elenakor Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 avgerinosmd said: Εχω ενα προβλημα με το M700 που δεν λοκαρει στους δορυφορους του GPS. Καμμια φορα τους βλέπει κόκκινους αλλες καθόλου. Συνεβει ξαφνικά χωρις προειδοποιηση. Διαβασα σε ξένα forum για αυτο το πρόβλημα για στο Μ700 αλλα και στο Χ500. Εχει συμβεί σε κανέναν αλλον εδωπέρα? Εαν χρειαστήκατε service για πόσο καιρό αποχωριστήκατε το κινητό σας? δεν ξέρω να σου πω για το θέμα του GPS, εμένα δουλεύει καλά, αλλά το έχω δει και εγώ στο εten users forum σαν πρόβλημα. Όσο για το service, ψυχραιμία και υπομονή. Αν χρειαστεί να πάει Γερμανία υπολόγιζε έναν μήνα. Είναι χρονοβόρο αλλά αποτελεσματικό. Αν δεν μπορέσουν να σου το φτιάξουν :( σου δίνουν καινούριο :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 safemod said: Πότε σε έφτυσα φίλε μου και δεν το θυμάμαι πες μου αν θες. Από τότε που τόλμησα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιά GPS και συσκευές να μάθω από κάποιους με εμπειρία γιατί είμαι άσχετος, όλο και κάποιος με φτύνει η κοροϊδεύει η μου λέει ακαταλαβίστικα πράγματα. Αν θέλει κάποιος ας μου εξηγήσει τι σημαίνει η γραμμούλα σας παρακαλώ. Kαλό είναι η κακό και πως αποκτιέται ? Φίλε lagoydakis η κάπως έτσι αποφάσισα μετά από αρκετό διάβασμα να περιμένω το ΕΤΕΝ Χ800 αν και έχω μπεί τελευταία σε σκέψεις γιά το Χ500+ αν έρθει πρώτο. Όλοι λένε πως αυτά τα ΕΤΕΝ έχουν το καλύτερο GPS κι αυτό με νοιάζει περισσότερο, αλλιώς κρατάω το NOKIA που έχω. Εχμ, φίλε μου αφού σε ενδιαφέρει τόοοοσο πολύ το gps πάρε ένα car navigation που θα σου βγει 200+ φθηνότερο και πιο κομψό:O. Εγώ πάντως είμαι περίεργος για το x500+.Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 To x500+ πάντως δεν έχει μεγάλες διαφορές.. Windows mobile 6 ενσωματωμένα και VGA screen.. Για την τιμή υποθέτω πως θα είναι ίδια με του x500.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 blaster said: kala to pas alla to ekanes lisa:p mou mirizi sintoma grammoula;) Να φέρω χάρακα? :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
safemod Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 sYn said: Εχμ, φίλε μου αφού σε ενδιαφέρει τόοοοσο πολύ το gps πάρε ένα car navigation που θα σου βγει 200+ φθηνότερο και πιο κομψό:O. Εγώ πάντως είμαι περίεργος για το x500+.Για να δούμε. Θέλω και τηλέφωνο μαζί να μην κουβαλάω δύο συσκευές, αλλά και καλό GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pstelios Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Κυκλοφόρησε επίσημα και δωρεάν η αναβάθμιση σε wm06. Περισσότερα στο site της ΕΤΕΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 safemod said: Θέλω και τηλέφωνο μαζί να μην κουβαλάω δύο συσκευές, αλλά και καλό GPS. Γι' αυτό το λόγο σου γράφω car navigation. Η συσκευούλα θα είναι μόνιμα κρυμμένη στο αυτοκίνητο. Άλλωστε ποια η λογική του να βγαίνεις βόλτα με τα πόδια με ένα car navigation system στα χέρια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
safemod Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 sYn said: Γι' αυτό το λόγο σου γράφω car navigation. Η συσκευούλα θα είναι μόνιμα κρυμμένη στο αυτοκίνητο. Άλλωστε ποια η λογική του να βγαίνεις βόλτα με τα πόδια με ένα car navigation system στα χέρια;) Mε ένα GPS στα χέρια κάνεις βόλτες εύκολα σε κάποια μέρη που επισκέπτεσαι σαν τουρίστας και καθοδηγείσαι σε σημεία ενδιαφέροντος που θες να πας όπως ένα μουσείο ας πούμε. Επίσης μπορείς να το χρειαστείς σε κάποιες περιηγήσεις ορειβατικές η άλλες στην Ελλάδα και αλλού με ανάλογους χάρτες και πρόγραμμα, τσεκάρεις σημεία και ξαναπάς. Σου λέω αυτά που με ενδιαφέρουν, φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ρε σεις με τα HTC τι πάθατε και τα βάλατε με τον safemod?:confused: Εχετε αποδείξεις ή έστω κάποιες ενδείξεις ότι είναι κάποιος από τους banαρισμένους (που σας την έλεγε για το GPS του P3600:p ) που επανήλθε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Θέλει και τηλέφωνο όμως sYn.. :blink: Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 safemod said: Mε ένα GPS στα χέρια κάνεις βόλτες εύκολα σε κάποια μέρη που επισκέπτεσαι σαν τουρίστας και καθοδηγείσαι σε σημεία ενδιαφέροντος που θες να πας όπως ένα μουσείο ας πούμε. Επίσης μπορείς να το χρειαστείς σε κάποιες περιηγήσεις ορειβατικές η άλλες στην Ελλάδα και αλλού με ανάλογους χάρτες και πρόγραμμα, τσεκάρεις σημεία και ξαναπάς. Σου λέω αυτά που με ενδιαφέρουν, φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλα. Αυτό όμως δε μπορείς να το κάνεις με το destinator.. Δυστυχώς η κατάσταση πεζού δε λειτουργεί σωστά.. :( Ελπίζω στο 7 να διορθωθεί και αυτό.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaster Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 ""safemod giati den rotas ton panosha pou exei taxidepsi kai to eixe se katastasi pezou na sou pei....ektos an den ton xereis:lol: prin 2 mines evrizes olo ton kosmo kai eidika toun moderators gia xounta kai alla kai tora erxesai san na min symbainei tipota? giati den kathese sto allo foroum pou tous vrizeis xoris provlima........ to paixnidaki me ton anixero kai ton athoo den pianei den eimaste vlakes. an thes na eisai pali sto foroum bges kai pes to sta isia san antras kai zita zignomi se aytous pou prosevales. Παράθεση kulise o tentzeris kai vrike to kapaki:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 maternus said: Θέλει και τηλέφωνο όμως sYn.. :blink: Δε διαφωνώ αλλά είπε ότι ενδιαφέρεται πιο πολύ για το gps του eten παρά σαν κινητό αλλιώς κρατάει το nokia:X που έχει. Και το να δώσει ~600€ εφόσον έχει κινητό μόνο και μόνο για gps ε τότε τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 sYn said: Δε διαφωνώ αλλά είπε ότι ενδιαφέρεται πιο πολύ για το gps του eten παρά σαν κινητό αλλιώς κρατάει το nokia:X που έχει. Και το να δώσει ~600€ εφόσον έχει κινητό μόνο και μόνο για gps ε τότε τι να πω. Αν είναι έτσι, έχεις δίκιο τότε.. :cool: Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Είναι γεγονός ή δεν κατάλαβα καλά; Μόνον αυτές οι τρεις γλώσσες θα βγούν, δεν θα βγει στα ελληνικά το WM6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
safemod Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ρε παιδιά εσείς αγοράζετε μόνο ότι έχει το καλύτερο value for money γιά την τσέπη σας ? Εμένα μου την κάρφωσε ότι μιά τέτοια συσκευή θέλω και πληρώνω, κακό είναι ? Όσο για τα σχόλια που διαβάζω παραπίσω, τώρα κατάλαβα γιατί από το πρώτο μήνυμα μου κάποιοι μου απαντούσαν περίεργα. Ένα έχω να πω, δεν πάτε καλά εδώ μέσα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indufi Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Πότε έρχεται το X500+ στην Ελλάδα? Έχει κυκλοφορήσει στο εξωτερικό μπας και το παραγγείλουμε μέσω internet? Αλλιώς να πάω να πάρω το Ρ3600 να τελειώνουμε γιατί βαρέθηκα αυτή την έρευνα αγοράς πια. ΧΑΟΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 elenakor said: Είναι γεγονός ή δεν κατάλαβα καλά; Μόνον αυτές οι τρεις γλώσσες θα βγούν, δεν θα βγει στα ελληνικά το WM6; Προς στιγμήν έχουν βγει σε αυτές τις 3 γλώσσες.. Το γεγονός είναι πως θα έρθουν και τα ελληνικά WM6.. Η ETEN δε μας απογοήτευσε τόσο καιρό, φαντάζομαι πως δεν θα το κάνει ούτε τώρα.. :happy: Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 safemod said: Ρε παιδιά εσείς αγοράζετε μόνο ότι έχει το καλύτερο value for money γιά την τσέπη σας ? Εμένα μου την κάρφωσε ότι μιά τέτοια συσκευή θέλω και πληρώνω, κακό είναι ? Όσο για τα σχόλια που διαβάζω παραπίσω, τώρα κατάλαβα γιατί από το πρώτο μήνυμα μου κάποιοι μου απαντούσαν περίεργα. Ένα έχω να πω, δεν πάτε καλά εδώ μέσα. :Dκαι βεβαια δεν ειναι κακο φιλε μου,αλλωστε εσυ πληρωνεις!!!ο καθενας παιρνει αυτο που του αρεσει!!!περι ορεξεως....λουκανικοπιτα,σωστος;μια χαρα ειναι η συσκευη,να την παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 safemod said: Ρε παιδιά εσείς αγοράζετε μόνο ότι έχει το καλύτερο value for money γιά την τσέπη σας ? Εμένα μου την κάρφωσε ότι μιά τέτοια συσκευή θέλω και πληρώνω, κακό είναι ? Όσο για τα σχόλια που διαβάζω παραπίσω, τώρα κατάλαβα γιατί από το πρώτο μήνυμα μου κάποιοι μου απαντούσαν περίεργα. Ένα έχω να πω, δεν πάτε καλά εδώ μέσα. :D Απλά κάποιοι κυνηγάνε φαντάσματα... πάντα συνέβαινε αυτό, γιατί όχι και στην εποχή μας ; :lol: Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgeor Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Παιδιά έκανα την προσπάθεια να βάλω την αγγλική έκδοση.. αλλά δεν την δέχτηκε (έχω την ελληνική έκδοση του X500 από το Πλαίσιο) Αναμενόμενο θα μου πείτε... αλλά είχα μια μικρή ελπίδα. Ξέρει κανείς μήπως υπάρχει καμιά χακεριά; η είναι νωρίς ακόμα για τέτοια;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 sgeor said: Παιδιά έκανα την προσπάθεια να βάλω την αγγλική έκδοση.. αλλά δεν την δέχτηκε (έχω την ελληνική έκδοση του X500 από το Πλαίσιο) Αναμενόμενο θα μου πείτε... αλλά είχα μια μικρή ελπίδα. Ξέρει κανείς μήπως υπάρχει καμιά χακεριά; η είναι νωρίς ακόμα για τέτοια;! Αν έχω καταλάβει καλά από αυτά που διαβάζω πρέπει πρώτα να βάλεις Αγγλική ROM WM5 και μετά να βάλεις WM6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Σωστά, πρέπει πρώτα να περάσεις την English 220 Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Πρεπει να περασεις πρωτα την πρωτη αγγλικη ρομ και μετα πηγαινεις κατευθειαν σε οποια θες και λογικα (δεν το εχω δοκιμασει) θα μπαινουν και τα WM 6!Στην αγγλικα παντως που εχω εγω μπικαν μια χαρα και ειναι και πολυ ωραια μαλιστα!Αυτη η αναβαθμιση ισως γλητωσει πολλους απο εμας απο αλλαγη PPC και φυσικα λογο αγοραστικου μικροβιου και οχι ουσιας!:O Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgeor Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Nikko_ said: Σωστά, πρέπει πρώτα να περάσεις την English 220 A! Ωραία! Αλλά την 220 την ψάχνω και δεν την βρίσκω! Υποδείξεις καλοδεχούμενες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts