Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας και καλη χρονια!!!!

Θελω τη γνωμη σας

Ειχα το QTEK S100(πολυ ικανοποιημενος) το οποιο και αντικατεστησα.Τη θεση του ηρθε να παρει κατι μικροτερο και κινητο πλεον ΝΟΚΙΑ Ε70(πολυ καλο για ΝΟΚΙΑ).Σκεφτομουν να επιστρεψω στη PPC κατηγορια και το Χ500 με ενδιαφερει αρκετα αφου το θεωρω αρκετα πληρες.Μου προτεινετε να το κανω το βημα?

Ευχαριστω πολυ

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θελω τη γνωμη σας

Ειχα το QTEK S100(πολυ ικανοποιημενος) το οποιο και αντικατεστησα.Τη θεση του ηρθε να παρει κατι μικροτερο και κινητο πλεον ΝΟΚΙΑ Ε70(πολυ καλο για ΝΟΚΙΑ).Σκεφτομουν να επιστρεψω στη PPC κατηγορια και το Χ500 με ενδιαφερει αρκετα αφου το θεωρω αρκετα πληρες.Μου προτεινετε να το κανω το βημα?

Ευχαριστω πολυ

Εγω παντως το εκανα, απο S100 σε Χ500. Ειμαι ικανοποιημενος αρκετα. Πιο γρηγορο και πιο βολικο. Καλη χρονια

tha borouse kapoios na me voithisei me tis rithmiseis mms kai gprs cosmote.otan to anoixa gia prwti fora tis eixe alla den itan swstes..tha protimousa me messanger gia live epikoinwnia!!!meta piga na tis valw afou tis vrika kai kollaw se kapoio meros...opote tha ithena na ksekinisoume apo tin arxi...

Θελω τη γνωμη σας

Ευχαριστω πολυ

Εγω φιλε απο το QTEK S200 πηγα στο Χ500 και γουσταρωωω!!!!!!!!!!!!!!

:) :) ;)

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Σας ευχαριστω πολυ.

Τωρα το μονο που μενει ειναι να αποφασισω μεταξυ Χ500 και Μ700.Βλεπετε ψιλοχρειαζομαι το keyboard.

Ευχαριστω και παλι

Σας ευχαριστω πολυ.

Τωρα το μονο που μενει ειναι να αποφασισω μεταξυ Χ500 και Μ700.Βλεπετε ψιλοχρειαζομαι το keyboard.

Ευχαριστω και παλι

skepsou to kala pantos! prosopika den me voleyei para poli! ayta einai gousta! kai skepsou kai ton tzogo sto anoigma pou mporei na sou kanei me tin parodo tou xronou opos tin eixan patisei oi katoxoi ton qtek 9100!;)

paidia tha ithela na parw thiki metaforas gia to x500...eseis ti exete?tha protimousa mia pou na benei mesa olokliro, thermatiki kata protimisi kai na klini me skrats kai na benei sti zwni...elpizw na katalabenete ti ennow...i thiki pou exei einai kali aalla otan milas den boleuei...

Καλημέρα παιδιά, υπάρχει κάποιο patch για τον ήχο. Άκούω αυτόν που μιλάω πολύ δυνάτα. Είτε ανεβάσω την ένταση είτε την κατεβάσω κανένα αποτέλεσμα

paidia tha ithela na parw thiki metaforas gia to x500...eseis ti exete?tha protimousa mia pou na benei mesa olokliro, thermatiki kata protimisi kai na klini me skrats kai na benei sti zwni...elpizw na katalabenete ti ennow...i thiki pou exei einai kali aalla otan milas den boleuei...

Εγω, για το S100 που ειχα, πήρα απο το play247 αυτη τη θηκη (http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=4680) και ημουν τυχερος γιατι ταιριαζει με το Χ500. Με εχει βολεψει πολυ. Κλεινει με button (κοπιτσα) και η ζωνη περνα απο μεσα.

Ψαξε αν εχει η KRUSELL ειναι πολυ καλη εταιρεια για θηκες κινητων

έχει βγάλε κι krusell αλλά πιστεύω δεν είναι και τόσο καλή όσο της noreve. Πάντως είναι και δύσκολο να βρεις να πουλάνε και κάπου την krusell για το eten, συνήθως τα eshop έχουνε για πιο δημοφιλή κινητά-ppc. Θυμάμαι είχα δυσκολευτεί να βρω για το m600.

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Την ιστορία με την αλλαγή της ζώνης ώρας την κάνει και σε μένα με αλλαγή σε -8 (Ειρηνικός). Έχω την rom 275 ελληνική. Μου φαίνεται ότι η ιστορία άρχισε από την στιγμή που έβαλα το spb pocket.

Επίσης μήπως κανένας βρήκε κάποιο κόλπο να βλέπει τα sms που είναι αποθηκευμένα στην sim. Η πλάκα είναι ότι αν κοιτάξουμε στο help λέει ότι εμφανίζονται κανονικά.

Όσοι έχουν αγγλική rom έχουν την δυνατότητα να έχουν αναγνώριση γραφής με το πενάκι; Σε εμένα δεν το έχει αν και στο manual το λέει σαν δυνατότητα, Μάλλον πρόβλημα της ελληνικής Rom θα είναι

Γειά παιδιά και καλή χρονιά..

Επειδή μου έχει γυαλίσει άσχημα το Χ500 και δεν μου το έφερε ο Αη-Βασίλης θέλω να κάνω μερικές ερωτησούλες και όποιος έχει την καλοσύνη ας μου δώσει τα φώτα του..

1. Έχει ράδιο πάνω ή όχι (στις αρχικές σελίδες του τόπικ αναφέρετε οτι έχει ράδιο, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της Eten δεν αναφέρει κάτι)

2. Επειδή χρειάζεται να κάνω απομακρυσμένη διαχείρηση υπολογιστών, το GPRS φτάνει ή να στραφώ προς μία συσκευή με 3G?

3. H μπαταρία τελικά με κάμποση χρήση ομιλίας και GPS, βγάζει 2 μέρες?

4. Μπορώ να το αγοράσω απο το Πλαίσιο με αγγλικό OS?

Εάν βγάινει μόνο με ελληνική, υπάρχει εύκολος τρόπος να του βάλω αγγλικό OS?

5. Εάν βγει το Asus P535 στην Ελλάδα, ποιό θα προτείνατε? Χ500 ή P535?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά, καλές γιορτές και πολύχρονοι οι Γιάννηδες σήμερα :)

Γειά παιδιά και καλή χρονιά..

Επειδή μου έχει γυαλίσει άσχημα το Χ500 και δεν μου το έφερε ο Αη-Βασίλης θέλω να κάνω μερικές ερωτησούλες και όποιος έχει την καλοσύνη ας μου δώσει τα φώτα του..

1. Έχει ράδιο πάνω ή όχι (στις αρχικές σελίδες του τόπικ αναφέρετε οτι έχει ράδιο, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της Eten δεν αναφέρει κάτι)

2. Επειδή χρειάζεται να κάνω απομακρυσμένη διαχείρηση υπολογιστών, το GPRS φτάνει ή να στραφώ προς μία συσκευή με 3G?

3. H μπαταρία τελικά με κάμποση χρήση ομιλίας και GPS, βγάζει 2 μέρες?

4. Μπορώ να το αγοράσω απο το Πλαίσιο με αγγλικό OS?

Εάν βγάινει μόνο με ελληνική, υπάρχει εύκολος τρόπος να του βάλω αγγλικό OS?

5. Εάν βγει το Asus P535 στην Ελλάδα, ποιό θα προτείνατε? Χ500 ή P535?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά, καλές γιορτές και πολύχρονοι οι Γιάννηδες σήμερα :)

1. exei

2. ego xrisimopoio wifi ikanopoiitikotata.

3. emena me vgazei dustixos (alla mallon exei provlima )20 ores.

4. mono gr.... nomizo mpainei efkola h agglikh.

5. gia ka8e ti kalo pou exeis panta kapou 8a yparxei kati kalytero !!!!!

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Την ιστορία με την αλλαγή της ζώνης ώρας την κάνει και σε μένα με αλλαγή σε -8 (Ειρηνικός). Έχω την rom 275 ελληνική. Μου φαίνεται ότι η ιστορία άρχισε από την στιγμή που έβαλα το spb pocket.

Επίσης μήπως κανένας βρήκε κάποιο κόλπο να βλέπει τα sms που είναι αποθηκευμένα στην sim. Η πλάκα είναι ότι αν κοιτάξουμε στο help λέει ότι εμφανίζονται κανονικά.

Όσοι έχουν αγγλική rom έχουν την δυνατότητα να έχουν αναγνώριση γραφής με το πενάκι; Σε εμένα δεν το έχει αν και στο manual το λέει σαν δυνατότητα, Μάλλον πρόβλημα της ελληνικής Rom θα είναι

Κι εγώ το pocket plus υποψιάζομαι αν και τώρα έχει στρώσει από μόνο του.

Όσο για τα μηνύματα της σιμ, εμένα εμφανίζονται κανονικά (ελληνική ρομ) και ομολογώ ότι είχα να τα δω πολυυυυ καιρό.

paidia na sas rwtisw...diavasa se ena simio oti yparxei kapoio provlima me ta akoustika tou eten...ta vazeis kai otan ta vgazeis den exeis poia ixi.kai gia diorthwthei to provlima prepei na vazeis-bgazeis 5-6 fores kai meta linetei...se esas ti exei simbei?

Εγω, για το S100 που ειχα, πήρα απο το play247 αυτη τη θηκη (http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=4680) και ημουν τυχερος γιατι ταιριαζει με το Χ500. Με εχει βολεψει πολυ. Κλεινει με button (κοπιτσα) και η ζωνη περνα απο μεσα.

Φιλε αν αυτη που πηρες εχει κουμπωμα με το μαγνητη και οχι με το velcro (σκρατς) προσεχε να βαζεις την οθονη προς την αλλη μερια απο το κουμπωμα γιατι ενας φιλος μου πιεσε την θηκη και εσπασε την οθονη.

έχει βγάλε κι krusell αλλά πιστεύω δεν είναι και τόσο καλή όσο της noreve. Πάντως είναι και δύσκολο να βρεις να πουλάνε και κάπου την krusell για το eten, συνήθως τα eshop έχουνε για πιο δημοφιλή κινητά-ppc. Θυμάμαι είχα δυσκολευτεί να βρω για το m600.

Οντως η noreve ειναι πολυ καλη αλλα ειναι και λιγο ακριβη (40euros?)

Ναι υπάρχει στην Αγγλική ROM. Μόνο η Ελληνική δεν το έχει...

to thema pou egrapsa gia ta akoustika to idate sti selida 66?

Αυτό έγινε μόνο σε μερικούς όταν δοκίμασαν να βάλουν αντάπτορα για να χρησιμοποιήσουν ακουστικά του εμπορίου. Με της ETEN δε νομίζω να έχει ακουστεί πρόβλημα. Πρέπει να είναι και θέμα αντάπτορα, γιατί εγώ που είχα δοκιμάσει με έναν από mediamrkt δεν είχα πρόβλημα. Πάντως γενικά δεν κερδίζεις και τίποτα κι άλλα ακουστικά να χρησιμοποιήσεις. Πάλι είναι χαμηλός ο ήχος κι η ποιότητα δε διαφέρει και πολύ...

Καλησπερα παιδια, καλη χρονια!

Εχω και εγω ενα Χ500 το αγορασα πριν 2 βδομαδες και ειναι το πρωτο μου PDA.

Ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα:

Καταρχας τι ειναι τo ROM. Εγω πχ εχω το 275, εχω διαβασει οτι υπαρχει ελληνικο 295 στα τελευταια Χ500. Τι διαφορα εχουν? Μπορω να το κατεβασω απο καπου?

Διαβασα οτι το Χ500 εχει μερικα bugs. Μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα εκτος απο την ωρα που μου εμφανιζε ειρηνικο αν και το αλλαζα. Το διορθωσα με το να αλλαξω και τις δυο ωρες. Υπαρχει καποια αναβαθμιση που μπορω να κατεβασω και να φτιαχνει τα οποια προβληματα?

Η μπαταρια, οταν το κινητο ειναι ανοιχτο αλλα η οθονη ειναι στο dim, μου κραταει μια μερα περιπου. Ειναι νορμαλ αυτο? Ποσο κραταει σε σας με μετρια χρηση αλλα χωρις να κλεισετε καθολου το PDA.

Ευχαριστω για την βοηθεια!

Καλησπερα παιδια, καλη χρονια!

Εχω και εγω ενα Χ500 το αγορασα πριν 2 βδομαδες και ειναι το πρωτο μου PDA.

Ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα:

Καταρχας τι ειναι τo ROM. Εγω πχ εχω το 275, εχω διαβασει οτι υπαρχει ελληνικο 295 στα τελευταια Χ500. Τι διαφορα εχουν? Μπορω να το κατεβασω απο καπου?

Διαβασα οτι το Χ500 εχει μερικα bugs. Μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα εκτος απο την ωρα που μου εμφανιζε ειρηνικο αν και το αλλαζα. Το διορθωσα με το να αλλαξω και τις δυο ωρες. Υπαρχει καποια αναβαθμιση που μπορω να κατεβασω και να φτιαχνει τα οποια προβληματα?

Η μπαταρια, οταν το κινητο ειναι ανοιχτο αλλα η οθονη ειναι στο dim, μου κραταει μια μερα περιπου. Ειναι νορμαλ αυτο? Ποσο κραταει σε σας με μετρια χρηση αλλα χωρις να κλεισετε καθολου το PDA.

Ευχαριστω για την βοηθεια!

H ROM είναι κάτι που δεν χρειάζεται να πειράξεις μιάς που είσαι και νέος στο χώρο. Ψάξε πιό πίσω να βρείς ένα patch που χρειάζεται να περάσεις οπωσδήποτε. Πήγαινε Εναρξη / Ρυθμίσεις / Σύστημα/ Backlight & Power και ρύθμισε να σβήνει η οθόνη σε 30-60 sec και 1-2 min το PDA.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις πριν αρχίσεις να ρωτάς. :rolleyes:

• The title was changed to ETEN Χ500