THEO_LEGEND Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 THEO Mάλλον γραμματέας θα είσαι. Αν δεν βαριέσαι την πολύωρη διαδικασία πήγαινε. Πάντως ξεφτίλα 85 ευρώ ενώ οι δικαστικοι αντιπρόσωποι χτυπάνε τουλάχιστον μια 300άρα. τωρα που το ειδα,,,αυτο νομιζω ειναι ο συγγενης μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 THEO Mάλλον γραμματέας θα είσαι. Αν δεν βαριέσαι την πολύωρη διαδικασία πήγαινε. Πάντως ξεφτίλα 85 ευρώ ενώ οι δικαστικοι αντιπρόσωποι χτυπάνε τουλάχιστον μια 300άρα. 300άρα;; Χα χα, τόσα νομίζεις μόνο;;; Τουλάχιστον τα 3πλάσια και μπορεί να φτάσει και σε πολλαπλάσια. Α ρε αθώε Έλληνα... Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Ειναι ελεηνο να τσιμπανε οι κατ επαγγελμα αρχοσχολοι ενα χιλιαρικακι και ο φουκαρας ο ελληνας πολιτης να επιστρατευεται σαν σκλαβος για ενα περιπου 24ωρο χωρις να του δεινουν ούτε ευρω. Να κοψουν τα μισα απο τους κατ επαγγελμα αργοσχολους και να τα μοιρασουν σε 4-5 ανεργους συμπολιτες μας(μεσω ΟΑΕΔ) που θα πανε στην εφορευτικη εκεινη την μερα. Υ.Γ. 7 Ιουνιου οποιος θελει να διαμαρτυθει ΨΗΦΙΣΕΙ και μετα παει για μπανιο,αλλιως τους κανει το κεφι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Ειναι ελεηνο να τσιμπανε οι κατ επαγγελμα αρχοσχολοι ενα χιλιαρικακι και ο φουκαρας ο ελληνας πολιτης να επιστρατευεται σαν σκλαβος για ενα περιπου 24ωρο χωρις να του δεινουν ούτε ευρω. Να κοψουν τα μισα απο τους κατ επαγγελμα αργοσχολους και να τα μοιρασουν σε 4-5 ανεργους συμπολιτες μας(μεσω ΟΑΕΔ) που θα πανε στην εφορευτικη εκεινη την μερα. Υ.Γ. 7 Ιουνιου οποιος θελει να διαμαρτυθει ΨΗΦΙΣΕΙ και μετα παει για μπανιο,αλλιως τους κανει το κεφι. Οι δικ. αντιπροσωποι παιρνουΜΕ γυρω στα 900 και καποια χιλιομετρικα (το ποσο ειναι αστειο, δεν εχω παρει ακομη το χαρτι για να σας πω).Για να ξερετε δεν ειναι το ποσο αυτο για την Κυριακη των εκλογων, ειναι αποζημιωση για ολη την εβδομαδα. Ο γραμματεας πληρωνεται 100Ε (50 το Σαββατο που υποτιθεται βοηθαει τον δικ. αντιπρ. να ετοιμασει τα βιβλια κ 50 την Κυριακη) απο την εφορια. Τα μελη εφορ. επιτροπης δεν πληρωνονται γιατι απλα δεν το προβλεπει πουθενα ο νόμος.Το βρισκω εντελως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δε θεωρω τον εαυτο μου αργοσχολο παντως, αλλα δε με απασχολει κιολας γιατι δε με ξερεις. Επισης να ξερετε οτι δικ. αντιπρ. πανε κ οι δημ. υπαλληλοι των δικαστηριων (το προβλεπει ο νόμος ΚΑΚΩΣ με αποτελεσμα να μενουν εκτος συναδελφοι δικηγοροι)κ οχι μονο πανε, αλλα καπαρωνουν και θεσεις διπλα στο σπιτι τους.Επισης το επιδομα εκλογων ειναι αρκετα υψηλο για τους υπαλληλους Νομαρχιων κ Πρωτοδικειων. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Ο γραμματέας "υποτίθεται" οτι ΣΑΣ βοηθάει? Σε βρίσκω να μιλάς πολύ υποτιμητικά για εναν ανθρωπο που θα είναι τις ιδιες ωρες με σενα σε ενα χώρο και για μια συγκεκριμένη δουλειά (ίσως πιο κοπιαστικη απο τη δικη σου). Τα 900 ευρω ειναι πααααααααααραααα πολλα χρήματα φίλε chrispetsas.Και επιβεβαιωθηκαν και παραπάνω. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Ο γραμματέας "υποτίθεται" οτι ΣΑΣ βοηθάει? Σε βρίσκω να μιλάς πολύ υποτιμητικά για εναν ανθρωπο που θα είναι τις ιδιες ωρες με σενα σε ενα χώρο και για μια συγκεκριμένη δουλειά (ίσως πιο κοπιαστικη απο τη δικη σου). Τα 900 ευρω ειναι πααααααααααραααα πολλα χρήματα φίλε chrispetsas.Και επιβεβαιωθηκαν και παραπάνω. Όταν αναφερθηκα στο " υποτιθεται " , εννοω οτι σχεδον ολοι οι δικ. αντιπροσωποι ετοιμαζουμε μονοι μας τα βιβλια την Παρασκευη /Σαββατο για να μη βαζουμε σε κοπο τους γραμματεις-αρα ουδεποτε μιλησα υποτιμητικα.Εξαλλου παντα παιρνω καποιον φιλο-γνωστο, για να βγαλει κάτι.Το ο,τι λες οτι ειναι πιο κοπιαστικη ισως απο τη δικη μου , απο που το συναγεις; επειδη δεν ξερεις να σου πω.ειμαστε τις ιδιες ωρες μαζι,αφου εγω εχω παει 2 μερες πριν να παρω το εκλογικο υλικο.ο γραμματεας σημειωνει ονοματα κ τους ψηφίσαντες.Ο δικ . αντιπροσωπος τσεκαρει ταυτοτητες, ετοιμαζει τα ψηφοδελτια, κουμανταρει την ολη κατασταση (οχι γιατι το παιζει αρχηγος, αλλα γιατι αυτος ειναι ο ρολος του απλως), μαλωνει με τους περιεργους(μια φορα με απειλησαν οτι θα μου φερουν εισαγγελεα κ διαφορα αλλα) και ειναι στο ποδι συνεχως. Μετα την καταμετρηση ο δικ. αντιπροσωπος κλεινει βιβλια.Ο γραμματεας φευγει για το σπιτι του κ ο δικ. αντιπροσωπος πηγαινει νομαρχια-δημο-πρωτοδικειο (με τους σακους ανα χειρας) για να τελειωσει.Μολις σου απεδειξα οτι εισαι λαθος λοιπον.Και μη ξεχνας κ κατι αλλο.Αν κατι παει στραβα,ποιος λες να την πληρωσει;ο γραμματεας;Στις δημοτικες/νομαρχιακες του 06, ο γραμματεας μου εκανε μια τρελη χοντραδα.Το φιδι το εβγαλα εγω απο την τρυπα, γιατι ετσι επρεπε. Δε φταιμε εμεις αν οι γραμματεις παιρνουν 100Ε.Δε φταιμε εμεις που τα μελη δεν παιρνουν τπτ. Πληρωνομαστε καλα γιατι η θεση εχει ευθυνη.Μην τα βαζετε μαζι μας. Παντα φιλικα. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Έχει δίκιο ο Spidey ότι όλη τη δουλειά ουσίας την κάνει ο δικ. αντιπρόσωπος. Και φέρει και την ευθύνη. Απλά αν ο γραμματέας είναι ''γατί'' μπορεί να βοηθήσει πολύ την κατάσταση. Αν είναι αργόστροφος, ζήτω που καήκαμε όλοι. Εγώ την τελευταία φορά που πήγα σαν γραμματέας, πήρα 85 από την εφορία + 85 που μου έδωσε η δικ. αντιπρόσωπος γιατί αναγνώρισε ότι την βοήθησα πολύ. ps: Bianca76, είπα εγώ πουθενά ότι τα 900 είναι λίγα; Απλά είπα ότι η αμοιβή του δικ. αντιπροσώπου δεν είναι μόνο τα 300 που νόμιζες. Επίσης αν δεν κάνω λάθος, τα 900 είναι το minimum που παίρνουν. Αν πάει εκτός έδρας ή δεύτερη Κυριακή, το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Τέλος πιστεύω ότι οι δικ. αντιπρόσωποι την αξίζουν την αμοιβή αυτή, γιατί είναι πολύ σκληρή δουλειά, έχει ευθύνη και στο κάτω κάτω τόσα χρόνια σπούδαζαν για να έχουν τη νομική ευθύνη για κάτι τέτοιο. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Οχ Chris δεν είπα οτι είπες οτι ειναι λίγα. Απλά συμφωνησα μαζί σου στο ότι δεν ειναι 300. Οπως και να΄χει-την αξιζει δεν την αξιζει-θεωρω υπέρογκη την αμοιβη αυτη για 2 μέρες. Αυτο το κρατος πια ή του ύψους ή του βάθους είναι. Θα προτιμουσα να αυξησουν το επίδομα ανεργίας και να μειωσουν τετοιου ειδους αμοιβες. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 ps: Bianca76, είπα εγώ πουθενά ότι τα 900 είναι λίγα; Όχι δεν το είπες το λέω εγώ. Ναι είναι λίγα τα εννιακόσια ευρώ, εγώ λέω να δώσουμε στα παιδιά τουλάχιστον τα διπλάσια!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeslot Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Οι δικ. αντιπροσωποι παιρνουΜΕ γυρω στα 900 και καποια χιλιομετρικα (το ποσο ειναι αστειο, δεν εχω παρει ακομη το χαρτι για να σας πω).Για να ξερετε δεν ειναι το ποσο αυτο για την Κυριακη των εκλογων, ειναι αποζημιωση για ολη την εβδομαδα. Ο γραμματεας πληρωνεται 100Ε (50 το Σαββατο που υποτιθεται βοηθαει τον δικ. αντιπρ. να ετοιμασει τα βιβλια κ 50 την Κυριακη) απο την εφορια. Τα μελη εφορ. επιτροπης δεν πληρωνονται γιατι απλα δεν το προβλεπει πουθενα ο νόμος.Το βρισκω εντελως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δε θεωρω τον εαυτο μου αργοσχολο παντως, αλλα δε με απασχολει κιολας γιατι δε με ξερεις. Επισης να ξερετε οτι δικ. αντιπρ. πανε κ οι δημ. υπαλληλοι των δικαστηριων (το προβλεπει ο νόμος ΚΑΚΩΣ με αποτελεσμα να μενουν εκτος συναδελφοι δικηγοροι)κ οχι μονο πανε, αλλα καπαρωνουν και θεσεις διπλα στο σπιτι τους.Επισης το επιδομα εκλογων ειναι αρκετα υψηλο για τους υπαλληλους Νομαρχιων κ Πρωτοδικειων. αυτη ειναι η μιση αληθεια η αλλη μιση ειναι οτι οι δικαστικοι υπαλληλοι βγαζουν 'μαυρη' (κυριολεκτικα) δουλεια παραλαμβανοντας σακους επι σακων μεσα στα πρωτοδικεια επι πολλες ωρες -οποτε τους φερει ο δικ.αντιπροσωπος- πολλες φορες φορες χωρις νερο κ φαγητο, απο την ωρα που θα ληξει η καταμετρηση μεχρι τα αγρια χαραματα, ελεγχουν τα βιβλια (και υπογραφουν εχοντας και οι ιδιοι ευθυνη για την υπογραφη τους), περνουν ολα τα αποτελεσματα στους υπολογιστες την αλλη ημερα (ολη ημερα), ενω σε περιπτωση που ζητηθει καταμετρηση και παλι, μαυρο φιδι που τους εφαγε.... επισης μπορει ναι μεν να "παιρνουν θεσεις δικ. αντιπροσωπων", αλλα αυτο το κανουν μεσα σε 1 ημερα, δηλ. οταν τους ενημερωνουν να δηλωσουν εαν θελουν ή οχι και που θελουν μεσα σε 1 ημερα' -τη τελευταια υποβολης-, μονο κ μονο για να 'βολευτουν' πρωτα οι δικηγοροι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 αυτη ειναι η μιση αληθεια η αλλη μιση ειναι οτι οι δικαστικοι υπαλληλοι βγαζουν 'μαυρη' (κυριολεκτικα) δουλεια παραλαμβανοντας σακους επι σακων μεσα στα πρωτοδικεια επι πολλες ωρες -οποτε τους φερει ο δικ.αντιπροσωπος- πολλες φορες φορες χωρις νερο κ φαγητο, απο την ωρα που θα ληξει η καταμετρηση μεχρι τα αγρια χαραματα, ελεγχουν τα βιβλια (και υπογραφουν εχοντας και οι ιδιοι ευθυνη για την υπογραφη τους), περνουν ολα τα αποτελεσματα στους υπολογιστες την αλλη ημερα (ολη ημερα), ενω σε περιπτωση που ζητηθει καταμετρηση και παλι, μαυρο φιδι που τους εφαγε.... επισης μπορει ναι μεν να "παιρνουν θεσεις δικ. αντιπροσωπων", αλλα αυτο το κανουν μεσα σε 1 ημερα, δηλ. οταν τους ενημερωνουν να δηλωσουν εαν θελουν ή οχι και που θελουν μεσα σε 1 ημερα' -τη τελευταια υποβολης-, μονο κ μονο για να 'βολευτουν' πρωτα οι δικηγοροι... Αφού "βολευτούν" οι δικηγόροι;.... Πως εξηγειται τοτε να μενουν εκτος δικηγοροι κ οι δικ. υπαλληλλοι όχι; Πως εξηγειται δικαστικοι υπαλληλλοι να κανουν εκλογες τελειως διπλα στο σπιτι τους;Και εν πασει περιπτωσει να πανε εκει που εχουν δηλωσει; Ειναι τυχεροι στην κληρωση;Ξερεις ποσοι δικηγοροι στη Λαρισα δηλωσαν εκτος Νομου, γιατι οι θεσεις ηταν καπαρωμενες ηδη απο τους δημ. υπαλληλους;Και εγινε αυτο γιατι στις βουλευτικες οι δικ. υπαλληλλοι τους υποσκελισαν ολους; Αυτα που λεω τα ξερω, τα ξερουν ολοι, αλλα σε παρακαλω, μη μιλας για βολεμα δικηγορων, ειναι αδικο αυτο. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeslot Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Αφού "βολευτούν" οι δικηγόροι;.... Πως εξηγειται τοτε να μενουν εκτος δικηγοροι κ οι δικ. υπαλληλλοι όχι; Πως εξηγειται δικαστικοι υπαλληλλοι να κανουν εκλογες τελειως διπλα στο σπιτι τους;Και εν πασει περιπτωσει να πανε εκει που εχουν δηλωσει; Ειναι τυχεροι στην κληρωση;Ξερεις ποσοι δικηγοροι στη Λαρισα δηλωσαν εκτος Νομου, γιατι οι θεσεις ηταν καπαρωμενες ηδη απο τους δημ. υπαλληλους;Και εγινε αυτο γιατι στις βουλευτικες οι δικ. υπαλληλλοι τους υποσκελισαν ολους; Αυτα που λεω τα ξερω, τα ξερουν ολοι, αλλα σε παρακαλω, μη μιλας για βολεμα δικηγορων, ειναι αδικο αυτο. φιλε μου, αυτα που λες συμβαινουν σε ολους -ειτε ειναι δικ.υπαλληλοι ειτε δικηγοροι- υπαρχουν δικ.υπαλληλοι που πηγαν διπλα στα σπιτια τους, αλλα και δικηγοροι που πηγαν εκει που ηθελαν οσο "κληρωση" ειναι για τους μεν, αλλο τοσο "κληρωση" ειναι και για τους δε ρωτησε ομως, αν θελεις σε μια δικαστικη υπηρεσια, ποτε τους ηρθε φετος η ενημερωση να δηλωσουν εαν θελουν να πανε δικ.αντιπροσωποι, και θα καταλαβεις πολλα... τους πηγε μια ημερα πριν την καταληξη της ημερομηνιας -και σε δυο υπηρεσιες που γνωριζω κοινοποιηθηκε το πρωϊ και το μεσημερι εληγε η προθεσμια- ειναι τυχαιο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 δεν εχω ψηφισει ποτε 9 χρονια, εχει συνεπειες αυτο ξερει κανεις? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Ουτε εγω εχω ψηφισει ακομα, ο νομος ειναι σε ανενεργεια δε νομιζω οτι θα μας κυνηγησει κανεις. Αλλα ποτε δε ξερεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ο νομος ειναι σαφης κ ενεργος. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ο νομος ειναι σαφης κ ενεργος. Ποτε ενεργοποιηθηκε τελευταια φορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 και τι λεει ο σαφης και ενεργος νομος στην περιπτωση μου που δεν εχω ψηφισει ποτε στην ζωη μου καλε μου ανθρωπε? λες που λες μην αφηνεις και κενα. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Η ψηφος απο το '92 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ δεν υπαρχουν αστικες η διοικητικες κυρωσεις . Οι διοικητικές κυρώσεις (έκδοση διαβατηρίου, άδειας οδήγησης και επαγγέλματος) έχουν καταργηθεί, ωστόσο –τυπικά- εξακολουθεί να ισχύει η ποινή φυλάκισης από ένα μήνα έως ένα χρόνο και στέρηση ορισμένων θέσεων και αξιωμάτων, αν και ποτέ δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. June 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 και τι λεει ο σαφης και ενεργος νομος στην περιπτωση μου που δεν εχω ψηφισει ποτε στην ζωη μου καλε μου ανθρωπε? λες που λες μην αφηνεις και κενα. Βασικα δε θα πρεπε να ρωτας καθως αγνοια νομου δε δικαιολογειται αλλα τεσπα. Για τις εθνικες εκλογες Άρθρο 117 (Άρθρο 117 Π.Δ. 351/2003) Ειδικά εκλογικά αδικήματα εκλογέων 1. Ο εκλογέας που αδικαιολόγητα δεν ασκεί το δικαίωμα του εκλέγειν, τιμωρείται με φυλάκιση από ένα μήνα μέχρι ένα έτος. Το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει και τις στερήσεις των αξιωμάτων και θέσεων, που προβλέπονται στο άρθρο 63 του Ποινικού Κώδικα, από ένα μέχρι τρία χρόνια. Αναλογα ρυθμιζεται το θεμα και στις Νομαρχιακες/Δημοτικες αν και μη φανταστεις οτι θα επιβληθουν κιολας οι κυρωσεις Οπως και να χει,στη Μπανανια που ζουμε,ενας λιγοτερος Μπανανεζος να μην ψηφισει δε χαθηκε κι ο κοσμος... Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Ως δικηγόρος σας λέω οτι ουσιαστικά και τυπικά δεν επιβάλλεται καμία κύρωση. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Οταν καποιος ειναι μαθητης Γ λυκειου κ δινει ακομα εξετασεις,μπορει ν μην παει για εφορευτικη? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Καλησπέρα.Είμαι εφορευτική επιτροπή και δε θα μπορέσω να παρευρεθω. Διάβασα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και να μην παραστείς ,αλλά επειδή θέλω να είμαι νόμιμος πήρα το δήμο που με τη σειρά του μου είπε να πάω στη σχολή Ευελπίδων (στο Πρωτοδικείο) με δικαιολογητικά. Επείδη μου είναι δύσκολο να τρέχω καθημερινή ,ξέρει κανείς αν γίνεται να απευθυνθώ τηλεφωνικώς κάπου και να λυθεί το θέμα; ΥΓ Το παρέλαβα το έγγραφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Εγω θα ειμαι γραμματεας, θα πληρωθω απ οσο ξερω..:p αληθεια ποσα χρηματα δινουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Εγω θα ειμαι γραμματεας, θα πληρωθω απ οσο ξερω..:p αληθεια ποσα χρηματα δινουν; Κάνα 100 θα πάρεις + ότι άλλο θέλει να σου δώσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος. (θα είναι κάποιος συγγενής σου φαντάζομαι...) Πέραν αυτού, η ψήφος ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Κάθε ποινή που μπορεί να προβλέπεται είναι αντισυνταγματική. Εφόσον έχω δικαίωμα να ψηφίσω, εξυπακούεται ότι έχω και δικαίωμα να μην. In dubio pro libertatis.... Για τα μέλη της Εφορευτικής: Μην κάνετε κανένα αστείο και δεν πάτε, το καλό που σας θέλω. Κάποιοι άνθρωποι θα ιδρώσουν για να κάνουν τις εκλογές και θα ιδρώσουν περισσότερο αν δεν τους βοηθήσετε. Στην πράξη, κανείς δεν πρόκειται να σας κάνει κάτι αν λαμογέψετε, δεν είναι αυτό το θέμα. Αν όμως πραγματικά δεν μπορείτε και έχετε σοβαρό πρόβλημα, φροντίστε να πάτε στο εκλογικό κέντρο το πρωι της Κυριακής, με τα χαρτιά σας και εξηγήστε στον δικ. αντιπρόσωπο τους λόγους σας. Δεν θα σας πάρει το κεφάλι. Αυτά. Ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Κάνα 100 θα πάρεις + ότι άλλο θέλει να σου δώσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος. (θα είναι κάποιος συγγενής σου φαντάζομαι...) Συγκεκριμενα θα ειναι φίλη συγγενους μου. Δεν μου εχει εξηγησει ακομα τι ακριβως θα αναλαβω να κανω.. βασικα που εχω δει σε εκλογες θα σβηνω ονοματα απο τον καταλογο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts