pica Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 @pica: τελικά κάθετε καλά το x500 στη θήκη του s200? Είναι σταθερό ή κουνιέται? Το x500 κάθεται καλά στη θήκη του s100. Είναι πολυ σταθερό γιατι η θηκη ειναι στο οριο στενη για το Χ500! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Το x500 κάθεται καλά στη θήκη του s100. Είναι πολυ σταθερό γιατι η θηκη ειναι στο οριο στενη για το Χ500! Παντως το S200 ειναι πιο κοντο και πιο παχυ απο το Χ500. Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Για καποιον που δεν χρησιμοποιει καθολου gps αλλα θελει ενα pda θα προτεινατε το χ500 ή να κοιταξει αλλες συσκευες καλυτερα? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Για καποιον που δεν χρησιμοποιει καθολου gps αλλα θελει ενα pda θα προτεινατε το χ500 ή να κοιταξει αλλες συσκευες καλυτερα? Με ποσα χρηματα; Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Χρησιμοποιει καποιος το EZdial 2 for WM5? Προσπαθησα να το εγκαταστησω και μου βγαζει συνεχεια λαθος (το κατεβασα απο το site της εταιριας αλλα και απο το Handango οποτε θεωρω πολυ γκαντεμια να εχει προβλημα το αρχειο).:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 @pica: το χρησιμοποιώ εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση... Εκεί που είχα πρόβλημα με το m600, ήταν ότι από κάποια στιγμή και μετά όταν με καλούσαν, ενώ ερχότανε η κλήση, δεν άνοιγε η εφαρμογή και δε χτύπαγε το τηλέφωνο! Τώρα το δοκιμάζω και στο x500 κι ελπίζω να μη συμβεί κάτι τέτοιο γιατί είναι πολύ λειτουργικό πρόγραμμα... Για την θήκη, σου είναι εύκολο να μας ανεβάσεις κάποια φωτό να πάρουμε μια ιδέα πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Με ποσα χρηματα; Γυρω στα 500.. Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Μήπως έκανες καμμιά ρυθμιση; Τι Rom έχεις; Γιατί και άλλοι παραπονιούνται για το ίδιο πρόβλημα. Στο Πλαίσιο πάντως που ρώτησα τηλεφωνικά πρώτη φορά το ακούγαν σαν πρόβλημα. Μάλλον θα πρέπει να τους δω από κοντά Την 275 έχω. Δε θυμάμαι να έκανα κάποια ρύθμιση αλλά δοκίμασε να τα διαβάσεις πρώτα από το sim manager μήπως και εμφανιστούν μετά κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 @pica: το χρησιμοποιώ εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση... Εκεί που είχα πρόβλημα με το m600, ήταν ότι από κάποια στιγμή και μετά όταν με καλούσαν, ενώ ερχότανε η κλήση, δεν άνοιγε η εφαρμογή και δε χτύπαγε το τηλέφωνο! Τώρα το δοκιμάζω και στο x500 κι ελπίζω να μη συμβεί κάτι τέτοιο γιατί είναι πολύ λειτουργικό πρόγραμμα... Για την θήκη, σου είναι εύκολο να μας ανεβάσεις κάποια φωτό να πάρουμε μια ιδέα πως είναι? @hab http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=4680 Μπορεις να μου στειλεις το EZDial2 στο pica64@gmail.com (Μηπως και φταιει το αρχειο που κατεβαζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ωραία! Αποκτήσαμε και το γνωστό πρόβλημα με τα hands-free! To φαινόμενο παρατηρήθηκε σήμερα το μεσημέρι που με έπαιρναν τηλέφωνο και ενώ με άκουγαν δε τους άκουγα. Κατευθείαν πήγε το μυαλό μου σ'αυτά που έχω διαβάσει και έβαλα τα ακουστικά και μίλησα κανονικά. Μετά, το απόγευμα τους άκουγα αλλά δε με άκουγαν και τώρα ούτε μ'ακούν ούτε ακούω παρά μόνο με τα ακουστικά. Τα χω βάλει βγάλει 100 φορές, μόνο σε κάποια φάση επανήλθε ο ήχος αλλά ξαναχάθηκε! Όσο για τον αντάπτορα που ακούστηκε εδώ μέσα όντως το είχα δοκιμάσει για μια στιγμή πριν μια βδομάδα ίσα ίσα για να το συνδέσω με το στερεοφωνικό. Έκτοτε δε τον ξανάβαλα. Σκέφτομαι να το πάω αύριο στο πλαίσιο να δούμε τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 απο μενα ενα εναι το σιγουρο,eten δεν ξαναπαιρνω ποτε και για κανεναν λογο μακαρι να βγαλουν και το πιο τελειο ppc. οταν το πηρα μου εκανε νερα η οθονη,το γυρισα στο πλαισιο για να το δουν,ο τεχνικος κλασσικα ασχετος δεν εδωσε και πολυ σημασια στο κινητο. μετα απο λιγες ημερες το πουλησα σε εναν φιλο μου,την προηγουμενη βδομαδα με παιρνει τηλ και μου λεει οτι δεν αναβει η οθονη του,του λεω να τοπαει στο πλαισιο,το παει και την επομενη μερα τον παιρνουν τηλ οτι εχει ραγισει η οθονη.το x-500 δεν ειχε πεσει ποτε κατω και το ξερω παρα πολυ καλα,ηταν παντα με screen protector κι ο τυπος που το πηρε δεν ηταν ασχετος. με λιγα λογια του λενε οτι η εγγυηση δεν το καλυπτει.η οθονη ξερουμε οτι ειναι πολυ ακριβη.οριστε λοιπον τι ειναι τα eten.ποτε ξανα απο μενα δεν θα ξαναδει το χερι μου eten γιατι για μενα ειναι απροσωπη εταιρεια χωρις υποστηριξη κι επισης το ιδιο απροσωποι ειναι κι αυτοι που τα πουλανε χωρις να εχουν ιδεα για service εγγυηση και υποστηριξη. και δεν ηταν η πρωτη φορα που ειχα προβλημα με eten. αυτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Eγώ αντίθετα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το G500+ και είμαι κατενθουσιασμένος από το Χ500. Γιά το Πλαίσιο δε τι να πώ, πολύ καλή υποστήριξη, εδώ μου έχουν αλάξει motherboard και επεξεργαστή αξίας 800 euro μετά από 10 μηνών χρήση επειδή έβγαλαν πρόβλημα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossen Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 3 και βαλε ωρες κοιταγα εξωνυχιστικα τα ποστ που κανετε για το χ500.Αν και σιγα σιγα το διλημα μου αρχιζει να φευγει,γιατι ημουν αναμεσα στο htc p3600 και στο χ500 τελικα νομιζω οτι θα καταληξω στο χ500 μιας και το htc p3600 εχει σχεδον τα ιδια λευτα αλλα χωρις gps πραγμα που το βγαζει σιγα σιγα εξω απο τον ανταγωνισμο. Αν και δεν προφτασα να διαβασω ολες τις σελιδες(δεν ειναι κ λιγο 60κατι σελιδες)διαβασα σε καποια απο τις τελευταιες σελιδες οτι το προβλημα με τα sms διωρθοθηκε απο καποιο patch. Αν μπορει καποιος Please ας μου απαντηση αν οντως λυθηκε οριστικα αυτο το bug με τα sms. Ξερω για τα τοσα πραγματα που κανει η συσκευη ειναι μικρο το κακο μιας και φαινομενικα λυνετε το προβλημα αλλα θα ηθελα να ηξερα αν οντως αυτο το patch βοηθαει σε αυτο το προβλημα γιατι 700γιουρια που θα σκασω για το eten x500 δεν ειναι κ λιγα.:O thanks:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Με το patch τα προβλήματα έχουν γίνει παρελθόν εδώ και πολύ καιρό. Εχω 40κάτι εφαρμογές φορτωμένες και αυτό βράχος. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 .....γιατι για μενα ειναι απροσωπη εταιρεια χωρις υποστηριξη κι επισης το ιδιο απροσωποι ειναι κι αυτοι που τα πουλανε χωρις να εχουν ιδεα για service εγγυηση και υποστηριξη. και δεν ηταν η πρωτη φορα που ειχα προβλημα με eten. αυτα. Θα συμφωνησω με την ασχετοσυνη των τεχνικων του Πλαισιου αλλα οχι με την εγγυηση. Εχω μιλησει στο forum για το Χ500 που πηρα απο το Πλαισιο και μετα το 1ο reset δεν ανοιγε αλλα εβγαζε μια ασπρη οθονη και κολλουσε. Λοιπον το εστειλα πισω και μου το αλλαξαν (ηρθε καινουρια συσκευη μεσα στο κουτι, ελεγξα και το ΙΜΕΙ και το SN). Αλλα και στη 2η συσκευη το ιδιο προβλημα. Ευτυχως καποιοι φιλοι απο δω μου ειπαν οτι το hard reset δεν ειναι μονο το Power+Soft Reser αλλα θελει και να πατησεις το κοκκινο (End call) κουμπι. Το προβλημα λυθηκε. Η πλακα ειναι πως οι "τεχνικοι" του Πλαισιου ΔΕΝ το ηξεραν και μου ειπαν οτι οντως η συσκευη ειχε προβλημα. Ουτε πως γινεται το hard reset δεν ξερουν, σε μια συσκευη που υποτιθεται πως εχουν το service !!!!::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossen Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 απο μενα ενα εναι το σιγουρο,eten δεν ξαναπαιρνω ποτε και για κανεναν λογο μακαρι να βγαλουν και το πιο τελειο ppc. οταν το πηρα μου εκανε νερα η οθονη,το γυρισα στο πλαισιο για να το δουν,ο τεχνικος κλασσικα ασχετος δεν εδωσε και πολυ σημασια στο κινητο. μετα απο λιγες ημερες το πουλησα σε εναν φιλο μου,την προηγουμενη βδομαδα με παιρνει τηλ και μου λεει οτι δεν αναβει η οθονη του,του λεω να τοπαει στο πλαισιο,το παει και την επομενη μερα τον παιρνουν τηλ οτι εχει ραγισει η οθονη.το x-500 δεν ειχε πεσει ποτε κατω και το ξερω παρα πολυ καλα,ηταν παντα με screen protector κι ο τυπος που το πηρε δεν ηταν ασχετος. με λιγα λογια του λενε οτι η εγγυηση δεν το καλυπτει.η οθονη ξερουμε οτι ειναι πολυ ακριβη.οριστε λοιπον τι ειναι τα eten.ποτε ξανα απο μενα δεν θα ξαναδει το χερι μου eten γιατι για μενα ειναι απροσωπη εταιρεια χωρις υποστηριξη κι επισης το ιδιο απροσωποι ειναι κι αυτοι που τα πουλανε χωρις να εχουν ιδεα για service εγγυηση και υποστηριξη. και δεν ηταν η πρωτη φορα που ειχα προβλημα με eten. αυτα. Φιλε ταξιωτη το προβλημα που αναφερεις ακουγετε σαν προβληματικη συσκευη απο την στιγμη που το ανοιξες απο το κουτι του.Εκει για μενα ευθηνετε το πλαισιο που επρεπε να παρει την ευθηνη οπως πρεπει και να στην αντικαταστηση την συσκευη. Αυτο μπορει να συμβει με οποιοδηποτε συσκευη και οχι μονο με την eten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgakakis Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Διέγραψε τη συσκευή σου από το activesync και προσπάθησε πάλι να κάνεις νέα σύνδεση. Πέτα και από το activesync του PDA τις σχέσεις συχρονισμού. ;) Εμενα παλι οταν κανω συχρονισμο μου βγαζει Δεν είναι δυνατος ο συχρονισμος επειδη δεν είναι δυνατη η συνδεση στο δικτυο και η προσβαση στις πληροφοριες επανακκινηστε τον υπολογιστη και καντε συχρονισμο ξανα. Δωκιμασα και αυτο που αναφερατε αλλα τιποτα.Τι αλλο υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Εμενα παλι οταν κανω συχρονισμο μου βγαζει Δεν είναι δυνατος ο συχρονισμος επειδη δεν είναι δυνατη η συνδεση στο δικτυο και η προσβαση στις πληροφοριες επανακκινηστε τον υπολογιστη και καντε συχρονισμο ξανα. Δωκιμασα και αυτο που αναφερατε αλλα τιποτα.Τι αλλο υπαρχει? Τότε έχεις ένα από τα συχνά προβλήματα του activesync, πρέπει να προσπαθήσεις να το πετάξεις τελείως από το PC σου χωρίς να αφήσει πίσω του σκουπίδια, και να το ξαναβάλεις. Δοκίμασε και την 4.5 beta έκδοση. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Eγώ αντίθετα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το G500+ και είμαι κατενθουσιασμένος από το Χ500. Γιά το Πλαίσιο δε τι να πώ, πολύ καλή υποστήριξη, εδώ μου έχουν αλάξει motherboard και επεξεργαστή αξίας 800 euro μετά από 10 μηνών χρήση επειδή έβγαλαν πρόβλημα. :D κι εγω σε αλλα προιοντα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με το πλαισιο.παντα με εξυπηρετουσαν,εδω εγινε το μπερδεμα που ουσιαστικα δεν ενδιαφερει εμενα αλλα αυτον που το εχει τωρα. Φιλε ταξιωτη το προβλημα που αναφερεις ακουγετε σαν προβληματικη συσκευη απο την στιγμη που το ανοιξες απο το κουτι του.Εκει για μενα ευθηνετε το πλαισιο που επρεπε να παρει την ευθηνη οπως πρεπει και να στην αντικαταστηση την συσκευη. Αυτο μπορει να συμβει με οποιοδηποτε συσκευη και οχι μονο με την eten αυριο που θα παει ξανα ο τυπος που το εχει θα δουμε τι θα γινει,θα παω κι εγω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgakakis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Τότε έχεις ένα από τα συχνά προβλήματα του activesync, πρέπει να προσπαθήσεις να το πετάξεις τελείως από το PC σου χωρίς να αφήσει πίσω του σκουπίδια, και να το ξαναβάλεις. Δοκίμασε και την 4.5 beta έκδοση. :( Εχω δοκιμασει και την 4.5 αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα. οταν λες να πεταξω τα σκουπιδια τι ακριβως εννοεις και πως γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Τελικα η θηκη που εχω για το S100 ΔΕΝ ειναι αυτη απο το play247. Στο play247 εχουν αυτη που δινει και η Qtek στη συσκευασια. Sorry και παλι για το λαθος !!!! Αυτη που εχω ειναι της Krusell και πρεπει να ειναι αυτη: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98&manufacturers_id=68&products_id=2567 http://www.krusell.se/productUni.php?productID=2263&category=49 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Παιδια επειδη μου έκανε και εμένα ΄το πρόβλημα με το ακουστικό , που οφείλεται ? Rom ή hardware? Δεν εχω βάλει κάναν αντάπτορα. Πάντως για να επανέλθει έβαλα το ακουστικό , άνοιξα το ραδιόφωνο και πάτησα mute και έκλεισα το ραδιόφωνο. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Εχω δοκιμασει και την 4.5 αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα. οταν λες να πεταξω τα σκουπιδια τι ακριβως εννοεις και πως γινετε Από την προσθαφαίρεση προγραμάτων στον πίνακα ελέγχου αλλά αυτό δεν αρκεί. Αφήνει κι άλλα σκουπίδια στα windows. Δύσκολη περίπτωση. Ψάξε στο google με θέμα remove activesync. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Τα ΕΤΕΝ ειναι οντως πιο προβληματικα σε σχεση με τα περισσοτερα PPC της αγορας..Και ευτυχως που τα αντιπροσωπευει το Πλαισιο,που ειναι μακραν η καλυτερη εταιρεια στο after sales.. Η ACE Hellas που εχει τα HTC ειναι..."αστα να πανε"...και "ου μπλεξεις"..Το ενιωσα στο πετσι μου (οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα) και με το Qtec 2020 και το S100.. Ευτυχως που τωρα τα HTC ειναι πιο απροβληματιστα γιατι αλλιως θα τρεχαμε και δε θα φταναμε.. Από την άλλη,ισχυει και η ρηση του "οτι πληρωνεις περνεις"...Τα ΕΤΕΝ εχουν πολυ ανωτερο επεξεργαστη,περισσοτερα pre-loaded προγραμματα και πολυ πιο συχνες αναβαθμησεις (εν μερει βεβαια για να "συμμαζεψουν" το λειτουργικο,που στην αρχη ειναι μαλλον BETA release!). Και ολα αυτά 100 ευρω φτηνοτερα από την αντιστοιχη συσκευη της HTC.. Ετσι ειναι φιλοι μου..μη τα ζηταμε ολα δικα μας..ΚΑΙ φτηνοτερο ΚΑΙ απροβληματιστο.. Οταν ομως το ΕΤΕΝ,ξεπερασει τις πρωτες παιδικες αρρωστιες με τις νεες ROM και τα PATCH και "στρωσει"..τοτε ειναι πραγματικα VALUE FOR MONEY... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Δηλαδή το δικό μου ας πούμε ποιά προβλήματα έχει ? Εδώ έχω 40 προγράματα φορτωμένα και δεν έχει κολήσει ποτέ. Το μόνο πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν αυτό που έλυσε το patch λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του. Εκτός από επεξεργαστή μιλάμε γιά το καλύτερο GPS και καταπληκτική οθόνη. Τώρα να πω γιά άλλη μία φορά οτι τα περισότερα από τα προβλήματα που αναφέρονται - δεν αφορά μόνο τα ΕΤΕΝ- είναι από παιδιά που δεν μπορούν να σετάρουν τις συσκευές τους δεν έχει νόημα νομίζω. Από εκεί και πέρα παιδικές ασθένειες έχουν όλα τα PDA λόγω λειτουργικού θα έλεγα. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts