Guest lagoudakis Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 γραψε τις αναποδα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Μπορει να μας πει καποιος πως μετατρεπουμε Τα mp3 σε wav? και αν θελει καποιο προγραμματακι να μας το στειλει? Ψάξε γιά το 4U Mp3 Converter, καταπληκτικό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Καλημέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι και εγώ για το X500 αλλά διαβάζοντας μέχρι και εδώ όλες τις σελίδες κάπου αναφέρθηκε ένα πρόβλημα με την οθόνη. Κάποιοι δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα άλλα και από φίλους μου που έχουν PPC (κατώτερα και διαφορετικής μάρκας) αυτό το πράγμα με την οθόνη δεν το εμφανίζουν οι συσκευές τους.Το ερώτημα μου είναι αυτο συμβαίνει σε όλες τις συσκευές X500 ή σε συγκεκριμένα άτομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Καλημέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι και εγώ για το X500 αλλά διαβάζοντας μέχρι και εδώ όλες τις σελίδες κάπου αναφέρθηκε ένα πρόβλημα με την οθόνη. Κάποιοι δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα άλλα και από φίλους μου που έχουν PPC (κατώτερα και διαφορετικής μάρκας) αυτό το πράγμα με την οθόνη δεν το εμφανίζουν οι συσκευές τους.Το ερώτημα μου είναι αυτο συμβαίνει σε όλες τις συσκευές X500 ή σε συγκεκριμένα άτομα? Πήγαινε στο Πλαίσιο να το δεις από κοντά να δουλεύει και να σχηματίσεις δική σου γνώμη. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να έχει ανοιχτό το Destinator και να δεχτεί κλήση; Ολοκληρώνεται η κλήση... και στην οθόνη παραμένει η οθόνη του "τηλεφώνου" (με το phone keypad, κλπ). Ενώ οι ηχητικές οδηγίες του Destinator ακούγονται, στην οθόνη παραμένει το keypad του τηλεφώνου, και μόνη επλογή για να επαναφέρει κανείς την οθόνη του Destinator είναι να κλείσει την οθόνη του τηλεφώνου, να πάει στην διαχείρηση μνήμης (running programs) και να το κάνει από κει Activate.... Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό; Υπάρχει λύση να κλείνει η οθόνη του τηλεφώνου όταν ολοκληρώνεται η κλήση (και αν είναι δυνατόν να επανέρχεται η οθόνη του Destinator); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Στις επαφές πως γίνεται να δείχνει πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο? Εχω περάσει τις επαφές μου αλλά τις δείχνει όλες ανάποδα δηλαδή βάζει πρώτα το επίθετο μετά κόμμα και μετά το όνομα. Οτι να 'ναι δηλαδή. αν χρησιμοποιεις το outllook office εχεις τη δυνατοτητα να σου το δειξει οπως θες. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Μπορει να μας πει καποιος πως μετατρεπουμε Τα mp3 σε wav? και αν θελει καποιο προγραμματακι να μας το στειλει? αν εχεις το nero 7 μπορεις να το κανεις απο κει. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να έχει ανοιχτό το Destinator και να δεχτεί κλήση; Ολοκληρώνεται η κλήση... και στην οθόνη παραμένει η οθόνη του "τηλεφώνου" (με το phone keypad, κλπ). Ενώ οι ηχητικές οδηγίες του Destinator ακούγονται, στην οθόνη παραμένει το keypad του τηλεφώνου, και μόνη επλογή για να επαναφέρει κανείς την οθόνη του Destinator είναι να κλείσει την οθόνη του τηλεφώνου, να πάει στην διαχείρηση μνήμης (running programs) και να το κάνει από κει Activate.... Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό; Υπάρχει λύση να κλείνει η οθόνη του τηλεφώνου όταν ολοκληρώνεται η κλήση (και αν είναι δυνατόν να επανέρχεται η οθόνη του Destinator); Προγραμάτισε ένα κουμπί να σου ανοίγει το Destinator. Aυτό θα πατάς και μετά την κλήση γιά να επανέλθει το πρόγραμα στην οθόνη σου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossen Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις το satelite update για το gps? Παιζει καλυτερα μετα το destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις το satelite update για το gps? Παιζει καλυτερα μετα το destinator? Να το κάνεις κάθε βδομάδα, ενημεώνει το GPS με τις θέσεις των δορυφόρων και βοηθάει σε πιό γρήγορο κλείδωμα. Αν δεν μπορείς δεν χάθηκε κι ο κόσμος, εφ΄όσον κινείσαι συνέχεια στην ίδια περιοχή. Τη διαφορά θα την καταλάβεις αν είσαι ενημερωμένος και κλείσεις το μηχανάκι στην Αθήνα ας πούμε και το ανοίξεις μετά στην Θεσσαλονίκη η στην Πράγα, εκεί θα κλειδώσει αμέσως αντι γιά 30-60 sec μετά. Το Destinator δεν παίζει καλύτερα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossen Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Να το κάνεις κάθε βδομάδα, ενημεώνει το GPS με τις θέσεις των δορυφόρων και βοηθάει σε πιό γρήγορο κλείδωμα. Αν δεν μπορείς δεν χάθηκε κι ο κόσμος, εφ΄όσον κινείσαι συνέχεια στην ίδια περιοχή. Τη διαφορά θα την καταλάβεις αν είσαι ενημερωμένος και κλείσεις το μηχανάκι στην Αθήνα ας πούμε και το ανοίξεις μετά στην Θεσσαλονίκη η στην Πράγα, εκεί θα κλειδώσει αμέσως αντι γιά 30-60 sec μετά. Το Destinator δεν παίζει καλύτερα. :rolleyes: Αυτο φιλε panosha γινετε μεσω wifi? (το update εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Με όποιο τρόπο θέλεις αρκεί να έχεις internet, ακόμα και με GPRS. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 καλησπερα σε ολους , ξερετε μήπως το sar του x500; http://cellphones.about.com/od/otherbrands/a/prete_x500e.htm λεει οτι ειναι 0.74... edit: το εχει στην επισημη σελιδα ειναι GSM Head: 0.743 mW/g (10g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Παληκαρια γεια σας εχω το qtek s100 με GPS ΒΤ και σκεφτομαι να αναβαθμιστω λεω να αγορασω το χ500 τι λεει αξιζει τον κοπο η αλλαγη? το χ500 πως παει δουλευει καλα? τι προβληματα παρουσιαζει? γενικως ρωτω γιατι δεν προλαβαινω να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες που υπαρχουν. στο συγχρονισμο με το outlook πως τα παει με επαφες εργασιες ημερολογιο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να έχει ανοιχτό το Destinator και να δεχτεί κλήση; Ολοκληρώνεται η κλήση... και στην οθόνη παραμένει η οθόνη του "τηλεφώνου" (με το phone keypad, κλπ). Ενώ οι ηχητικές οδηγίες του Destinator ακούγονται, στην οθόνη παραμένει το keypad του τηλεφώνου, και μόνη επλογή για να επαναφέρει κανείς την οθόνη του Destinator είναι να κλείσει την οθόνη του τηλεφώνου, να πάει στην διαχείρηση μνήμης (running programs) και να το κάνει από κει Activate.... Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό; Υπάρχει λύση να κλείνει η οθόνη του τηλεφώνου όταν ολοκληρώνεται η κλήση (και αν είναι δυνατόν να επανέρχεται η οθόνη του Destinator); Λογικά άμα πατήσεις απλά το x πάνω δεξιά πρέπει να γυρνάει πίσω στο destinator. Πάντως η καλύτερη λύση για εμένα είναι ένας task manager που επιτρέπει με ένα hardware κουμπί την επιλογή ανάμεσα στα προγράμματα που τρέχουν, κάτι σαν alt+tab δλδ. Δες εδώ http://ae.inc.ru/aebplus.php, είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα, που σαν κύρια λειτουργία έχει το customization του hardware κουμπιών, αλλά έχει κι αυτό που σου λέω ;) edit: πήγαινε εδώ http://ae.inc.ru/aebplus_sh.php και δες τη 8 φωτογραφία για να καταλάβεις τι εννοώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papjim Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Κάποιος κάτοχος του Χ500 μπορεί να μου πεί αν έχει Ελληνική ή Αγγλική ROM? Ευχαριστώ :) Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Πήγαινε στο Πλαίσιο να το δεις από κοντά να δουλεύει και να σχηματίσεις δική σου γνώμη. :rolleyes: Είναι λίγο δύσκολο να πάω στο πλαίσιο γιατί βρίσκομαι σε νησί λόγω της δουλείας μου (δεν ξέρω και πότε θα μπορέσω να φύγω με κάποια άδεια :( για να πάω σε κάποια πόλη που έχει πλαίσιο κατάστημα) και θέλω να το παραγγείλω απευθείας από internet. Απλά έχω ξεμείνει από συσκευή και πρέπει επειγόντως να αγοράσω μια.:( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 τι γινεται με το glofish ρε παιδια;κανενα καταστημα δεν το εχει ουτε η τιμ ουτε ο γερμανος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Είναι λίγο δύσκολο να πάω στο πλαίσιο γιατί βρίσκομαι σε νησί λόγω της δουλείας μου (δεν ξέρω και πότε θα μπορέσω να φύγω με κάποια άδεια :( για να πάω σε κάποια πόλη που έχει πλαίσιο κατάστημα) και θέλω να το παραγγείλω απευθείας από internet. Απλά έχω ξεμείνει από συσκευή και πρέπει επειγόντως να αγοράσω μια.:( :( :( Παράγγειλε το είναι τρομερή συσκευή. Το καλύτερο τηλέφωνο με GPS. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 τι γινεται με το glofish ρε παιδια;κανενα καταστημα δεν το εχει ουτε η τιμ ουτε ο γερμανος. Κόλπο είναι γιά να πας από Πλαίσιο. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Κάποιος κάτοχος του Χ500 μπορεί να μου πεί αν έχει Ελληνική ή Αγγλική ROM? Ευχαριστώ :) Ελληνική τα περισότερα από Πλαίσιο, άλλα καταστήματα έχουν φέρει και Αγγλική. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 @kakos: σου απάντησε ο panosha αλλά μάλλον δεν το είδες... Ναι αξίζει να το πάρεις και δεν παρουσιάζει προβλήματα σοβαρά. Έχουν αναφερθεί διάφορα αλλά τα πιο πολλά έχουν διορθωθεί. Τώρα για λεπτομέρειες κοίτα και στις προηγούμενες σελίδες... @Papjim: τι εννοείς?? Οι μισοί έχουμε Αγγλική(:)) κι άλλοι μισοί Ελληνική... @kosvou: δεν είναι σοβαρό αυτό με την οθόνη. Ουσιαστικά το παρατειρείς άμα στο έχουν ξαναπεί. Μόνο σε λίγα παιδιά ήταν πιο σοβαρό και τελικά αναγκαστήκανε να το αλλάξουν, αλλά από ότι θυμάμαι μιλάμε για πολύ λίγες περιπτώσεις. @undertow: Μόνο το Πλαίσιο είναι εισαγωγέας και δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε σε tim, vodafone, cosmote, γερμανός... Μόνο σε μερικά e-shop Ελληνικά, π.χ. play247, το έχουνε φέρει, πουθενά αλλού εντός Ελλάδας. edit: Ώστε έτσι ανεβάζεις το αριθμό των post σου Πάνο, μου φαίνεται θα αρχίσω να το κάνω κι εγώ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Στις επαφές πως γίνεται να δείχνει πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο? Εχω περάσει τις επαφές μου αλλά τις δείχνει όλες ανάποδα δηλαδή βάζει πρώτα το επίθετο μετά κόμμα και μετά το όνομα. Οτι να 'ναι δηλαδή. Θα μπορούσες να γράψεις και το επίθετο μετά το όνομα στο πεδίο του ονόματος, αφήνοντας το πεδίο του επίθετου κενό. Πάντως γενικά καλό είναι αν την κανεις τη δουλεια (δηλ. περνάς τις επαφές με το χέρι) σημείωσε τα πεδία κανονικά. Έτσι κάποια άλλη εφαρμογή θα έχει τη δυνατότητα να ξέρει ποίο το όνομα και ποιο το επίθετο σε κάθε επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Παιδιά έχει αντιμετωπίσει κανείς σοβαρά επαναλαμβανόμενα παράσιτα (τα ακούει ο συνομιλητής όχι εγώ με το Χ500) κατά την συνομιλία? Μου συμβαίνει τον τελευταίο καιρό πολύ συχνά όταν μιλώ με συγκεκριμένο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Έχει στείλει κανείς MMS με δίκτυο Vodafone? Όταν έβαλα στην επιλογή δικτύων "MMS Connection" κατάφερε να το στείλει, αλλά δεν το έλαβε ο παραλήπτης (ούτε κάν ειδοποίηση να το δεί μέσω Internet):( Τις ρυθμίσεις τις κατέβασε μόνο του Χ500 (δεν τις έβαλα εγώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts