Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω χάσει το μέτρο σε αυτό το forum. Αυτό τώρα κυμαίνεται στα όρια της πλάκας ή έχουμε γίνει όλοι Αrtemis......Matsas?

Αμα έβλεπες πόσο εύκολα banαρονται σ' αυτο το forum δεν θα τα λεγες αυτά :D

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημιουργούνται γρατσουνίες στην οθόνη. Ειδικά αν έχει σκόνη και χρησιμοποείς το stylus μπορεί να αφήσει σημάδι. Βασικά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει η στραβή, έτσι το screen protector είναι σιγουριά.

παδια σημερα αγορασα το συγκεκριμενο

Follow The Blind . . .:cool:

---- WWW.OPEL-CLUB.GR ----

Δημιουργούνται γρατσουνίες στην οθόνη. Ειδικά αν έχει σκόνη και χρησιμοποείς το stylus μπορεί να αφήσει σημάδι. Βασικά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει η στραβή, έτσι το screen protector είναι σιγουριά.

παδια σημερα αγορασα το συγκεκριμενο screen protector και ειναι ΑΘΛΙΟ!!

η οθονη φαινεται με γραμμες, οχι καθαρα, και επισης ειχε κολα!! τωρα που μετα απο 2 ωρες χρησης το ξηλωσα, η οθονη εχει γεμισει με αυτη τη σκατοκολα, και προσπαθω να την βγαλω. μακρια απο το mediamarkt.

ξερει κανεις καλης ποιοτητας, και απο που, για να αγορασω???

αυτο που εχουν στο mediamarkt. αν λεγεται ετσι ναι αυτο. απλα για να μην μπλεκω με αγορες απο ιντερνετ το πηρα. εχει μεσα 3 κοματια, που με ψαλιδι κοβεις το μεγεθος (αλλη τυρανια) συνολο βγαζει 6 κομματια.

τα πουλαω :p :p

Και για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά το καλύτερο screen protector που έχω δοκιμάσει είναι το ultra clear της brando. Έχει στο play247 και είναι άψογα!

μμ, μαλιστα, τωρα ειδα τι ειναι αυτο που λες.... θα το παραγγειλω αφου λες οτι ειναι το καλυτερο...:ninja:

αυτο που εχουν στο mediamarkt. αν λεγεται ετσι ναι αυτο. απλα για να μην μπλεκω με αγορες απο ιντερνετ το πηρα. εχει μεσα 3 κοματια, που με ψαλιδι κοβεις το μεγεθος (αλλη τυρανια) συνολο βγαζει 6 κομματια.

τα πουλαω :p :p

Μην τα πουλάς ακόμη.:p

Ίσως δε σου κάτσει καλά το ένα. Πρόσεχε όπως το βάζεις μη σου κρατήσει αέρα και πρέπει να το ξανατοποθετήσεις.

οχι ενταξει, καλα το εβαλα δεν ειχε φουσκαλες αερα μεσα. αλλα η ποιοτητα του ειναι χαλια. η οθονη δε φαινεται καθαρα...

αν ειχαμε πολλα σαν αυτο που ειχε μεσα στο κουτι θα ηταν το τελειο. τετοιας ποιοτητας θελω.

οχι ενταξει, καλα το εβαλα δεν ειχε φουσκαλες αερα μεσα. αλλα η ποιοτητα του ειναι χαλια. η οθονη δε φαινεται καθαρα...

αν ειχαμε πολλα σαν αυτο που ειχε μεσα στο κουτι θα ηταν το τελειο. τετοιας ποιοτητας θελω.

E τι ποιότητα περίμενες από το mediamarkt.:p

Παιδια Brando Ultra Clear ή το Clear touch της Boxwave.

Μην ψαχνετε παραπερα (πολυ περισσοτερο με λυσεις universal, με 10 κομματια σε μια συσκευασια κ.λ.π. Υπαρχει κινδυνος να κανετε ζημια στο ppc). Και με μια ψυχωτικη προετοιμασια, μπορειτε απλα να πεισετε και τον εαυτο σας πως screen protector δεν υφισταται στην οθονη :)

Ετοιμάζομαι να γίνω και εγώ κάτοχος ΕΤΕΝ Χ500 και διαβάζοντας σελίδες και σελίδες έχω κάποια κενά.

Με λίγα λόγια ποιός θα ήθελε να γράψει, μέσα απο την εμπειρία του, τα υπέρ και τα κατά του.

Και κάτι ακόμα σε περίπτωση κάποιου προβλήματος υπάρχει αντιπροσωπία και πια είναι η αντιμετώπηση και η διαδικασία;

Ευχαριστώ!:D

Καλησπερα και απο εμενα...

Επειδη δεν μπορεσα να βρω την κατάλληλη σελιδα, θετω (οχι για πρωτη φορα) την απορια μου: ποιο αρχειο της registry 'πειραζω' για να μη χρειαζεται να κανω καθε λιγο και λιγακι συνδεση το BT ακουστικο?:confused:

Παιδιά καλησπέρα, έχω το ίδιο πρόβλημα με το bt ακουστικό. Κάθε λίγες μέρες χάνεται το pairing. Εχω την ελληνική ROM 291.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα threads.

Τι διορθώνει η 354 ROM; Αξίζει η διαδικασία;

Επίσης....είχα το qtek s100 2 χρόνια (και το htc p3300 ...ντιζαινάτο αλλά αργό και μου το έκλεψαν κιόλας) και μπορούσες όταν πατούσες το πλήκτρο κλήσης με το dpad δεξιά να πας στο ιστορικό και αριστερά στος ταχείες κλήσεις, καθώς επίσης όταν άρχιζες να πληκτρολογείς έναν αριθμό σου εμφάνιζε όλα τα αντίστοιχα matches.Σημαντικό πιο απλό από το να προσπαθείς να πατήσεις με το δάκτυλο στην οθόνη. Ρωτάω λοιπόν μήπως μπορώ να αλλάξω την εφαρμογή του τηλεφώνου που έρχεται εργοστασιακά με μια πιο φιλική και εφάμιλλη του qtek;

Πως μπορώ αξιόπιστα να αλλάξω τα software keys;

Επίσης καλό το Destinator και το GPS του ΕΤΕΝ άπαιχτο, αλλά για την θάλασσα υπάρχει κάτι; (C-emap για ελλάδα έχω ακούσει). Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι;

Τέλος κάποιο πρόγραμμα φιλτραρίσματος και απόκρυψης sms;

Βλέπω ότι τo forum έχει απίστευτη δυναμική, και επιτέλους μπορείς να λύσεις ένα σωρό προβλήματα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Γιάννης

Καλημέρα σε όλους.

Χθες προσπάθησα να λάβω μέσω bluetooth ένα αρκετά μεγάλο video (περίπου 35 Mb) αλλά λίγο πριν το λάβω ολόκληρο μου έβγαλε μύνημα για γεμάτη μνήμη. Ξέρει κανείς πως να κάνει απευθείας save στην κάρτα και όχι στην μνήμη του τηλεφώνου? Προφανώς πρέπει να χρησιμοποιεί την μνήμη του γιατί στην κάρτα έχω 400 Mb ελεύθερα.

Πάντως το περίεργο είναι ότι όταν λαμβάνω mp3 μέσω bluetooth τα αρχεία τα βρίσκω κατευθείαν στην κάρτα.....Υποτπέυομαι ότι περνάνε πρώτα από το τηλέφωνο. Καμία ιδέα????

Καλημέρα σε όλους.

Χθες προσπάθησα να λάβω μέσω bluetooth ένα αρκετά μεγάλο video (περίπου 35 Mb) αλλά λίγο πριν το λάβω ολόκληρο μου έβγαλε μύνημα για γεμάτη μνήμη. Ξέρει κανείς πως να κάνει απευθείας save στην κάρτα και όχι στην μνήμη του τηλεφώνου? Προφανώς πρέπει να χρησιμοποιεί την μνήμη του γιατί στην κάρτα έχω 400 Mb ελεύθερα.

Πάντως το περίεργο είναι ότι όταν λαμβάνω mp3 μέσω bluetooth τα αρχεία τα βρίσκω κατευθείαν στην κάρτα.....Υποτπέυομαι ότι περνάνε πρώτα από το τηλέφωνο. Καμία ιδέα????

Δοκίμασε με το πρόγραμμα Sniper.

Παιδια Brando Ultra Clear ή το Clear touch της Boxwave.

Μην ψαχνετε παραπερα (πολυ περισσοτερο με λυσεις universal, με 10 κομματια σε μια συσκευασια κ.λ.π. Υπαρχει κινδυνος να κανετε ζημια στο ppc). Και με μια ψυχωτικη προετοιμασια, μπορειτε απλα να πεισετε και τον εαυτο σας πως screen protector δεν υφισταται στην οθονη :)

από τα Brando Ultra Clear που βλέπω στο play247 ποιο ειναι το καταλληλο μεγεθος για το Χ500?

από τα Brando Ultra Clear που βλέπω στο play247 ποιο ειναι το καταλληλο μεγεθος για το Χ500?

Κανενα δεν ειναι καταλληλο, το play δεν μπορει να φερει ολα τα screen protectors που εχει η Brando προφανως. Εγω για το HTC P3300 που εχω παρηγγειλα κατευθειαν απο το

http://shop.brando.com.hk/ultraclearscreenprotector.php

Εκει εχει και για το X500 (και ολα τα ΕΤΕΝ).

Μαζι με μεταφορικα ειναι γυρω στα 10€. Θα συμφωνησω και εγω παντως οτι ειναι πολυ καλο, ταιριαζει ακριβως και μετα απο 2 μηνες δεν εχει την παραμικρη γρατσουνια. Προσοχη μονο στην τοποθετηση να μην πιασει σκονη αναμεσα. Και κατι ενδιαφερον ειναι οτι μπορεις να το βγαλεις, να το πλυνεις και να το ξανατοποθετησεις.

Kalispera se olous,

eimai edw kai 3 meres enas eytyxis alla kai problimatismenos katoxos tou X500. Perasa tin teleytaia elliniki rom kai ola kala, alla antimetwpizw ena problima me to wifi.

An kai sto spiti me enan netgear router den exw apolytws kanena problima na syndethw asyrmata kai na exw internet sto X500, sto magazi mou, me ena Belkin router den leitourgei....

An den tou dwsw IP ktl, tote den syndeetai katholou, para mono blepei ta diktya pou yparxoun gyrw mou. To diktyo sti douleia xrisimopoiei WEP kai exw balei to swsto password. Otan dwsw IP ktl, tote syndeetai men sto diktyo alla den mporw na kanw browsing. Den anoigei kamia selida. Prospathouse na anoi3ei to gprs alla apenergopoiisa oles tis gprs syndeseis... Pleon apla mou leei pws den mporei na anoi3ei tis selides. Dokimazw kai me opera kai me IE, alla fws den blepw...

Kamia lysi kaneis re paidia? (Epsa3a kai diabasa olo sxedon to thread)

Eyxaristw ek twn proterwn,

FilthX

Παιδιά καλησπέρα, έχω το ίδιο πρόβλημα με το bt ακουστικό. Κάθε λίγες μέρες χάνεται το pairing. Εχω την ελληνική ROM 291.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα threads.

Τι διορθώνει η 354 ROM; Αξίζει η διαδικασία;

Επίσης....είχα το qtek s100 2 χρόνια (και το htc p3300 ...ντιζαινάτο αλλά αργό και μου το έκλεψαν κιόλας) και μπορούσες όταν πατούσες το πλήκτρο κλήσης με το dpad δεξιά να πας στο ιστορικό και αριστερά στος ταχείες κλήσεις, καθώς επίσης όταν άρχιζες να πληκτρολογείς έναν αριθμό σου εμφάνιζε όλα τα αντίστοιχα matches.Σημαντικό πιο απλό από το να προσπαθείς να πατήσεις με το δάκτυλο στην οθόνη. Ρωτάω λοιπόν μήπως μπορώ να αλλάξω την εφαρμογή του τηλεφώνου που έρχεται εργοστασιακά με μια πιο φιλική και εφάμιλλη του qtek;

Πως μπορώ αξιόπιστα να αλλάξω τα software keys;

Επίσης καλό το Destinator και το GPS του ΕΤΕΝ άπαιχτο, αλλά για την θάλασσα υπάρχει κάτι; (C-emap για ελλάδα έχω ακούσει). Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι;

Τέλος κάποιο πρόγραμμα φιλτραρίσματος και απόκρυψης sms;

Βλέπω ότι τo forum έχει απίστευτη δυναμική, και επιτέλους μπορείς να λύσεις ένα σωρό προβλήματα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Γιάννης

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα κλήσης.

Ένα απλό το οποίο ενσωματώνεται στον default dialer είναι το ezdial. Με αυτό βγαίνουν τα ονόματα που ταιριάζουν με τα πλήτρα που έχεις πατήσει. Ένα επίσης καλο ειναι το PhonePlus 3 της ίδιας εταιρίας, αλλά με περισσότερες δυνατότητες όπως sms με το 1 χέρι.

Τέλος υπάρχει το OlegDmitriv Smart Dialer.Πολύ καλή εφαρμογή.

Για να αλλάξεις τα softkeys βάλε το Tweaks2k2.net. Είναι αξιόπιστη εφαρμογή και μπορείς να κάνεις διάφορα tweaks. Για θάλασσα μονο cemap ξέρω και εγώ. Ξέρω που μπορείς να το βρεις, αλλά δεν ξέρω που μπορείς να βρεις χάρτες.

Τέλος για απόκρυψη sms υπάρχει το smart sms. Aν δε σου κάνει δοκίμασε PPRSS Cripto SMS.

Το Memory map είναι ότι καλύτερο (αλλά και πάλι ψιλό μάπα) που μπορείς να βρεις και με χάρτες...

Johner: με απογοήτευσες με το c-emap ;)

Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με θάλασσα, αλλά τελος του μήνα αρχίζω ιστιοπλοϊα και θα το ψάξω καλύτερα!:D

Kalispera se olous,

eimai edw kai 3 meres enas eytyxis alla kai problimatismenos katoxos tou X500. Perasa tin teleytaia elliniki rom kai ola kala, alla antimetwpizw ena problima me to wifi.

An kai sto spiti me enan netgear router den exw apolytws kanena problima na syndethw asyrmata kai na exw internet sto X500, sto magazi mou, me ena Belkin router den leitourgei....

An den tou dwsw IP ktl, tote den syndeetai katholou, para mono blepei ta diktya pou yparxoun gyrw mou. To diktyo sti douleia xrisimopoiei WEP kai exw balei to swsto password. Otan dwsw IP ktl, tote syndeetai men sto diktyo alla den mporw na kanw browsing. Den anoigei kamia selida. Prospathouse na anoi3ei to gprs alla apenergopoiisa oles tis gprs syndeseis... Pleon apla mou leei pws den mporei na anoi3ei tis selides. Dokimazw kai me opera kai me IE, alla fws den blepw...

FilthX

Εχεις ενεργοποιησει την παράλληλη λειτουργία σε 802.11b/g στο router; Εχει μια προτιμηση να συνδεεται με b, αν και λενε οτι διορθώθηκε με τη 354 ROM :)

Πριν την 354 εχανε συνεχεια τις ρυθμίσεις για να συνδεεται,αλλα ευτυχώς τωρα διορθώθηκε :)

Kalispera se olous,

FilthX

Αν και δε ξέρω τις γνώσεις σου περί δικτύων, κοίτα μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει τον dhcp server του router για αυτό δε μπορεί να πάρει ip. Επίσης δες μήπως πέρα από το wep έχεις βάλει και mac filter.

Αν όπως λες έχεις δώσει καρφωτή ip τσέκαρε λίγο το gateway να είναι το σωστό, δηλαδή αυτό με το οποίο βγαίνεις στο ιντερνετ ή την ip tou router.

• The title was changed to ETEN Χ500