vageco Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Nα σας πώ ρε πάιδες..τα win mobile 6 πότε λέτε να τα περάσεται στα glofiish σας?? προσωπικά όλα τα bluetooth πάνε ρολόι σε εμένα (Mοτορολα και Nokia) Παράθεση den eperna egw ena Datsun na kanw th doulia mou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 To x500+ στο οποίο αναφέρονται οι χρήστες έχει την 543 wm6 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslis_30 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 kalispera se olous skeftomai se ligo kairo na agorasw to x800 mia erwthsh se osous exoun x500+ poia einai h megisth analush katagrafhs video kai posa fps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
screwman Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Κάποιος που να έχει Χ500+ (το τονίζω γιατί και το δικό μου το Logitech HS02 δουλεύει κα-νο-νι-κα σε απλό Χ500 με wm6) και μπλε δόντι που δουλεύει, μπορεί να μας πει πως το έκανε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Αγόρασα 1 μπαταρία με 2400 mah. την πρώτη μέρα όλα καλά αφού όμως τέλειωσε και προσπάθησα να την ξανα φορτίσω δεν τα κατάφερα . Ούτε το κινητό ανοίγει ούτε καν φορτίζει έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα . Δοκίμασα και το batteryfix αλλά πάλι τίποτα Υ.γ Έχω wm6 αγγλικά στην συσκευή με την κανονική μπαταρία όλα καλά http://cgi.ebay.com/EXTENDED-2400MAH-Battery-Cover-ETen-Glofiish-x500-500_W0QQitemZ220152309123QQihZ012QQcategoryZ15034QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem αυτή είναι η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dualcore Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Δοκίμασε να πατήσεις μια φορά το κουμπί του ακουστικού όταν η οθόνη είναι σε αναμονή. Λογικά όλοι οι ήχοι θα μεταφερθούν στο ακουστικό... Βάλε να παίξεις μουσική μετά... ;) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εγώ πάταγα το κουμπί ΑΦΟΥ είχα ξεκινήσει την μουσική και δεν γινότανε τίποτα. Δεν μου πήγε το μυαλό στο ΠΡΙΝ. Τώρα όλα καλά. Μπορεί και να επενδύσω σε στερεοφωνικό ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markar Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Nokia HS-12W που είναι και ραδιόφωνο και δουλεύει τέλια και δείχνει και τα νούμερα που παίρνουν, το κακό είναι ότι είναι ακριβό. Το ETEN X500 είναι με WM6. Παράθεση My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100 My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100 Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Απ' ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα το έχουν τα x500+ και όχι τα x500... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Απ' ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα το έχουν τα x500+ και όχι τα x500... Σαφώς... Μετά απο δύο Hard reset (Απανωτά και χωρίς να φορτώσω Destinator ), το File transfer δούλεψε , αλλά το ακουστικό άρχισε πάλι τα δικά του ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
screwman Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Σαφώς... Μετά απο δύο Hard reset (Απανωτά και χωρίς να φορτώσω Destinator ), το File transfer δούλεψε , αλλά το ακουστικό άρχισε πάλι τα δικά του ... Μάλλον μόνο Χ500+ αφορά... Δεν πρέπει να οφείλεται στα WM6 γιατί σε Χ500 με αυτά, τέτοιο πρόβλημα δεν υφίσταται. Μα δεν υποτίθεται ότι οι συσκευές είναι ίδιες και διαφέρουν μόνο στην οθόνη??? Ο μπλε κυνόδοντας είναι άλλος??? Πως μπρούμε να το δούμε αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Απ' ότι φαίνεται δε διαφέρουν μόνο στην οθόνη, επενέβησαν και στο hardware... Απλά να γνωρίζουν οι υποψήφιοι αγοραστές του x500+ πως δε θα το λειτουργήσουν με bluetooth... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vageco Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 To x500+ στο οποίο αναφέρονται οι χρήστες έχει την 543 wm6 οκ δεν το είχα καταλάβει πως αναφερόσασταν σε Χ500+,,,να απαντήσουν μερικοί που έχουν την εν λόγο συσκευή τι πάιζει με το μπλε δόντι... Παράθεση den eperna egw ena Datsun na kanw th doulia mou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Μόλις έφαγα στη μούρη άλλο ένα κόλημα ... Το File transfer δουλεύει πλέον ( μετά απο Hard R.) αλλά το ΝΕΟ Motorola H-550 που αγόρασα προχθές ΔΕΝ μπορεί να συνδεθεί πλέον , ενώ πρίν το Hard reset συνδέθηκε και Δούλεψε μάλλον κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
screwman Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Δηλαδή, δώσαμε τόσα λεφτά για μία συσκευή που έχει bluetooth και δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε??? Έλεος... Και τι να κάνω, να το πάω πίσω να πάρω το HTC???? Έλεος νο.2.... Ξέρει κανείς κάνα email για να μιλήσουμε απευθείας με το hardware support της ETEN??? Έψαχνα, έψαχνα, αλλά σε ένα κομμάτι του site που βρήκα, μου ζητούσε user/pass... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vageco Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Ξέρει κανείς κάνα email για να μιλήσουμε απευθείας με το hardware support της ETEN??? Έψαχνα, έψαχνα, αλλά σε ένα κομμάτι του site που βρήκα, μου ζητούσε user/pass... υποτίθεται πως έχεις κάνει register... στο site....ενα mail απλά δίνεις και το SN /IMEI της συσκευής σου. Παράθεση den eperna egw ena Datsun na kanw th doulia mou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Πήρα και εγώ το X500. Λειτουργεί μια χαρά και ως τηλέφωνο και ως pda. Με ενοχλεί ότι είναι χαμηλή η ένταση του ήχου κλήσης (αν και τις ρυθμίσεις έντασης τις έχω στο τέρμα) ακόμα και όταν δεν συνδέω τα ακουστικά. Διορθώνεται αυτό; EDIT Και κάτι άλλο: μιλούσα με κάποιον στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ακούει την φωνή του. Όντως έτσι είναι, το δοκίμασα από άλλο τηλέφωνο. Κάποια λύση για αυτό; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Μπορεί κάποιος να μου πει ποσο κρατάει η μπαταρία του με μια φυσιολογική χρήση καθημερινα? Σκέφτομαι να το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Δυστύχώς έτσι είναι. Ο διπλός ήχος που ακούγεται είναι πρόβλημα του κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Δυστύχώς έτσι είναι. Ο διπλός ήχος που ακούγεται είναι πρόβλημα του κινητού... δεν ειναι ετσι σε μενα δεν ακουγεται διπλος ηχος αυτο μπορει να συμβει μονο οταν χρησημοπιεις ακουστικο bluetooth και οχι παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon33 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Γεια σε όλους εχω και εγω το X-500 και ειμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Δεν ξέρω αν εχετε γράψει κάτι εδω μέσα για το wi fi της συσκευής προσπάθησα να συνδεθώ στο internet και δεν μπορούσα μου ζητούσε ρυθμίσεις, ξέρει κανείς κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markar Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Δυστύχώς έτσι είναι. Ο διπλός ήχος που ακούγεται είναι πρόβλημα του κινητού... Ούτε σε μένα ακούγετε διπλός ήχος και με ακουστικό bluetooth και χωρίς. Παράθεση My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100 My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100 Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Παιδιά πουλάει κανείς το Χ500 του αλλά να είναι σε πολύ καλή κατάσταση? Όποιος έχει κάποια πρόταση: tsaga76@yahoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Ούτε σε μένα ακούγετε διπλός ήχος και με ακουστικό bluetooth και χωρίς. Η συσκευή μου είναι Χ500+, και έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν γίνεται συνεχώς και ούτε είναι τόσο ενοχλητικό, αλλά μου έχουν παραπονεθεί αρκετοί συνομιλήτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
screwman Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Δοκιμάστε να ρίξετε λίιιιιγο το μικρόφωνο από Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Σύτηνμα -> Microphone Μήπως έχει να προτείνει κανένας πρόγραμμα για να βλέπω το Χ500+ μου σαν usb mass storage? To Softtick δεν δουλεύει (τουλάχιστον το v3.0 που "αγόρασα")... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Στο Πλαισιο Πατρας ειπαν σε εναν φιλο μου που ενδιαφεροταν για το Χ-500+ οτι εχουν μονο ενα κοματι (και αυτο ανοιγμενο και εκθεσιακο) και οτι δεν προκειται να φερουν αλλα γενικως διοτι η ΕΤΕΝ δεν το παραγει πια ενοψει Χ800. Αληθευει αυτο? Γνωριζει κανεις αν διατιθεται ακομη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts