάψω τη μοίρα μου, ούτε να απαιτώ πληρωμές βρίζοντας το κράτος λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Φυσικά και θα μπορούσα να πάω, αλλά προτίμησα τα εργαστήριά μου καλώς ή κακώς. Μα βγαίνουν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι.Πιστεύεις οτι αν βγεί κάποιος που δεν έχει ξαναβγεί θα κάνει κάτι καλύτερο;;Λυπάμαι αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν.Ειδικά τώρα που βάζει υποψηφιότητα όλη η Σάρα και η Μάρα ακόμα και για δημοτικός σύμβουλος (όπως Βάνα Μπάρμπα) δεν πρόκειται να κάνει κανείς τπτ,όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε δυστυχώς. :mad: :X Τι έχει η Βάνα δηλαδή; :mad: Πάντως στις δημοτικές δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα. Υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται σε μεγαλύτερο ποσοστό από τις βουλευτικές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Φυσικά και όχι και εκεί θέλω να καταλήξω στο γεγονός οτι δεν θ'αλλάξει τπτ είτε τους ψηφλισεις είτε όχι. Βέβαια "πρέπει" να υπάρχει κάποιος πιο ψηλά απ'όλους για να μας ταϊζει το κουτόχορτο. Αν υπήρχε κάποιος που πραγματικά θα μου/μας αποδείκνυε οτι αξίζει να ψηφιστεί γιατί θα πάμε προς το καλύτερο (θ'ανέβει και το βιωτικό και το κοινωνικό επίπεδο όλων μας) τότε όχι απλά να τον ψηφίσω ,αλλά και να τον/την υποστηρίξω. ;) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Φυσικά και όχι και εκεί θέλω να καταλήξω στο γεγονός οτι δεν θ'αλλάξει τπτ είτε τους ψηφλισεις είτε όχι. Βέβαια "πρέπει" να υπάρχει κάποιος πιο ψηλά απ'όλους για να μας ταϊζει το κουτόχορτο. Αν υπήρχε κάποιος που πραγματικά θα μου/μας αποδείκνυε οτι αξίζει να ψηφιστεί γιατί θα πάμε προς το καλύτερο (θ'ανέβει και το βιωτικό και το κοινωνικό επίπεδο όλων μας) τότε όχι απλά να τον ψηφίσω ,αλλά και να τον/την υποστηρίξω. ;) protimas diladi na apofasizoun alloi gia esena poia atoma tha se kuvernisoun Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Τι έχει η Βάνα δηλαδή; :mad: Πάντως στις δημοτικές δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα. Υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται σε μεγαλύτερο ποσοστό από τις βουλευτικές. Τώρα σοβαρά πιστευείς οτι η Μπάρμπα είναι από αυτός που ενδιαφέρονται;;; :blink: :wacko: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 protimas diladi na apofasizoun alloi gia esena poia atoma tha se kuvernisoun Αν και δεν νομίζω οτι μια ψήφος κάνει την διαφορά (θα μου πεις αν όλοι έχουν την ίδια αντίληψη ,οι ψήφοι από 1 θα είναι 1001) ,όχι δεν προτιμώ να αποφασίσουν άλλοι για μένα ,απλά προτιμώ να ψηφίζουμε άτομα που αξίζουν και έχουν πραγματική θέληση,πράγμα δύσκολο αλλά τι να κάνουμε. :( Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Αν και δεν νομίζω οτι μια ψήφος κάνει την διαφορά (θα μου πεις αν όλοι έχουν την ίδια αντίληψη ,οι ψήφοι από 1 θα είναι 1001) ,όχι δεν προτιμώ να αποφασίσουν άλλοι για μένα ,απλά προτιμώ να ψηφίζουμε άτομα που αξίζουν και έχουν πραγματική θέληση,πράγμα δύσκολο αλλά τι να κάνουμε. :( oraio tora pou kata ti gnomi sou den uparhoun tetoia atoma den pas na psifiseis kai aurio an uparxoun kapoioi pou axizoun tha pas apo oti les oraia? auto ego to vrisko egoistiko. tha prepei kai simera na pas kai na psifiseis kapoio mikro komma gia na deixeis ti dusareskeia sou stous kuvernontes alla kai aurio na pas na psifiseis kapoion axio. auti einai i dimokratia. einai kathikon mas na psifizoume kai upohreosei, auti eini i eletheria mas na apofasizoume emeis. (me sughoreis gia to egoistiko den to leo gia na se prosvallo milao entelos filika :) ) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 oraio tora pou kata ti gnomi sou den uparhoun tetoia atoma den pas na psifiseis kai aurio an uparxoun kapoioi pou axizoun tha pas apo oti les oraia? auto ego to vrisko egoistiko. tha prepei kai simera na pas kai na psifiseis kapoio mikro komma gia na deixeis ti dusareskeia sou stous kuvernontes alla kai aurio na pas na psifiseis kapoion axio. auti einai i dimokratia. einai kathikon mas na psifizoume kai upohreosei, auti eini i eletheria mas na apofasizoume emeis. (me sughoreis gia to egoistiko den to leo gia na se prosvallo milao entelos filika :) ) Φίλε μου ψήφισα σήμερα και φυσικά ψήφισα μικρό κόμμα. :) Στις βουλευτικές βέβαια δεν έχω ψηφίσει ακόμα ,αλλά όταν θα έρθει ο καιρός πίστεψε με δεν θα είναι τα γνωστά κόμματα. ;) :) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Φίλε μου ψήφισα σήμερα και φυσικά ψήφισα μικρό κόμμα. :) Στις βουλευτικές βέβαια δεν έχω ψηφίσει ακόμα ,αλλά όταν θα έρθει ο καιρός πίστεψε με δεν θα είναι τα γνωστά κόμματα. ;) :) sosti kai ego mia apo ta idia. ti kathomaste kai holoskame :) . Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 oraio tora pou kata ti gnomi sou den uparhoun tetoia atoma den pas na psifiseis kai aurio an uparxoun kapoioi pou axizoun tha pas apo oti les oraia? auto ego to vrisko egoistiko. tha prepei kai simera na pas kai na psifiseis kapoio mikro komma gia na deixeis ti dusareskeia sou stous kuvernontes alla kai aurio na pas na psifiseis kapoion axio. auti einai i dimokratia. einai kathikon mas na psifizoume kai upohreosei, auti eini i eletheria mas na apofasizoume emeis. (me sughoreis gia to egoistiko den to leo gia na se prosvallo milao entelos filika :) ) Τη δυσαρέσκεια θα τη δείξεις με λευκό/άκυρο/αποχή. Το να ψηφίσεις κάποιο κόμμα που δε σε εκφράζει, μόνο και μόνο επειδή είναι μικρό πάλι δε λέει τίποτα. Τώρα σοβαρά πιστευείς οτι η Μπάρμπα είναι από αυτός που ενδιαφέρονται;;; :blink: :wacko: Πιστεύεις οτι θα πίστευα ποτέ κάτι τέτοιο; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts